Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Iyi geceler canlarım.ben bu gün meşkuldüm...malesef görümcem bizde...raporumu verip uyuycam. ..spor da yapamadım:banghead::banghead::banghead:
Sabah 1domates,1turp,tere,1dilim ekmek,peynir,yeşil çay,meto çay..
Ara yeşil çay 5fındık
Öyle 1ince dilim salam,2kepçe çorba,1kase yoğurt,domates,tere,turp,meto çay 1.5dilim ekmek
Ara 5fındık,1dilim portakal
Akşam 2kepçe çorba,1.5dilim ekmek,tere,turl,domates,meto çay
Ara yeşil çay

Spor yok,su 2litre...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Afferim canim mcdonal gorunce gitti diyeti demisdim ama salatati gorunce sevindim :)

Kızlar biri meto çay ne diye sormuşmetobolizma hızlandırıcı çayın kısaltılmış hali...:sly::sly::sly:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cnm ben sormustum lendinmi bir karisim yapiuorsim ypk disarda satiliuor

Masallah cnm ins. Geri almassin bizlerde senin gibi mezun olur ins. Bizleri buralma yine gel arada sirada

Sent from my HTC Incredible S

Yapma ya? Tavuklari minik minik toplar halindeydi ve inceledim baya yagli durmuyordu o zmnsa bir daha forever akdeniz salatasi aralari yemedim en azindan oradan kurtartdim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Iyi akşamlar kızlar.
Çok sessiz yine burası kimsecikler yok.
Ben bugünkü menümü paylaşayım aklımdayken.
Sabah :kaşarlı, salatalık, domatesli sandviç beyaz ekmekten yapılmıştı, ceyrek ekmek kadar bi ekmekti. Çay şekersiz.
Öğle:1 tabak pırasa yemeği, 2 kaşık yogurt
Aksam:4 tane köfte, 1 domates,1 ayran.
50 dakika yürüyüş
3 litre su
1 nescafe
1 Türk kahvesi

Canım güzel menün ama o mc bites salata dedigindeki top tavuklar yağda kızartılıyor. O olmasaymış iyiymiş ama olsun hakkındır bir sürü yürümüş kosturmuşsun. Ben bilgi amaçlı belirtiyorum, çok hafif bir seçenek olmuyor aslında .

Güzel olmuş canım da samimiyetime guvenip yanlış anlamazsan bisey soylemek istiyorum.Şu salamları yemeseniz sağlığınız için, hatta bebek var evde eve bile sokma bence görür ister. Nedenmi hem yağlı hem içinde ne olduğu belli değil çok hile kaldırıyor maalesef.

Valla bilemedim ben yani hafif olur diye dusundum hatta akdeniz alacaktim sonra nicedir canim tavuk istiyordu boyle yapayim dedim. Tesekkur ederim uyardiginiz icin. Bilmeden ilk kacamagi mi yaptim simdi

Naber kızlar nasılsınız. Sabah tartıda ne gorcez bakalım ben bu sabah tartilamadimda bigün once bakiyodum durum ne diye. Şimdi hiç fikrim yok.

Ohh mis gibi olmus menun salam hariic salam yerine kofte ye yoksa tavuk ye oda yoksa yumurta ye o da olmazsa peynir ye ama salamiii yeme mucx

Yaptın canım şöyle söyliyim fastfoodlarda yenebilecek hafif alternatiflerden olduğu kesin ama masum değil.

Canim menun cook guzel olmus

Naber kızlar nasılsınız. Sabah tartıda ne gorcez bakalım ben bu sabah tartilamadimda bigün once bakiyodum durum ne diye. Şimdi hiç fikrim yok.
Iyi canım sen nasılsın? Valla bende bu hafta hic bakmadım tartiya , çok aktif olamadım kilo verememisim gibi hissediyorum, inşallah yanılıyorumdur.

Gogocum hosgeldin :)) kendi adima ben iyiyim sen nasilsin canim benim?

Yarin icin kalbim pir pir atiyor. Pazar gunu sinav var bu kadar heyecan yapmiyorum

selam kızlar öldüm yorgunluktan dahada işim bitmedi tatlımı yapayım gelirim kalan olursa buralarda

Yok bitanem üzülme bence, hakkını vermissin kostur kostur, olur oyle arada. Ben sadece bil diye belirttim.

Cok tesekkur ederim ben arada yerdim onu bilmeden akdeniz salata veya tonbalikli yeme durumunda bir sakinca olur mu?

Iyi canım sen nasılsın? Valla bende bu hafta hic bakmadım tartiya , çok aktif olamadım kilo verememisim gibi hissediyorum, inşallah yanılıyorumdur.
Iyiyim bende. Inşallah vermisizdir hepimiz.
Gogocum hosgeldin :)) kendi adima ben iyiyim sen nasilsin canim benim?

Yarin icin kalbim pir pir atiyor. Pazar gunu sinav var bu kadar heyecan yapmiyorum

Hoşbuldum canım.
Suan cok fena moralim 0 0 0 neyse saglik olsun bir seyi daha ogrenmis oldum

Üzülme o kadar artık geçmiş ben bile bile yedim dün akşam çiğ kofteyi.

Cok tesekkur ederim ben arada yerdim onu bilmeden akdeniz salata veya tonbalikli yeme durumunda bir sakinca olur mu?

Canım kalorilerine baktım sossuz 239kcal ken sosla 416kcal gibi bişey yaziyordu ama çıtır tavuk salata diyordu mcbites değil sanırım. Sos eklemeden yiyebilirsin bence problem olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…