Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bu hafta akşamları hep yürüdük çocuk çombalak
yoksa çok hızlı veremiyorum ben malesef onun etkisi var..şu metabolizma çayıda hızlandırıyor..
eşimde diyette onuda soktum diyete akşamları baklava yiyordu

valla hepsinin etkisi oluyor.özellikle eşinin de diyete girmesi işleri kolaylaştırıyor.

Darisi bizim basimiza coook koskocaman tebrik ederim seniii helal olsun canim arkadasim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

sağol darısı sizlerin başına azim ve sabırla oluyormuş
birde bakmışsın teker teker gidiyormuş..

benim farkettiğim birşey var..öğlenleri doyurucu yiyorum mutlaka..mesela et yada baklagil hem tok tutuyor. akşamları sebze yemeye çalışıyorum birde salata lazım yapabildiğim kadar yapıyorum..

Canım dogum günün kutlu olsun, ailen ve sevdiklerinle nice mutlu senelere.
Eşin konusunda şunu söyleyebilirim erkekler evlendikten sonra bi rahatlıyorlar , bu bi gerçek , uzun zaman oldu benim esimde bana gidip kendi seçip bişey alsın. Doğumda takımı kendim seçtim, dogumgünüm ve evlilik yıldönümümüz aynı gün, yine kendim seçtim. Sevgililer gününde arabamı değiştirdik onuda ben seçtim yani alır ama bir sürpriz yapayım yok sağolsun. Ama evlenmeden önce gider kendi alırdı, şimdi bahanesi , begenmezsin diye almadım sen seç ne istiyosan oldu çıktı.Ne güzel senin eşin vakit ayırmış emek vermiş üzülme canım. Seneye doğumgünunden önce cıtlatirsin ne istiyorsan ufaktan alır canım.

Tebrik ederim canım seni. Çok iyi sonuç.

Nice nice mutlu yillara, Rabbim saglik huzur mutluluklar versin sana bir omur boyu.

Esinide takma, onu sen yontacaksin birazcik soylen, kafasini ye benim eski erkek arkadasimda boyleydi. Hic anlamazdi bu islerden. Dirdir ettim ben. Odun gibisin bu ne boyle. İnsan mutlu edince mutlu olmaz mi vs vs. Sonuc cok guzel oldu son dogum gunumde ailemle konusmus alanyaya gelmis bana surpriz yapmis birazcik soylencen egitcen maalesef

ilahi çok güldüm sana
bak bende 70 kiloyken eşim bana hediye 38 beden elbise almıştı sene başında..
ben tabi iiçine bile giremedim birde dar kalıptı..neler yaptım adam aldı alacağına pişman oldu çokta moralim bozulmuştu o elbise hep gözümün önündeydi ilk zamanlar..

Tebrik ederim seni kuzuşummm :) :)

Dikkatli olunca her sey yolunds oluyor mis mis :) haftaya daha guzel sonuclarini bekliyorumm :*

günaydın kızlar bende sabah 55.3 geldim.. geçen hafta56.1 di... şimdi arkadaşın tartısında kontrol etmeye gidiyorum gogocum beni ekleme olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…