Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Buda ara öğün hazırlığım. 3 kayısı 2 cevizli olanda var bikaç poşet hazırladım.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1396897617769.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 32
Buda ara öğün hazırlığım. 3 kayısı 2 cevizli olanda var bikaç poşet hazırladım.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım ara öğünde kitapta güzelmiş... ece temelkuranın eniyi kitabı heralde...

Güzel bi kitap ilk okuyorum ece temelkurani beğendim.

canım ağrının derinliği, muz sesleri birde adını hatırlayamadığım bir kitabı daha var bende.. diğerlerini çok beğenmedim açıkçası tavsiye etmem elindeki çok güzel ama 2 günde bitirmiştim ben gün paramla toptan kitap alıyorum kendime yoksa ıvıra zıvıra harcanıyor.. 50 kitap alırım birseferde aynı yazara yüklenirim genelde e haliyle iyi çıkmayan da oluyor

Güzel beğendim bende. Kitap bulmak buralarda daha kolay tabi hem ucuz kitap satan yerler var orjinal kitaplari piyasadan düşük satiyolar hemde benim kankim dostum kitap kurdu. Ameliyathanedede cok var okuyan değiş Tokuş okuyoruz.

menümü de yazayım kızlar yarına kaldımı unutuyorum ben..dün abur cubur doluydu neresinden başlayıp yazsam bilemedim, kaçamaklar 1 kadayıflı muhallebi ve tam 5 adet pişmaniyeydi gece gece..

sabah: 1 kase yulaf ezmesi yağsız sütle

ara: 2kuru kayısı

öğle küçük boy pizzanın çeyreği( kızımdan kalan)

ara: 1 avuç antep fıstığı

akşam: 150 gr kadar tavuk şiş,1 kase yağsız yoğurt

ara: 1probiyotik yoğurt

spor 45 dk leslie su 2 lt kadar 10 lu çay 2 kupa..

bende öyle yapardım canım da burda pek yok açıkçası okuyan, arada değiş tokuş oluyorda pek değil son yılda verdiğim kadar kitap parası hiç vermemiştim internetten alıyorum ben başka yol yok maalesef.. yürüyüş yolunda çok güzelmiş cidden dönüşte izmit te mi yazsak ki tayinlere

Bayaa kaçamak olmuş ama neyse haftaya kadar dikkat edersin spor falan kurtarır durumu.

e ben çok kahve içiyorum zaten bide yoğurda koyarsam ne olur acep uyku hayal olur heralde..

Bayaa kaçamak olmuş ama neyse haftaya kadar dikkat edersin spor falan kurtarır durumu.

inşallah ya cumartesi yemek üstüne de pazar böyle bir menü... sabitte kalsam şükredicem tartıya çıkmaya korkuyorum bu hafta..ekmek yemiycem akşamları ne olur kızmayın bana yoksa toparlayamam bu menüleri ben...

Yaptım canım ama bu seferkinin tadı bi acayip oldu ya. Midem bulana bulana içiyorum ama icicem icebildigim kadar. Yap sende canım iyi geliyormus herkese

Kızlar biz taşınıcaz ve taşınacağımız için evi topluyorum kutular yapıyorum falan giremiyorum kusuruma bakmayın

Çok geçmiş olsun canım. Ciddi bisey yoktur umarım.

Bişey soracağım canım, Türk kahvesimi koyuyorsun.

Olmamış canım tatlilar ama spor yaparsın artık. Streslisin sanırım bu aralar, bende çok acıkıyorum stresli olunca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…