Günaydın sabah kuşlarımmmm...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Herkese günaydın
dün öyle yorulmuşumki 9 da uyuyakalmışım..hala ayaklarım ağrıyor..kızlar ben kilo verdim ama hiç sıkı değilim çok genişim kiloma göre..bende bu sabah ebru şallının skinny jeans dvd sini sipariş verdim..21 günde 2 beden küçültme diyor hem evde yapacam inşallah..burda bayanlara özzel spor salonu var ama benin ona ayıracak vaktim yok ama giden arkadaşlar bayağı sıkılaştılar..
Dengeli olmus.hemen dünkü menümmü yaziyim
sabah kahvaltı yapamadım geç kalktımm
öğlen 4 köfte 1 dilim ekmek salata 1 kase yoğurt
ara 5 çilek
ara 1 yaprak sarma 1 tane dereotlu peynirli poğoca gibi ama bir elin yarısı kadar daha da az hatta
akşam zeytinyağlı fasülye 1 kase çorba yarım kase yoğurt
3lt su yarım saat yürüyüş
Herkese günaydın
dün öyle yorulmuşumki 9 da uyuyakalmışım..hala ayaklarım ağrıyor..kızlar ben kilo verdim ama hiç sıkı değilim çok genişim kiloma göre..bende bu sabah ebru şallının skinny jeans dvd sini sipariş verdim..21 günde 2 beden küçültme diyor hem evde yapacam inşallah..burda bayanlara özzel spor salonu var ama benin ona ayıracak vaktim yok ama giden arkadaşlar bayağı sıkılaştılar..
Dengeli olmus.
Günaydın canım. Paylaşım alanına baktinmi hikayeni yazman lazım.
Tahmin ede biliyorum ben sadece annemlere gidip geldiyimde 2çanta boşaltıyorum bıkıyorum resmen.sırf onun için gidesim gelmiyor.bir evi yerleşdirmek düzene sokmak çok zor olsa gerek.Allah yardımcın olsun.daha var ama şimdiden kendini sıkıntıya sokma.zamanı geldiyinde yapıcaksın hepsini güzelce. ..sorma bende stresliyim bu aralar eşim yakında 15 günlüğüne şehir dışına gitcek..çocuk iş kreş okul yine hepsi bana kalcak..kızımınında şubattan beri burnu akıyorum ilaç kullanmaktan bıktık valla..mayıstata tayin belli olcak haziranda toplanıp temmuzda taşıncaz...düzen değiştirmek bir yaştan sonra çocuklarla çok zor..oğlum seviyor burayı arkadaşları var gitmek istemiyor..hayırlısı artık..
Birinciler sırlarını Paylaşıyor diye bi başlık var orda canım. Bize linkini atarmısın okuyalım bizde.
doğrudur canım.Canım benim doktorumda içe yada dışa basma ve düztabanlık gibi bir problem olmadığı sürece ortopedik ayakkabı kullanmayın anatomik alın demişti. Netten biraz araştırma yapmıştım ve bi çok yerde ,sorun yoksa ortopedik değil anatomik alın yaziyordu dr sitelerinde vs.
Siz içe basmadan dolayı mecburen ortopedik kullanmıssiniz canim ama damlanın almasi doğru olmayabilir , yinede doktoruna danısip al Damlacım bir dahakini bence.
ben de yoğurdu tarçınla seviyorum:)çaya da yakışıyor.bir karanfil bir çubuk tarçın.deneyinselam fıstıklar nabersinizz ^^
metabolizmam tekrar eski düzenine dönüyo kızlarr çok sevinçliyim bu yüzden cumaya kadar ciddi kilo vericem herhalde hehe
bu arada suları tarçınlı içiyorum ben atıyorum şişenin içine çubuk tarçını ohh hem tatlı bişeymiş gibi oluyo ^^
birde süt yada aralarda yoğurt yerken içine yarım çay kaşıgı tarçın ve kahve atıyorum metabolizmayı hızlandırıyo çok iyi geliyoo ve tabiki yeşil çay
sizinde benim gibiyse deneyin derim kızlarr ^^ şimdi spor yapmaya gidiyorum sonra görüşürüz
kötü olmuş yapacak birşey yok canım.inşallah bir dahakine kesin olur.Kızlar üzgünüm bir az.dün kardeşimin eşine hamilelik testi yapdık silik pozitiv çıktı.bugünde adet olmuş...ben de hamilesin dedim.kardeşimi falan müjdeledim.şimdi kötü oldum...
yaa ne kadar küçük.benim kız 14 aylık.21 numara giyiyor.koca ayak mı olacak yoksa.Emzirmiyomusun canım , ben korkudan o kadar yeşil cay icemiyorum.
Ayakkabi konusundada denetirsin rahat yürüdüğü bisey bakarsin artik. Kuzuya maşallah benim kizim daha 19 numara giyiyor.
çok geçmiş olsun canım.inşallah kötü bir şey yoktur.iş başıları öyle oluyor ben de geçen sene yaşamıştım doğumdan sonra.bir hafta sürüyor.sonra eski düzene dönüyorsun merak etme.selam kızlar herkesler gelmiş gitmişkızımın cuma günü boynunda bi şişlik oluşmuştu dışarı çıkamayınca ancak bu gün gidebildik doktora tahliller falan iğnelerimizi aldık yaptırdık geldim... biyandan 23 nisan kıyafetlerini ayarlamaya çalışıyorum falan filan sabah bi çıktım ancak girebildim.. haftasonu ve bugün benim menüler berbat sadece bu gün 45 dk leslie yaptım biraz kendimi toparlayabilmek için.. sebebini biliyorum maalesef iş vakti yaklaştıkça stresten yiyorum... krizler geliyor gece gece birde üstüne çocuk hastalanıca daha da gerildim.. birazdan kızımı yatırıp tekrar leslie yapıcam biraz sakinleştirir belki dışarda yürümek kadar olmasada..
bayıldım manzaraya.kızın da çok tatlı maşallahGeldiiimmm yürüyüş yolumuz ve biz
canım ekmeklerin fazla olmuş gibi.Ben de raporumu verip uyuycam tabi kızım izin verirse.uykuda ama rahatsız sanki.
Sabah 2dilim kızarmış ekmek,peynir,yeşil çay
Ara haşlanmış yumurta
Öyle 1minik yumurtadan pul biberli omlet,3kaşık pul biberli yoğurt.2ince dilim ekmek
Ara 1minik kase yarı yarı suyla nerdeyse şekersiz kızıma yaptığım sütlaç
Akşam 2ince dilim ekmek,2dilim balık,dereotu,5kaşık pul biberli yoğurt
Ara 1portakal
Bir de sabahdan öylene kadar içi cevizli minik 1puaçayı gidip gelip tırtıkladım...
2litre su.anaaa mekik çekmeyi unuttum bugün.yatıyorum da yatağımda.yarına kaldı artık.
güzel omuş canımMenumu paylasayim arkadaslar
Sabah
2 dilim kepek ekmek
1 adet haslanmis yumurta
1 kk peynir
Domates
Sekersiz cay
Turk kahvesi
Ara
3 adet kuru kayisi
Oglen
5/6 ck taze fasulye
Domates
2 yk yogurt
Aksam
4/5 ck menemen
2 dilim ekmek
3 ck yogurt
Turk kahvesi
Bir adet yesil elma
Birazdan yesil cay demlerim ve gunumu kapatirim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bana pişmaniyenin dışında kötü gelmedi.o da sıkıntıdan sanırımmenümü de yazayım kızlar yarına kaldımı unutuyorum ben..dün abur cubur doluydu neresinden başlayıp yazsam bilemedim, kaçamaklar 1 kadayıflı muhallebi ve tam 5 adet pişmaniyeydi gece gece..
sabah: 1 kase yulaf ezmesi yağsız sütle
ara: 2kuru kayısı
öğle küçük boy pizzanın çeyreği( kızımdan kalan)
ara: 1 avuç antep fıstığı
akşam: 150 gr kadar tavuk şiş,1 kase yağsız yoğurt
ara: 1probiyotik yoğurt
spor 45 dk leslie su 2 lt kadar 10 lu çay 2 kupa..
kolay gelsin canımKızlar biz taşınıcaz ve taşınacağımız için evi topluyorum kutular yapıyorum falan giremiyorum kusuruma bakmayın
güzel olmuş canımBende menümü paylaşayım.
Sabah:2 dilim t.bugday ekmeği ile 1 ince dilim kasardan tost, 1 kupa cay.
Ara:2 ceviz ,2 kayısı
Öğle-akşam:4 köfte, 1 dilim t.bugday ekmegi,1 kase pulbiberli yogurt.(saat geç olmustu 5de yedim, haliyle akşam yemedim tekrar)
Ara:1 yovita
Metabolizma cayi ictim,2 kupa kiraz sapi, yeşil cay, anason, rezene ile çay demledim ictim.
3 litre su ictim.
1 Türk kahvesi,1 nescafe ictim.
45 dakika yürüyüş yaptîm.
hafif güzel omuş canımhemen dünkü menümmü yaziyim
sabah kahvaltı yapamadım geç kalktımm
öğlen 4 köfte 1 dilim ekmek salata 1 kase yoğurt
ara 5 çilek
ara 1 yaprak sarma 1 tane dereotlu peynirli poğoca gibi ama bir elin yarısı kadar daha da az hatta
akşam zeytinyağlı fasülye 1 kase çorba yarım kase yoğurt
3lt su yarım saat yürüyüş
Herkese günaydın
afiyet olsun.az kalorili bol yeşillikli bir menün olsun:)haydi ben biraz kaçayım kahvaltı vakti..
Aglamak istiyorummmm
Bebiskolar tartimiz bozulmus cikiyorum uzerine 38,5 tartiyor cikiyorum bidaa 129,3 tartiyorteyzeme acitasyon yaptim sabahtan beri aksam gidip yenisini alcaz ama bozulmasaydi tartim yaaa
Yok canım niye koca ayaklı olsun, tombistir kuzunun ayakları ondan annesi. Benim kızım minyon biraz canım, kilosuda az, ondan küçük ayakları.afiyet olsun.az kalorili bol yeşillikli bir menün olsun:)
kötü olmuş.mecbur yenisi alınacak
Aglamak istiyorummmm
Bebiskolar tartimiz bozulmus cikiyorum uzerine 38,5 tartiyor cikiyorum bidaa 129,3 tartiyorteyzeme acitasyon yaptim sabahtan beri aksam gidip yenisini alcaz ama bozulmasaydi tartim yaaa
Yok canım niye koca ayaklı olsun, tombistir kuzunun ayakları ondan annesi. Benim kızım minyon biraz canım, kilosuda az, ondan küçük ayakları.
21 denedim kocaman oldu canım , ilkadîm ayakkabısı 18di , yeni 19 oldu. Kilomuzda 11 değil daha ama çok az yiyor ve çok hareketli, eskiden çok üzülürdüm halada üzülüyorum ama zorlamîyorum. Dün akşam 3 kere yemek hazırladım ve 3üde hüsran oldu, bi de istiyo yemek hazırlattırıp yemiyor , tam uyutucam aclıktan uyumadı bu kez 4.yemek hazırlandî azıcık tırtîkladı uyudu gece saat 1 olmuş.bizim kız ın elleri ayakları inceciktir.sanırım babanın ayaklarına çekmiş.benim küçük ayaklarım var.gerçi eşimin de küçük ama onun ince uzundur.zaten şekil olarak da eşimin ayaklarına benziyor.zayıf bizim kız da maalesef.
Afiyet olsun canım, bende mekik cekicem fırsat bulmusken.bir yeşil çay molası vereyim. bu arada metabolizma çayından yaptım ben de dünden.çubuk tarçın bitmiş toz attım.ama kaynattıktan sonra.bunun tadı daha iyi oldu.
Kolay gelsin bebeğim.evet gördüm şimdi karnemide gördüm kendimle gurur duydum
yarın yazarım ama ne yazacağımıda bilmiyorum ki..bugün bir düşünelim bakalım..
Pili bitmiş olmasın sadece. Tartiyi ayni markami alcan seninkiyle farklı tartiyosa cuma belirtmemiz gerek listed eAglamak istiyorummmm
sabah:ılık limonlu su,iki dilim kepek ekmek,peynir
ara:yeşil çay,form çay
öğlenbiraz karışık)iki bulgur köfte,4 ekmek köfte(yufka ekmek.peynir, domates,biber.maydonoz karışımı yöresel bir tat,üfelemeç derler)iki bardak çay
ara:ıhlamur çayı
akşam:bir kase tarhana(buğdaylı yoğurtlu olan) 4 bulgur köfte
su:1,5 ancak vardır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?