Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Balıkla yogurtmu şaşırdım canım ya. Süt ürünlerini balıkla tüketmeyin derlerya ondan.
Iyi olmuş menün ama tatlı olmasaymiş iyiymiş canım. Poğacada var

Gayet güzel olmuş canım, herzamanki gibi.

Bende menümü paylaşayım.
Sabah:2 dilim t.bugday ekmeği ile 1 ince dilim kasardan tost, 1 kupa cay.
Ara:2 ceviz ,2 kayısı
Öğle-akşam:4 köfte, 1 dilim t.bugday ekmegi,1 kase pulbiberli yogurt.(saat geç olmustu 5de yedim, haliyle akşam yemedim tekrar)
Ara:1 yovita
Metabolizma cayi ictim,2 kupa kiraz sapi, yeşil cay, anason, rezene ile çay demledim ictim.
3 litre su ictim.
1 Türk kahvesi,1 nescafe ictim.
45 dakika yürüyüş yaptîm.

Kimse kalmamış yine yakalayamadım sizi guzeller ya. Neyse gecmişe bakayım biraz bende.
Ben geldim.yatmadan kitap okuyim dedim biraz.
Evet canım malesef çok zor hem ev araştırıyoruz hemde ev topluyorum fena çok fena Herşey bir anda gelişti sıkıştı herşey bi hafataya o kötü oldu.

Inşallah hemen bulursunuz gönlünüzce bi ev.

hemen dünkü menümmü yaziyim
sabah kahvaltı yapamadım geç kalktımm
öğlen 4 köfte 1 dilim ekmek salata 1 kase yoğurt
ara 5 çilek
ara 1 yaprak sarma 1 tane dereotlu peynirli poğoca gibi ama bir elin yarısı kadar daha da az hatta
akşam zeytinyağlı fasülye 1 kase çorba yarım kase yoğurt
3lt su yarım saat yürüyüş

Kahvaltı yapmamıssın ama aralarda dengelemissin, güzel olmuş canım.

Guzel olmus menun canim :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canlarim ben yatiyorum hepinize iyi geceler diliyorumm. Yarin sabah gorusmek uzere :)

Herkese günaydın
dün öyle yorulmuşumki 9 da uyuyakalmışım..hala ayaklarım ağrıyor..kızlar ben kilo verdim ama hiç sıkı değilim çok genişim kiloma göre..bende bu sabah ebru şallının skinny jeans dvd sini sipariş verdim..21 günde 2 beden küçültme diyor hem evde yapacam inşallah..burda bayanlara özzel spor salonu var ama benin ona ayıracak vaktim yok ama giden arkadaşlar bayağı sıkılaştılar..

Gunaydin kizlar, iyi bir gun gecirmenizi dilerim

günaydın arkadaşlar.

Günaydın sabah kuşlarımmmm...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sağol canım haftaya pzt kesinleşecek bakalım.. kızlar ben çıktım leslie yapıcam dedim oturdum kaldım... yorgunumda en azından bi 30 dk olanı yapayım iyi geceler herkese...

sorma bende stresliyim bu aralar eşim yakında 15 günlüğüne şehir dışına gitcek..çocuk iş kreş okul yine hepsi bana kalcak..kızımınında şubattan beri burnu akıyorum ilaç kullanmaktan bıktık valla..mayıstata tayin belli olcak haziranda toplanıp temmuzda taşıncaz...düzen değiştirmek bir yaştan sonra çocuklarla çok zor..oğlum seviyor burayı arkadaşları var gitmek istemiyor..hayırlısı artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…