- 19 Kasım 2013
- 18.944
- 34.288
- 798
Balıkla yogurtmu şaşırdım canım ya. Süt ürünlerini balıkla tüketmeyin derlerya ondan.Ben de raporumu verip uyuycam tabi kızım izin verirse.uykuda ama rahatsız sanki.
Sabah 2dilim kızarmış ekmek,peynir,yeşil çay
Ara haşlanmış yumurta
Öyle 1minik yumurtadan pul biberli omlet,3kaşık pul biberli yoğurt.2ince dilim ekmek
Ara 1minik kase yarı yarı suyla nerdeyse şekersiz kızıma yaptığım sütlaç
Akşam 2ince dilim ekmek,2dilim balık,dereotu,5kaşık pul biberli yoğurt
Ara 1portakal
Bir de sabahdan öylene kadar içi cevizli minik 1puaçayı gidip gelip tırtıkladım...
2litre su.anaaa mekik çekmeyi unuttum bugün.yatıyorum da yatağımda.yarına kaldı artık.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Gayet güzel olmuş canım, herzamanki gibi.Menumu paylasayim arkadaslar
Sabah
2 dilim kepek ekmek
1 adet haslanmis yumurta
1 kk peynir
Domates
Sekersiz cay
Turk kahvesi
Ara
3 adet kuru kayisi
Oglen
5/6 ck taze fasulye
Domates
2 yk yogurt
Aksam
4/5 ck menemen
2 dilim ekmek
3 ck yogurt
Turk kahvesi
Bir adet yesil elma
Birazdan yesil cay demlerim ve gunumu kapatirim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar biz taşınıcaz ve taşınacağımız için evi topluyorum kutular yapıyorum falan giremiyorum kusuruma bakmayın
Kolay gelsin canım. Sanırım yaza bizde taşıncaz zor oluyor topla yerleştir.
Ben geldim.yatmadan kitap okuyim dedim biraz.Kimse kalmamış yine yakalayamadım sizi guzeller ya. Neyse gecmişe bakayım biraz bende.
Evet canım malesef çok zor hem ev araştırıyoruz hemde ev topluyorum fena çok fenaHerşey bir anda gelişti sıkıştı herşey bi hafataya o kötü oldu.
evet canımm ^^Bişey soracağım canım, Türk kahvesimi koyuyorsun.
heheh hiç uyku uyuyazsınn yapma sen yoğurtla :/e ben çok kahve içiyorum zaten bide yoğurda koyarsam ne olur acepuyku hayal olur heralde..
Yine rastlaşamadık canım. Kızımla cebellesiyordum bakamadım. Iyi geceler.Ben geldim.yatmadan kitap okuyim dedim biraz.
Inşallah hemen bulursunuz gönlünüzce bi ev.
Kahvaltı yapmamıssın ama aralarda dengelemissin, güzel olmuş canım.hemen dünkü menümmü yaziyim
sabah kahvaltı yapamadım geç kalktımm
öğlen 4 köfte 1 dilim ekmek salata 1 kase yoğurt
ara 5 çilek
ara 1 yaprak sarma 1 tane dereotlu peynirli poğoca gibi ama bir elin yarısı kadar daha da az hatta
akşam zeytinyağlı fasülye 1 kase çorba yarım kase yoğurt
3lt su yarım saat yürüyüş
Bende menümü paylaşayım.
Sabah:2 dilim t.bugday ekmeği ile 1 ince dilim kasardan tost, 1 kupa cay.
Ara:2 ceviz ,2 kayısı
Öğle-akşam:4 köfte, 1 dilim t.bugday ekmegi,1 kase pulbiberli yogurt.(saat geç olmustu 5de yedim, haliyle akşam yemedim tekrar)
Ara:1 yovita
Metabolizma cayi ictim,2 kupa kiraz sapi, yeşil cay, anason, rezene ile çay demledim ictim.
3 litre su ictim.
1 Türk kahvesi,1 nescafe ictim.
45 dakika yürüyüş yaptîm.
Sağol canım benim.Guzel olmus menun canim :)
Gunaydin kizlar, iyi bir gun gecirmenizi dilerim
Herkese günaydın
dün öyle yorulmuşumki 9 da uyuyakalmışım..hala ayaklarım ağrıyor..kızlar ben kilo verdim ama hiç sıkı değilim çok genişim kiloma göre..bende bu sabah ebru şallının skinny jeans dvd sini sipariş verdim..21 günde 2 beden küçültme diyor hem evde yapacam inşallah..burda bayanlara özzel spor salonu var ama benin ona ayıracak vaktim yok ama giden arkadaşlar bayağı sıkılaştılar..
günaydın arkadaşlar.
sağol canım haftaya pzt kesinleşecek bakalım.. kızlar ben çıktım leslie yapıcam dedim oturdum kaldım... yorgunumda en azından bi 30 dk olanı yapayım iyi geceler herkese...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?