• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Damlacım şimdi sen soylesen suclu sen olursun onu istemiyo gibi olur.esinle duzgunce konusman gerekiyo.siz kari kocasiniz size ait bi zamanin olmasi gerekiyor en nefret ettigim sey.sahsen ben katlanamazdim.ama bak bebişin var onunla zaman gecir takmamaya calis. Kocan da seni kapinin onune koyucak bi insan mi ki?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yok kız beni deyil.kaynanam kocamla beni kapının önüne koyar.hep burası benim evim der durur.aslında onları da bilmemezlikden yapıyor.hiç özel hayatı olmamış biri.kocası bırakıp gitmiş,erkek gibi çalışmış böyle şeyleri bilmiyor.kocam da hep söylüyor zaten bilerekten,kötülük olsin diye yaptığını bilsem konuşurum diyo. Ama işte sonuçta annesi kalbini kırmak istemiyor.bazen şakayla söylüyor aslında ama anlamıyor kadın.yani ben bu çileyi ömrün boyu çekmek zorundayım.
Cankuslarim cok ozur dilerim bugun tarti almaya git kostur kostur eve gel temizlik yap yemek yap otogara git gel yazamadim. Arkadasim sag salim geldi simdi bir ara buldum hemen yazdim menumu yazip cikicam bir kac gun kusura bakmayin

Sabah
2 dilim ekmek
2 kk peynir
Sekersiz cay

Ara
1 adet elma

Oglen
3 kasik yogurt
1 dilim ekmek
( haftasonu surekli et urunleri yedigim icin bugun biraz dengelemek istedim)

Ara
1 adet elma

Yesil cay demleme limonlu

Aksam
5/6 ck karnabahar
1,5 dilim ekmek
3 ck yogurt

Ara
1 ck yulaf
2 ck yogurt

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
E sana boşuna diyetisuenim demiyorum ya.iyi yapmışsın dengelemişsin işte daha ne olsun...
ay llahım ancak gelebildim bi geçmişe baktım neler kaynatmışsınız diye.. sabah fırsat olursa alıntılarım artık bende ölüyorum yorgunluktan...menümü yazayım kaçıyorum kızlar öğleden sonra piknik gibi bişeyler yaptık pek sağlıklı olmadı bu gün... e birde alışveriş lazım sebze, yeşillik kalmadı evde tavuk falanda yok bakalım yarın çıkarım artık..

sabah: 1 kase yulaf ezmesi yağsız sütle

ara: 1 probiyotik yoğurt

öğle: yarım simit, 2 kk kaşar peyniri, çay

ara: çeyrek simit,1 kk kaşar peyniri( saat 5 gibi)

akşam: 3 yemek kaşığı kıymalı kabak yemeği, 3 kaşık kadar yoğurt( aç değildim simitlerin üzerine kızımdan tabakta kalanı yedim)

ara: 1 probiyotik yoğurt

spor leslie 45 dk+60 mekik, su 2 lt kadar, 3 kupa 10lu bitki çayı

E düzensiz olmuş.ama simitin tam olmamış.akşam da ekmek yememişsin. İyi olmuş.3dilim ekmek yemişsin bugün.fena deyil

Günaydınlar kuzular...kızımın doğum günü yarın....çok mutluyum...:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Babasının kızımıza doğum günü hediyesi....

Eklentiler

• $1397018047847.webp
    $1397018047847.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 28

Oy oy oy oy tam isirmalik opmelik yahuuu :) Masallah masallah cok seker :)

Bebisimizin dogum gunu kutl mutlu huzurlu olsun. Rabbim ona hayirli bir omur guzel bir gelecek versin insallah.

Selam kızlar.
Çok mutluyum şu an metabolizmamı hızlandırmayı basardım.
2 gündür metabolizma çayı iciyorum yanındada bir tutam yeşil çay, anason, rezene ve 2-3 dal kiraz sapı ekleyip demliyorum ve ikisi birlikte işe yaradı. Benim içecek belli oldu bundan sonra, şişlik gitti uzerimden sanki, maşallah diyimde:1: umarım tartıyada yansır bu hafta.
inşallah canım.ben de iki gündür içiyorum bakalım.ama ben de durgunluk oldu.menülerimi düzenlemem gerekiyor.
Canım zor valla ne diyim. Kabak alabilirsin, fırında mücver, kavurabilirsin küçük dograyıp, yada rendeleyip sarmısakla kavurup yogurtla yiyebilirsin. Ben yemiyorum uzun zamandır bende yapıyım soylemisken. Hem kalorisi az , hemde bagirsaklari calistiriyor kabak.
Bakla var taze onuda alabilirsin, bunlar geldi aklıma canım.
sağol canım.olabilir
Canlarimmm aldim geldim tartimii :) cok fena yagmur vardi burada mahvoldum sokaklarda :) simdi hemen temizlige girisiyorumm
Buda tartimiz opuldunuz
Eki Görüntüle 1057269

hayırlı olur.inşallah kullanırken hep mutlu olacağın rakamlar görürsün

Günaydınlar kuzular...kızımın doğum günü yarın....çok mutluyum...:D:D:D:D:D:D:D:D:D

günaydın.nica güzel yaşlara sizlerle beraber girsin inşallah.allah sağlıklı ve mutlu bir versin kızına.

güle güle kullansın.inşallah sıkılmadan oturur.bizimki çok zor alıştı da.hala da çok mutlu olmaz oturmaktan:)

sabah:ılık limonlu su,bir dilim kepek ekmek,az peynir,matabolizma çayı

ara:elma

öğlen:1 kase tarhana çorbası,3 kaşık makarna,salata,metabolizma çayı

ara:4 er tane fındık,badem,leblebi,3 petibör bisküvi.(aslında onlarda kesmedi beni ama tuttum kendimi:)

akşam:3 pirzola,bir kaşık patates püresi,salata

ara:yarım muz

su:1,5 lt

Günaydın kızlarrr :)
Ben yine yollardayim ne projeymis valla:)
Dünkü menümü yazayım;
Kahvaltı 2dilim ekmek -1 dilim peynir le tost,1 yumurta, 5 zeytin
Ara : 1 fincan 10 bitkili çay, 1 kuru incir
Öğle: 1porsiyon sebzeli piliç, 1 bardak ayran, 2dilim ekmek
Ara : 1 avuç kadar kuru üzüm, 1fincan yeşil çay
Akşam: karnabahar, havuç, bakla haşlama karışımından 1 porsiyon, yarım kase yoğurt, 1 dilim ekmek
Ara; 1 büyük elma
Su:2 litre

Oy oy oy oy tam isirmalik opmelik yahuuu :) Masallah masallah cok seker :)

Bebisimizin dogum gunu kutl mutlu huzurlu olsun. Rabbim ona hayirli bir omur guzel bir gelecek versin insallah.

Sağ ol ablası . herkes söylüyor ısır onu nasıl dayanıyosun ama ben ısıramıyorum.kıyamamkiiii...sadece şapur şupur öperim...
inşallah canım.ben de iki gündür içiyorum bakalım.ama ben de durgunluk oldu.menülerimi düzenlemem gerekiyor.

sağol canım.olabilir

hayırlı olur.inşallah kullanırken hep mutlu olacağın rakamlar görürsün

günaydın.nica güzel yaşlara sizlerle beraber girsin inşallah.allah sağlıklı ve mutlu bir versin kızına.

güle güle kullansın.inşallah sıkılmadan oturur.bizimki çok zor alıştı da.hala da çok mutlu olmaz oturmaktan:)
Sağ ol kuzum . şimdilik sevdi gibi.bakalım...ben bu hafta içmedim meto çayını.ama gelucek hafta içeceyim inşallah.senin mezun olmana kaç kilo kaldı canım?

ara:4 er tane fındık,badem,leblebi,3 petibör bisküvi.(aslında onlarda kesmedi beni ama tuttum kendimi:)

Bilemedim ama tarhanayla makarna,bu kadar ıvır zıvır bur arada.çok olmuş gibi.ben nedense hiç öyle açlık krizine falan girmiyorum hiç hatırlamıyorum...son 2.5ayda ama. ..

Dünkü menümü yazayım;
Akşam: karnabahar, havuç, bakla haşlama karışımından 1 porsiyon, yarım kase yoğurt, 1 dilim ekmek
Ara; 1 büyük elma

Hoş geldon kuzum ve gitmişsin ya...1avuç kuru üzüm çok ama,ama sen diyetisyenlesin sustummm...

günaydın kızlar nasılsınız bakalım... kızım evde bu gün anasınıfına götürmedim keyif yapıyoruz... e haliyle geç kalktım şimdi kahvaltı yapıyorum daha bu günde düzensiz olacak dışarı çıkamıycam evde ne varsa onu yiycem artık..

Canlarım az önce sosisle salamın kalorisine baktım fazla deyilki 1ince dilim salam 57kalori,sucuk ta 26 kaloriymiş.e ben bu gün 2ince dilim sucuk yedim de ondan baktım.

canım kalorisi çok değil ama sağlıklı da değil... diyetlerde işlenmiş et ürünleri verilmiyor diye biliyorum.. eve almıyorum kayınvalidem yapar gönderir sucuğu onuda kızıma yediririm içinde ne olduğundan emin olduğum için.. bence sağlık açısından hiç almasan daha iyi..

Cankuslarim cok ozur dilerim bugun tarti almaya git kostur kostur eve gel temizlik yap yemek yap otogara git gel yazamadim. Arkadasim sag salim geldi simdi bir ara buldum hemen yazdim menumu yazip cikicam bir kac gun kusura bakmayin

Sabah
2 dilim ekmek
2 kk peynir
Sekersiz cay

Ara
1 adet elma

Oglen
3 kasik yogurt
1 dilim ekmek
( haftasonu surekli et urunleri yedigim icin bugun biraz dengelemek istedim)

Ara
1 adet elma

Yesil cay demleme limonlu

Aksam
5/6 ck karnabahar
1,5 dilim ekmek
3 ck yogurt

Ara
1 ck yulaf
2 ck yogurt

Öğlen sebze olsa iyi olurmuş

Doğum günü kutlu olsun bebişin.hep sağlıklı mutlu olsun inşallah.

Güzel olmuş bence 5
Dünkü menümü yazayım;
Ara; 1 büyük elma

Üzüm biraz fazla olmuş.

Ben yeni kalkiyorum dah nöbete gitcem yine dünkü menümü yazayım kahvaltı yapiyim.

Sabah 1 yumurta peynir yarım simit

ara 1 kayısı 3 üzüm 3 badem

Öğlen 1 kepçe corba ızgara tavuk salata yoğurt 1 küçük kabak dolması

ara 2 Kemalpaşa ve yoğurt

akşam 1 kepçe çorba 4 kaşık ıspanak yemeği yoğurt salata

su 2.5 lt
spor yok

Ben yeni kalkiyorum dah nöbete gitcem yine dünkü menümü yazayım kahvaltı yapiyim.

Sabah 1 yumurta peynir yarım simit

ara 1 kayısı 3 üzüm 3 badem

Öğlen 1 kepçe corba ızgara tavuk salata yoğurt 1 küçük kabak dolması

ara 2 Kemalpaşa ve yoğurt

akşam 1 kepçe çorba 4 kaşık ıspanak yemeği yoğurt salata

su 2.5 lt
spor yok

Kacakci seni kemalpasalari goturmussun afiyet olsun canim benim kemalpasa haric cok guzel olmus

Canlarım az önce sosisle salamın kalorisine baktım fazla deyilki 1ince dilim salam 57kalori,sucuk ta 26 kaloriymiş.e ben bu gün 2ince dilim sucuk yedim de ondan baktım.

Çok hile kaldırıyor canım, icine bi sürü şey konabiliyor o yüzden cok tuketmemekte fayda var. Birde cocuklar alisinca birakmak zor oluyor.

Selam güzeller yine kimseyi yakalamadım.
Uykusuz bir gecenin sonunda sabah 7de uyuyup 12de kalktım kızımla. Sonra kahvaltı yapıp disari ciktik daha yeni girdim iceri. Banka , alisveris, park derken saat olmus 3.30. Arabayla gittim ama uzak yerlere parkedip yürüdüm bol bol.
Dünkü menümü yazıyım bu arada.
Sabah: süt, musli içine 1 çay kaşığı keten tohumu ekledim.
Öğle:3 tane fırında pişmiş sigara böreği (kendi yaptığım lor peyniri ve maydanoz vardı icinde. 3 kaşık pul biberli yogurtla yedim.
Akşam:3yk makarna,3 köfte, 1 küçük kase yogurt
Ara:4/1muz 1 cb.süt
100 mekik
2 saat 15 dakika yürüyüş yaptim.
Metabolizma cayimi ictim ve kendi demleme karışık cayimi ictim 2 fincan.
1 Türk kahvesi ictim.
Bu arada belimde sagdan soldan pörtleten esofmanimi giydim bugün, tartida çok büyük farklar olmasada sıkılasmısım guzel oldu, cok sevindim.

Back
X