Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kızlar geçmişi okuyorum bu arada bende bildirimimi yapayım.

Kilom 69.5 fark 500 gr. bu koşturmacada yemek yiyip listeyi pek uygulayamıyorum yani günde 2 ögünle falan geçiyo mecburen bu nedenle metabozlimaz yavaşladı sanırım ama sonunda 60 ları gördüm ya oda yeter bana :))))

degisik biseymis kuzucum ne ise yariyor zayiflatir mi nerden buluruz ve tam okarak adi ne :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yesil kahve aktardan almis halam cekilmis halde cekilmemis halde satilanda varmis fakat ogutmesi cok zormus bu sindirim kolaylastiriyormus birde yag yakiyormus 100 gr almis halam bana iste denicem bakalim :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Gogocum yani bana halam boyle yap dedi bende ise basliyorum gelecek hafta nasil yaparim bilmiyorum bende ac karnina icerim sonra wcye kosmaktan korkuyorum

Var canim ben 2008 de yaptirmaya karar verdim 2010 da yaptirdim :)

Senin ev mi savaş alanı benim ev mi acaba ?

Canım koşu bandı hem çok elektrik harcıyomuş hemde aşağıya çok gürültü gidiyor bu nedenle ben elektriksiz eliptik bisiklet aldım 250 liraya falan almıştım hemde çok uygundu hemde çok memlunum.

Ben daha sıkılmadan vucudumda taşıyabileceğim hiç birşey bulamadım ben dövme yaptırsam kesin 2 ay sonra sıkılırım :)

Ben daha sıkılmadan vucudumda taşıyabileceğim hiç birşey bulamadım ben dövme yaptırsam kesin 2 ay sonra sıkılırım :)

İste o cok onemli hevesle yaptiranlar deliler gibi pisman oluyor ve geri donusu yok. Sildirme var diyorlar ama izi cok fazla kaliyor yani tamamen gitmiyor ayrica daha da kotu duruyor. Ben sag bilegime annemin vefat tarhini yazdim ensemede adini bugune kadar pisman olmadim. Tek pismanligim keske daha cok arastirsaydim boyle kotu yapmasalardi umarim duzelttirebilirm

Sağol canım, bunu duymak iyi geldi gece gece.
Sen umarım işlerini kolaylamıssındır canım, yiprandın baya kosturmaktan dimi?

Iyi geceler hepinize tatlı rüyalar.
2 gündür menü paylasmamısım ekliyorum.
Dün
Sabah:2 dilim tam buğday ekmwginden yağsız tost,1 domates,2 zeytin ,1 kupa çay
Ara:1 elma
Öğle: 4 köfte, 4 kaşık yoğurt, 1 kase salata
Ara:1 yovita
Aksam: zeytinyağlı fasulye yemeği, yoğurt, 1 dilim ekmek
Ara:1 cb süt
1 saat yürüyüş
3 litre su,2 yeşil çay
Bugün (saat 12yi gecmiş dün olmuş ama anladınız siz)
Sabah:dünkü kahvaltının aynısı
Öğle:1 dilim ekmek, dünden kalan taze fasulye ve yogurt
Akşam:levrek fırın, salata (1 balığın yarısıydı fileto)
2 yeşil cay,3 litre su.
Metabolizma cayida ictim bugün.

Cok guzel olmus menun canim

Düzeltirler canım onu dert etme

:) Doğru ama canım yani hareketli çocuk iyidir :)

Valla işte sonunda ev bulduk çok şükür ya 25 inde ya 1 inde taşınıcaz inşallah en erken sürede taşınırız bina yeni bina olduğu için anahtar teslimini bekliyoruz. Yıpranmakta ne demek maf oldum vallahi ve hala kolaylayamadım heryer karman çorman nereyi nasıl toplicam bilemiyorum :/

Öyle canım ama inan çok yoruyor beni, hep derler erkek yaramaz olur diye ya biz boyut atlattık artık.
Canım zor kısmı atlatmıssın ufaktan ufaktan baslarsın daha zaman varmış. Evi bulmussun en azından belirsizlik bitmiş.Allah kolaylık versin, yeni evindede huzurla oturmayı nasip etsin.
Iyi geceler canım.

fayda gorursen yaz kuzum
Senin ev mi savaş alanı benim ev mi acaba ?

Eki Görüntüle 1075458
cok sekermis duzrnleyince de at :)
Canım koşu bandı hem çok elektrik harcıyomuş hemde aşağıya çok gürültü gidiyor bu nedenle ben elektriksiz eliptik bisiklet aldım 250 liraya falan almıştım hemde çok uygundu hemde çok memlunum.
ben de kosu bandi istiyorum da gurultu dusunduruyor.nedense bisiklet cok ise yaramicak gibi bi onyargim var sanki vucudun heryeri calismiyor gibi dusunuyorum
benim kucuklugumden beri istedigim biseydi umarim sikilmam

benim gibi felaket habercisi degil dimi hihihi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…