Ayyy canım ya ben de her yemeyimi kaşıkla çorbaları kepçeyle ölçerim ama makarna ve spagettiyi eski yediyimin 1/4 ün yerim.yarım tabak gibi...
Inşalllllllah canım ya.inşallah ben de şu 65ten aşağıyı görürüm. ..çok heyecanlıyım ben de...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hadi bakalım damlam inşallah hepimizin yüzü gülsün yarın da yeni haftaya güzel baslayalım.Ayyy canım ya ben de her yemeyimi kaşıkla çorbaları kepçeyle ölçerim ama makarna ve spagettiyi eski yediyimin 1/4 ün yerim.yarım tabak gibi...
Inşalllllllah canım ya.inşallah ben de şu 65ten aşağıyı görürüm. ..çok heyecanlıyım ben de...
Hadi bakalım canım inşallah iyi olur hepimiz için. Bugün azami dikkat edelim bencede canım.Şuana kadar 3 ince dilim ekmek oldu makarna-pilavda yok. Bu arada geçen hafta yediğim tahıllı ekmekler büyük yuvarlak olanlardandı. Bu hafta kepekli ekmeğe geçtim avuç içi kadar dilimler, ama sonuç olarak azaltsam bile dediğin gibi makarna da eklenirse çok oluyor. akşam da çay türü yiyeceğim arkadaşa davetliyim umarım hafif şeyler vardır. Tatlı krizindeyim zaten şuan.yeşilçaylı karışım az da olsa bastırıyor şimdilik.
Yarın ki sonucu çok merak ediyorum 2 gündür tartılmadım umarım + çıkmaz.
Ok canım gogo gelince olur derse öyle yaparsın. Ki sorun etmez kaptan bal gibidir o.olur canım cuma sabahtan tartılıp gelırım işe hemen paylaşırım
İnşallah .yarın doğum günündeyim,annemlerdeyim sonrakı günde pazar da misafirlikdeyim.anlayacağınız eyer yarın 65 ten aşağı inmezsem protein diyetini son 3gün yaparım...Hadi bakalım damlam inşallah hepimizin yüzü gülsün yarın da yeni haftaya güzel baslayalım.
Benim 4 kaşık makarnada yarım tabak oluyor canım, normal yemek takımı değilde ufak tabaklardan yiyorum yemek çok görünsün gözüme diye. Yoksa normal servis tabaklarıma koysam dibinde kalıyor ayrıca bende onlarla tepeleme yerdim önceden
Hadi bakalım canım inşallah iyi olur hepimiz için. Bugün azami dikkat edelim bencede canım.
İnşallah .yarın doğum günündeyim,annemlerdeyim sonrakı günde pazar da misafirlikdeyim.anlayacağınız eyer yarın 65 ten aşağı inmezsem protein diyetini son 3gün yaparım...
Evet ya bi daha makarna yediyinde resmini paylaşırsan sevinirim. Ben de paylaşırım.canım eyer tel.nun androidse kk uygulamasln indir.ondan yazmak ta resom göndermek de çok kolay...
Evet ya bi daha makarna yediyinde resmini paylaşırsan sevinirim. Ben de paylaşırım.canım eyer tel.nun androidse kk uygulamasln indir.ondan yazmak ta resom göndermek de çok kolay...
yarın tatil bildirim yapamayacagım ben evdede ınt yok
Bireysel degiliz öyle gorunsekte , takim arkadaslarimiza olan saygimizdan dikkat etmemiz gerek canım. Tabiki kötü donemlerimiz olur kilo veremeyiz belki aliriz ama genel anlamda iyi olmak zorundayızİnşallah. Takım olayı çok farklı ya ben şuan tatlı bir şeyler çoktan götürmüştüm ama takımın puanlarını düşündüğüm için sürekli frenliyorum kendimisuçluluk psikolojisine girmemek için sanırım. Hayret ediyorum kendime
Bireysel degiliz öyle gorunsekte , takim arkadaslarimiza olan saygimizdan dikkat etmemiz gerek canım. Tabiki kötü donemlerimiz olur kilo veremeyiz belki aliriz ama genel anlamda iyi olmak zorundayız
35 dakika yürüdüm geldim kizlar , burnumun dibindeki bufeye gitmek için 2 yokus çıkıp etrafında 3 tur atan ilk insan benim sanırım
Kızım uyuyordu babasina bıraktım bi geldim salonda koltukta ikiside uyuyor kızım göğsüne yatmış babasını da yutmuş çok komikler.35 dakikada böyle olmuş.
Olur canım hepsi olur zamanı gelince.öyle evet, yoksa burada olmanın anlamı kalmaz.
Ay ne güzel yaa sizler böyle o dünya tatlısı miniklerinizi anlattıkça bende çocuk hayalini kuruyorum :) Eşimde görse tvde dışarıda o da hemen etkilenir çocuk isteediğini dile getirir onu bastırmaya çalışırken şimdi bende öyleyim
Olur canım hepsi olur zamanı gelince.
Rabbim herkezin gönlüne göre versin inşallah.
Olur canım hepsi olur zamanı gelince.
Rabbim herkezin gönlüne göre versin inşallah.
Inşallah canım.Kızlae yarın ben 70leri görmek istiyorum kısmetse ya.
Çok heyecanliyim çok.
Teşekkürler canım pirinç kepekli bu aradaAfiyet olsun canım, çok sağlıklı görünüyor.
Tatlı canın istediğinde tarçınlı süt yoğurt tüket canım isteğini geçirir.Şuana kadar 3 ince dilim ekmek oldu makarna-pilavda yok. Bu arada geçen hafta yediğim tahıllı ekmekler büyük yuvarlak olanlardandı. Bu hafta kepekli ekmeğe geçtim avuç içi kadar dilimler, ama sonuç olarak azaltsam bile dediğin gibi makarna da eklenirse çok oluyor. akşam da çay türü yiyeceğim arkadaşa davetliyim umarım hafif şeyler vardır. Tatlı krizindeyim zaten şuan.yeşilçaylı karışım az da olsa bastırıyor şimdilik.
Yarın ki sonucu çok merak ediyorum 2 gündür tartılmadım umarım + çıkmaz.
Ay saol canım iltifatin içinOk canım gogo gelince olur derse öyle yaparsın. Ki sorun etmez kaptan bal gibidir o.
Ooo gezmelerdesin yani dikkat et kendine canım.İnşallah .yarın doğum günündeyim,annemlerdeyim sonrakı günde pazar da misafirlikdeyim.anlayacağınız eyer yarın 65 ten aşağı inmezsem protein diyetini son 3gün yaparım...
Takım ruhu canım yoksa çoktan bırakmıştım ben uzun zamandır sabit gidiyorum.İnşallah. Takım olayı çok farklı ya ben şuan tatlı bir şeyler çoktan götürmüştüm ama takımın puanlarını düşündüğüm için sürekli frenliyorum kendimisuçluluk psikolojisine girmemek için sanırım. Hayret ediyorum kendime
Yükle canım resim eklemek çok kolay oluyor.kk uygulamasını silmiştim tekrar yüklerim canım ben siteden resim yüklemedim hiç ama telde uğraştırmıyorsa yaparım öyle. Bence aslında böyle basit hazırlanan farklı şeyler yaptığımızda resmini koysak fikir olur birbirimize. Mesela gogo'nun bugün ki salatası hoşuma gitti.
Süper bende sabah yürüdüm kızı bıraktım yumurta alcam diye baya önce indim minibusten .35 dakika yürüdüm geldim kizlar , burnumun dibindeki bufeye gitmek için 2 yokus çıkıp etrafında 3 tur atan ilk insan benim sanırım
Kızım uyuyordu babasina bıraktım bi geldim salonda koltukta ikiside uyuyor kızım göğsüne yatmış babasını da yutmuş çok komikler.35 dakikada böyle olmuş.
Gogocum hoşgeldin, nasılsın?
Farkettim canım kepekli olduğunu çok saglikli diye düşündüm görünce canım.Inşallah canım.
Teşekkürler canım pirinç kepekli bu arada
Tatlı canın istediğinde tarçınlı süt yoğurt tüket canım isteğini geçirir.
Ay saol canım iltifatin için
Ooo gezmelerdesin yani dikkat et kendine canım.
Takım ruhu canım yoksa çoktan bırakmıştım ben uzun zamandır sabit gidiyorum.
Yükle canım resim eklemek çok kolay oluyor.
Süper bende sabah yürüdüm kızı bıraktım yumurta alcam diye baya önce indim minibusten .
Hoşbuldum canım bi ara bakmistim görmedim yazdığını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?