Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Benim 4 kaşık makarnada yarım tabak oluyor canım, normal yemek takımı değilde ufak tabaklardan yiyorum yemek çok görünsün gözüme diye. Yoksa normal servis tabaklarıma koysam dibinde kalıyor ayrıca bende onlarla tepeleme yerdim önceden

Hadi bakalım damlam inşallah hepimizin yüzü gülsün yarın da yeni haftaya güzel baslayalım.

Hadi bakalım canım inşallah iyi olur hepimiz için. Bugün azami dikkat edelim bencede canım.

Hadi bakalım damlam inşallah hepimizin yüzü gülsün yarın da yeni haftaya güzel baslayalım.
İnşallah .yarın doğum günündeyim,annemlerdeyim sonrakı günde pazar da misafirlikdeyim.anlayacağınız eyer yarın 65 ten aşağı inmezsem protein diyetini son 3gün yaparım...

Evet ya bi daha makarna yediyinde resmini paylaşırsan sevinirim. Ben de paylaşırım.canım eyer tel.nun androidse kk uygulamasln indir.ondan yazmak ta resom göndermek de çok kolay...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hadi bakalım canım inşallah iyi olur hepimiz için. Bugün azami dikkat edelim bencede canım.

İnşallah. Takım olayı çok farklı ya ben şuan tatlı bir şeyler çoktan götürmüştüm ama takımın puanlarını düşündüğüm için sürekli frenliyorum kendimi suçluluk psikolojisine girmemek için sanırım. Hayret ediyorum kendime

Evrene pozitif mesaj gonderiyor ve yarın daha bir zayıf uyanıyoruz iyi düşün iyi olsun damlam.

Evet ya bi daha makarna yediyinde resmini paylaşırsan sevinirim. Ben de paylaşırım.canım eyer tel.nun androidse kk uygulamasln indir.ondan yazmak ta resom göndermek de çok kolay...

kk uygulamasını silmiştim tekrar yüklerim canım ben siteden resim yüklemedim hiç ama telde uğraştırmıyorsa yaparım öyle. Bence aslında böyle basit hazırlanan farklı şeyler yaptığımızda resmini koysak fikir olur birbirimize. Mesela gogo'nun bugün ki salatası hoşuma gitti.

Bireysel degiliz öyle gorunsekte , takim arkadaslarimiza olan saygimizdan dikkat etmemiz gerek canım. Tabiki kötü donemlerimiz olur kilo veremeyiz belki aliriz ama genel anlamda iyi olmak zorundayız

35 dakika yürüdüm geldim kizlar , burnumun dibindeki bufeye gitmek için 2 yokus çıkıp etrafında 3 tur atan ilk insan benim sanırım
Kızım uyuyordu babasina bıraktım bi geldim salonda koltukta ikiside uyuyor kızım göğsüne yatmış babasını da yutmuş çok komikler.35 dakikada böyle olmuş.

Bireysel degiliz öyle gorunsekte , takim arkadaslarimiza olan saygimizdan dikkat etmemiz gerek canım. Tabiki kötü donemlerimiz olur kilo veremeyiz belki aliriz ama genel anlamda iyi olmak zorundayız

öyle evet, yoksa burada olmanın anlamı kalmaz.

Ay ne güzel yaa sizler böyle o dünya tatlısı miniklerinizi anlattıkça bende çocuk hayalini kuruyorum :) Eşimde görse tvde dışarıda o da hemen etkilenir çocuk isteediğini dile getirir onu bastırmaya çalışırken şimdi bende öyleyim

Olur canım hepsi olur zamanı gelince.
Rabbim herkezin gönlüne göre versin inşallah.

Kızlae yarın ben 70leri görmek istiyorum kısmetse ya.
Çok heyecanliyim çok.
Inşallah canım.
Afiyet olsun canım, çok sağlıklı görünüyor.
Teşekkürler canım pirinç kepekli bu arada
Tatlı canın istediğinde tarçınlı süt yoğurt tüket canım isteğini geçirir.
Ok canım gogo gelince olur derse öyle yaparsın. Ki sorun etmez kaptan bal gibidir o.
Ay saol canım iltifatin için
Ooo gezmelerdesin yani dikkat et kendine canım.
Takım ruhu canım yoksa çoktan bırakmıştım ben uzun zamandır sabit gidiyorum.
Yükle canım resim eklemek çok kolay oluyor.
Süper bende sabah yürüdüm kızı bıraktım yumurta alcam diye baya önce indim minibusten .
Gogocum hoşgeldin, nasılsın?

Hoşbuldum canım bi ara bakmistim görmedim yazdığını.

Kızlar iyi haber bugünü çok hafif yiyerek geçirdim kötü haber bikac güne regl olucam.yarın tartı ne gostericek hic bi fikrim yok

Farkettim canım kepekli olduğunu çok saglikli diye düşündüm görünce canım.
Iltifat değil canım, toleranslisin gayet tatlı tatlı vakit geciriyoruz hep birlikte.
Önemli değil canım anladım zaten görmediğini ben.
Valla bende hafif yedim ama 80lerde olursam yarın hala çok üzülürüm çok canim ya , azami dikkat ettim biliyosunuz. Isin kötü tarafi bugün bağırsak faaliyeti yok bende.
Bence sende vermissindir bu hafta az yedin yuzmeye gittin aktiftin yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…