Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

İyi yapmışsın tatlım.ben de sabahdan ayaktayım.çok şükür bitti.bir tek kızıma banyo yaptırıcam.bi de misafirim gelicek öyleden sonra...

Benimde yarın komşular ev görmeye gelecek, hemde çok kalabalık ne yapacağım hiç bilmiyorum, yemek araştırmasına gireceğim birazdan

Bugün sen burdamısın tatlım?genelde cumartesiler yalnız olurum topikde.sahi gogo nerde?gelmedi sabahdan..

Burdayım canım, baya yoğundum ama artık rahatım kimsecikler yok.
Ben öyle yemeklerde kekik kullanırım enfes oluyor. ..

baharatlarla henüz haşır neşir olamadım neyi nereye kullanacağımı pek bilmiyorum ama çorbalardan naneyi, patates yemeklerinde reyhan ve kimyonu eksik etmiyorum. Kekik haşlanmış yumurtaya ve et-tavuğa çok yakışıyor gerçekten.

gogo2405'in daveti ile bende sizinleyim. :) Herkese başarılar dilerim. Umarım hepimiz en kısa zamanda hedeflediğimiz kiloya ulaşırız.

Canım hoşgeldin öncelikle ilk sayfada kurallarımız var.okuyup kabul edersen beraberce zayiflariz. Şuan ki kilonu ve hedef kilonu yazarsan sevinirim. Hergün bigün onceki menumuzu su ve sporumuzu paylaşıp birbirimize yorum yapıyoruz. Deneme süresi 2 hafta ama katılımın güzel olursa haftaya da listeye girebilirsin. Kilo bildirimini perşembe günü yapıyoruz.

Merhabalar,

Benim şu anki kilom 67 boyum 165. Hedefim temmuza kadar 55 olmak. Bu hafta ki hedefim 2 kilo verebilmek ayın 16 sı cumaya kadar. Ben daha evvel çok rejim denedim. Belli bir listeye uymakta hep zorluk çekiyorum. O yüzden faklı bir yol deniyorum kendimce. Çok hızlı kilo vermek için.

Dünkü menüm;
Sabah: Milkshake (Düşük kalorili vitamin ve mineral içeriği olan bir ürün hepinizin bildiği bir üründür ama yazmam belki sorun olur diye yazmadım.)
Arada: 1 yeşil elma
Öğlen Milkshake (Aynı ürün)
Arada: 3 adet kuru tarçınlı kayısı
Akşam: Yeşil elma
Toplam 2 litre su içtim.

Henüz spora başlamadım ama termal korse ve detoks kremlerden aldım. Evde uygulanan bir egzersiz aleti sipariş ettim pazartesi günü ona da başlayacağım.

Bu arada teşekkür ederim bilgilendirmeniz için.

Son düzenleme:
Hayırlı olsun şimdiden Allah mutlu etsin. 10 günde gayet güzel yol almışsın, birlikte başaracağız inşallah.

Çok teşekkür ederim. İnanın artık bunalım haline getirdim. Kıyafetlerim olmuyor. Her geçen gün insanlar kilo almışsın deyip duruyor. Artık düğün olması beni iyice çileden çıkardı. Pes etmeyeceğim :)

Tamamı bu mu

çok iyi biliyorum o duyguyu hele ki düğün üzeri çok fena oluyor ve benim çevremde arkadaşlarım hep zayıftı. Amaa imkansız değil tabi ki istemek yeterli.

Son düzenleme:
Tamamı bu mu

çok iyi biliyorum o duyguyu hele ki düğün üzeri çok fena oluyor ve benim çevremde arkadaşlarım hep zayıftı. Amaa imkansız değil tabi ki istemek yeterli.

Denizkızı modeli gelinlik giymek istiyorum. En yakın arkadaşım bile o sana yakışmaz ki 42 bedensin zayıf olsan olurdu dedi insanlar sürekli eleştiriyor ve içimde istemesem de yer tutuyor

Denizkızı modeli gelinlik giymek istiyorum. En yakın arkadaşım bile o sana yakışmaz ki 42 bedensin zayıf olsan olurdu dedi insanlar sürekli eleştiriyor ve içimde istemesem de yer tutuyor

Onların eleştirilerini bir kenara bırakman ve kendin için zayıflaman gerek canım. Dedim ya aynı yollardan bende geçtim ve kim ne derse desin duyma kendi sağlığın için çabala derim akıl vermek gibi olmasın ama en güzeli bu bence. Bahsettiğin modeller gerçekten çok şık
Yalnız çook az yiyorsun sen ya, Allah korusun düğün üzeri bir de, zararı olmasın sonra.

Çok sağ olun gerçekten. İnsanlar cidden çok acımasız olabiliyor bazen. Ben çok istiyorum o gelinliği giymek gerçekten. Başlayalı 10 gün oldu rejime. İlk beş gün biraz daha fazla şey eklemiştim (yeşil elma, salata ve tavuk) ama baktım yapabiliyorum. Bu şekilde devam etmek istedim. Bu menüyü tam 5 gündür yapıyorum. Şuana kadar bir sorun yok hafif baş ağrısı dışında.

Yine de arada ekmek, et, özellikle sebze ekle derim canım. Sende şimdi düğün hazırlıkları da vardır zaten stres ve koşuşturma içerisinde olacaksın, daha fazla enerjik olman gerekecek

Yine de arada ekmek, et, özellikle sebze ekle derim canım. Sende şimdi düğün hazırlıkları da vardır zaten stres ve koşuşturma içerisinde olacaksın, daha fazla enerjik olman gerekecek

Öneriniz için cidden teşekkür ederim. Arkadaşım gibi geldiniz şuan :) dikkate alacağım en azından bu akşam milkshake yerine salata tercih edebilirim :)

Öneriniz için cidden teşekkür ederim. Arkadaşım gibi geldiniz şuan :) dikkate alacağım en azından bu akşam milkshake yerine salata tercih edebilirim :)

Rica ederim canım, sen artık bizim takım arkadaşımızsın kendine iyi bakıp burada bizimle olman gerek E birde tazecik gelin olacaksın dahaa :)) Evet öğle geçti akşama kesinlikle salata çorba falan olsun, önümüzdeki günlerde gündüzleri daha sağlam yeyip akşamları yaptığın gibi hafif geçirmen daha iyi olur.
Yaş kaç?

28 olucam 21 Mayıs ta :)

gogo2405'in daveti ile bende sizinleyim. :) Herkese başarılar dilerim. Umarım hepimiz en kısa zamanda hedeflediğimiz kiloya ulaşırız.
Aramıza hoş geldin tatlım.başarılar sana..
165 boyum, kilom 67. 1 mayısta diyete başladım. 71 den 67 ye indim. İlk hedefim 55 kilo olabilmek. Temmuzda düğünüm var ve kilolarımdan gelinlik bile bakmadım
İnşallah canım.Allah 1ömür mutlu etsin seni...
Canım böyle menü olmaz ki ama.evet ilk başlarda verirsin ama 3 5 kilo sonra vücudun bu yemeklere öyrenir ve kilo verimin durur.hem de çok sağlıksız.sadnes de demiç zaten mutlaka et sebze yemen lazım.ekmek yemesen de bunları mutlaka yemelisin...
Tamamı bu mu

Ben de düyünümde 57kiloydum...kuşturmacadan zayıflamıştım...

Burda öyledir kuzum.katıldıkca görüceksin zaten.hepimiz arkadaşasız burda...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Çok iyisiniz gercekten :) tavsiyen için teşekkür ederim. Dikkatine alicam muhakkak. Benim sorunum şu; ben sizin dediginiz gibi az bir şey ekleyim derken o az olmuyor. Abartiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…