Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Çok iyisiniz gercekten :) tavsiyen için teşekkür ederim. Dikkatine alicam muhakkak. Benim sorunum şu; ben sizin dediginiz gibi az bir şey ekleyim derken o az olmuyor. Abartiyorum
Canım benim ben de aynı senin gibiydim.zaten hepimiz öyleyiz mutlaka,ki kilo alıyoruz böylece.zamanla öyreniceksin kaşıkla yemeyi.mesela ben önceleri 20kaşık pilav yerken şimdi 4kaşık yiyorum,önceleri 10kaşık sebze yemeyi yerdim şimdi 3 -5 kaşık yiyorum.önceleri 5-6 dilim ekmek yerken şimdi 1 -2 dilim yiyorum.yani zamanla öyreniyor insan.sen bir dene.akşama kendine güzel bir salata yap,imkan varsa yanına fırında ya da haşlanmış tavuk falan ilave et.biliyirum şimdi sana zor gelicek ama.bu sağlıklı beslenme şekli. Yani bizim yaptığlmız tam anlamıyla diyet deyil sağlıklı besleniyoruz.yani ben öyleyim.3aydır buradayım ve hiç aç kalmadan 10 kilo verdim.sen aç kalıyorsun ve bu gerçekten zor ve kötü bir durum...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:

Ben kendimi tutamiyorum ki :) 3 hemen 5 , 7 , 10 oluyor. Belki bir kaç hafta böyle midem küçülürde sizin gibi alışırim sonra. İnanın çok imrendim size.

Ben kendimi tutamiyorum ki :) 3 hemen 5 , 7 , 10 oluyor. Belki bir kaç hafta böyle midem küçülürde sizin gibi alışırim sonra. İnanın çok imrendim size.

Seni o kadddddar iyi anlıyorum ki.ben de hep 3 5 kilo fazlam olurdu.onu da şok diyetle atardım.ama hamilelikten sonra 15kilo fazlan olunca mecburen öyreniyorsun ve bu beni çok mutlu ediyor...az yiyorum,hem zayıflıyorum,hem aç kalmıyorum,hem de mutluyum...sana da güveniyorum.çok istekli görünüyorsun...

Damlam ya ben hiç zayıflamamıştım düğün zamanı Allahtan gelinlikler olduğundan zayıf gösteriyor yine 59-60 falandım sanırım

Tutarsın tutarr :) Kaşıkla koy tabağına yavaş yavaş ye inan gerisini koymak istemiyorsun, bende damlanın dediği gibi bolca yerdim ama bu tabağa çok yemek koymamızdan kaynaklanıyor zaten. 1 haftaya kalmaz alışır miden. 3-5-7-10 diye artarsa biz burda kızarız sanaa Şaka bir yana eleştiri almak güzel oluyor kısıtlıyorsun kendini pişmanlık duyuyorsun

Son düzenleme:

Valla size maşallah diyorum :) doğrusu sizin yaptığınız. Biraz böyle denemekte yarar var. En kısa zamanda sizin yolu uygulamak umuduyla :)

İyi ki varsınız :) ben yaramazlık edip biraz bu rejimi deneyeceğim ama söz alışayım azcık hemen az az her şeyden yeme moduna geçerim :)

Kızlar bu arada sizinle bir şey paylaşmak istiyorum.

Ben pazartesiden itibaren diğer ofisimize geçiyorum bayan eleman alınmış bazı işleri göstermek adına. Ve orada şuan internet yok sanırım 1 hafta kadar sizinle görüşemeyeceğiz, bu sıkıntı olur mu Gogocum? Evde önceden de dediğim gibi net yok, çok nadir kullanabiliyorum arkadaşın wifisini.

Menülerimi bir kenara yazıp geldiğimde paylaşabilirim. Tabi orada ısıtmak için ocak falan yok evden götürsem bile, nasıl hallederim yemek işini onuda bilmiyorum:18: Zaten oraya gitmemin sıkıntısı var hiç istemiyorum Gidiş geliş saatlerimde sıkıntı olacak umarım eşimle tartışmam. Bana dua edin sorunsuz atlatayım şu bir haftayı.

Kaptan ne der bilemem ama bence sen raporu falan boş ver.1haftasın da yazmayı ver.zaten eylül,gogo,ben ve senden başka paylaşan yok menüyü.ama diyete utmaya çalış.sakın kilo alma.perşenbe günü bildirimi unutma,çok fazla cıss yapma ve imkan olunca gel.ne zaman gidiyorsun?
İyi ki varsınız :) ben yaramazlık edip biraz bu rejimi deneyeceğim ama söz alışayım azcık hemen az az her şeyden yeme moduna geçerim :)

Tatlım benim o rejim sağlıksız ama . inanmıyorum kaptanımız izin vermez zaten.sağlıksız diyet uygulamak kurallara aykırı.sen çabucak doğru yolu tutmaya bak canım. ..

Selam güzeller.
Eve simdi girdim, aksam yemegi yapıcam, öpüyorum hepinizi. Bu arada bu dogumgunundende hicbirsey yemeden, pasta dahil, ayrilmayi basardım. Kızım sağolsun huysuzlandigi için salata bile yiyemedim.

Son düzenleme:
Beğendim ben lahmacun hamuru incecik oluyor zaten.

Güzel olmuş canım.

Tebrik ederim canımcım
Teşekkürler canım.
Güzel olmuş canim menun
gogo2405'in daveti ile bende sizinleyim. :) Herkese başarılar dilerim. Umarım hepimiz en kısa zamanda hedeflediğimiz kiloya ulaşırız.
Hoşgeldin , başarılar dilerim.

Yok tatlım unutmam bildirim gününü, gerçi unutkanlığım var ama telefona hatırlatma yaparım yine unutmam. Cısslar olmaz herhalde ama biraz tenha bir yer orası canım umarım dönerciden başka yerler vardır. O yağlı ev yemeklerine bile razıyım. Yağını döker yerim en azından ama hamur işi olmasın yeter.
Aa internet olayını da aslında çözebilirim ya niye bu kadar dertleniyorsam artık uygulamayı indirdim telefona internet paketi alırım ama yinede paylaşımlarım böyle sık olmaz yoğun olurum büyük ihtimalle.

Selam güzeller.
Eve simdi girdim, aksam yemegi yapıcam, öpüyorum hepinizi. Bu arada bu dogumgunundende hicbirsey yemeden, pasta dahil, ayrilmayi basardım. Kızım sağolsun huysuzlandigi için salata bile yiyemedim.

Ohh ne güzel Bu arada özlettin kendini.

Yavaş yavaş ogrenirsin canım birazda deneme yanılma yoluyla tabii.bizede sorabilirsin. Kolay gelsin sana şimdiden.
Canım kurallarimizi tam olarak okudunmu emin olamadım. Yarismada genel olarak sağlıksız diyetler yasak.menülerini duzenlemek zorundasın yani 3 ana 3 ara öğün ve her gıda olmak zorunda sağlıksız diyet sanada zarar bu şekilde beslenmek yerine spor yapabilirsin bence. .
Akşamları girebilirsin ve 1 hafta menü paylasmasan onemli değil canım perşembe kilonu bildir yeterli
Selam güzeller.

Aferin kuzuyaaa

Sorarım tabii, daha şimdiden çok şey öğrendim sizlerden
Safiyane arkadaşımız düğünü olacağı için acil kilo vermeye çalışıyor, bizde uyardık menüsü konusunda, ama dinler inşallah bizi. Dimi safiyanecimm :))

Bildirimi unutmam canım. internet olayına da çözüm buldum telefona internet paketi alacağım. Anlayışın için teşekkürler kaptanım

Halledersin canım ya birsekilde dert etme, en azından bilgi verdin giremiyorum vs diye.
Ben ac aç gezdim ya bugün 11den beri yollardayım, yemedim icmedim bişey. Çocuk olunca böyle oluyor, bende özledim sizleri.
Valla 9den beri ağzıma lokma girmedi gogocum ya, salata vardı onun bile tadına bakmadım, eve zor attım kendimi birde pis bir yağmur, gozgözu görmüyor birde trafikle cebellestim, geldim yemek yapmamistim daha nesfit yedim biraz kendime geldim. Acikmadim ama tansiyonum dusuyordu ufaktan.

Tersi olanlarda var canım ya, benim tanıdığım çocuklular genelde tam tersini söylüyor; "kendi tabağımı yiyorum birde çocuğun artığı çöpe gitmesin diye onuda yiyorum kilo alıyorum" şeklinde yakınılır genelde Ki eminim bende öyle olurum
Bu nesfit hakkında bir şey sorsam canım mesela 1 kasesi kaç kalori eder? Geçen akşam eşime aldırdım ama bakmadım hiç. Önceden de yerdim ama epeydir yemiyordum. Yeni gitceğim ofise en kolay bunu götürebilirim, akşamda normal yemek yerim olur mu sence ?

Canım hic durmayinca peşinde kosmaktan yemeye vakit kalmiyorki. Pasta borel yemezdim zaten hafif yerdim az yerdim mutlaka.
Nesfit 30gr 110kcal gibi birsey olmalı canım, düşük kalorisi yani, tok tutuyor baya iyi yanı o. 6yı gecirmemek icin onu yedim bu kez, yemek daha yeni pisti çünkü. Deneyebilirsin

Sağol canım öyle yapayım o zaman. Ufacık bisküvilerde bir sürü kalori var onları ve dışardan pide döner yemektense bunu denerim. Öğle hafif akşam normal olacak çok ters olacak ama elden bir şey gelmiyor.
Leslie 'de alıştım en azından dengelerim biraz sporla.
Kızlar bu arada görüşmek üzere, benim mesai bitti Sağlıcakla kalın

Eee burdada kimse yok kocis yürüyüşe gitti bende bi bakayım dedim kimseler yok.

İyi akşamlar kuzular. Ne güzel sadnesim bulmuş çaresini,siz de ona yol göstermişsiniz.çok sevindim . çünki bir iki kişi varız şurda doğru dürüst yazışan o da gitmesin.gelmişken raporumu da verip uyuyayım.
Sabah 1dilim ekmek,peynir,domates,salatalık
Ara 2hurma çay
Öyle 5kaşık karabuğday(ev ahalisi için yapmışdım,aslında 3kaşıktı ama o kadar enfes yapmışım ki dayanamadım,1tavuk kanadı,1budu.(minik tavuktu),3kaşık yoğurt,salatalık,domates
Ara 2hurma çay
Akşam 3kaşık yulaflı süt(kızımdan arta kalan)
Ara şimdi çay içecektim ama uyumaya karar verdim

3.5litre su,30dakika leslie,15dakika pilates...Sonrasında güzel bir banyo ve uykuuuuu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…