- 19 Kasım 2013
- 18.938
- 34.280
- 798
Teşekkürler sizede sağlıklı kilo vermeler.
Slm kızlar herkese hayırlı cumalar dilerimben 3. takımdan sweetdimple malesef bu hafta takım içi hedef kilomusu tutturamadım hedefim 800 gr vermekti 100 gr ile kaçırdım ama napalım kural kuraldır tüm takımlara kendimi ifşa için buradayımm Geçen hafta hiç kaçamak yapmadım sporumu da düzenli yaptım :44::44: fakat hedefe yaklaştıkça kilo vermek zorlaşıyor bu hafta daha işi daha sıkı tutacağım inş
Hepimize sağlıklı ve kalıcı kilo vermeler dilerimmm
Bu gazla ucarim ben kız1 kilo dediğin nedir canımcım, sen haftaya fazlasıyla verirsin, aslansın sen seni kesseler acımazyürü beeee kim tutar seni
100 gr nedir yaa haftaya daha fazla verirsin
Slm kızlar herkese hayırlı cumalar dilerimben 3. takımdan sweetdimple malesef bu hafta takım içi hedef kilomusu tutturamadım hedefim 800 gr vermekti 100 gr ile kaçırdım ama napalım kural kuraldır tüm takımlara kendimi ifşa için buradayımm Geçen hafta hiç kaçamak yapmadım sporumu da düzenli yaptım :44::44: fakat hedefe yaklaştıkça kilo vermek zorlaşıyor bu hafta daha işi daha sıkı tutacağım inş
Hepimize sağlıklı ve kalıcı kilo vermeler dilerimmm
kızlar ben kaçtım, öpüyoruuummmm
Bende çıkıyorum, görüşmek üzere kızlar.
İlahi tatlım ya okadar güldüm ki.her kadının içinde vardır bir cadı ya...Benim içimde var zaten bi parça arada çıkıyo
Kilo veremiyom işyerinde izinleri ayarlicaz diye kavga gürültü kızın okulu var okuldan alcaz diye abuk subuk davraniyolar gidip dağıtmak istiyom kocam seviyeni düşürme diye tutuyo.az kaldı yakında seviye meviye birakmicam doliycam başıma bi yazma alcam ağzıma bi sakız dalcam direk
cuma rehavetidir, herkesler tatil moduna girdi heralde
ya daaaaaaaaa kesin kaçamak yapıyolardır
Ayyy canlarım nasıl da bilmişler...Bence de bence de, sesleri çıkmadığına göreekendimden biliyorum kaçamak yaparken pek görünmüyorum buralarda
İnşallah daha iyi olur canım benim.bu hafta dikkatli olucam inşallah...Hadi bakalım damlacım, bak ne güzel 400gr olmus fark, inşallah bu hafta daha güzel olur.
Bence kilo bildirimini unutup da yapmayana,hemi de geçerli nedeni olmayana okkalı bir ceza gerek...Tuuuh reziill niye veremedin..şaka şaka verirsin haftaya canım üzülme çok.
Olur tabi canım ne derseniz açığım ben.
Listeyi paylaştım ED2006 gelirse ceza vericez sizler karar verin cezasına
Ayyy kızlar.bugün baya güldürdünüz beni...1 kilo dediğin nedir canımcım, sen haftaya fazlasıyla verirsin, aslansın sen seni kesseler acımazyürü beeee kim tutar seni
Iyi akşamlar güzeller,
Bugün hep baktım ama gelen giden olmadı pek, herkes yoğun sanırım.
Bende gece gelebilirsem gelirim sadece, bu gece hazırlık yapıcam yarin doğumgünü var, kaçta biter bilmiyorum işim. Yarinda sabah ugrayabilirsem ugrarım , yoksa aksamı bulur gelmem haberiniz olsun. Öpüyorum hepinizi.
Kolay gelsin bebeğim.Iyi akşamlar güzeller,
Bugün hep baktım ama gelen giden olmadı pek, herkes yoğun sanırım.
Bende gece gelebilirsem gelirim sadece, bu gece hazırlık yapıcam yarin doğumgünü var, kaçta biter bilmiyorum işim. Yarinda sabah ugrayabilirsem ugrarım , yoksa aksamı bulur gelmem haberiniz olsun. Öpüyorum hepinizi.
Evet canlarım.bugün hayırlı bir iş için yoktum burada.kocamla ben universitede aynı sınıfdaydık(türkçede nasıl denir bilemedim).ordan da bir arkadaşımız vardı.şimdi de ailecek görüşürüz. 25inde nişanı olacak.mustakbel nışanlısı,arkadaşımız,ben ve kocam yüzük almaya gittik.aldık çok şükür.sonrasında gezmeye gittik,sonrasında yemeye oturduq,burada şaurma diye bir fastfood var dönere benziyor ama içi bol soslu,hepsi ondan yedi.ben de peynirli lahmacun yedim.geçenlerde karatay lahmacun yiyebileceyimizi söyledi,hatta 2si yiye bilirmişiz.ben 1ni yedim,üzerine bol limon ve maydanoz koydum,yanına da 1bardak ayran. Neyse ki 6dan önce yemiş oldum.sonra 1top diyet dondurma yedim,çayda baklava falan vardı ama ben yemedim.sadece 5tane kuru üzümle çay içtim.veee bolca gezdim.ayaklarlma kara sular indi valla.şimdi yatağımdayın.kociş kanepe de uykuya daldı,kaynanamla tel.seyr etmektense yatağımda dinlenmeyi,sizinle yazışmayı tercih ettim.günü de kapattım.raporumu da vereyim.
Sabah 2dilim ekmek,üzerine kaysılı lor peyniri,çay
Öyle 1yumurtadan pul bib.li omlet,salatalık,1dilim ekmek,3kaşık pul bib.li yoğurt
Akşam (5 falan dı) 1lahmacun,bol maydanoz ve limonlu,1bardak ayran
Ara diyet dondurma,5kara üzüm çay
1litre su,yürüyüş saatini bilmiyorum tam...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kolay gelsin bebeğim.
Gayet güzel gecirmissin günü tebrikler canım.
Bende yazayım menülerimi
Dün sabah kaşarlı tam buğday lı tost çay
ara elma
öğlen salata Izgara tavuk yoğurt 1 kepçe çorba 1 dilim ekmek
ara 3 yenidünya 2 erik
ara elma
akşam birparça peynir 2 dilim ekmek 1 kaşık kadar reçel
su 2.5 lt
spor uyuya kalmışım kalkınca 15 dk dans ettim hızlıca
İyi işte.hafif olmuş...
Valla burcumla kan grubunu birleştirdim bol sebzeli meyveli bişey yaptım. Yesil çayın yanına mate biberiye aldım defne yaprağı da var evde karışık çay yapıcam eşim bira mayası almıştı sabah akşam ılık suyla içiyorum. Hayırlısı artık napiim.
Tatlım biberiye reyhanamı diyorsunuz siz?
Bu gazla ucarim ben kız
100 gr nedir yaa haftaya daha fazla verirsin
Öptüm ikinizideee
Konusamadik bugün damlam. Hayırlı islere vesile olmussunuz ne güzel. Menunude beğendim canım. Iyi geceler.İlahi tatlım ya okadar güldüm ki.her kadının içinde vardır bir cadı ya...
Ayyy canlarım nasıl da bilmişler...
İnşallah daha iyi olur canım benim.bu hafta dikkatli olucam inşallah...
Bence kilo bildirimini unutup da yapmayana,hemi de geçerli nedeni olmayana okkalı bir ceza gerek...
Ayyy kızlar.bugün baya güldürdünüz beni...
İyi akşamlar hayatım. Umarım sen kaçmadan yetişdim...
Bende yazayım menülerimi
Dün sabah kaşarlı tam buğday lı tost çay
ara elma
öğlen salata Izgara tavuk yoğurt 1 kepçe çorba 1 dilim ekmek
ara 3 yenidünya 2 erik
ara elma
akşam birparça peynir 2 dilim ekmek 1 kaşık kadar reçel
su 2.5 lt
spor uyuya kalmışım kalkınca 15 dk dans ettim hızlıca
Gayet güzel olmus gogocum.Bugünü de yazayım
sabah kepekli ekmek kaşarlı tost
ara muz
öğlen yoğurtlu semizotu pirinç siz ,salata 1 kaşık kuru fasulye 2 dilim ekmek
ara elma
ara elma
akşam 4 kaşık kabak kavurma bi parça tavuk ızgara salata
ara 3 yenidünya
su 2 oldu daha içiyorum
spor 40 dk yürüyüş
Teşekkür ederim, inşallah haftaya takım olarak dereceye gireriz canım.Yok değil canım dikensi bi bitki resmini ekliyim ben.
bu arada takım olarak 6.olmusuz amaaa eylül bireyselde 3. Olmuş tebrikler canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?