Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Güzel görünüyo karmi o catidaki telefonda secilmiyo pek.

Bende varım kız demirbaş takiliriz birlikter

Cok güzel canım ya. Senide özledik bu arada, umarim herşey yolundadir.

Verirsin canım verirsinnn.

dolu+ yağmur ardından fırtına ve sel geldi kızlar çok fena 2 gündür burası... elektrikler yeni geldi dünde doğru dürüst yoktu zaten sormayın nöbet çok fena geçti tır yoldan çıkmış selde hastayı kurtarıcaz derken ambulansla nerdeyse bizde gidiyorduk ucundan kurtardık oldukça maceralı bir nöbetti bu günde evdeyim kızımın sahte doğumgünü için pastasının siparişini verdim süslemeleri falan aldım eve girdim kıyamet koptu ardından hemen resimlerini çektim bende.. yarında annem geliyor ardından hazırlık falan yoğun işte bu ara sonuçta... 15inde eşimi yolcu edicez artık ondan sonra buralarda olurum... yeni arkadaşlardan kalan kimse olmamış galiba hoşgeldiniz diyecektim ama
neyse işte kızlar sonuç olarak +1 kg ile geliyorum artmazsa.. fazla birşey yemedim ama az ve düzensiz yemenin bedeli oldu bu artık gelince hallederiz hep beraber öpüyorum hepinizi..

Merakla bekliyorum kitabı canom. Kolay gelsin sana islerinde.
Hoşgeldin canım ilk sayfada kurallarımız var onları okuyup kabul edersen beraberce zayiflariz. Hergün bir önceki günün menüsünü içtiğin su ve yaptığın spor miktarını paylaşıp birbirimize yorum yapıyoruz canım.

Ambulansta olmak zor iş canım yaa kolay gelsin sana.

İyi akşamlar kuzular. Ben de yeni geldim dışarıdan. Gezmeye götürmüşdüm kızımı.markete falan gittik.saat olmuş 8.daha akşam yemeyi yemedim.salata yiycem sadece.kociş de yok. İşlerimi yarim saata bitirip geliyorum hemen . siz de gelin nooooolur.sohbetleşelim bir az...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kuralları yenı okuyabıldım ama cok koşturmacalı bır donemdeyım o yuzden sanırım sızler kadar katılıp basarılı olamam o yuzden sızı takıp etmek en guzelı hepınıze basarılar

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hmmm.ben de tam hoşgeldin diyecekdim ki gitmişsin.kendin için en iyisini sen bilirsin...

Bekliyoruz tatlım. Her güzel ayrıntıyı paylaşırsın bizimle.hatta resmini de çekip paylaşsan olur.

Cevap yazarken benimkiler hadi deyince çıktım telefon sarjdaydi burasida açık kalmış superim ben yaa. Şimdi yürüyüşten geldik kendime metabolizma çayı kaynatmistim onu içicem. Ne zamandır kilo veremedim diye üzülüyorum aklıma çayı yapmak gelmiyo neyse yaptım bugün bikaç gün iciyim bakalım ne olur.

Bende yapicam dedim yapamadim cayi sabah ilk is onu demliycem.. Gogocum burasi hepten sakin kalmis ya.. Ben girip okuyorum ama pek bisey de yazmiyorum sözde izindeyim ya:) 1 takim ne alemde orasi hareketli mi bari?

Canim biberiye azerice bulamadim demistin.. İsmi türkçeyle ayni biberiya diyor.. İngilizcede rosemary belki o şekilde bulursun..

Canim biberiye azerice bulamadim demistin.. İsmi türkçeyle ayni biberiya diyor.. İngilizcede rosemary belki o şekilde bulursun..

Hiç kullanmadığımız bir şey herhalde.ondan duymadım kuzum. Evet kuzum burası pek bir sakin.ben de girip bakıyorum.bir şey yazılnayınca çıkıyorum.sonuçta paylaşım yapan az . hepimizin de zaman zaman işleri oluyor.. onunçin denk gelemiyoruz hiç.

Kızlar bu gün diyet adına güzel bir gün geçirdim.kahvaltım sıkı bir tek.
sabah 2yumurta,2dilim ekmek,2kaşık lor peyniri
Ara çay
Öyle 3tane yaprak sarma,2kaşlk yoğurt,1dilim ekmek,salata
Ara minik dondurma.
Akşam 1domates,1salatalık,kk peynirden yapılmış salata,2kaşlk pul bib.li yoğurt
Ara çay
3litre su,1saat falan yürüyüş. ..

Evet burası sakin 1.takım biraz daha hareketli canım.

Güzel olmuş canım tebrik ederim.

Güzel görünüyo karmi o catidaki telefonda secilmiyo pek.

Bende varım kız demirbaş takiliriz birlikter
Senle ben birmiyim canım ya, benim kiloma göre ohoo, sen zayifsin baya. Sende mezun olucam yazmistin bi yerde sanki.
Iyi olur canım salata, birde disarda nasil yıkıyorlar vs bilmiyoruz ya. Kitabıda merakla bekliyorum, motivasyon bitiyor dönem dönem, işe yarar belki. Bende yok şuan mesela, regl olucam olamiyorum sistim sanki.
Canım çok geçmiş olsun ya, neler atlatmissiniz. Kuzunun doğumgünü kutlu olsun, sahtede olsa.
Geldim canım, kuzum uyumuyor, burnu akıyor bi yandan, bi yandan 2 tane dişi patliyor, hali yok hic ama uyumuyor inatla.
Hadi bakalım canım, inşallah işe yarar.
Çok süper olmuş canım, bravo.

Yaza kadar mezun olmam lazım canım yeterince oyalandim

Yeni arkadaslarda gelir canım arada uğrar sohbet ederiz benim pek ümidim yok gercide oluruz mezun inşallah yedide doner yakında.

Yeni arkadaslarda gelir canım arada uğrar sohbet ederiz benim pek ümidim yok gercide oluruz mezun inşallah yedide doner yakında.

Evet ya benim de hiç umudum yok.sanki hiç mezun olamıycam...ayrıca sanki topiye bir şey oldu.yeni gelenlerde dyrmuyor ya. Sen yine yeni arkadaşlar al kaptan...

nereye gidiyoruz hayatım.daha buralardayız...ama hakketen bizden başka kimse yok ki burda.3aydır buradayım katılımı çok çok iyi olanlar oldu,kilo verimi de super. Ama bir yerden sonra bir şeyler oluyor,işleri çıkıyor ve paylaşımları çok aşağı düşüyor...

Senin motivasyonun düşdümü kuzum?neden ki kilo verimin de iyiydi . kuzuyu da öpüyorum çok.benim kızın da dişleri çıktığında burnu akıyor...

Günaydın canlarım.hadi uyanında gelin.sayfaları ilerletmemiz gerek....

günaydın arkadaşlar.damla erkenden açılışı yapmışsın canım.ilk ben olurum dedim ama sen daha erkencisin

maşallahın var kııııız.sıkıya başalamışsın.bu hafta tartı da değişiklik olacaktır inşallah.

hoşgeldin diyecektim ama vazgeçmişsin.biraz deneseydin olurdu aslında.sen bilirsin .

canım ben de bu aralar bütün bitki çaylarını bıraktım.geçen ay neredeyse tüm ay boyunca kanamalarım oldu.ben de acaba bu çaylar mı yaptı dedim.bilemiyorum.yeşil çay,form çayı,metabolizma çayı derken dengem mi bozuldu acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…