canım benim de 2,5 kilo var vermem gerekn.aynıymışız.bu belki bizi biraz harreketlendirir ne dersin.birlikten kuvvet doğar:)ben de mayısa verecektim güya ama nerdeee.uzadıkça uzadı.
bence iki gün özlersin kız.bir günlüğüne bırak bari.o da özler seni.gözleri arar yavrucuğumun.
Selam kızlar
İşyerinde elektrikler kesik 13.30 da gelecekmiş haberiniz ola. Hafta sonum herzamanki gibi oldukça dengesizdi. Zaten şu hafta sonu gevşeme olayını bir çözsem sorun kalmıycak. Dün tansiyınum 7 te 4 olmuş. Bütün gün süründümElektrikler gelince görüşürüz. Öpüldünüzzzz..
Az kaldı mezun olmaniza.bende bu yaza kadar mezun olmak istiyorum inşallah olur.canım benim de 2,5 kilo var vermem gerekn.aynıymışız.bu belki bizi biraz harreketlendirir ne dersin.birlikten kuvvet doğar:)ben de mayısa verecektim güya ama nerdeee.uzadıkça uzadı.
bence iki gün özlersin kız.bir günlüğüne bırak bari.o da özler seni.gözleri arar yavrucuğumun.
Geçmiş olsun canım bekliyoz elektrigin gelmesiniiSelam kızlar
İşyerinde elektrikler kesik 13.30 da gelecekmiş haberiniz ola. Hafta sonum herzamanki gibi oldukça dengesizdi. Zaten şu hafta sonu gevşeme olayını bir çözsem sorun kalmıycak. Dün tansiyınum 7 te 4 olmuş. Bütün gün süründümElektrikler gelince görüşürüz. Öpüldünüzzzz..
yok 14ü zaten bırakıcam da düyüne gidicem,yarın da annem çok özlemiş gönder babasıyla diyor.ne bileyim yaaa,bilemedim.senin kilonun az olduğunu biliyorum ama boyun kaç ki hedefin bu kadar düşük.benim boyum 164,kilom perşenbe 65di,hedefim 60,ama 62.5 olursam rahatlıycam bir.mezun ola bilirim o zaman.her kes yeter diyor,62.5 olayım da sonrasına bakarım.sen bana hatırlatsana boyun kilon hedefin neydi?unuttum da.sonra yarışalım...
selam canım.iyi elektrikler gelince gelirsin.valla biz de aynıyız hafta sonları dağılıyor.Selam kızlar
yok 14ü zaten bırakıcam da düyüne gidicem,yarın da annem çok özlemiş gönder babasıyla diyor.ne bileyim yaaa,bilemedim.senin kilonun az olduğunu biliyorum ama boyun kaç ki hedefin bu kadar düşük.benim boyum 164,kilom perşenbe 65di,hedefim 60,ama 62.5 olursam rahatlıycam bir.mezun ola bilirim o zaman.her kes yeter diyor,62.5 olayım da sonrasına bakarım.sen bana hatırlatsana boyun kilon hedefin neydi?unuttum da.sonra yarışalım...
Bende ozledim canım ya. Parka geldim kumda oynuyoruz kizimla. Dedim arada bi bakiyim. Eve gelince uyutup bol bol gelicem kismetse. Bunaldi cocuk 1 haftadir yagmur var burda.ben de guya mayıs sonuna kadar hedefime ulaşıcaktım ama nerdeeee,asıl hedefime kilo var,mezun olucam hedefe 2.5kilo kaldı.çok zor şu son kilolrı vermek.bakalım ne olucak bu hafta.elbise konusunda ben de aynı durumdayım.ama alıcam artık bu hafta.çünki hiç bir şeyim yok giyilecek,hepsi bol...
günaydınnnn kuzum.çok özledim senle sohbeti.bir kaç gündür meşkuluz hepimiz...
hemen gitte gel tatlım.ben önümüzdeki günler çok müthişim.çünki 3gün sonra kayananatör köyüne gidicek,ona kadar da işleri var evde az olucak.belki yarın sabah kızımı anneme gönderirim,dinlenmek istiyorum ama özlerim diye de korkuyorum...15i sabah bende gidicem annemlere.2gün özlermiyim acaba...:44::44::44::44::44::44:
Iyi yaptın tatlım.ben de dün çıkarmıştım. Bugün de çıkarıcam inşallah öyleden sonra...Bende ozledim canım ya. Parka geldim kumda oynuyoruz kizimla. Dedim arada bi bakiyim. Eve gelince uyutup bol bol gelicem kismetse. Bunaldi cocuk 1 haftadir yagmur var burda.
selam canım.iyi elektrikler gelince gelirsin.valla biz de aynıyız hafta sonları dağılıyor.
canım benim boy 1.60 ,hedef 55.şimdi 57.4üm.bana da verme diyorlar ama herkesin vücudunun rahat ettiği bir kilo vardır ya.benim 53,5-54 arası iyi oluyor.bir 55 olursam 53e inmeyi planlıyorum.bakalım.şu bir ayı iyi değerlendirmek gerekiyor.ramazan ayı da yaklaşıyor.senin boyun iyiymiş canım.ben şimdi iyiyim de oturunca midem göbeğim çıkıyor sinir oluyorum ona.biraz sıkılışıp spor da yapabilsem iyi olacak
Az kaldı mezun olmaniza.bende bu yaza kadar mezun olmak istiyorum inşallah olur.
ben kızımı yaz tatilinde gönderiyorum hep anneanne babaanne yanına oda mutlu halinden. 1. Sınıftan beri gidiyo seve seve.
Geçmiş olsun canım bekliyoz elektrigin gelmesinii
Ol canım sende mezun ol.
ben de guya mayıs sonuna kadar hedefime ulaşıcaktım ama nerdeeee,asıl hedefime kilo var,mezun olucam hedefe 2.5kilo kaldı.çok zor şu son kilolrı vermek.bakalım ne olucak bu hafta.elbise konusunda ben de aynı durumdayım.ama alıcam artık bu hafta.çünki hiç bir şeyim yok giyilecek,hepsi bol...
hemen gitte gel tatlım.ben önümüzdeki günler çok müthişim.çünki 3gün sonra kayananatör köyüne gidicek,ona kadar da işleri var evde az olucak.belki yarın sabah kızımı anneme gönderirim,dinlenmek istiyorum ama özlerim diye de korkuyorum...15i sabah bende gidicem annemlere.2gün özlermiyim acaba...:44::44::44::44::44::44:
ben de öyle yaptım.hiç giremem dediğim kıyafetlere girdim çok şükür.sadece biraz daha versem daha fit olacağım.aslında bende spor eksik ve yapmam gereken de o.ama nasıl olacak bilmiyorum.geçen hafta kızı pusete attım hızlı bir yürüyüş yaptım iyi geldi.ama fırsatım olmuyor her zaman.eve gelmem saat 3ü buluyor.yemek yapmak ve kızı beslemek akşamı buluyor ve gün bittiCanım fırsat buldukça gel, motivasyon konusunda iyi olur senin için.
Alışveriş konusunda bende senin gibiyim, almiyorum inatla, birde eskileri deniyorum arada oluyormu bakiyorum, diyete ilk basladigimda bacagimdan girmeyen bir kotum oluyor simdi. Ortaliga koydum gözümün önünde tutuyorumki motivasyon olsun.
ben de guya mayıs sonuna kadar hedefime ulaşıcaktım ama nerdeeee,asıl hedefime kilo var,mezun olucam hedefe 2.5kilo kaldı.çok zor şu son kilolrı vermek.bakalım ne olucak bu hafta.elbise konusunda ben de aynı durumdayım.ama alıcam artık bu hafta.çünki hiç bir şeyim yok giyilecek,hepsi bol...
Hoşgeldin canım, kolay gelsin.Selam kızlar
Ayyy damlam sendemi gidiyosun ya. Ben demirbaş kalicam buralarda daha 15 kg vericemde bakicam duruma hedefi aşağı cekmelimiyim diye.yok 14ü zaten bırakıcam da düyüne gidicem,yarın da annem çok özlemiş gönder babasıyla diyor.ne bileyim yaaa,bilemedim.senin kilonun az olduğunu biliyorum ama boyun kaç ki hedefin bu kadar düşük.benim boyum 164,kilom perşenbe 65di,hedefim 60,ama 62.5 olursam rahatlıycam bir.mezun ola bilirim o zaman.her kes yeter diyor,62.5 olayım da sonrasına bakarım.sen bana hatırlatsana boyun kilon hedefin neydi?unuttum da.sonra yarışalım...
Zaten gönderemedim.babası yalnız götüremem dedi.14sabah birlikte gidicez artık.onu bırakıp düyüne gider. 15i tekrar annemlere gidicem.inşallah ona kadar 64ü görürüm.bu hafta da veremezsem saçımı başımı yolucam ya...Hic ayrilmadiysan ozlersin canım. Ben daha hiç birakmadim bir yere ya, dayanamam gibi geliyor.
Ne güzel tatlım.sen azerbaycana yakınsın yaaa...An itibariyla agri
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hoşgeldin canım, kolay gelsin.
Ayyy damlam sendemi gidiyosun ya. Ben demirbaş kalicam buralarda daha 15 kg vericemde bakicam duruma hedefi aşağı cekmelimiyim diye.
Güzel görünüyo karmi o catidaki telefonda secilmiyo pek.An itibariyla agri
Hoşgeldin canım, kolay gelsin.
Ayyy damlam sendemi gidiyosun ya. Ben demirbaş kalicam buralarda daha 15 kg vericemde bakicam duruma hedefi aşağı cekmelimiyim diye.
Cok güzel canım ya. Senide özledik bu arada, umarim herşey yolundadir.An itibariyla agri
Zaten gönderemedim.babası yalnız götüremem dedi.14sabah birlikte gidicez artık.onu bırakıp düyüne gider. 15i tekrar annemlere gidicem.inşallah ona kadar 64ü görürüm.bu hafta da veremezsem saçımı başımı yolucam ya...
Ne güzel tatlım.sen azerbaycana yakınsın yaaa...
Yok kuzu yaaa.vere biliyormuyum ki gideyim de.sanki hiç mezun olamıycakmışım gibi geliyor bana.ayrıca mezun olursam da bırakmam burayı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?