Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Karbonhidrat aciktiriyor kizlar, ciddi söylüyorum 1 koca tabak makarna ye 1 saat sonra miden kazinir.
Ben acikmamak icin minimumda tutuyorum karbonhidrati.
aynen öyle canım.ben de farkettim.

ben de normal bilgisayuardan girer gibi giriyorum.mobili denemedim.ben de bilgisayar açamam evde kız hemen geliyor.aslında tel de açamıyorum hep saklıyorum evde.çünkü görünce hemen alıp kurcalıyor.videoları seyretmek istiyor hep.ben de bu kadar haşır neşir olsun istemiyorum açıkçası.

iyi olmuş annene gidecekseniz.ya bu eşler böyle işte.hemen de anlarlar.iyiki varlar.onlarla hayat daha çekilir,daha güzel.seninki de boğa burcu.benimkide.evine ve ailesine çok düşkündür.çok ince ruhlu ve romantiktir.

Anladim canim. O zaman tarayicini degistir dene mesela chrome kur sanırım hallolur, chrome varsa yandex kullan bi dene bakalım.
Eşim Boga burcu ve tam boga özellikleri var sagolsun, hep derlerya erkeklere guvenilmez vs ben guvenirim sonsuz gerçekten evini sever çok baglidir. Tek kötü yani tersi pistir çok. O kadar da olsun diyorum çünkü, duzenli tertipli evine bagli olmasinin yanında hiçbişey kaliyor siniri duymasinda
Ben kactim canım, surubu alip geleyim. Daha ilerlemeden , zaten zayif hastalanirsa iyice kuculecek bende cidden depresyona giricem, musaitim zaten.
Optum canım

hımm onu denemedim.bi denerim.

aynen canım.ben de güveniyorum sevgisine ve sadaktine.canım biraz da ters olsun herşeyi dörtlük olamaz zaten.tamam canım.al sen şurubunu .

Canim yukariya sifre giriceksin klasik site bu zaten. Ben bunu kullaniyorum.
tamam ben de zaten burdan giriyorum.giriş te değil aslında ğroblem.siteye giriyorum.sadece yazı yazamıyorum.bir tel c,ce mi sorsam bilemedim
Telden bu linke tıklayıp gireceksin galiba. Buralardayım canım iş ev çocuk yetişemiyorum hiçbir şeye sanki...

aynı durumdayız canım.sen ben,ellanaz,damla çocukların yaşları çok yakın.en hareketli zamnları.geçecek inşallah.ben kendimi hiiç zorlamıyorum.olduğu kadarıyla.yemeği yetiştirirsen ne ala.olmazsa hemen hafif bişeler ya da dışardan.temizlik olmadıysa.bölüm bölüm yapıyorum.biraz süpür biraz sil.ertesi gün toz al vs.napim olduğu kadar.sen de öyle yap.eşin biraz senin yükünü hafifletsin.yoksa zaten yetemezsin.

kızlar kusura bakmayın cuma günü hastalığım sebebiyle işe gelemedim 63,9 kıloyum dünde durumum fenaydı dedım cumada ızın aldım barı bugun de gıdemeyecegım 1 haftalık yıllık iznı kullanım toparlanım oyle gelim işe dedım ama sağolsun patron bey kabul etmemiş iznimi bugun zor şer kalktım geldım işe ilerleyen zamanlarda ne olur bılmıyorum durumum cunku beynım dolu resmen cok fena grıp olmuşum ve hala gecmedı her tarafım büklüm büklüm ağrıyor geçmişe bakmadım daha arkadaşlar dırek açıklamamı yapım

günaydın hanımlar

dünkü menümü yazayım hemen

sabah
nesfit süt

ara
yok

öğlen
tonlu salata
bir dilim kepekli ekmek

ara
1 yeşil çay
1 avuç kabak çekirdeği( bu iyi bir diyet listesinde vardı hem de akşam)

akşam

1 tabak bezelye
yarım tabak bulgur pilavı
yoğurt

spor yok
çocukları uyuturken uyumuşum (

kızçenin sahte doğumgünü kutlu olsun :)) heeepppp mutlu olsun inşallah

sağol tatlım, işler karışık bu tarafta biliyosun beni ((

ben yeşil çaydan başka içemiyorum çok takıntılıyım ben şu otlar böcekler konusunda ben yaa

bişey yapmalı heyyy bişey yapmalı :)) ben sanki full burdaymışım gibi bi de bişey yapmalı diyorum. evet gökçe hanım bişey yapmalı mesela topiğe daha fazla gelmeli di mi bu yumruk da kendime :))

çok iyiysin laf yok yani şu motivasyonu ben de bir yakalayabilirsem süper olacak

diş patlatma çok zor geçiyor, Allah kolaylık versin gülüm

Yaza kadar mezun olmam lazım canım yeterince oyalandim
kız yaza 15 gün kaldı sen unut onu

dönem dönem olur kızlar ama aklına değişik bir fikir gelen varsa iyi olur bir de aynı anda burada olunca sohbet güzel oluyo. biz gün içinde ya da akşamları denk geldiğimizde yıkılıyodu burası, böyle geçmişe doğru cevap vermek sıkıcı oluyo

Günaydın canlarım.hadi uyanında gelin.sayfaları ilerletmemiz gerek....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

günaydııınnn dur ben tekim şimdi yazar yazar kendi kendime ilerletirim top bende

günaydın arkadaşlar.damla erkenden açılışı yapmışsın canım.ilk ben olurum dedim ama sen daha erkencisin
ben oğlanın okulu için 6 da kalkıyorum o zaman telden bi ceee diyim bari :)))

evet bitki çaylarının bu gibi etkileri olbiliyor, bence en güzel ve masumu yeşil çay tatlım:)

lahmacunlar fındık lahmacunsa sorun yok bence de hem arada hem akşam cısss :)) sen de benim gibi spor yapmamış totoyu büyütmüşsün:26:

benim bu aralar iştahımı kontrol etmem gerekiyor.aslında daha doğrusu çok sık acıkıyorum.resmen midem gurulduyor.günler uzadığından mı yoksa benden mi kaynaklı bilmiyorum.
benim de gözüm doymuyo

Karbonhidrat aciktiriyor kizlar, ciddi söylüyorum 1 koca tabak makarna ye 1 saat sonra miden kazinir.
Ben acikmamak icin minimumda tutuyorum karbonhidrati.
bu doğru olabilir ama benim de kötü bir huyum var moralim bozukken karbonhidrat canavarı oluyorum

Tarayicindandir büyük ihtimalle, mesaj felan yazabiliyorsan klavyende sorun yoktur canım bence.

Hosgeldin gökçe,
Menunu beğendim canım, kabak çekirdeği tuketilebiliyor diyette diye biliyorum bende ama aycekirdeginin bir kalorisi var akıllara zarar, şok oldum.
Gecenlerde 30gr'lık paketlerde yağsız kavrulmus şekilde satiliyordu malatya pazarinda kalorisine bir baktim dedim nesi sağlıklı bunun kabakcekirdeginin kalorisi nasıl bilmiyorum ama.

kalorisine bakmadım ama akşam yatmadan önce yani gece ara öğünü olarak bir listede vardı, sanırım bağırsakları çalıştırıyor ve o listeyle ben 3 kilo vermiştim. Ben listeli diyetlerden hoşlanmıyorum o yüzden mümkün olduğunca kaçıyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…