Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

An itibariyla agri

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

muhteşem bir manzara.bayıldım canım.ben doğuyu ayrı bir seviyorum ya.herhalde uzun yıllar farklı farklı illerinde yaşadığımız içindir.oranın tabiatı da ortamı da çok güzel aslında.bunu memlekete gelince çok daha iyi farkettim.oradaki sıcak ortam ve dostlukları asla buralarda bulamıyorsun.insanlığın ve maneviyatın hala yaşatıldığı yerler.adanada robotlar gibiyiz maalesef.evet burda her imkan var ama mutlu olamıyoruz bunlarla.eşim de ben de pişmanız ama çocuk için ve aileler için buradayız.

maşallahın var kııııız.sıkıya başalamışsın.bu hafta tartı da değişiklik olacaktır inşallah.
Inşalllllllah canım ya.inşallah bu hafta yüzüm güler.daha kaçamak yapmadım...
Ben 15gün oldu bırakalı.bu günden yeniden başlıyorum içmeye...
günaydın arkadaşlar.damla erkenden açılışı yapmışsın canım.ilk ben olurum dedim ama sen daha erkencisin

Evet tatlım.burda saatler 2saat ordan ileride olduğu içi çabuk oluyor.sizin saatle 6da kalkıyorum...

Tutucum ne yapıyon sen?ne yedin ne içtin?yaz bakalım kuzucuk.

ben de yapsam mı acaba çaydan.biraz önce bir arkadaş geldi yanıma.ona da neto çayın tarifini vermiştim.gelip gidip dua ediyor.süper bir çaymış diyo.böyle çay tarifleri bulursan bana söyle diyor:) kadın zaten dal gibi ama kendine göre 2-3 kilo fazlalığı vardı onu verdi.

canım senin kız da erkenci o zaman.bizimkide 7-7:30 arası uyanır hemen.

sabah:bir buçuk dilim kepek ekmek,peynir

ara:bir bardak ayran,bir kupa çay

öğlen:bir porsiyon kabak yemeği,bir kase yoğurt,bir dilim beyaz ekmek

araburdan sonra sapıttım)bir küçük dilim kek,bir poğaça,bir bardak limonata

ara:bir kahve,bir lahmacun(avuç kadar)

akşam:bir porsiyon taze fasulye,bir lahmacun

ara:iki bardak çay

benim bu aralar iştahımı kontrol etmem gerekiyor.aslında daha doğrusu çok sık acıkıyorum.resmen midem gurulduyor.günler uzadığından mı yoksa benden mi kaynaklı bilmiyorum.

bir yeşil çay içtim geldim.bugün meto çayı yapmaya karar verdim.bu gidişe bir son vermenin vakti geldi.

damla.gogo,ela nerdesiniz kızlar

Evet aynen o saatlerde kalkıyor kızım...canım benim ben yeşil çaya ve beyaz çaya ara vermiştim.meto çayı 2kez yaptım.bir defasında 1.5kilo verdim o hafta.1defasında da az olmuştu.bakalım gelicek hafta yaparım belki...
Amannn ne yapmışsın sen hayatım.çok cısss olmuş çok...
benim bu aralar iştahımı kontrol etmem gerekiyor.aslında daha doğrusu çok sık acıkıyorum.resmen midem gurulduyor.günler uzadığından mı yoksa benden mi kaynaklı bilmiyorum.

Bende bir ara öyle olmuştum.doymuyordum.aralarda da ekmek yiyordum 1dilim ki ıvır zıvıra saldırmayayım.ama 2gün falan sürdü.ben dün kahvaltıda 2tane haşlanmış yumurta yedim.akşama kadar hiç acıkmadım.çok hafif yedim.ara bile yapmadım.acaba ondan mı oldu. Yumurta mı tok tuttu beni. Tele.da hep duyuyordum diyetisyenlerdrn güzel kahvaltı yaparsanız gün boyu acıkmazsınız.acaba doğrumu. ..

aslında hamur işi ve tatlı yediğim için daha çabuk acıkıyorum sanırım.birbirini tetikliyor bunlar.benim kaynana beslemeyi çok sever.okuldan direk ona geçiyorum.kız uyanana kadar yemeğimi yiyorum arada ikramları bitmiyor.evde olsam yemiyorum o kadar.bişey de diyemiyorum kadına.neyse pastalar bitti sanırım dün.inşallah bugün bişey vermez:)

evet canım kahvaltı gerçekten çok etkili zaten yumurta en tok tutan besinlerden birisi.ben de bu hafta erken kalkabilsem haşlayım dedim ama hep geç kalıyorum okula.bakalım yarın olursa haşlayım.ben de hafta sonu öyle yaptım kahvaltıyı ve çok etkili oldu.

Günaydın kuzum.
Iyi değilim bugünlerde canım hiçbişey yapmak istemiyor, motivede hissetmiyorum nedense. Bilmiyorum neden ama böyle canım.

günaydın ellacım.tam seni andım sen geldin.
ya sen de telden giriyorsun değilmi.benim tel de bir sıkıntı var.bilen varsa yardım etsin.şimdi kk ya giriyorum üye girişini yapıyorum,sayfayı takip ediyorum,mesaj bölümünü açıyorum başlığı yazabiliyorum ama metin bölümüne geçtiğim de klavye sürekli bir gelip bir gidiyor.yani hiç dokunamıyorum bile.

Günaydın canım, bende icmiyorum bu aralar, geçen hafta icmedim en fazla kilomu verdim. Banada yaramadı sanki caylar.

Öğleden sonra film kopmuş canım ya

Günaydın canım, aaa şaşırdım ben hic yaşamadım böyle bir sorun. Sifremi hatirla yaptim ben, her defasinda sifre girmiyorum birde klasik uygulamayi kullaniyorum mobilden girmiyorum belki onunla alakali biseydir canim bilemedim ki.

Karbonhidrat aciktiriyor kizlar, ciddi söylüyorum 1 koca tabak makarna ye 1 saat sonra miden kazinir.
Ben acikmamak icin minimumda tutuyorum karbonhidrati.

Günaydın canım, bende icmiyorum bu aralar, geçen hafta icmedim en fazla kilomu verdim. Banada yaramadı sanki caylar.

aynen öyle oldu canım.utanıyorum yazarken menümü ama iyi oluyor.bugün inşallah güzel bir gün olur heğimiz için.

klasik uygulama nedir.ben hiç bilmiyorum.tel öyle yapınca ben de bişeyle uğraşmadım.girebilsem ne güzel evde istediğim zaman girerdim.akşamları takip ediyorum ama yazamıyorum.

senin canın neden sıkkın böyle kuzum.bahar depresyonu mu .yoksa bir şey mi var.bazen bana da oluyor canım bişey yapmak istemiyor.hatta ben napıyorum ya günlerim hep aynı bir amacım yok ne biçim bir yaşam dediğim de olmuyor dğil hani.sona bi şekilde toparlanıyorum.senin de değişikliğe ihtiyacın vardır belki.yakında gideceğin birileri varsa iyi gelir sana.kardeş,anne,arkadaş iki günlük olsa bile yeter.ya da eşinle bir haftas sonu değişik günü birlik bir yer de olur

Canım bilgisayardan girdigimiz hali varya öyle giriyorum ben, mobil site, klasik site diyorya klasiği sectin mobili sevmedigim icin. Google dan ara, klasik site mobil site cikar klasigi sec canim. Program varsa telde kayitli onuda sil bir dene düzelir belki canım. Umarım ise yarar. Ben hic laptop, tablet acamiyorum kızım birakmıyor sagolsun eşşek.
Aslinda bisey yok herşey iyi canim ama bi mutsuz hissediyorum sanırım monotonluktan oldu, esimde anlamis olacakki annene gidelim bu gece kalalim dedi yarinda izin vermis kendine gün bize kalsin dedi. Insanoglu nankör derlerya o hesap benimki sanırım canim. Toparlarim sağolasın.

aynen öyle oldu canım.utanıyorum yazarken menümü ama iyi oluyor.bugün inşallah güzel bir gün olur heğimiz için.

klasik uygulama nedir.ben hiç bilmiyorum.tel öyle yapınca ben de bişeyle uğraşmadım.girebilsem ne güzel evde istediğim zaman girerdim.akşamları takip ediyorum ama yazamıyorum.

senin canın neden sıkkın böyle kuzum.bahar depresyonu mu .yoksa bir şey mi var.bazen bana da oluyor canım bişey yapmak istemiyor.hatta ben napıyorum ya günlerim hep aynı bir amacım yok ne biçim bir yaşam dediğim de olmuyor dğil hani.sona bi şekilde toparlanıyorum.senin de değişikliğe ihtiyacın vardır belki.yakında gideceğin birileri varsa iyi gelir sana.kardeş,anne,arkadaş iki günlük olsa bile yeter.ya da eşinle bir haftas sonu değişik günü birlik bir yer de olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…