Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ben bu haftaki hedef kilomu belirleyerek işe başlıyorum .haftaya perşembe 800 gr vermiş olmak istiyorum.bu haftayı bol salatalı bir hafta ilan ediyorum.bol su ,yürüyüş ve ardından evde biraz mekik ve sıkılaştırıcı hareketler.eğer bu hedefe ulaşmamış olursam bir ceza koyuyorum kendime.ne olsun bilemedim ama.gogocum bana bir ceza verir misin.

Günaydın hemen kilomu bildireyim

Geçen hafta 82,3
Bu hafta 81,6
Fark 0,7
Yüzde 0,85

Yüzdeyi hesaplarken kafam karıştı kontrol edermisin gogocum.

Geldim bile Haftalık hedef kısa vadeli olduğu için işe yarayabilir...
O zaman benim hedefim 1 kilo olsun bu hafta spora agırlık vericem eşim bana eliptik bisiklet aldı dün geldi hergün yarım saat ona binicem. Ama haftasonu kaynanama gidicem yaa offf. hiç istemiyorum gitmek çok sıkıldım her hafta ya biz birilerine gidiyoruz ya da birileri bize geliyor benim düzen de alt üst oluyor.

63,50 kılom kızlar artık gogocum ayarı sen cek geceb haftadan dolayı nasıl olur hesaplama bılemıyorum

Güldürdün beni gogocum sensiz olur mu hiç. verirsin verirsin hadi bakalım kilolar mı daha inatçı sen mi :)
Aynen canım. Allah hepsinin ailesine sabır versin çok zor.
tebirkler canım metobolizmatı hareketlendirmişsin tekrar.
Aaa resmi koymayı unutmuşum. Hemennnn

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Fıstık gibi olmuşsun

günaydın canlarım.kilo bildirimimi yapayım öncelikle.sonra geçmişi bi kolaçan edeyim.

geçen hafta:57.4
bu hafta:56.9
fark:500 gr

çok şükür 56yı görebildim sonunda.darısı 55i görmeye inşallah

tebrikler canım 55 ide görürsün ne kalmış. bende 79'u görsem süper olacak. sıkıldım 80'lerden :)

Son düzenleme:
Canım cesaret etmis iste ne güzel. Çok uzerine düşmeyin korktugunuzu belli etmeyin yürür kuzun. Ben ne zaman düşünce paniklemeyi bıraktım kızım yürümeye basladı.
Amin canım.
Gayet iyi canım.

Aaa resmi koymayı unutmuşum. Hemennnn

Oooo süper olmussun canim, tebrikler.
Gayet güzel canım, tebrikler.
Canim vardi tarti pili bitmis, sağlık olsun.
Super canım bende 1.500gr diyeceğim bu hafta hedefime, bende ceza istiyorum.

Geçen hafta 82,3
Bu hafta 81,6
Fark 0,7
Yüzde 0,85

Gayet iyi canım.
Bende tartilmaya gidiyorum. Umutlu değilim cok vermedim sanırım bu hafta .

Günaydın güzeller.
Bu hafta kacamagim olmamasına rağmen 700gr vermisim.
Regl olamadım bir türlü çok gecikti. Bağırsak faaliyetide yok gibi birşey maalesef.
Bunada şükür diyorum haftaya 1.500gr hedef koyuyorum kendime. Ve bildirimim.
Geçen hafta:76.700
Bugun:76.000
Fark:700
Yüzde:0.91 yanlis hesaplamadiysam.

Geçen hafta 82,3
Bu hafta 81,6
Fark 0,7
Yüzde 0,85

tamamdır canım.bu hedefşeri listeleyelim hergün gözümüzün önünde olsun o zaman.iyi olmuş o bisiklet müthiş kardiyo yaptırıyor.bir hafta dayak yemişsin gibi olur her yerin.biz de her hafta köye gidiyoruz.gerçi benimki gönüllü bir gidiş.sen de bahane üret .bu hafta işlerim var de .ertele.market,temizlik,vs. diye yetiştiremiyorum felan de.
tebrikler canım 55 ide görürsün ne kalmış. bende 79'u görsem süper olacak. sıkıldım 80'lerden :)
sağol canım.sen de hızlı başladın.senin de az kaldı 79lara

tamamdır canım.seni de listeye alalım.inşallah bu haftalaık hedef kilolar bizi hareketlendirir.haadi bakalım güzel bir sonbuç olsun bekliyoz.

tebrikler canım.bence güzel bir sonuç.her hafta çok kilo veremezsin zaten.bağırsakların için bol bol salata tüket.kahve de çalıştırır.

Öyle mi tatlım?iyi inşallah şu 2.5kiloları da çabucak veririz.ki şöyle düşününce benim 1.5 2 kilom kaldı.sonrasını çok kısmıycam kendimi...
63,50 kılom kızlar artık gogocum ayarı sen cek geceb haftadan dolayı nasıl olur hesaplama bılemıyorum
Güzelmiş tatlım.aferin sana...
Ben iki üç gün annemlerdeyim.bugün de doğum günü burda,yemekler yarına da kalır.oooof...kaçamak olur kesin.şu günler geçsin hedefimi belirlerim...

Geçen hafta 82,3
Bu hafta 81,6
Fark 0,7
Yüzde 0,85

Super canım.maşallah...

Ne güzel canım.inşallah ulaşırsın hedefine...

isimler bu haftaki kilo haftaya hedef kilo

masumcuk 81,6 1 kg
Ellanazz 76 1,500 kg
tutaste85 56,9 800 gr
ED2006 ------ --------
gogo2405 68,1 --------
Ebrueva ------ --------
Damlanur10 ------ -------
Topraks ------- -------
sadness1012 ------- -------

hedefımıze ulaşamazsak ne olacak canım
bu haftaki 63,50 hedef 62,50

liste------------bu haftaki kilo----------hedef kilo
masumcuk----------- 81,6 -------------1 kg
Ellanazz ---------------76-------------- 1,500 kg
tutaste85 -------------56,9 ------------800 gr
ED2006 ---------------63,5-------------1 kg
gogo2405 ------------68,1 ------------
Ebrueva --------------- -------------
Damlanur10 ---------- --- ---------
Topraks ------------- ------------
sadness1012 --------- ----------

şimdi daha iyi oldu.ya acaba ceza yerine hedefe ulaşanlara ödül mü koysak.cezbedici olsun ki heveslenelim değil mi.

kararrrsabırrr gördüm seniiiii.nerdesin yaaa.bugün aklımdan geçiyordun ha.noldu bu kızlara dedim içimden.oluröyle,adigegupse tek tek terki diyar oldunuz.gerçi sen çok yoğundun nasıl işleri biraz hafiflettn mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…