Geldim bileaçılışı üçümüz yapmışız.ela ve masum gelir birazdan.ardından da sadanes ve toprak.ardından ED ebruyu göremiyorum.gerçi onun internet sıkıntısı var sanırım.bir ay yoktu.yaa kızlar iyice azaldık.yeni birileri de gelse ya.biraz hareketlenelim.hadi yaaa.az kaldı kiloların gitmesine sündükçe sündü bu iş.hadi toparlanıp.her hafta kendimize hedef kilo belirleyelim.en azından hafta hafta daha motive oluruz.ne diyorsunuz bu işe.toksa bu kiloların gideceği yok.işte yaz da geldi.havalar da ısındı.başka neler yapabiliriz.bir beyin fırtınası yapalım.yeni yöntemler bulalım.hareketlenelim.
O zaman benim hedefim 1 kilo olsun bu hafta spora agırlık vericem eşim bana eliptik bisiklet aldı dün geldi hergün yarım saat ona binicem. Ama haftasonu kaynanama gidicem yaa offf. hiç istemiyorum gitmek çok sıkıldım her hafta ya biz birilerine gidiyoruz ya da birileri bize geliyor benim düzen de alt üst oluyor.ben bu haftaki hedef kilomu belirleyerek işe başlıyorum .haftaya perşembe 800 gr vermiş olmak istiyorum.bu haftayı bol salatalı bir hafta ilan ediyorum.bol su ,yürüyüş ve ardından evde biraz mekik ve sıkılaştırıcı hareketler.eğer bu hedefe ulaşmamış olursam bir ceza koyuyorum kendime.ne olsun bilemedim ama.gogocum bana bir ceza verir misin.
***4. TAKIM 361. ETAP***
Ebrueva68.0/ / /% )
Damlanur1065.0/ 64.2/0.8 /% 1.23)
gogo240568.2/ 68.1/ 0.1/%0.15 )
tutatse8557.4/ 56.9/ 0.5/%0.87 )
Ellanazz76.7/ / /% )
Topraks68.5/ / /% )
ED200664.9/ / /% )1 kez bildirimde bulunmadı kilosu ikiye bölündü
sadness101257.4 / / /% )
Masumcuk82.3/ / /% )
4.TAKIM ORTALAMASI: %
Güldürdün beni gogocum sensiz olur mu hiç. verirsin verirsin hadi bakalım kilolar mı daha inatçı sen mi :)Ben bu sabah tartıldım dayanamadim yine 68.4 çıktım artık yarın topiğe gelmezsem bildirimde bulunmadı depresyona girdi bi daha gelirmi bilmiyos yazar paylasirsiniz listeyi kızlar. ...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aynen canım. Allah hepsinin ailesine sabır versin çok zor.Haberleri acasim gelmiyo hiç yaa sabahtan beri orguydu yemekti kiloydu kendimi avutmaya çalışıyorum gozumden yaş eksik olmadı sabahtan beri kaç ocak söndü kaç çocuk babasız kaldı kaç kadının oğlu kaç kadının eşi gitti. Allah mekanlarini cennet etsin inşallah. Daha o kadar çok şey var ki yazılması gereken yazilamayan ne diyim herkes bigün aynı yere gidecek(
tebirkler canım metobolizmatı hareketlendirmişsin tekrar.Günaydın canlarım.ben anbemlerdeyim .sabah kocam işe giderken bıraktı,erkenden kaynanatörü de yolcu ettik...ooh mis. ..tartıda da durum fena deyil.aslında daha iyi ola bilirdi.bilemedim ama.
Bu hafta 64.200
Gecen hafta 65.000
Fark 800gr
Fıstık gibi olmuşsunAaa resmi koymayı unutmuşum. Hemennnn
günaydın canlarım.kilo bildirimimi yapayım öncelikle.sonra geçmişi bi kolaçan edeyim.
geçen hafta:57.4
bu hafta:56.9
fark:500 gr
çok şükür 56yı görebildim sonunda.darısı 55i görmeye inşallah
Canım cesaret etmis iste ne güzel. Çok uzerine düşmeyin korktugunuzu belli etmeyin yürür kuzun. Ben ne zaman düşünce paniklemeyi bıraktım kızım yürümeye basladı.Selam kızlar nasılsınız bakiyim :) oğlum bir hafta sonra 15 aylik olacak ama biz biraz geriden gidiyoruz daha bir yerlerden tutunmadan yürüyemiyor korkuyor elini birakinca oturuyor. Besigin kenarlari yüksek olduğu için düşmüştür diye cok korktum bir de nasil uyumuşsam sesini duymadım onun icin biraz sucluluk hissettim ama şimdi iyiyim atlattim şükür :)
Amin canım.Allah sabır versin yakınlarına Rabbım bıze ailemize kazandığımız paraların kıymetını bılmeyı nasip etsın cok zor şartlarda para kazanıp hemde cüzi mıktarlarda ınsan kendıne kızmadan edemiyor cok uzuldum zaten hastayım bıraz morele ıhtıyacım var ama ınternetten resımlerı hele bide selayı duyunca ağlamadan gecemedım Rabbım gerıde kalanlara bır an once sağlık versın, kurtarılmayı beklenenlere bır an once ulaşılsın, hayatlarını kaybedenlerın mekanları cennet olsun Rabbım ailelerıne yakınlarına yardım etsin...
Dualarımız maden işçileriyle
Gayet iyi canım.Günaydın canlarım.ben anbemlerdeyim .sabah kocam işe giderken bıraktı,erkenden kaynanatörü de yolcu ettik...ooh mis. ..tartıda da durum fena deyil.aslında daha iyi ola bilirdi.bilemedim ama.
Bu hafta 64.200
Gecen hafta 65.000
Fark 800gr
Dün düyündeydim biliyosunuz.hadi sizin için bir resim koyuyorum. Hakketen kendimle gürur duyuyorum yahu.nasıl incelmişim öyle.ama hepsini size borçluyum.siz olmasanız başaramazdım.çoktan görmeyen insanlar öyle bir şaşırıyor ki keyfimden 4köşe oluyorum vallaha...amaaaa bugün kardeşimin doğum günü.Allah yatdımcım olsun...
Oooo süper olmussun canim, tebrikler.Aaa resmi koymayı unutmuşum. Hemennnn
Gayet güzel canım, tebrikler.günaydın canlarım.kilo bildirimimi yapayım öncelikle.sonra geçmişi bi kolaçan edeyim.
geçen hafta:57.4
bu hafta:56.9
fark:500 gr
çok şükür 56yı görebildim sonunda.darısı 55i görmeye inşallah
Canim vardi tarti pili bitmis, sağlık olsun.ya benim kızgecede iki bazen üç kere besleniyor hala.ben vermek istemiyorum ama o acıkıp ağıyor.arkadaşların kızları da sabaha kadar deliksiz uyuyor.benimki ne zaman öyle olur bilemniyorum.
yürür canım bazı çocuklar 15 bazıları da 17 ayda yürüyorlar.normal yani.
amin canım.çok zor bir durum Allah sabır versin.
tüh yaaa.bir tartı yüzünden eve geldin.bundan sonra gittiğin yerlere tartını da götür:)beril öyle yapıyordu.
ne güzel yaa.ben de imreniyorum.ben de istiyorum.
vay anam vay.şarkı sözü gibi olmuş yazın.gel sen caaanııım.gider bu kilolar da merak etme.
canım özledik seni ya.yokluğun belli.çabuk geş emi
Super canım bende 1.500gr diyeceğim bu hafta hedefime, bende ceza istiyorum.ben bu haftaki hedef kilomu belirleyerek işe başlıyorum .haftaya perşembe 800 gr vermiş olmak istiyorum.bu haftayı bol salatalı bir hafta ilan ediyorum.bol su ,yürüyüş ve ardından evde biraz mekik ve sıkılaştırıcı hareketler.eğer bu hedefe ulaşmamış olursam bir ceza koyuyorum kendime.ne olsun bilemedim ama.gogocum bana bir ceza verir misin.
Gayet iyi canım.Günaydın hemen kilomu bildireyim
Geçen hafta 82,3
Bu hafta 81,6
Fark 0,7
Yüzde 0,85
Yüzdeyi hesaplarken kafam karıştı kontrol edermisin gogocum.
Günaydın hemen kilomu bildireyim
Geçen hafta 82,3
Bu hafta 81,6
Fark 0,7
Yüzde 0,85
tamamdır canım.bu hedefşeri listeleyelim hergün gözümüzün önünde olsun o zaman.iyi olmuş o bisiklet müthiş kardiyo yaptırıyor.bir hafta dayak yemişsin gibi olur her yerin.biz de her hafta köye gidiyoruz.gerçi benimki gönüllü bir gidiş.sen de bahane üret .bu hafta işlerim var de .ertele.market,temizlik,vs. diye yetiştiremiyorum felan de.Geldim bileHaftalık hedef kısa vadeli olduğu için işe yarayabilir...
O zaman benim hedefim 1 kilo olsun bu hafta spora agırlık vericem eşim bana eliptik bisiklet aldı dün geldi hergün yarım saat ona binicem. Ama haftasonu kaynanama gidicem yaa offf. hiç istemiyorum gitmek çok sıkıldım her hafta ya biz birilerine gidiyoruz ya da birileri bize geliyor benim düzen de alt üst oluyor.
sağol canım.sen de hızlı başladın.senin de az kaldı 79laratebrikler canım 55 ide görürsün ne kalmış. bende 79'u görsem süper olacak. sıkıldım 80'lerden :)
Canım cesaret etmis iste ne güzel. Çok uzerine düşmeyin korktugunuzu belli etmeyin yürür kuzun. Ben ne zaman düşünce paniklemeyi bıraktım kızım yürümeye basladı.
Amin canım.
Gayet iyi canım.
Oooo süper olmussun canim, tebrikler.
Gayet güzel canım, tebrikler.
Canim vardi tarti pili bitmis, sağlık olsun.
Super canım bende 1.500gr diyeceğim bu hafta hedefime, bende ceza istiyorum.
Gayet iyi canım.
Bende tartilmaya gidiyorum. Umutlu değilim cok vermedim sanırım bu hafta .
Günaydın güzeller.
Bu hafta kacamagim olmamasına rağmen 700gr vermisim.
Regl olamadım bir türlü çok gecikti. Bağırsak faaliyetide yok gibi birşey maalesef.
Bunada şükür diyorum haftaya 1.500gr hedef koyuyorum kendime. Ve bildirimim.
Geçen hafta:76.700
Bugun:76.000
Fark:700
Yüzde:0.91 yanlis hesaplamadiysam.
Öyle mi tatlım?iyi inşallah şu 2.5kiloları da çabucak veririz.ki şöyle düşününce benim 1.5 2 kilom kaldı.sonrasını çok kısmıycam kendimi...duana amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin diyorum tatlım.inşallah haftaya daha da iyi olur.valla şuanda seninle aynı görünüyorum ben.sen boylu olduğun için o kilo sen de zaten iyi duruyor.benim boyum kısa old. için kilo hemen farkediliyor bende.
Güzelmiş tatlım.aferin sana...63,50 kılom kızlar artık gogocum ayarı sen cek geceb haftadan dolayı nasıl olur hesaplama bılemıyorum
Ben iki üç gün annemlerdeyim.bugün de doğum günü burda,yemekler yarına da kalır.oooof...kaçamak olur kesin.şu günler geçsin hedefimi belirlerim...Geldim bileHaftalık hedef kısa vadeli olduğu için işe yarayabilir...
O zaman benim hedefim 1 kilo olsun bu hafta spora agırlık vericem eşim bana eliptik bisiklet aldı dün geldi hergün yarım saat ona binicem. Ama haftasonu kaynanama gidicem yaa offf. hiç istemiyorum gitmek çok sıkıldım her hafta ya biz birilerine gidiyoruz ya da birileri bize geliyor benim düzen de alt üst oluyor.
Super canım.maşallah...Günaydın hemen kilomu bildireyim
Geçen hafta 82,3
Bu hafta 81,6
Fark 0,7
Yüzde 0,85
ben bu haftaki hedef kilomu belirleyerek işe başlıyorum .haftaya perşembe 800 gr vermiş olmak istiyorum.bu haftayı bol salatalı bir hafta ilan ediyorum.bol su ,yürüyüş ve ardından evde biraz mekik ve sıkılaştırıcı hareketler.eğer bu hedefe ulaşmamış olursam bir ceza koyuyorum kendime.ne olsun bilemedim ama.gogocum bana bir ceza verir misin.
isimler bu haftaki kilo haftaya hedef kilo
masumcuk 81,6 1 kg
Ellanazz 76 1,500 kg
tutaste85 56,9 800 gr
ED2006 ------ --------
gogo2405 68,1 --------
Ebrueva ------ --------
Damlanur10 ------ -------
Topraks ------- -------
sadness1012 ------- -------
hedefımıze ulaşamazsak ne olacak canım
bu haftaki 63,50 hedef 62,50
şimdi daha iyi oldu.ya acaba ceza yerine hedefe ulaşanlara ödül mü koysak.cezbedici olsun ki heveslenelim değil mi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?