Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günaydınlar fıstıklar.herkes için güzel birgün olsun . içiniz benimki gibi huzur dolu olsun inşallah.hayatınızdakı sizi sıkan her şey,her kes sizden 1kaç günlük uzak dursun...gönlünüz mutlu,kalbiniz sevgi dolu olsun inşallah..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

herkese günaydıııııııın.güzel bir gün olsun inşallah.

Tutum benden önce kalkmış...ben de kalkdım aslında.kızım saat 7den kalkmış dolanıyor etrafımda ben de yatağımda öylece uzanmıştım.ama artık güne başlama zamanııııı...

tatlım resmen müthiş bir değişim olmuş.hiçbir foto diğerine benzemiyor bu arada.hepsi farklı kişiler gibi sanki.sarı saç kesinlikle out.koyu renk kesinlikle in.bu arda saç tonun da şekli de yüzüne çok güzel olmuş.tespitin doğru yani.
sanırım herkesin genel fikri ödülün yemek olması, cezanın spor olması yönünde gibi
sanırım öyle olacak
güzel omuş canım.artık menüler düzgün hepimizde
teşekkür ederiz güzel dileklerin için arkadaşım.

yaaa iki gündür ben açılış yapıyorum.bakıyorum gelmemişsin.kendi evine geçince yine eski düzene geçeriz.hadi bakalım güzel ve hafif bir kahvaltı ile başla güne.ben geç kaldığım için dünden kalan gözlemeden 4,5 parça yedim.bir kupa çay içtim.

kızlar sanırım son karar şu yönde özetlersek.bu hafta hedeflediği kiloya gelen bir öğününü istediği bir yemeği yiyerek kendini ödüllendirmiş olacak.hedefine ulaşamayan ise 1 saat spor yaparak kendine ceza vermiş olacak.aslında buna ceza demeyelim de veremedikleri için uğraşacak.haftaya hazırlık yapacak.
ellanın bir tespiti var ki doğru.bir kaç hafta üst üste hedefine ulaşan hep yemek ödülü alırsa ona sadece zararı dokunur.yani bu yemek ödülü bu haftaya özel olsun.önümüzdeki haftaya başka bie ödül koyarız.daha sonrakine yine yemek koyabiliriz.ne dersiniz

Evet hafif yiycem.pasta falan var ama yemiycemmmmn.

Benden ok.çok güzel olur. Fakat ben kendime hedef belirleyemiyorum kötü olan o.300gr olsun ya.sonumta pazartesiden evde olacağım.vere bilirim bu kadar.ya da çok mu yapsam.tutum hatta ben durumu özet geçeyim sen bana hedef belirle.pazara kadar kaçamak yapa bilirim.pazartesiden düzeni otururum.şimdi dün fazla olmadı cısss olarak sadece 2 parmak kadar çiy börek yedim,1de peynirli milföy yedim.2kaşık pilav,2sarma,salata yedim.pastaya ve mayonezli salatalara dokunmadım.bugün de muhtemelen öyle olur.

Günaydın güzeller.
Güzel bir gün olsun dilerim, bu şartlarda ne kadar güzel olabilirse artık.
Damlam, tutastem sizede özellikle gunaydin, buralardasiniz gördüm sizi.

canım çok da abrtı bişeyler yemeişsin sadece veremezsin.almazsın da.neyse.sana 300 gr ideal olur.üç gün sıkı tutarsan olur .zaten hedefin ulaşılabilir olması gerekiyor canım.az ya da çok olması önemli değil.2 kg deyip veremezsen ne anlamı var ki.az olsun ama yapılabilir olsun.bence sana 300 yeter.önümüzdeki hafta daha da artırırız.
Günaydın güzeller.
Güzel bir gün olsun dilerim, bu şartlarda ne kadar güzel olabilirse artık.
Damlam, tutastem sizede özellikle gunaydin, buralardasiniz gördüm sizi.
günaydın canım.aynen öyle.biz de aynıyız.sabah haberlere baktım okurken boğazım düğüm düğüm oldu.öğrenciler gözyaşlarımı görmesin diye kendimi tuttum.bakamıyorum.bütün arkadaşlar hep aynı şeyi konuşuyoruz.allah sabırlar versin.

Günaydın kuzular anca gelebildim sabah uyuyakalmısım işe geç kaldım geçmişe bakarım az sonra

Çok uzgunum ya bende canım, izliyorum haberleri ve daha çok üzülüyorum o insanlara, caresizliklerine off off. Allah yar ve yardımcıları olsun inşallah. Söylenecek çok şey varda, sorumluları Rabbimin adaletine havale ediyorum. ..
Günaydın kuzular anca gelebildim sabah uyuyakalmısım işe geç kaldım geçmişe bakarım az sonra

Günaydın gogom, kolay gelsin

Geçmiş çok geçmemiş neyse.dünkü menümü yazayım bari gelmişken
saba 1 haşlanmış yumurta az peynir 2 dilim cavdar ekmegi

ara nescafe

öğlen 1 kepçe çorba salata 4 kaşık tavuk döner 1 dilim ekmek

ara 2 erik 1 eti misir pirinç citirindan 2 kakaolu bisküvi

akşam salata 4 köfte 2 dilim ekmek

su 2.5 lt
spor 1 st yürüyüş çarşıda 1 top dondurma yedim
dün aksamda fazla oldu dondurmanın kulahini yemiştim sonra fat secret e girerken baktım ki kalorisi çok yuksekmis.bidaha yemem. Eve gelince 30 mekik yaptim 100 ip atlama hareketi 10 dk koşu odada aşağı yukarı. Külah acaip suçlu hissettirdi kendimi:18:

Güzel olmuş canım, çok mu kalorisi ya şaşırdım cok tatlı bile olmuyor kulahlar

Selam fıstıklar, Ben bugün mutluyum valla, geçen hafta ki kiloma indim sayılır sonunda.
Bu arada Ay önümüzde ki 15 gün küçülen fazdaymış, yani iştahımız da küçülecek, azalacak Diyet için verimli günler. Sizleri bilmiyorum ama ben çok takip ederim ay'ı çok faydasını gördüm bir çok konuda. Unutmadann beni de o listeye yazın lütfenn şuan: 57.5, hedefim: 600 gr olsun yani 56,9 :))

GOGO ben dün diyetisyenime sormuştum da evet külah çok kaloriliymiş bana yeme dedi sade dondurmadan 2-3 top yiyebilirsin ama içinden öyle çikolata parçaları falan olmasın dedi. yada şu sade küçük kup lar varya onlardan 1 tane dedi haftada en fazla 3 kez ama.

Güzel olmuş canım, çok mu kalorisi ya şaşırdım cok tatlı bile olmuyor kulahlar
Evet canım başka yere bakmadım ama 170 kalori yazıyor

Çok ilginç napcaz peki ayımı izliycez akşamları. Listeye kendini eklemek için alıntı yap başta ve sonda
yazilarini sil hedefini ekle cavapla ya bas oldu bittiii..

Günaydın canım, süper valla.
Bu kuculen buyuyen ay mevzulari benimde ilgimi cekiyor ama çok vakıf değilim detayina. Bilgi vermen iyi olur arada.

gogo bu arada beni haftaya listeye alırmısın cnm yeter bu kadar izin bana:) birde geçmişi tam okuyamadım ama bir liste muhabbeti dönüyor yeni bir yarışma mı var hemen katılayım:)

selam canlar
önce menümü yazayım, dün gece arkadaşım aklımı çeldi film seyrettik " kelebeğin rüyası" çok geç uyudum uykum vaaaaaarrrrrrrrrrrrrrr

sabah
nesfit
süt

ara
yeşil çay
5 eti burçak

öğlen
ızgara köfte
ayran

ara
nescafe
karam :26:

akşam
1 tabak kuru fasulye
1 dilim ekmek

su 1,5 lt
spor 1 saat yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…