herkese günaydıııııııın.güzel bir gün olsun inşallah.
tatlım resmen müthiş bir değişim olmuş.hiçbir foto diğerine benzemiyor bu arada.hepsi farklı kişiler gibi sanki.sarı saç kesinlikle out.koyu renk kesinlikle in.bu arda saç tonun da şekli de yüzüne çok güzel olmuş.tespitin doğru yani.resim yükliycektim.
biri öncesi sonrası eylüldü sanırım 63 kilo
diğeri kasım yine 63 civarı elbiseli olan
son olarak da şimdiki durum( kotlu olan
Eki Görüntüle 1114843 Eki Görüntüle 1114844 Eki Görüntüle 1114845
sanırım herkesin genel fikri ödülün yemek olması, cezanın spor olması yönünde gibiCanlarım yazmıyorum ama yazışmaları okuyup çıkıyorum.biliyorsunuz annemlerdeyim.ceza ödül yöntemini beyendim.bence ceza spor ödül de öğün olmalı.mesela sevdiyim bir yemeyi yemek. Ama bir yandan da ödül olarak öğün iyi olmaya da bilir aslında.sonuçta yediyimiz kendimize ceza olur.ne de olsa ek kalori.ama ceza mutlaka spor olmalı.mesela 1hafta boyunca günde 1saat spor(yürüyüş+pilates).bi de ben şu ifşa olayına çok karşıyım.zaten buraya biri yazdığında da sinir oluyorum.zafer yazıları yazmak çok daha güzel bence.hatta deyişiklik yapalım.hedefine ulaşanlar her takımda kendini övecek gürurlanacak mesajlar yazsın.tabi bence...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
sanırım öyle olacakancak geldim kızlar
çok yorulduuummmmm, şimdi de eşyalrımı toparlayıp eve gidicem. Allah'ım bu tempoya nasıl kilo aldım ben yaaa
ceza ve ödül konusunda ben fikrimi söyledim siz nasıl uygun görürseniz ben uyarım. Yanlız şu başka topiklere gidip yazma olayı da bana çok tetikleyici gelmiyor. Cezada örneğin ben günde 1 saat spor yapıyorsam fazladan atıyorum her gün yarım saat spor cezası alırsam 1,5 saat spor yapmış olurum. Her ne kadar bu bizim için iyi olsa da zaten zor spor yaptığımız için caydırıcı olabilir. Yani ceza güzel.
Ödülde ise serbest öğünde canımızın çok istediği birşeyi yiyemiyoruz ama hedefe ulaşırsak yiyeceğimiz için bu da motive edici olacaktır diye düşünüyorum. Sonuçta bu kaçamakları yapmazsak zaten bir süre sonra ödül olmasa da atıcaz kendimizi yemeklerin içine
güzel omuş canım.artık menüler düzgün hepimizdeIyi geceler güzeller,
Kac gündür unutuyorum bugün aklimdayken menumu yazayim.
Sabah:salatalık, domates, biber, peynir ile salata,1 dilim tam buğday ekmek
Oglen. karpuz peynir
Aksam:4 kaşık zeytinyağlı taze fasulye, 4 kaşık yoğurt
Ara:2 yk kadar sütlü irmik tatlısı (saat 6.30 gibi)
1 saat yürüyüş yaptim.
Bol su içtim.
Günü kapattım.
teşekkür ederiz güzel dileklerin için arkadaşım.Günaydınlar fıstıklar.herkes için güzel birgün olsun . içiniz benimki gibi huzur dolu olsun inşallah.hayatınızdakı sizi sıkan her şey,her kes sizden 1kaç günlük uzak dursun...gönlünüz mutlu,kalbiniz sevgi dolu olsun inşallah..
Tutum benden önce kalkmış...ben de kalkdım aslında.kızım saat 7den kalkmış dolanıyor etrafımda ben de yatağımda öylece uzanmıştım.ama artık güne başlama zamanııııı...
Evet hafif yiycem.pasta falan var ama yemiycemmmmn.kızlar sanırım son karar şu yönde özetlersek.bu hafta hedeflediği kiloya gelen bir öğününü istediği bir yemeği yiyerek kendini ödüllendirmiş olacak.hedefine ulaşamayan ise 1 saat spor yaparak kendine ceza vermiş olacak.aslında buna ceza demeyelim de veremedikleri için uğraşacak.haftaya hazırlık yapacak.
ellanın bir tespiti var ki doğru.bir kaç hafta üst üste hedefine ulaşan hep yemek ödülü alırsa ona sadece zararı dokunur.yani bu yemek ödülü bu haftaya özel olsun.önümüzdeki haftaya başka bie ödül koyarız.daha sonrakine yine yemek koyabiliriz.ne dersiniz
tatlım resmen müthiş bir değişim olmuş.hiçbir foto diğerine benzemiyor bu arada.hepsi farklı kişiler gibi sanki.sarı saç kesinlikle out.koyu renk kesinlikle in.bu arda saç tonun da şekli de yüzüne çok güzel olmuş.tespitin doğru yani.
sanırım herkesin genel fikri ödülün yemek olması, cezanın spor olması yönünde gibi
sanırım öyle olacak
güzel omuş canım.artık menüler düzgün hepimizde
teşekkür ederiz güzel dileklerin için arkadaşım.
yaaa iki gündür ben açılış yapıyorum.bakıyorum gelmemişsin.kendi evine geçince yine eski düzene geçeriz.hadi bakalım güzel ve hafif bir kahvaltı ile başla güne.ben geç kaldığım için dünden kalan gözlemeden 4,5 parça yedim.bir kupa çay içtim.
canım çok da abrtı bişeyler yemeişsin sadece veremezsin.almazsın da.neyse.sana 300 gr ideal olur.üç gün sıkı tutarsan olur .zaten hedefin ulaşılabilir olması gerekiyor canım.az ya da çok olması önemli değil.2 kg deyip veremezsen ne anlamı var ki.az olsun ama yapılabilir olsun.bence sana 300 yeter.önümüzdeki hafta daha da artırırız.Evet hafif yiycem.pasta falan var ama yemiycemmmmn.
iyi olur canım.
Benden ok.çok güzel olur. Fakat ben kendime hedef belirleyemiyorum kötü olan o.300gr olsun ya.sonumta pazartesiden evde olacağım.vere bilirim bu kadar.ya da çok mu yapsam.tutum hatta ben durumu özet geçeyim sen bana hedef belirle.pazara kadar kaçamak yapa bilirim.pazartesiden düzeni otururum.şimdi dün fazla olmadı cısss olarak sadece 2 parmak kadar çiy börek yedim,1de peynirli milföy yedim.2kaşık pilav,2sarma,salata yedim.pastaya ve mayonezli salatalara dokunmadım.bugün de muhtemelen öyle olur.
günaydın canım.aynen öyle.biz de aynıyız.sabah haberlere baktım okurken boğazım düğüm düğüm oldu.öğrenciler gözyaşlarımı görmesin diye kendimi tuttum.bakamıyorum.bütün arkadaşlar hep aynı şeyi konuşuyoruz.allah sabırlar versin.Günaydın güzeller.
Güzel bir gün olsun dilerim, bu şartlarda ne kadar güzel olabilirse artık.
Damlam, tutastem sizede özellikle gunaydin, buralardasiniz gördüm sizi.
Çok uzgunum ya bende canım, izliyorum haberleri ve daha çok üzülüyorum o insanlara, caresizliklerine off off. Allah yar ve yardımcıları olsun inşallah. Söylenecek çok şey varda, sorumluları Rabbimin adaletine havale ediyorum. ..canım çok da abrtı bişeyler yemeişsin sadece veremezsin.almazsın da.neyse.sana 300 gr ideal olur.üç gün sıkı tutarsan olur .zaten hedefin ulaşılabilir olması gerekiyor canım.az ya da çok olması önemli değil.2 kg deyip veremezsen ne anlamı var ki.az olsun ama yapılabilir olsun.bence sana 300 yeter.önümüzdeki hafta daha da artırırız.
günaydın canım.aynen öyle.biz de aynıyız.sabah haberlere baktım okurken boğazım düğüm düğüm oldu.öğrenciler gözyaşlarımı görmesin diye kendimi tuttum.bakamıyorum.bütün arkadaşlar hep aynı şeyi konuşuyoruz.allah sabırlar versin.
Günaydın kuzular anca gelebildim sabah uyuyakalmısım işe geç kaldımgeçmişe bakarım az sonra
Günaydın kuzular anca gelebildim sabah uyuyakalmısım işe geç kaldımgeçmişe bakarım az sonra
Güzel olmuş canım, çok mu kalorisi ya şaşırdım cok tatlı bile olmuyor kulahlarGeçmiş çok geçmemiş neyse.dünkü menümü yazayım bari gelmişken
saba 1 haşlanmış yumurta az peynir 2 dilim cavdar ekmegi
ara nescafe
öğlen 1 kepçe çorba salata 4 kaşık tavuk döner 1 dilim ekmek
ara 2 erik 1 eti misir pirinç citirindan 2 kakaolu bisküvi
akşam salata 4 köfte 2 dilim ekmek
su 2.5 lt
spor 1 st yürüyüş çarşıda 1 top dondurma yedim
dün aksamda fazla oldu dondurmanın kulahini yemiştim sonra fat secret e girerken baktım ki kalorisi çok yuksekmis.bidaha yemem. Eve gelince 30 mekik yaptim 100 ip atlama hareketi 10 dk koşu odada aşağı yukarı. Külah acaip suçlu hissettirdi kendimi:18:
Geçmiş çok geçmemiş neyse.dünkü menümü yazayım bari gelmişken
saba 1 haşlanmış yumurta az peynir 2 dilim cavdar ekmegi
ara nescafe
öğlen 1 kepçe çorba salata 4 kaşık tavuk döner 1 dilim ekmek
ara 2 erik 1 eti misir pirinç citirindan 2 kakaolu bisküvi
akşam salata 4 köfte 2 dilim ekmek
su 2.5 lt
spor 1 st yürüyüş çarşıda 1 top dondurma yedim
dün aksamda fazla oldu dondurmanın kulahini yemiştim sonra fat secret e girerken baktım ki kalorisi çok yuksekmis.bidaha yemem. Eve gelince 30 mekik yaptim 100 ip atlama hareketi 10 dk koşu odada aşağı yukarı. Külah acaip suçlu hissettirdi kendimi:18:
Evet canım başka yere bakmadım ama 170 kalori yazıyorGüzel olmuş canım, çok mu kalorisi ya şaşırdım cok tatlı bile olmuyor kulahlar
Selam fıstıklar, Ben bugün mutluyum valla, geçen hafta ki kiloma indim sayılır sonunda.
Bu arada Ay önümüzde ki 15 gün küçülen fazdaymış, yani iştahımız da küçülecek, azalacakDiyet için verimli günler. Sizleri bilmiyorum ama ben çok takip ederim ay'ı çok faydasını gördüm bir çok konuda. Unutmadann beni de o listeye yazın lütfenn şuan: 57.5, hedefim: 600 gr olsun yani 56,9 :))
yazilarini sil hedefini ekle cavapla ya bas oldu bittiii..
Günaydın canım, süper valla.Selam fıstıklar, Ben bugün mutluyum valla, geçen hafta ki kiloma indim sayılır sonunda.
Bu arada Ay önümüzde ki 15 gün küçülen fazdaymış, yani iştahımız da küçülecek, azalacakDiyet için verimli günler. Sizleri bilmiyorum ama ben çok takip ederim ay'ı çok faydasını gördüm bir çok konuda. Unutmadann beni de o listeye yazın lütfenn şuan: 57.5, hedefim: 600 gr olsun yani 56,9 :))
Evet canım başka yere bakmadım ama 170 kalori yazıyor
Çok ilginç napcaz peki ayımı izliycez akşamları. Listeye kendini eklemek için alıntı yap başta ve sondaOf ya, cokmus cidden, dondurmanın kalorisi daha az 1 top dimi? Neyse canım sayende öğrenmiş oldum bende.yazilarini sil hedefini ekle cavapla ya bas oldu bittiii..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?