GOGO ben dün diyetisyenime sormuştum da evet külah çok kaloriliymiş bana yeme dedi sade dondurmadan 2-3 top yiyebilirsin ama içinden öyle çikolata parçaları falan olmasın dedi. yada şu sade küçük kup lar varya onlardan 1 tane dedi haftada en fazla 3 kez ama.
Selam fıstıklar, Ben bugün mutluyum valla, geçen hafta ki kiloma indim sayılır sonunda.
Bu arada Ay önümüzde ki 15 gün küçülen fazdaymış, yani iştahımız da küçülecek, azalacakDiyet için verimli günler. Sizleri bilmiyorum ama ben çok takip ederim ay'ı çok faydasını gördüm bir çok konuda. Unutmadann beni de o listeye yazın lütfenn şuan: 57.5, hedefim: 600 gr olsun yani 56,9 :))
Güzel olmuş canım, o karamda adet göremedim 1 paket değildir dimiselam canlar
önce menümü yazayım, dün gece arkadaşım aklımı çeldi film seyrettik " kelebeğin rüyası" çok geç uyudumuykum vaaaaaarrrrrrrrrrrrrrr
sabah
nesfit
süt
ara
yeşil çay
5 eti burçak
öğlen
ızgara köfte
ayran
ara
nescafe
karam :26:
akşam
1 tabak kuru fasulye
1 dilim ekmek
su 1,5 lt
spor 1 saat yürüyüş
Güzel olmuş, miktarlarî az tutmussun, pilava makarnaya rağmen beğendim canım.Dünkü menümü yazayım unutmadan.
Sabah: 1 haşlanmış yumurta, 1 kk peynir, 2 dilim t.b ekmek, 1 çay
yeşil çay
Öğle: Fırında patatesli tavuk (4 parça patates, 1 but- yağsız tuzsuzdu. Haşlama desek yeridir), 2 kaşık pilav
Ara: 1/2 açma, çay
Akşam: 1,5 kepçe pazılı yarmalı yoğurt çorbası, 3 kaşık makarna, salata
1 dondurma
1,5 lt su.
Yazarım canım. Haftalık hedef belirledi herkes haftaya verene ödül veremeyene ceza vercez.gogo bu arada beni haftaya listeye alırmısın cnm yeter bu kadar izin bana:) birde geçmişi tam okuyamadım ama bir liste muhabbeti dönüyor yeni bir yarışma mı var hemen katılayım:)
Güzel olmuş canımselam canlar
önce menümü yazayım, dün gece arkadaşım aklımı çeldi film seyrettik " kelebeğin rüyası" çok geç uyudumuykum vaaaaaarrrrrrrrrrrrrrr
sabah
nesfit
süt
ara
yeşil çay
5 eti burçak
öğlen
ızgara köfte
ayran
ara
nescafe
karam :26:
akşam
1 tabak kuru fasulye
1 dilim ekmek
su 1,5 lt
spor 1 saat yürüyüş
Dünkü menümü yazayım unutmadan.
Sabah: 1 haşlanmış yumurta, 1 kk peynir, 2 dilim t.b ekmek, 1 çay
yeşil çay
Öğle: Fırında patatesli tavuk (4 parça patates, 1 but- yağsız tuzsuzdu. Haşlama desek yeridir), 2 kaşık pilav
Ara: 1/2 açma, çay
Akşam: 1,5 kepçe pazılı yarmalı yoğurt çorbası, 3 kaşık makarna, salata
1 dondurma
1,5 lt su.
Evet canım başka yere bakmadım ama 170 kalori yazıyor
Çok ilginç napcaz peki ayımı izliycez akşamları. Listeye kendini eklemek için alıntı yap başta ve sondayazilarini sil hedefini ekle cavapla ya bas oldu bittiii..
Günaydın canım, süper valla.
Bu kuculen buyuyen ay mevzulari benimde ilgimi cekiyor ama çok vakıf değilim detayina. Bilgi vermen iyi olur arada.
selam cnm ayy bnm midem çok küçüldü heralde zaten aydan mı yoksa kız:) şaka bir yana diyetisyenin verdiklerini bile zor yer oldum midem almıyo:
Kızlar diyet konusunda ilk defa dikkat edicem bende ay olayına ama, saç bakımlarında çok faydasını gördüm ayda 1 cm uzayan saçlarımı bir ayda 4 cm uzattığımı bilirim ayın günlerini doğru kullanarak. Tabi bakım falan çok ugrastırıcı olduğu için devam etmiyorum. Özellikle epilasyon tarihlerini kaçırmam ve inanılmaz değişim yaşadım baya azaldı tüylerim ( evet baya baya tüylüyüm ben )
Ben kozmikbakım.blogspot'u takip ediyorum. KK'da bir arkadaşta paylaşıyor bu bilgileri http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=592422&highlight=dolunay+epilasyonu ilk sayfasında detaylı bilgilendirmiş bakın isterseniz.
Güzel olmuş canım, o karamda adet göremedim 1 paket değildir dimi
Güzel olmuş, miktarlarî az tutmussun, pilava makarnaya rağmen beğendim canım.
Sağol canım toparlamam lazım artık :)
Selam fıstıklar, Ben bugün mutluyum valla, geçen hafta ki kiloma indim sayılır sonunda.
Bu arada Ay önümüzde ki 15 gün küçülen fazdaymış, yani iştahımız da küçülecek, azalacakDiyet için verimli günler. Sizleri bilmiyorum ama ben çok takip ederim ay'ı çok faydasını gördüm bir çok konuda. Unutmadann beni de o listeye yazın lütfenn şuan: 57.5, hedefim: 600 gr olsun yani 56,9 :))
vaaawwww spor müthiş olmuş ama o ne ya külahın tadı bile yok kalorisine bak utanmazın :)) yemeğe değmezGeçmiş çok geçmemiş neyse.dünkü menümü yazayım bari gelmişken
saba 1 haşlanmış yumurta az peynir 2 dilim cavdar ekmegi
ara nescafe
öğlen 1 kepçe çorba salata 4 kaşık tavuk döner 1 dilim ekmek
ara 2 erik 1 eti misir pirinç citirindan 2 kakaolu bisküvi
akşam salata 4 köfte 2 dilim ekmek
su 2.5 lt
spor 1 st yürüyüş çarşıda 1 top dondurma yedim
dün aksamda fazla oldu dondurmanın kulahini yemiştim sonra fat secret e girerken baktım ki kalorisi çok yuksekmis.bidaha yemem. Eve gelince 30 mekik yaptim 100 ip atlama hareketi 10 dk koşu odada aşağı yukarı. Külah acaip suçlu hissettirdi kendimi:18:
Amin, sorumluların cezalarını kat be kat fazla çekmelerini diliyorum.Çok uzgunum ya bende canım, izliyorum haberleri ve daha çok üzülüyorum o insanlara, caresizliklerine off off. Allah yar ve yardımcıları olsun inşallah. Söylenecek çok şey varda, sorumluları Rabbimin adaletine havale ediyorum. ..
Günaydın gogom, kolay gelsin
günaydın aşkoooooooooooooooooGünaydın kuzular anca gelebildim sabah uyuyakalmısım işe geç kaldımgeçmişe bakarım az sonra
Sana da canım, bu acılar ders olur umarım ve çocuklarımıza aydınlık günler bırakabilecek sorumluluğu getirir.Günaydın güzeller.
Güzel bir gün olsun dilerim, bu şartlarda ne kadar güzel olabilirse artık.
Damlam, tutastem sizede özellikle gunaydin, buralardasiniz gördüm sizi.
ben de 500gr koydum ilk deneme zorlanmıyım diye, kolaya kaçtım yaniEvet hafif yiycem.pasta falan var ama yemiycemmmmn.
Benden ok.çok güzel olur. Fakat ben kendime hedef belirleyemiyorum kötü olan o.300gr olsun ya.sonumta pazartesiden evde olacağım.vere bilirim bu kadar.ya da çok mu yapsam.tutum hatta ben durumu özet geçeyim sen bana hedef belirle.pazara kadar kaçamak yapa bilirim.pazartesiden düzeni otururum.şimdi dün fazla olmadı cısss olarak sadece 2 parmak kadar çiy börek yedim,1de peynirli milföy yedim.2kaşık pilav,2sarma,salata yedim.pastaya ve mayonezli salatalara dokunmadım.bugün de muhtemelen öyle olur.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
1 saat ekstra spor muuukızlar sanırım son karar şu yönde özetlersek.bu hafta hedeflediği kiloya gelen bir öğününü istediği bir yemeği yiyerek kendini ödüllendirmiş olacak.hedefine ulaşamayan ise 1 saat spor yaparak kendine ceza vermiş olacak.aslında buna ceza demeyelim de veremedikleri için uğraşacak.haftaya hazırlık yapacak.
ellanın bir tespiti var ki doğru.bir kaç hafta üst üste hedefine ulaşan hep yemek ödülü alırsa ona sadece zararı dokunur.yani bu yemek ödülü bu haftaya özel olsun.önümüzdeki haftaya başka bie ödül koyarız.daha sonrakine yine yemek koyabiliriz.ne dersiniz
teşekkürler çok motive oldum şindik he heeeetatlım resmen müthiş bir değişim olmuş.hiçbir foto diğerine benzemiyor bu arada.hepsi farklı kişiler gibi sanki.sarı saç kesinlikle out.koyu renk kesinlikle in.bu arda saç tonun da şekli de yüzüne çok güzel olmuş.tespitin doğru yani.
sanırım herkesin genel fikri ödülün yemek olması, cezanın spor olması yönünde gibi
sanırım öyle olacak
güzel omuş canım.artık menüler düzgün hepimizde
teşekkür ederiz güzel dileklerin için arkadaşım.
yaaa iki gündür ben açılış yapıyorum.bakıyorum gelmemişsin.kendi evine geçince yine eski düzene geçeriz.hadi bakalım güzel ve hafif bir kahvaltı ile başla güne.ben geç kaldığım için dünden kalan gözlemeden 4,5 parça yedim.bir kupa çay içtim.
Amiiinnn, buna çok ihtiyacım vardı..Günaydınlar fıstıklar.herkes için güzel birgün olsun . içiniz benimki gibi huzur dolu olsun inşallah.hayatınızdakı sizi sıkan her şey,her kes sizden 1kaç günlük uzak dursun...gönlünüz mutlu,kalbiniz sevgi dolu olsun inşallah..
Bir bilsem, bir bilsem. Halbuki kuş kadar yiyordum:26:Bence de ceza spor ödül öğün olabilir. Ama kendini ifsa etmekte cok caydirici olabilir :)
Gerçekten cok yogunsun nasıl aldın bu kilolari :) odul ceza konusunda sana katılıyorum spor icin vakit ayirmak zor oluyor fazladan spor caydırıcı olur hem faydali olur diger hafta icin :) ödül konusunda da insan kendini ne kadar sıkarsa o kadar cok sey çekiyor canı. Öğün ödülü bu acidan heveslendirici olabilir bir hafta kacamaksiz gecirince bir öğünu rahatça yiyebilecek olmak motivasyonu arttırır bence.
Bir öğünden birsey olmaz bence devamli olmayacagi icin kilo almayiz hem de metobolizmayi şaşırtmis oluruz :)
evet canım hepsi benim 30 kilo verdim daha önce :))Daha once kac kilo verdin alttaki fotoğraf ta ikiside sensin değil mi...
Haftalık hedef daha iyi olacak sanki :)
güzeeellllIyi geceler güzeller,
Kac gündür unutuyorum bugün aklimdayken menumu yazayim.
Sabah:salatalık, domates, biber, peynir ile salata,1 dilim tam buğday ekmek
Oglen. karpuz peynir
Aksam:4 kaşık zeytinyağlı taze fasulye, 4 kaşık yoğurt
Ara:2 yk kadar sütlü irmik tatlısı (saat 6.30 gibi)
1 saat yürüyüş yaptim.
Bol su içtim.
Günü kapattım.
eveeetttt ya ben daha alamadımGokcem bahsettiğin kitap bu dimi aldım bugün markette görünce
bugün ben de başlıyorum kesin, öğleden önce markete gidip alayım , sözBen yüklendim valla canım salata karpuz ne bulduysam yedimsimdide sütlü tatlı yedim sacmasapan bi menu cikardim yani. Bu saatten sonra mutfak kapandî bana.
Buralardayım canım, temizlik yaptim arada baktim kimse yoktu yazmadım bişey pek. Iyi aksamlar bu arada.
liste------------bu haftaki kilo----------hedef kilo
masumcuk----------- 81,6 -------------1 kg
Ellanazz ---------------76-------------- 1,500 kg
tutaste85 -------------56,9 ------------800 gr
ED2006 ---------------63,5-------------1 kg
gogo2405 ------------68,1 ------------600 gr
Ebrueva --------------- -------------
Damlanur10 ----------64.2 -----------300gr
Topraks ------------- 68------------ 500 gr
sadness1012 --------57.5 ----------500gr
eveeeet listemiz tamam gibi.ebru da sanırım netten dolayı yok.bütün arkadaşların bu hafta hedeflerine ulaşmaları dileğiyle.inşallah mutlu olacağımız sonuçlar elde ederiz.bu arada kimler ödül olarak ne yemek istiyor yazsın bakalm.neler çıkacak ortaya.
çok sevindim tebrikleeerrr
vaaawwww spor müthiş olmuş ama o ne ya külahın tadı bile yok kalorisine bak utanmazın :)) yemeğe değmez
Amin, sorumluların cezalarını kat be kat fazla çekmelerini diliyorum.
günaydın aşkooooooooooooooooo
Sana da canım, bu acılar ders olur umarım ve çocuklarımıza aydınlık günler bırakabilecek sorumluluğu getirir.
ben de 500gr koydum ilk deneme zorlanmıyım diye, kolaya kaçtım yani
1 saat ekstra spor muuuyani şimdi ben 1 saat yürüyorum kaybedersem 1 saat de fazladan çok insafsızcaaa
teşekkürler çok motive oldum şindik he heeee
Amiiinnn, buna çok ihtiyacım vardı..
Bir bilsem, bir bilsem. Halbuki kuş kadar yiyordum:26:
evet canım hepsi benim 30 kilo verdim daha önce :))
güzeeellll
eveeetttt ya ben daha alamadım(
bugün ben de başlıyorum kesin, öğleden önce markete gidip alayım , söz
Valla bitanem, benim canım bişey istemiyor bugünlerde, haftaiçi bildiriyim olurmu?liste------------bu haftaki kilo----------hedef kilo
eveeeet listemiz tamam gibi.ebru da sanırım netten dolayı yok.bütün arkadaşların bu hafta hedeflerine ulaşmaları dileğiyle.inşallah mutlu olacağımız sonuçlar elde ederiz.bu arada kimler ödül olarak ne yemek istiyor yazsın bakalm.neler çıkacak ortaya.
Bende bakayım bi o sayfalara saol canımEvet canım başka yere bakmadım ama 170 kalori yazıyor
Çok ilginç napcaz peki ayımı izliycez akşamları. Listeye kendini eklemek için alıntı yap başta ve sonda
Kızlar diyet konusunda ilk defa dikkat edicem bende ay olayına ama, saç bakımlarında çok faydasını gördüm ayda 1 cm uzayan saçlarımı bir ayda 4 cm uzattığımı bilirim ayın günlerini doğru kullanarak. Tabi bakım falan çok ugrastırıcı olduğu için devam etmiyorum. Özellikle epilasyon tarihlerini kaçırmam ve inanılmaz değişim yaşadım baya azaldı tüylerim ( evet baya baya tüylüyüm ben )
Ben kozmikbakım.blogspot'u takip ediyorum. KK'da bir arkadaşta paylaşıyor bu bilgileri http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=592422&highlight=dolunay+epilasyonu ilk sayfasında detaylı bilgilendirmiş bakın isterseniz.
Sağol canım toparlamam lazım artık :)
Saol canım. Günaydın tekrar. Kitabı dün markette görünce atladım hemen başladım okumaya ama daha önsöz deyimçok sevindim tebrikleeerrr
vaaawwww spor müthiş olmuş ama o ne ya külahın tadı bile yok kalorisine bak utanmazın :)) yemeğe değmez
Amin, sorumluların cezalarını kat be kat fazla çekmelerini diliyorum.
günaydın aşkooooooooooooooooo
Sana da canım, bu acılar ders olur umarım ve çocuklarımıza aydınlık günler bırakabilecek sorumluluğu getirir.
ben de 500gr koydum ilk deneme zorlanmıyım diye, kolaya kaçtım yani
1 saat ekstra spor muuuyani şimdi ben 1 saat yürüyorum kaybedersem 1 saat de fazladan çok insafsızcaaa
teşekkürler çok motive oldum şindik he heeee
Amiiinnn, buna çok ihtiyacım vardı..
Bir bilsem, bir bilsem. Halbuki kuş kadar yiyordum:26:
evet canım hepsi benim 30 kilo verdim daha önce :))
güzeeellll
eveeetttt ya ben daha alamadım(
bugün ben de başlıyorum kesin, öğleden önce markete gidip alayım , söz
Bakıyorum hemenhttp://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=719638
arkadaşlar soma için,kk da yardım kampanyası başlatıldı. desteklerseniz sevinirim
liste------------bu haftaki kilo----------hedef kilo
Ayy gözüme çok geldi birden 600 gr. Benim yemek istediğim bişey gelmedi aklıma. O kadar versem zaten mutluluktan dört Köşe olurum
bak bak sen.inşallah ödülü alırsınpizza yemek ısterım 1 dilim :-d :-d zararı cok olmasın bari 1 dilimcik
olur tabi canımValla bitanem, benim canım bişey istemiyor bugünlerde, haftaiçi bildiriyim olurmu?
Bende bakayım bi o sayfalara saol canım
Saol canım. Günaydın tekrar. Kitabı dün markette görünce atladım hemen başladım okumaya ama daha önsöz deyim
Bakıyorum hemen
Ayy gözüme çok geldi birden 600 gr. Benim yemek istediğim bişey gelmedi aklıma. O kadar versem zaten mutluluktan dört Köşe olurum
bence de canım.aslında şöyle bir şey farkettim.herkes ödülü yemek olarak istiyor ama yemekten de korkuyor.nasıl işlemiş içimize diyet menüleri.aferim bize.çoğumuz zaten herşeyi abartmadan yiyoruz.ama bu ödül olunca daha bi güzel olacak sanırım.
Kızlar çıkıyorum, benim kaynanator geliyor yoldaymış.
Öptüm hepinizi.
Kızlar çıkıyorum, benim kaynanator geliyor yoldaymış.
Öptüm hepinizi.
Ayla ilgili yazıları okudum biraz baya iyimiş bakalım nasıl olcak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?