Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Dogruymus demekki bi daha yemem artık. Sen nasılsın canım hastaniz vardı nasıl oldu.

selam cnm ayy bnm midem çok küçüldü heralde zaten aydan mı yoksa kız:) şaka bir yana diyetisyenin verdiklerini bile zor yer oldum midem almıyo:

Dünkü menümü yazayım unutmadan.

Sabah: 1 haşlanmış yumurta, 1 kk peynir, 2 dilim t.b ekmek, 1 çay

yeşil çay

Öğle: Fırında patatesli tavuk (4 parça patates, 1 but- yağsız tuzsuzdu. Haşlama desek yeridir ), 2 kaşık pilav

Ara: 1/2 açma, çay

Akşam: 1,5 kepçe pazılı yarmalı yoğurt çorbası, 3 kaşık makarna, salata

1 dondurma

1,5 lt su.

Güzel olmuş canım, o karamda adet göremedim 1 paket değildir dimi
Güzel olmuş, miktarlarî az tutmussun, pilava makarnaya rağmen beğendim canım.

gogo bu arada beni haftaya listeye alırmısın cnm yeter bu kadar izin bana:) birde geçmişi tam okuyamadım ama bir liste muhabbeti dönüyor yeni bir yarışma mı var hemen katılayım:)
Yazarım canım. Haftalık hedef belirledi herkes haftaya verene ödül veremeyene ceza vercez.
Güzel olmuş canım

Beğendim ben

çok sevindim tebrikleeerrr
vaaawwww spor müthiş olmuş ama o ne ya külahın tadı bile yok kalorisine bak utanmazın :)) yemeğe değmez

Amin, sorumluların cezalarını kat be kat fazla çekmelerini diliyorum.

Günaydın kuzular anca gelebildim sabah uyuyakalmısım işe geç kaldım geçmişe bakarım az sonra
günaydın aşkooooooooooooooooo

Günaydın güzeller.
Güzel bir gün olsun dilerim, bu şartlarda ne kadar güzel olabilirse artık.
Damlam, tutastem sizede özellikle gunaydin, buralardasiniz gördüm sizi.
Sana da canım, bu acılar ders olur umarım ve çocuklarımıza aydınlık günler bırakabilecek sorumluluğu getirir.

ben de 500gr koydum ilk deneme zorlanmıyım diye, kolaya kaçtım yani

1 saat ekstra spor muuu yani şimdi ben 1 saat yürüyorum kaybedersem 1 saat de fazladan çok insafsızcaaa

teşekkürler çok motive oldum şindik he heeee

Amiiinnn, buna çok ihtiyacım vardı..

Bir bilsem, bir bilsem. Halbuki kuş kadar yiyordum:26:

Daha once kac kilo verdin alttaki fotoğraf ta ikiside sensin değil mi...

Haftalık hedef daha iyi olacak sanki :)
evet canım hepsi benim 30 kilo verdim daha önce :))

güzeeellll

Gokcem bahsettiğin kitap bu dimi aldım bugün markette görünce

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
eveeetttt ya ben daha alamadım (

bugün ben de başlıyorum kesin, öğleden önce markete gidip alayım , söz

liste------------bu haftaki kilo----------hedef kilo
masumcuk----------- 81,6 -------------1 kg
Ellanazz ---------------76-------------- 1,500 kg
tutaste85 -------------56,9 ------------800 gr
ED2006 ---------------63,5-------------1 kg
gogo2405 ------------68,1 ------------600 gr
Ebrueva --------------- -------------
Damlanur10 ----------64.2 -----------300gr
Topraks ------------- 68------------ 500 gr
sadness1012 --------57.5 ----------500gr

eveeeet listemiz tamam gibi.ebru da sanırım netten dolayı yok.bütün arkadaşların bu hafta hedeflerine ulaşmaları dileğiyle.inşallah mutlu olacağımız sonuçlar elde ederiz.bu arada kimler ödül olarak ne yemek istiyor yazsın bakalm.neler çıkacak ortaya.

pizza yemek ısterım 1 dilim :-d :-d zararı cok olmasın bari 1 dilimcik

Başla canım, artık yaz geldi herşey elimizin altında. Daha aktif ve sağlıklı olabiliriz.
Diğer konudada pek bişey degisecegine ihtimal veremiyorum canım biri çıkar bu şartlarda tekme tokat adam döver,ve aciklama olarak sükunetimi koruyamadıgım için uzgünüm der, (acılı bir insanı sille tokat dovdugu onemli değil, sukunetmiş) diğeri küfür eder yumruk atar, bir diğeri kafaları güzel öldüler der sıyrılır. Yazık ya valla yazık. Bu suursuzca tavırlar, laflar acıtıyor içimi en çokta. İnsanın değeri bu kadar bu ülkede işte gördük bir kez daha.

Valla bitanem, benim canım bişey istemiyor bugünlerde, haftaiçi bildiriyim olurmu?

pizza yemek ısterım 1 dilim :-d :-d zararı cok olmasın bari 1 dilimcik
bak bak sen.inşallah ödülü alırsın
Valla bitanem, benim canım bişey istemiyor bugünlerde, haftaiçi bildiriyim olurmu?
olur tabi canım

ofisin mutfağına giriştim bir güzel temizlik yaptım, bir de salata malzemelerini aldım mı tamamdııırrr :))

şimdi bir ara öğün yapıyım sonra gidip alışveriş yapıyım. Kozmik bakım bloğuna da bir göz atayım bakayım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…