[/QUOTE]http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=719638
arkadaşlar soma için,kk da yardım kampanyası başlatıldı. desteklerseniz sevinirim
Duyarlılığınızdan dolayı tebrik ederim sizi ve destekleyen arkadasları. Dün oraya bizzat gidecek bir yakınımla kendi butcem elverdiği ölçüde paylaşımda bulundum yoksa pekala katîlirdim.
Sevgiler.
Hu huu kimseler yok mu? Herkese iyi akşamlar diliyorum
Selam canım.Ooo maşallah kızlar.takım durgunluk döneminden çıktı çok şükür.baya ilerlemiş sayfalar.kararsabr da gelmiş.hoş geldin canım...umarım artık daim olur.dün de mesajını okumuştum afferim çok güzel vermişsin bu hafta.geçen hafta sadece 100gramdı ya.inşallah daha iyi olur.
topraks önce sonra resimlerine bayıldım.bence diyete başlayan herkesin görmesi gerejen fotograf.ayrıca sen de çom tatlısın,sempatiksin.zaten 1sen 1ben paylaşıyoz resimleri.diyer kuzular güzelliklerini sadece kocalarına saklıyor :) :) :)
Masumcuk evet canım çok haklısın içime huzur doldu.annemlere bile rahat gelemiyodum.burda bile aklımdaydı kadın.ama şimdi yemin ederim bir hafifledim ya...
Sadnesim evet kaynanatör,eylülüm benim kaunanaya bulmuş.ben de bayıldımmm.öyle bir yakışıyor ki anlatamam...
Tutum tatlım çok güzel tespit yapmış,ve hedefimi kararlaştırmışsın.öptüm çokkk...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Naber kızlar. Biz daha yola çıkamadık yaa. Herkesin kaynanasi benimde eltim ne diyim yaaa(
Gogom nereye gidiyosun ya? Leylegi havada gördün sanırım, iyi eğlenceler canım şaka bir yana.
Eskişehir e gitcez canım eşimin memleketi ne zamandır gitmedik.
Ne güzel canım, bizim için de gezin, iyi yolculuklar
Ya masumcukk adın gibi masum ol az ya, desene kayınvalidem güzel yemek yapiyor dayanamıyorum diyeKizlar bu haftaki hedefimi düşürdüm çünkü 3 gün kayinvalidemdeyiz. Orada spor da diyette olmuyor. Ama mümkün olduğunca kendimi tutucam. Simdi kayinvalidem oğlu icin guzel guzel yemeklrr yapicak bende yemesem olmaz kii :)
Gidebilirsek gezcez inşallah canım.
Selam kızlar artık menüleri paylaşayım bnm yoğunluk bitmez ama buraya da uğramadan olmuyo. Kahvaltı: yarım simit
Öğle:tavuklu corba 2 kepçe
Salata
Ara:1 bardak şekersiz limonata, 4 diyet bisküvi
Aksam : yarım simit, 2adet light üçgen peynir, 5 zeytin
Ara:şekersiz nescafe
Oy kıyamam, sinirlenmiş benim gogom. Gidersiniz bitanem ya.
Canım ya kötü olmuş ne desen haklısın. Üzülme hadi artık , keyfini kaçırma daha fazla , güle güle git gel bitanem.Ya sinirleniyorum tabi biz gitcez diye eltim çıktı buyuk kızı dedesini görmemiş uzun zamandır(babam rahatsızdı o yüzden ) sizinle gelsin.bunda sorun yok babası getircek bize yola cikcaz iş cikisi yola çıkarız dedik .bu saati buldu gelmeleri bugün cuma 3 gun tatil istanbuldan buraya tragik zaten yoğun bugün dahada yoğun insan bi düşünüp erken çıkar dimi .bu saatte yeni geldiler. Benim esimde cok ince dusunir böyle seyleri insanlari zorda birakmaz asla.
Canım ya kötü olmuş ne desen haklısın. Üzülme hadi artık , keyfini kaçırma daha fazla , güle güle git gel bitanem.
Amannn.ne kilolu ya.hatırladığım kadarıyla çok ta kilolu deyildin canım sen.hmmm.görücez o zaman senin resimleri de inşallah...Damlacım alemsin ya demek kocamıza saklıyoruz :)) Ben hala epey kiloluyum tatlım biraz zayıflayayım paylaşırım inşallah, tabi senin tuzun kuru gayet fitsin paylaşırsın tabii :))
Ya ben baktım ama hiiiç bir şey anlamadım.zaten bir şey yapamam,kredi kartım yok ama anlamadım da.pro üyelik falan ne...Rica ederim, Milletçe hepimiz birlik olmaliyız görevi bu vatanini, milletini seven herkesin zaten, lafini bile etmek olmaz aslinda. Inşallah bol bol yardım toplanır, inaniyorum kk 'nın güzel hatunları bol bol destek olur zaten pro uyelik verilmeside teşvik olacaktır.
Sevgiler.
Bir problem yaşamışsın ama geçmiş çok şükür.iyi gezmeler sana canım.Gidebilirsek gezcez inşallah canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?