Size yoldan ay resmi çektim kızlar.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Günaydın kuzularım....herkese güzel ve kaçamaksız haftasonu diliyorum. ..
Size yoldan ay resmi çektim kızlar.
Canım pro üyelik var, kart gonderiyorlar , diğer uyelerden farklı olarak profilini renkli yapabiliyorsun, görünmez oluyorsun vs. Para toplamak için izin almak gerekiyor prosedür fazla olduğu için Bağış karşılığı pro üye oluyorsun.Amannn.ne kilolu ya.hatırladığım kadarıyla çok ta kilolu deyildin canım sen.hmmm.görücez o zaman senin resimleri de inşallah...
Ya ben baktım ama hiiiç bir şey anlamadım.zaten bir şey yapamam,kredi kartım yok ama anlamadım da.pro üyelik falan ne...
Bir problem yaşamışsın ama geçmiş çok şükür.iyi gezmeler sana canım.
Günaydın canım iyi haftasonları sanada.opuyoruumGünaydın kuzularım....herkese güzel ve kaçamaksız haftasonu diliyorum. ..
günaydın kızlar iyi haftasonları herkese..
Tatlımmm.ben de bugün içimde tam seni anıyordum.yoksun bir kaç gündür.bu hafta dönüyorsun dimi?günaydın kızlar iyi haftasonları herkese..
Canım pro üyelik var, kart gonderiyorlar , diğer uyelerden farklı olarak profilini renkli yapabiliyorsun, görünmez oluyorsun vs. Para toplamak için izin almak gerekiyor prosedür fazla olduğu için Bağış karşılığı pro üye oluyorsun.
Günaydın canım iyi haftasonları sanada.opuyoruum
Günaydın hepinize.
Sadnesim burdasin sana özellikle gunaydin.
Gogo ne yaptı vardılarmı acep eskisehire?
Günaydın hepinize.
Sadnesim burdasin sana özellikle gunaydin.
Gogo ne yaptı vardılarmı acep eskisehire?
Günaydın canımm.
Gittiniz mi canım? iyi yolculuklar dilerim.
Tatlımmm bitti mi senin zor haftan?düzene giriyormu artık?
Aynen canım.Tatlımmm.ben de bugün içimde tam seni anıyordum.yoksun bir kaç gündür.bu hafta dönüyorsun dimi?
Hmmm.tamam kuzum anladım. Pro üyelik içi ödenen para yardı amaçlı kullanılıyor..
Günaydın canım. ya bu pro üyeliği bende isterdim ama sadece k.kartı geçerli. Bende kullanmıyorum, bankalarla hiç bir ilişiğim yokUmarım bir yolunu buluruz yardım için. Katılanlardan ve aracı olanlardan Allah razı olsun.
Hoşgeldin canım, Allah kavustursun.günaydın diyeyim tekrardan canlarım donuyorum evet hatta döndüm... sabah sabah leslie 3 mil +60 mekikle sağlıklı beslenme düzenime de başladım..
eşimi gönderdim annemle kızımla 3 nesil başbaşayız evde e haliyle diyet çok kolay olacak, eşimin gitmesinin tek iyi yanıda bu heralde bardağın dolu tarafına bakarsakkaç gündür üzüldük soma içimizi yaktı kavurdu izleyemiyorum bile artık haberleri..
günaydın diyeyim tekrardan canlarım donuyorum evet hatta döndüm... sabah sabah leslie 3 mil +60 mekikle sağlıklı beslenme düzenime de başladım..
eşimi gönderdim annemle kızımla 3 nesil başbaşayız evde e haliyle diyet çok kolay olacak, eşimin gitmesinin tek iyi yanıda bu heralde bardağın dolu tarafına bakarsakkaç gündür üzüldük soma içimizi yaktı kavurdu izleyemiyorum bile artık haberleri..
Aynen canım.
Anladım canım, oraya şahsen giden birileri oluyor facebookta takip edebilirsin belki öyle ulastirabilirsin , ben şahsen öyle yaptım.
Buradaki kampanyadada baya yardım toplanmış, sevindim , azda olsa bi eksik giderilir.
Tatlımmm.ben de bugün içimde tam seni anıyordum.yoksun bir kaç gündür.bu hafta dönüyorsun dimi?
Hmmm.tamam kuzum anladım. Pro üyelik içi ödenen para yardı amaçlı kullanılıyor..
Aynen canım ya, yalan soyleyip kendileride inanıyorlar. Nerde bunlarda vatan millet sevgisi.. off offfGünaydın canım, güne çok güzel başlamışsın ben kahvaltı bile yapamadım henüz. Haberleri her geçen gün yıkıyor hepimiziRabbim yardımcıları olsun ailelerin.
Bir yoluna bakacağız canım, eşimde çok istiyor kendi araştırıyor. Ben bu konuda hükümete güvenemiyorum zaten. Ne varsa vatanını seven halkımızda var.
sağolasın cancağızımHoşgeldin canım, Allah kavustursun.
Günaydın canım, güne çok güzel başlamışsın ben kahvaltı bile yapamadım henüz. Haberleri her geçen gün yıkıyor hepimiziRabbim yardımcıları olsun ailelerin.
Bir yoluna bakacağız canım, eşimde çok istiyor kendi araştırıyor. Ben bu konuda hükümete güvenemiyorum zaten. Ne varsa vatanını seven halkımızda var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?