Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

selam herkese
funda hoş geldin canım özledik seni
bende domates salatalık yedim akşam akrebim seni yalnız bırakmadım
banu akşam nasıl geçti canım merak ettim
şahnaz sende hoş geldin aramıza

GÜNAYDIN HERKESE
hoşgeldin funda.iyice dinlenmişsindir umarım
ben dün akşam yürüyüş yapamadım
1 tabak taze fasulye+1 dilim ekmek+domates yedim
bu sabah:3/2 gevrek+salata+peynir+45 dikika yürüyüş yaptım

ohh afiyet olsun en güzeli valla salata bende 1 aydir ful yiyorum salada aksamlari
sende işe yardımı peki şeker..akşam beni epey tok tuttu
inşallah verirsin şeker çok kafaya takma emziriyorsun sen bolsu iç sadece
günaydın hepinize
nasılsınız bakalım
öpüyorum teker teker
hoşgeldin şekeeer
evet salatayla kandırdım kendimi ama iyide oldu..
yalnız gece 1,5 ta bizimkine yemek hazırladım..gece geldi acıkmış..kızla oynarlarken uykumuda kaçırdı kalktım yemek hazırladım veeee birlikte oturup yemeyi düşünüyodum..tam hazırladım herşeyi dediği bişii canımı sıktı küstüm geçtim yattım..ucuz atlattım yanikaydirigubbakcemile3

sende çıkma o zaman şeker ver bir iki kilonuda biz idare ederiz merak etme yalnız yürüyüşünü ihmal etme acaip verdiriyor bugün ben çıkamadım uyuyakalmışım..gece uyutmazlarsa böyle olur iştelmaz:

ortim menün güzelmiş afiyet olsun bende bugün yürüyemedim ama akşam cd den egzersiz yapmayı düşünüyorum bakalım..
bende kahvaltımı yeni yiyorum çok acıkmışım..patates salata ve ekmek yiyorum

Beci, fguler, hasretim34, sebnemselayfurkan+ şşşşşşşşşşşttt aşağıdakiler gördüm sizi yazsanıza bişiiler

canlarım hepinize teşekkür ederim hoşbulduk tekrar

iyi geçti tatilim çok şükür 1 hafta bodrumdaydık

şebom biliyorum o yüzden bu sabah 5 tane altınbaşak yedim yeşil çay içtim akşam yemiycem
cumaya kadar dikkat edicem olmadı sağlık orucu yaparım inemezsem de canımız sağolsun

şebom ben 82.4 e mi düşmem lazım??

bu arada ebru şallının pilates cd sini arkadaşım indirmiş kopyalamış bana karın kalça hareketleri var 50 dk ama sonuna doğru toplu lastikli egzersizler de var ama benim topum mopum yok yaa naapcaz

sorma anacım şebo benide korkuttu iştahım hemen söndü..kaldırttım salatayı..
su içicem bol bol..çok tırsıyorum fazla çıkmak istemiyorum çünkü bu hafta diyet izgimden acaipp kaydııım

işin garibi ne biliyomusun benim zilli evde kaldıya sanki hakkım yokmuş dışarıda o kadar gezmeye gibi hissettim garip bişi

başlarda bende öyle hissediyordum ama arada nefes almak istiyor insan (işin galibi bu duygu hiç geçmiyor ) annelik iç güdülerü :))) öyle demiyor hiçbir zaman

top alcan şeker:jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…