- 13 Şubat 2008
- 3.492
- 21
- 358
banu akşam nasıl geçti canım merak ettim
sende işe yardımı peki şeker..akşam beni epey tok tuttuohh afiyet olsun en güzeli valla salata bende 1 aydir ful yiyorum salada aksamlari
inşallah verirsin şeker çok kafaya takma emziriyorsun sen bolsu iç sadeceselam kızlar nasılsınız bende diyetime devam ediyorum inş kilo veririm benim kilo veremememin sebebi hareketsiz olmam spora başlıyacaktım bitürlü başlıyamıyorum küçük kızımdan dolayı evden fazla uzaklaşamıyorum beni emdiği için acıkınca kimse durduramıyor dua edin bende kilo verim hoşcakalın
hoşgeldin şekeeergünaydın hepinize
nasılsınız bakalım
öpüyorum teker teker
evet salatayla kandırdım kendimi ama iyide oldu..Günaydın şekerler
Dün burdan çıkmadan aç kediler gibiydim ama dondurma yemedim. Biraz k. fasulye 2 küçük sigara bör. yedim. Yürüyüşe çıktım. 70 dk yürüyüş 15 aletler.
Fundam gelmiş hoşgelmiş.Anlat bakalım şeker nasıl geçti, gezdiğin gördüğün senin olsun yediğini içtiğini anlat:)
Akrep salata yemekle iyi yapmışsın, bizim aç gözlülüğümüzden ilham alıp dürüme dondurmaya saldırmamışsın.
günaydıııın..nasılsınız bakalım...ooo ortim gelmiş nerdesin canım sen..özlettin kendini...
yaa ben bir aralar ne güzel yürüyüş yapıyordum şimdi sıcaklardan hiiiç canım istemiyor valla ne yalan diyeyim..belkide hedefime ulaşmamın verdiği bi gevşeklik bilmiyorum ama biraz daha sıkılaşmam lazım..yazın daha ii olur..
şebnemcim şu ölçüleri vermemiz gerekiyormu ay başına geldik bugün..
beni çok giremesemde 1-2 hafta daha idare etseniz olarmıııı....ayrılmak hiç istemiyorum aslında..sadece vicdanım rahat olmadığından çıkayım diyorum...
GÜNAYDIN HERKESE
hoşgeldin funda.iyice dinlenmişsindir umarım
ben dün akşam yürüyüş yapamadım
1 tabak taze fasulye+1 dilim ekmek+domates yedim
bu sabah:3/2 gevrek+salata+peynir+45 dikika yürüyüş yaptım
ortim menün güzelmiş afiyet olsun bende bugün yürüyemedim ama akşam cd den egzersiz yapmayı düşünüyorum bakalım..
bende kahvaltımı yeni yiyorum çok acıkmışım..patates salata ve ekmek yiyorum
ben bu sabah basladim cd ye canim Şeniz
bende şimdi sana sorucaktım canım başlicakmısın diye iyi o zaman sendende kuvvet aldım şimdi ben akşam yapiim cd teşkürler kııızŞeniz
canlarım hepinize teşekkür ederim hoşbulduk tekrar
iyi geçti tatilim çok şükür 1 hafta bodrumdaydık
şebom biliyorum o yüzden bu sabah 5 tane altınbaşak yedim yeşil çay içtim akşam yemiycem
cumaya kadar dikkat edicem olmadı sağlık orucu yaparım inemezsem de canımız sağolsun
işin garibi ne biliyomusun benim zilli evde kaldıya sanki hakkım yokmuş dışarıda o kadar gezmeye gibi hissettim garip bişi
şebom ben 82.4 e mi düşmem lazım??
bu arada ebru şallının pilates cd sini arkadaşım indirmiş kopyalamış bana karın kalça hareketleri var 50 dk ama sonuna doğru toplu lastikli egzersizler de var ama benim topum mopum yok yaa naapcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?