Afiyet olsun sevgili rakibemmm
Gel canım bekliyorum bende 28 giymek istiyorum artık.
Ben musliyi 4 yemek kaşığı sütü 1 bardak katiyorum bence ideal tam doyuruyo.
Bende pek farketmedi ama dün nöbette koptum resmen.
Senmi benmi canım yaaa acaip çalıştık.
Ağlama canım bunlar olağan şeyler olacaktı bi sekilde zamanı geldi.sen uzulup aglarsan kizinda etkilenir üzülür.
Kıyamadım maalesef, eşimde sabote etti beni sağolsun sanki kendi yaşıyor sıkıntıları, gece emziririm, gündüz vermem bişeyler yapıcam kendim artık.
Canım eşim sabote etti beni, yukarıda yazdım maalesef, sanırım bende hazır değildim.
Sağol canım ama sabote oldu bu girişimim.
Maalesef basaramadım canım, yukardada anlattım, bu saatte film koptu.
Hadi bakalım spor yapılmış süper
Maalesef olmadı canım.
Off of acayip bişey benimde gündüz hiç canım istemiyor bişey, saat 9dan sonra acıkıyorum çok, idare ediyorum bende işte.
günaydın damlanurum bende erkenciyim bak bugüngörüşemedik ne zamandır keyifler yerinde mi bakem
Keyfimi sorarsan yerindemi deyil mi bilmiyorum,kafam karman çorman.eh işte sabahı açtık bakalım gün içinde neler olacak.bu arada regl olmana dün dürüm yememe rağmen sadece + 100çıktım.sevindim buna..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
e ne güzel işte fazla bi + olmamış sana.. güzel geçer günümüzde umarım.. benim yediklerimi hatırlayabilirsem yazarım gelsin cezalar..
4. takima kocaman bir selam Haftalar sonra haftasonu icin Eve geldim( 24. Mayis elifimizin dogum Gunuydu kutlayamamistik.insallah bir aksilik olmazsa yarin kutlayacagiz)
Gelincede sizlerede özlendinizi söylemek istedim.
Canım hoşgeldin, Elifinizin doğumgünü kutlu, mutlu olsun.Seni çok özledik, kendine iyi bak berilim.4. takima kocaman bir selam Haftalar sonra haftasonu icin Eve geldim( 24. Mayis elifimizin dogum Gunuydu kutlayamamistik.insallah bir aksilik olmazsa yarin kutlayacagiz)
Gelincede sizlerede özlendinizi söylemek istedim.
Aaaa damlam ilk defa yemicem diyosun bak yarisma işe yaramis sende. Hep gelip derdin şunu yesemmi, bunun kalorisi az,1 baklavadan,1 gozlemeden bisey olmaz diye canım, valla çok sevindim bunu duyduguma. Günaydın bu arada.Günaydın güzeller,günaydın rakibelerimmm.dün rakibelerimi mutlu ettim biliyorum ama bugün etmiycem işte,yemiycem işte...bana ne,bana ne..
Günaydın tatlımgünaydın güzeller akşam uyuyup kalmışım sabah sabah ta 6 da uyandım..
Kar mı? Bu mevsimde mi? Kötü ya canım.ah canım ya ameliyathanenin yoğunluğu da ayrı fena oluyor..e yaz geldi benim işler de iyice arttı.. akşamına birde van a sevke gittim üstüne tuz biber oldu..azzz sonra resimleri yükliycem dağ daş kar kış görmeyi özlemişsinizdir belki
anladım canım ilk deneme vazgeçmeyle sonuçlanmışevet demekki sende hazır değilsin kızınla beraber.. ama vakti gelmis ellenazım yavaş yavaş kendimi hazırlamalısın bence yemek yemiyor sadece anne sütü alıyorsa olmaz..
Aaaa damlam ilk defa yemicem diyosun bak yarisma işe yaramis sende. Hep gelip derdin şunu yesemmi, bunun kalorisi az,1 baklavadan,1 gozlemeden bisey olmaz diye canım, valla çok sevindim bunu duyduguma. Günaydın bu arada.
Günaydın tatlım
Kar mı? Bu mevsimde mi? Kötü ya canım.
Kendim yapicam napicaksam canım esimden destek göremiyorum, nasıl kıyıyormusum daha neler neler, sanki ben kötulugunu istiyorum, yemiyor işte , çok bunaldım artık canım, Allah yardımcım olsun ne diyim.
Günaydın hepinize iyu haftasonları.
Dünkü menüm.
Sabah:1 dilim cavdar ekmek , 1kk peynir,2 ince dilim karpuz.
Öğle:izmir köfte (1.5 köfte,2 kalın parmak patates) 1 kase limonlu zeytinyağlı salata
Aksam:1 küçük patates kızartması
Ara:1 kase yoğurt
2 saat yürüyüş(avmde gezdik 1.5 saat, yarim saatte banka isim vardi öyle yürüdüm)
40 dakika pilates
Bol su.
Patatesi kızıma sinirlendimde yedim. İstedi yemedi moralim bozuldu yedim, pisman oldum plates yaptim yakmisimdir sanirim.
Öpüyorum heinizi.
Kuzum ilk geldigimde bi baklava muhabbeti vardi yesemmi yemesemmi diye, birde gözleme çıktı başımıza sonradan 3 tane yemistin bigün oda kalmış aklımda niyeyseyok kuzum yaaaa onu da şaka olsun diye yazdım bir bakmışım yine içime bir kaçamak kaçmışbir de nasıl hatırlıyorsun dediklerimi,yediklerimi...ilahi kız çoktandır yapmıyordum bir yaramazlık dün yaptım işte...
iyiki benim sinirlendiyimde yemek yeme gibi bir huyum yok,yoksa günün 8saatini yiyerek geçirirdim,nede olsa bendeki kaynana kimde olsa patlar şişmanlıktan her halde...
Tendurek daği
Olsun canım afiyet olsun takılma o kadarEvet kızlar ben geldim.eşim ve arkadaşlarımızla gezmeye gittik.yemek yeme düşünülürken dürüm yeme kararı alındı.ben de ilk başlarda tereddüt ettim ama sonra verdiyim 12kilo için bir de hedefime az kaldığı için yedim.ama yanında bir koca bardak ayran içtim ve 9000 adıma yakın 4km.den fazla yürüyüş yaptım.yani kalorisini yaktım.ayrıca regl de oldum. Buna rağmen dün 63.8olmam güzel.inşallah bu hafta daha iyi olur.hem meto çayı da içiyorum hem de regl oldum.neyse canlar.2.5litreden fazla su içtim . kahvaltıda sıradam oldu,öylen omlet yedim,saat 7de de tavuklu dürüm,ardından dondurma.neyse ki gün bitti.uyumaç gerel.yorgunluktan bayılacak gibiyim. İyi geceler herkese...
Kasma kendini olur o kadar bende dün sinemada mısır yedim.Günaydın güzeller,günaydın rakibelerimmm.dün rakibelerimi mutlu ettim biliyorum ama bugün etmiycem işte,yemiycem işte...bana ne,bana ne..
Dinlenmissindir ne güzel. Günaydın olsun canım.günaydın güzeller akşam uyuyup kalmışım sabah sabah ta 6 da uyandım..
Günaydın canım ockadar göze batmiyo patates.Günaydın hepinize iyu haftasonları.
Dünkü menüm.
Sabah:1 dilim cavdar ekmek , 1kk peynir,2 ince dilim karpuz.
Öğle:izmir köfte (1.5 köfte,2 kalın parmak patates) 1 kase limonlu zeytinyağlı salata
Aksam:1 küçük patates kızartması
Ara:1 kase yoğurt
2 saat yürüyüş(avmde gezdik 1.5 saat, yarim saatte banka isim vardi öyle yürüdüm)
40 dakika pilates
Bol su.
Patatesi kızıma sinirlendimde yedim. İstedi yemedi moralim bozuldu yedim, pisman oldum plates yaptim yakmisimdir sanirim.
Öpüyorum hepinizi.
Vay vay vay, kar var yahu, hos burdada kistan kalma bir hava var bugün canım.Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Güzel bi başlık acmissin canım tebrikler.
Gogom bende pilates yaptım dün sıkılasmak için, bugünde yapiyim diyorum, Ebru Şallı dvd aldım 2 haftada 2 beden diyor ama tırsmıyorum desem yalan olur, damla yapınca tartida artı cikmistiya, simdi düşünüyorum kara kara yapsammi diyeGüzel bi başlık acmissin canım tebrikler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?