Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bi dene canım ama bende yüzmeye basladigimdan beri sıkılaşıyorum ama kilom değişmiyor.

aynı şey aklımdan geçti bu gün ayın durumuna bakayım diyordum.. bende kontrolsüz iştahın sebebi bu mu acaba gerçekten ya akşamları kriz geliyor şimdi de aklım mutfakta hep..

Bence olabili rben diğer her şeyden faydalanıyorum gerçekten, dün ve bugün artık dur dedim bakalım kontrol altına almaya başladım iştahımı ama midem gurul gurul :))

Sağol tatlım atlatırım ama insanın canı sıkılıyor işte ya, valla dün akşamda tekrar şahit oldum böyle bir olaya insanlar maymun iştahlı ya.

Valla musli yemekten bir hal oldum ama sıkacağım dişimi biraz daha.

Kızlar merhabalar bir selam veremeden alıntılara cevap yazdım yoksa unutuyorum. Belediyeye gittim geldim Emlak vergilerinin son günü pazartesi aklınızda bulunsun.
Umarım herkes iyidir ben pek iyi değilim insanların gözü dönmüş yeminle ya dün benim başıma gelen hadiseden sonra akşam kınada eşim taciz edildi Hemde benim akrabam tarafından. Eşim öyle rahatsız oldu ki kızın bakışlarından önümde otur dedi bana bir ara Ben oynamaya kalkınca da annemle babamın yanına sığındı garibim :) Bu bahsettiğim kızında çok uzun süreli evliliğe giden ilişkisi var yani düşünün, fakat gözü hep dışarıdaydı bu kez benim herifte sanırım Gülüyorum falan ama ne kadar iğrenç şeyler bunlar ya, yuvalar böyle yıkılıyor yani ötesi mi var.

Dünkü menümü yazayım

Sabah: 1 kase müsli

Ara: 4-5 kiraz, 2 erik

Öğle: 1 domates, 1 haşlanmış yumurta, 2 kk peynir, 2 dilim k.ekmek, çay

Akşam: 1 kase musli

Musliyi ben ara sıra yiyorum kahvaltıda değişiklik olsun diye.

Ay geçmiş olsun canim büyük badire atlatmissin.dikkat etmek lazım öyle kötü kalpli insan çok.

Evet canım uzak yaşamak kadar güzel bir şey yok. Biz aynı binadayız mümkün olduğunca görünmemeye çalışıyorum yoksa sinirlerim bozuluyor illa ki. Kısacık hayatta milleti çekip dert edineceğime gördüğümde az muhabbet ederek ayıp etsem bile kafam rahat, benden önemli değiller diye düşünüyorum.

Ya sen hem de tesettürlüsün.buna nasıl cesaret ede biliyorlar.ya da o kadar güzelsin ki tutamıyorlar kendilerini...dimi ama

ah canım ah.keşke benimde böyle bir şansım olsa.düşünün içinde huzuru olmayan,mutluluğu olmayan,daima sinirli agressiv biri nasıl kocayı kızını mutlu ede bilir ki. Durumum çok zor.boşanmak da hiç bir şeye çare deyilki benim durumumda.kocam kötü olsa,sevmese,sevmesem okey de,ama onu çok seviyorum,o da iyi bir koca çok şükür.çok zor durumdayım.kafam çok karışık...

Tatlım pilates kiloda eksilme yapmaz ebru şallı demişdi,ama kesinlikle inceltir.benim de yapmam gerek aslında çok sallanmalar var...

Oh oh.aynen
Nasıl da hatırlıyorsun ama...vallaha yemiştim,dayanamıyorum gözlemeye...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aynen canım, dipdibe olmaz bencede ailelerle, zor bir durum.
Bi dene canım ama bende yüzmeye basladigimdan beri sıkılaşıyorum ama kilom değişmiyor.
15 dakika yaptım yarim saate tamamlayamadim kizim uyandi canım, bu hafta deniyecegim kilom eksilmezse kilo verince yaparim diye düşündüm, bakalım 15 dakika yarim saat yapicam.ciddi terliyorum yanlız pilatesin bu kadar yoracagini tahmin etmemıstım.
Ayyy ne kötü ya, erkekler cok farketmez demekki baya bariz yapmış hatun.
Menun cok hafif olmuş canım.

Kilo eksiltmesin ama verecegim kilo durmasin canım ya.
Unutmam affetmemmm, bende kızima gozleme acicam şimdi bi ihtimal yermi acep.

Vallaha ben günde iki kere görmeye bile razıyım.hem biz ayrı olunca sorun olmuyor ki...

Amann nedir böyle dün senin çekdiyin.belki de bir sınavdır sizin için.

Ay geçmiş olsun canim büyük badire atlatmissin.dikkat etmek lazım öyle kötü kalpli insan çok.

Sağol gogocum bakalım pazar gunu de karşılaşacağız belki dananın kuyruğu kopacak

Menüm hafif olmalıydı canım ya geçtiğimiz günlerin acısı böyle çıkar ancak, ama nasıl dayandım hala bilmiyorum

Bende eşime sordum nasıl dikkatini çekti ki falan diye imada bulundum kafamı çeviriyorum sürekli bana bakıyo oluyor dedi ama barizdi ya bende farketmiştim de umursamamıştım.

Canım tesettürle alakası yok galiba ya, öyle güzelde değilim tabi yine şükür diyelim. Bana öyle çok bakan eden olmaz zaten eşime bile daha çok bakıyorlar

Bende öyleyim kız eltilerimi pek görmüyorum ama kaynanam hemen hemen her akşam gelir, geldiğinde kötü olmuyoruz ama saçma sapan konuşuyor bir de işlerimi anca yetiştirip tam eşimin yanına oturuyorum birlikte vakit geçirelim diye pat geliyor, sıkılıyorum haliyle çünkü o gidiyor bizde yatıyoruz zaten gün öyle geçiyor.
Belki de canım kiloma varana kadar laf soktu kız bana dün, ki o benden baya kilolu. Çocukluğumuzdan beri öyleydi ama keşke eşime yavşamasa da bana sataşsa

Güzel bi düşünce canım ben eskiden takiyodumda artik umursamiyorum.yinede arada germeyi basariyolar.

Eşim iyi diyosun söyle konussun annesiyle böyle sürekli senin yanında kadın. Krndine başka mesgale bulsa elisi falan yapsa kendi yasitlariyla gun falan yapsalar senden uzaklaşır biraz.

Kızlar eltim suya böyle kok zencefil çubuk tarçın taze nane atmış suyun tadı çok hoş geldi bana.

Ne insanlar var ya, evli erkekler daha cazip geliyor artık bazılarına, genelleme yapamam ama var böyle tipler maalesef.

Hımmm degisikmiş, ferah olur nane ve zencefil.

Amannn sessizlik burası.hemen bugünün raporunu verip uyuycam. Çok uykum var çok.

Sabah 1dilim elmek,peynir,domates,çay,meto çay
Ara kiraz
Öyle 1yumurtadan omlet,salata,1.5dilim ekmek,meto çay
Ara kiraz
Akşam 3kaşık patlıcan yemeyi,1.5dilim ekmek,1domates,meto çay
Ara çay

1.5litre su,2saat dışarıda yürüyüş...

Günaydınlar kuzular.herkese güzel,kaçamaksız bir pazar olsun. Ben misafirlikdeyim bugün ailecek.ama internet paket aldım gelirim.siz de gelin haaaaa....

Gunaydin güzeller nobetteyim yine.. Ve yine aksam erkenden uyuyup kalmisim.. Firsat buldugumca kaç gündür yazmadigim bol kacamakli menüleri mi yazarim bugün

Cumartesi menüm

Sabah 1 kase yulaf ezmesi yağsız sütle

Öğle 4 köfte yeşil salata 2 dilim tam buğday 1 tatli kasigi biberli sos 1 bardak ayran

Ara 2 kuru kayisi

Aksam 5 mücver yagsiz pişirilmiş 1 kase tarhana corbasi yeşil salata

Ara yarim pk çubuk kraker

Su 2 lt kadar spor yok meto cayi 3 kupa

Dun biraz toparladim gibi menüyü

Düzenli olmuş tebrikler canım.
Insallah canım artık bugün de kaçamaksız geçsin
İyi nöbetler canım sana.

Gayet toparlanmis güzel bir menü.

Kizlar merhaba kimseler yok sanirim. dunku menumu yazayim.
Sabah: 1kase musli
Biraz kiraz
Ogle: 6 sarma, 3kasik yogurt
Yesilcay
Kiraz
Aksam:4 kasik manti, birkac sarma
Dondurma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…