- 19 Kasım 2013
- 18.937
- 34.279
- 798
Güzel olmuş canımAmannn sessizlik burası.hemen bugünün raporunu verip uyuycam. Çok uykum var çok.
Sabah 1dilim elmek,peynir,domates,çay,meto çay
Ara kiraz
Öyle 1yumurtadan omlet,salata,1.5dilim ekmek,meto çay
Ara kiraz
Akşam 3kaşık patlıcan yemeyi,1.5dilim ekmek,1domates,meto çay
Ara çay
1.5litre su,2saat dışarıda yürüyüş...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Günaydın canım,iyi pazarlar.Günaydınlar kuzular.herkese güzel,kaçamaksız bir pazar olsun. Ben misafirlikdeyim bugün ailecek.ama internet paket aldım gelirim.siz de gelin haaaaa....
Günaydın canım, iyi pazarlar,Gunaydin güzeller nobetteyim yine.. Ve yine aksam erkenden uyuyup kalmisim.. Firsat buldugumca kaç gündür yazmadigim bol kacamakli menüleri mi yazarim bugün
Güzel olmuş canım bencd.Cumartesi menüm
Sabah 1 kase yulaf ezmesi yağsız sütle
Öğle 4 köfte yeşil salata 2 dilim tam buğday 1 tatli kasigi biberli sos 1 bardak ayran
Ara 2 kuru kayisi
Aksam 5 mücver yagsiz pişirilmiş 1 kase tarhana corbasi yeşil salata
Ara yarim pk çubuk kraker
Su 2 lt kadar spor yok meto cayi 3 kupa
Dun biraz toparladim gibi menüyü
Kizlar merhaba kimseler yok sanirim. dunku menumu yazayim.
Sabah: 1kase musli
Biraz kiraz
Ogle: 6 sarma, 3kasik yogurt
Yesilcay
Kiraz
Aksam:4 kasik manti, birkac sarma
Dondurma
Haftasonu çok fena geçti yaa nerde benim rakibelerim dün çok düzensiz oldu hemde fazla oldu sabah hafif bi kahvaltı yaptım ama sonra düğün evinde yemek sarma falan vardı. Yazayım menümü de ne derseniz bilmem artık:18:
sabah 2 dilim ekmek salatalık peynir çay
ara nescafe
öğlen yarım haşhaşlı çörek 2 kaşık yeşil fasulye 1 küçük biber dolması
ara 2 kaşık tavuklu pilav 8 -9 tane yaprak sarma ayran
akşam dugundeydik 2 avuç çekirdek uzun zamandır yememistim acilisi çıkmış yahu.neyse sonra 2 kurabiye 2 lokma pasta
düğün çıkışı 11 falandi yine yaprak sarma 10 tane falan 1 dilim mercimekli börek domates salatalık günü batirdim sonuçta.
Su 2 yi geçti
spor bol oyun göbek atma
Çok değil gibi geldi bana.Selam güzeller, iyi pazarlar hepinize.
Dünkü menümü yazayım
Sabah:1 dilim çavdar ekmek, az peynir, domates, salatalık, çay
Öğle:2 gözleme (ohaaa dediginizi duyar gibiyim, ama tam buğday unu ve beyaz un karistirip süt ve az zeytinyağı ile yoğurdum,1 pasta tabağı boyutunda açtım, 1 tanesini kızım bitirebildi o boyuttaydi yani) ayran
Ara:1 nugger (mini)
Akşam:1 buyuk dilim karpuz,1 kase yoğurt
Bol su
15 dakika pilates (hala bacaklarim ve karin kaslarim agriyor bugün dinlenip yarın devam ederim)
Günü kapattım.
Menu hem fazla gibi, hemde az sağlıksız gibi oldu anlamadim bende bisey.
Pardon ya aksam yemekten önce 1 küçük kare sütlü irmik tatlısı yedim unutmuşum yazmayı
Gogomm ya aksama kadar iyi dedim okuyunca gece olmasaymis o kadar kötü degilmis ya. Bu hafta sıkı tutman gerekecek biraz rakiplerin sollayacak yoksa seni.
Çok guzEl olmuş menü canim boyle gidersen rakipleri sollarsin senAmannn sessizlik burası.hemen bugünün raporunu verip uyuycam. Çok uykum var çok.
Sabah 1dilim elmek,peynir,domates,çay,meto çay
Ara kiraz
Öyle 1yumurtadan omlet,salata,1.5dilim ekmek,meto çay
Ara kiraz
Akşam 3kaşık patlıcan yemeyi,1.5dilim ekmek,1domates,meto çay
Ara çay
1.5litre su,2saat dışarıda yürüyüş...
Canim miktarlar az olmasa tamami ciss yinede az az yemissin iyi gibi.. Su spor yok mu birde canim?Kizlar merhaba kimseler yok sanirim. dunku menumu yazayim.
Sabah: 1kase musli
Biraz kiraz
Ogle: 6 sarma, 3kasik yogurt
Yesilcay
Kiraz
Aksam:4 kasik manti, birkac sarma
Dondurma
e aksam bisey yememissin zaten dengelenmiş gözleme oradan..gerisi de az zaten ..pilatese gecen yil 2 ay gitmiştim hic fayda göremedim ben canim bu arada..Selam güzeller, iyi pazarlar hepinize.
Dünkü menümü yazayım
Sabah:1 dilim çavdar ekmek, az peynir, domates, salatalık, çay
Öğle:2 gözleme (ohaaa dediginizi duyar gibiyim, ama tam buğday unu ve beyaz un karistirip süt ve az zeytinyağı ile yoğurdum,1 pasta tabağı boyutunda açtım, 1 tanesini kızım bitirebildi o boyuttaydi yani) ayran
Ara:1 nugger (mini)
Akşam:1 buyuk dilim karpuz,1 kase yoğurt
Bol su
15 dakika pilates (hala bacaklarim ve karin kaslarim agriyor bugün dinlenip yarın devam ederim)
Günü kapattım.
Menu hem fazla gibi, hemde az sağlıksız gibi oldu anlamadim bende bisey.
Pardon ya aksam yemekten önce 1 küçük kare sütlü irmik tatlısı yedim unutmuşum yazmayı
Haftasonu çok fena geçti yaa nerde benim rakibelerim dün çok düzensiz oldu hemde fazla oldu sabah hafif bi kahvaltı yaptım ama sonra düğün evinde yemek sarma falan vardı. Yazayım menümü de ne derseniz bilmem artık:18:
sabah 2 dilim ekmek salatalık peynir çay
ara nescafe
öğlen yarım haşhaşlı çörek 2 kaşık yeşil fasulye 1 küçük biber dolması
ara 2 kaşık tavuklu pilav 8 -9 tane yaprak sarma ayran
akşam dugundeydik 2 avuç çekirdek uzun zamandır yememistim acilisi çıkmış yahu.neyse sonra 2 kurabiye 2 lokma pasta
düğün çıkışı 11 falandi yine yaprak sarma 10 tane falan 1 dilim mercimekli börek domates salatalık günü batirdim sonuçta.
Su 2 yi geçti
spor bol oyun göbek atma
Sağol canim görmemisim.. Secim var burada bu gün diken ustundeyiz bugünü bi atlatsak sağ salimDüzenli olmuş tebrikler canım.
Insallah canım artık bugün de kaçamaksız geçsin
İyi nöbetler canım sana.
Gayet toparlanmis güzel bir menü.
Güzel olmuş canım
Günaydın canım,iyi pazarlar.
Günaydın canım, iyi pazarlar,
Güzel olmuş canım bencd.
Canım çekirdeği sevmedim, diğerleri o kadar kötü görünmedi bana.Selam kizlar diğer menüleri deyazmistim hepsi silinmiş..hadi bidaha yazayim da kizin bana ..
Cuma menüm
Sabah 1kase yulaf ezmesi yağsız sütle
Ara 1 probiyotik yoğurt
öğle yarim tabak kiyma kavurma sebzeli 2 dilim tam buğday çoban salata 2 kasik yogurt
Ara 2 kurabiye 1 avuç kadar çekirdek
Akşam 1 tabak taze fasulye 1kase yoğurt çoban salata 2dilim tam buğday
Ara 1dilim tam buğday üstüne beyaz peynir
Su 2 lt kadar spor leslie 3 mil + 60 mekik meto cayi 3 kupa
Canim kahvaltiyi degistir bence klasik kahvaltiya gec bol domates salatalık karpuz koyabilirsin yanına, tok tutar baya daha az acikirsin. Birde beyaz leblebi cok tok tutuyor elinin altinda bulundur atistirirsin.Ve en kötüsü perşembe menüm
Sabah 1 kase yulaf ezmesi yağsız sütle
öğle 1 tabak dolusu etli türlü 2 dilim beyaz ekmek 2 kasik pilav karpuz
Ara yarim pk çubuk kraker
Aksam 1 tabak dolusu etli türlü 2 dilim beyaz ekmek karpuz
Ara yarim pk kadar cips
Gece yarim ekmek tantuni 1 ayran
Su 2lt kadar spor yok meto cayi 3 kupa
Ay bilemiyorum canım, 1 hafta denemek istiyorum kilo konusundan ziyade toparlanma sıkılasma derdim biraz. Ama kilomu kötü yönde etkilerse bırakirim 60 kg olunca yaparım. Birde baya zorladi kaslarim agriyor hala.Çok guzEl olmuş menü canim boyle gidersen rakipleri sollarsin sen
Canim miktarlar az olmasa tamami ciss yinede az az yemissin iyi gibi.. Su spor yok mu birde canim?
e aksam bisey yememissin zaten dengelenmiş gözleme oradan..gerisi de az zaten ..pilatese gecen yil 2 ay gitmiştim hic fayda göremedim ben canim bu arada..
Ne diyeyim gogocum toparlarsin.. Kelin ilaci olsa kendi basina sürermiş istahim o kadar acik ki zorluyorum sürekli kendimi yememek için..
Canım çekirdeği sevmedim, diğerleri o kadar kötü görünmedi bana.
Canim kahvaltiyi degistir bence klasik kahvaltiya gec bol domates salatalık karpuz koyabilirsin yanına, tok tutar baya daha az acikirsin. Birde beyaz leblebi cok tok tutuyor elinin altinda bulundur atistirirsin.
Ay bilemiyorum canım, 1 hafta denemek istiyorum kilo konusundan ziyade toparlanma sıkılasma derdim biraz. Ama kilomu kötü yönde etkilerse bırakirim 60 kg olunca yaparım. Birde baya zorladi kaslarim agriyor hala.
Ben o listelerin hiçbirini sevemedim canim ya... Kotu hissediyorum kendimi yedikce.. kahvalti yapmayan bir insan olunca yulaf ezmesi iyi geldi bana.. Eskiden musli yerdim bunu daha severek yiyorum.. Klasik kahvaltı aciktiriyor sanki. Leblebi te baslarsam duramam gibi geliyor cerezin her türlüsüne zaafim var.. Yinede deniycem aclik krizlerinde. İlk pilatese basladigimda 3 gün tuvalete oturamamistim ben:)) günde 1 saat pilates 1 saat aerobik olarak baslamistik salonda. Bu yil gidesim gelmedi ...
Canım çekirdeği sevmedim, diğerleri o kadar kötü görünmedi bana.
Canim kahvaltiyi degistir bence klasik kahvaltiya gec bol domates salatalık karpuz koyabilirsin yanına, tok tutar baya daha az acikirsin. Birde beyaz leblebi cok tok tutuyor elinin altinda bulundur atistirirsin.
Ay bilemiyorum canım, 1 hafta denemek istiyorum kilo konusundan ziyade toparlanma sıkılasma derdim biraz. Ama kilomu kötü yönde etkilerse bırakirim 60 kg olunca yaparım. Birde baya zorladi kaslarim agriyor hala.
Ben geldim evime döndüm sonunda.bugün iyi gitti 5 ten sonra bişey yemedim.
Kızlar ben de eylülün yaptığı pilatesi yapmak istiyorum.2hafta sıkı yaparım.sıkılaşırım sonra da arada yaparım. Pilates geçmişim var benim ve hayrını da gördüm.karnımı sıktığımda demir gibiydi...eylülüm o dvd nin tam ismi neydi kuzum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?