Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Güzel olmuş canım
Günaydın canım,iyi pazarlar.
Günaydın canım, iyi pazarlar,
Güzel olmuş canım bencd.

Selam güzeller, iyi pazarlar hepinize.
Dünkü menümü yazayım
Sabah:1 dilim çavdar ekmek, az peynir, domates, salatalık, çay
Öğle:2 gözleme (ohaaa dediginizi duyar gibiyim, ama tam buğday unu ve beyaz un karistirip süt ve az zeytinyağı ile yoğurdum,1 pasta tabağı boyutunda açtım, 1 tanesini kızım bitirebildi o boyuttaydi yani) ayran
Ara:1 nugger (mini)
Akşam:1 buyuk dilim karpuz,1 kase yoğurt
Bol su
15 dakika pilates (hala bacaklarim ve karin kaslarim agriyor bugün dinlenip yarın devam ederim)
Günü kapattım.
Menu hem fazla gibi, hemde az sağlıksız gibi oldu anlamadim bende bisey.
Pardon ya aksam yemekten önce 1 küçük kare sütlü irmik tatlısı yedim unutmuşum yazmayı

Son düzenleme:
Haftasonu çok fena geçti yaa nerde benim rakibelerim dün çok düzensiz oldu hemde fazla oldu sabah hafif bi kahvaltı yaptım ama sonra düğün evinde yemek sarma falan vardı. Yazayım menümü de ne derseniz bilmem artık :18:
sabah 2 dilim ekmek salatalık peynir çay

ara nescafe

öğlen yarım haşhaşlı çörek 2 kaşık yeşil fasulye 1 küçük biber dolması

ara 2 kaşık tavuklu pilav 8 -9 tane yaprak sarma ayran

akşam dugundeydik 2 avuç çekirdek uzun zamandır yememistim acilisi çıkmış yahu.neyse sonra 2 kurabiye 2 lokma pasta

düğün çıkışı 11 falandi yine yaprak sarma 10 tane falan 1 dilim mercimekli börek domates salatalık günü batirdim sonuçta.

Su 2 yi geçti
spor bol oyun göbek atma

Gogomm ya aksama kadar iyi dedim okuyunca gece olmasaymis o kadar kötü degilmis ya. Bu hafta sıkı tutman gerekecek biraz rakiplerin sollayacak yoksa seni.

Çok değil gibi geldi bana.
Gogomm ya aksama kadar iyi dedim okuyunca gece olmasaymis o kadar kötü degilmis ya. Bu hafta sıkı tutman gerekecek biraz rakiplerin sollayacak yoksa seni.

Evet yaa kötü oldu gece biraz mecburiyetten yedim aslında eşimin akrabaları yemesem darilcaklar falan diye.neyse bugün hafif besleniyorum kahvaltı hafif geçti şimdi de kahve iciyorum.akşamda salatayla falan gecistiririm.

Selam kizlar diğer menüleri deyazmistim hepsi silinmiş..hadi bidaha yazayim da kizin bana ..

Cuma menüm

Sabah 1kase yulaf ezmesi yağsız sütle

Ara 1 probiyotik yoğurt

öğle yarim tabak kiyma kavurma sebzeli 2 dilim tam buğday çoban salata 2 kasik yogurt

Ara 2 kurabiye 1 avuç kadar çekirdek

Akşam 1 tabak taze fasulye 1kase yoğurt çoban salata 2dilim tam buğday

Ara 1dilim tam buğday üstüne beyaz peynir

Su 2 lt kadar spor leslie 3 mil + 60 mekik meto cayi 3 kupa

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ve en kötüsü perşembe menüm

Sabah 1 kase yulaf ezmesi yağsız sütle
öğle 1 tabak dolusu etli türlü 2 dilim beyaz ekmek

Ve en kötüsü perşembe menüm

Sabah 1 kase yulaf ezmesi yağsız sütle
öğle 1 tabak dolusu etli türlü 2 dilim beyaz ekmek 2 kasik pilav karpuz

Ara yarim pk çubuk kraker

Aksam 1 tabak dolusu etli türlü 2 dilim beyaz ekmek karpuz

Ara yarim pk kadar cips

Gece yarim ekmek tantuni 1 ayran
Su 2lt kadar spor yok meto cayi 3 kupa

Çok guzEl olmuş menü canim boyle gidersen rakipleri sollarsin sen

Kizlar merhaba kimseler yok sanirim. dunku menumu yazayim.
Sabah: 1kase musli
Biraz kiraz
Ogle: 6 sarma, 3kasik yogurt
Yesilcay
Kiraz
Aksam:4 kasik manti, birkac sarma
Dondurma
Canim miktarlar az olmasa tamami ciss yinede az az yemissin iyi gibi.. Su spor yok mu birde canim?

e aksam bisey yememissin zaten dengelenmiş gözleme oradan..gerisi de az zaten ..pilatese gecen yil 2 ay gitmiştim hic fayda göremedim ben canim bu arada..

Ne diyeyim gogocum toparlarsin.. Kelin ilaci olsa kendi basina sürermiş istahim o kadar acik ki zorluyorum sürekli kendimi yememek için..

Düzenli olmuş tebrikler canım.

Insallah canım artık bugün de kaçamaksız geçsin

İyi nöbetler canım sana.

Gayet toparlanmis güzel bir menü.
Sağol canim görmemisim.. Secim var burada bu gün diken ustundeyiz bugünü bi atlatsak sağ salim
Güzel olmuş canım

Günaydın canım,iyi pazarlar.

Günaydın canım, iyi pazarlar,

Güzel olmuş canım bencd.

Sanada iyi pazarlar canim..

Canım çekirdeği sevmedim, diğerleri o kadar kötü görünmedi bana.
Canim kahvaltiyi degistir bence klasik kahvaltiya gec bol domates salatalık karpuz koyabilirsin yanına, tok tutar baya daha az acikirsin. Birde beyaz leblebi cok tok tutuyor elinin altinda bulundur atistirirsin.
Ay bilemiyorum canım, 1 hafta denemek istiyorum kilo konusundan ziyade toparlanma sıkılasma derdim biraz. Ama kilomu kötü yönde etkilerse bırakirim 60 kg olunca yaparım. Birde baya zorladi kaslarim agriyor hala.

Son düzenleme:

Ben o listelerin hiçbirini sevemedim canim ya... Kotu hissediyorum kendimi yedikce.. kahvalti yapmayan bir insan olunca yulaf ezmesi iyi geldi bana.. Eskiden musli yerdim bunu daha severek yiyorum.. Klasik kahvaltı aciktiriyor sanki. Leblebi te baslarsam duramam gibi geliyor cerezin her türlüsüne zaafim var.. Yinede deniycem aclik krizlerinde. İlk pilatese basladigimda 3 gün tuvalete oturamamistim ben:)) günde 1 saat pilates 1 saat aerobik olarak baslamistik salonda. Bu yil gidesim gelmedi ...

İyi geceler güzellerim.ben geldim.arada okudum tüm mesajları fakat yazamadım.kendim de miktarı az ama bol cıslı gün geçirdim.2çatal pasta,1gözleme(evet eylülüm ya yine),1avuç beyaz ay çekirdeyi,2kaşık sade dondurma....gerisi faydalı...tabi geriye bir şey kalmadı. Gözlemeyi saat 6da yedim...

Kızlar ben de eylülün yaptığı pilatesi yapmak istiyorum.2hafta sıkı yaparım.sıkılaşırım sonra da arada yaparım. Pilates geçmişim var benim ve hayrını da gördüm.karnımı sıktığımda demir gibiydi...eylülüm o dvd nin tam ismi neydi kuzum?

Ben geldim evime döndüm sonunda.bugün iyi gitti 5 ten sonra bişey yemedim.

Ben geldim evime döndüm sonunda.bugün iyi gitti 5 ten sonra bişey yemedim.

Çok iyi cabim dünü telafi etmissindir

Bende son 3 kilomu vereyim jillian basliycam

Günaydın canlarım.haftasonu kaçamaklarımızı telafi etmek için 3günümüz var.ilk gün başladı bile. ..

Günaydın gençler. Yine bi pazartesi ve ben işe gidiyorum. Sabah tartildim 68.8 çıktım yarışmanın galibi kim bilmem ama sonuncu belli sanki(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…