Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canım biraz çaba gostersen gayet güzel olcak bak kot pantolon aldım diyosun 2 beden küçüğünü alsan daha iyi olmazmiii

Tabiki gelmeni çok isteriz ama karar senin işlerine göre ayarla gel canım.

Evde yemek yapablirsem çok rahat oluyor ama yapamayınca kötü oluyor ondan salıyorum tek derdim aslında yemek pişirmek 28 beden aldım ancak oldu

Sağol ellanazım.

Canım bırakma sakin, zamanla kopükten kurtulursun, yüzmek çok güzel. Köpügü bırakmaktan bahsediyormussun gogom ya. Bırak tabi, su kaldırıyor zaten seni. Hiç korkma
Yok yuzmeyi bırakmam artık çok zevkli bedenen yorsada beynini dinlendiriyo insanın.
teşekkürler elanaz ben de iyiyim :))

gogocum başlasam yine deneme surecine giricekmiyim?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yok canım sen izindesin yeni üye değilsin ki.dönerim diyosan bu perşembe bildir kilonu yazayım listeye.
Evde yemek yapablirsem çok rahat oluyor ama yapamayınca kötü oluyor ondan salıyorum tek derdim aslında yemek pişirmek 28 beden aldım ancak oldu

Sağol ellanazım.

Yemek pişirmek için bi gün birkaç saat ayirsan yapıp buzluga koysan olur aslında.

yemek işinde öyle acemiyim ki canım. 7 ay oldu evleneli hala oturtamadım yemek işini. bugün bulgur yapıp yanına cacık yada salata yapacağım. ama bundan böyle artık tıkandığım yerde sorarım size, insanın aklına bişey gelmiyor bazen ya.

Canim hoşgeldin toplu alinti yapamadim ama okudum.. Ara sira insanin herşeyi birakasi gelir öyle.. Bunaldim diye burayi birakma sakin.. + da misin bu hafta Pers. Öyle demistin? Yemek konusu zamanla oturur canim ama ellenazin dediği gibi topluca yapip biraksan rahat olur sana.. Kendin için yemek olmadiginda 2 yumurta kir yagsiz yanina domates salatalik al sana diyet yemeği.. Birgun biberli birgün mantarli hatta kabakli :)

Ah canım yaa olsa dükkan senin bi tane var bende gerçekten dostum olan.

Iyi geceler canım.
Öyledir Zaten canim 1 tane olur dost dediğin. Benim hüzün vakti bu ara...

Bizde özledik canim iyi oldu geldiğin.. Menulerinde disarda olduğun halde iyi bence.. Ben evdeyken daha düzensiz :))
Canim bütün menü sanki gün yemeklerini alip gün içine yaymissin gibi olmuş :) o hashasli 2 lokma mi yoksa büyük parcami anlamadim ama miktarlar az olmuş ben bir öğünde yiyorum bu ara bunlari
günaydin kizlar
iyi bir haftasonu geciriyorsunuzdur umarim
Gunaydin beril görmemiştim umarim seninde iyi geciyordur..

Az olmuş canim bence...

Çok geçmiş olsun canim kuzuya... Muzla haslamis patateste ise yarar onları da dene.. Ama kakasi degistiyse rengi kokusu falan doktora götür mutlaka
Evet bendekide ritmik samba.

Hoşgeldin canım. Is konusuna takılma çok hayırlısı olsun belki kendi işini kurarsin.

Vavv sabah erken başlamış.
Basladi canim Da nöbette yapamiyorum ki en azından sabahtan yapayim diyorum
Güzel olmuş canim menun.
Bence gayet güzel olmuş canim bozdum dediğin çok bisey değil..

Damlaya ayni tavsiyeleri vermisiz... Meyve suyunu unuttum ben haklisin oda olmaz

Bende dünün menüsünü yazayim..
Sabah 2 dilim tam buğday 2 küçük domates labne peyniri 1 KK kadar
Öğle 5 köfte çoban salata 1 dilim tam buğday 1 bardak ayran
Ara 2 küçük parça bitter cikalata
Aksam domates peynir 2 dilim tam buğday

Ara semizotu salatası 2 hurma

Su 2 lt kadar meto cayi 2 kupa spor leslie 4 fast mile+ 80 mekik

Tabiki sor istediğini.

Haşhaşlı 3 dilim ekmek kadar falan canım diğerleri nöbet arkadaşım getirmiş annesinin günü vardı sanırım.

Öyle canım ya son 2 haftadır hep hep uyku modundayım artık havalardandır diyemiyorum. Deminde uyudum burda. yemek yedikten sonra aşırı tiksiniyorum midem bulanıyor her seferinde ki bugünde öyle oldu hemde ağır bişey yemedim yani domates peynir yumurta yedim öğlende. Adetim yeni bitti ama gebe olabileceğimi bile düşünüyorum 2 gündür. :18: Sadece kendim olsam dediğin gibi zor olmuyor, müsli gibi şeyleri bile yerim ama eşim kızıyor biraz ona eşlik etmediğim için e yapınca da yeniyor malum

Menünde gayet güzel canım. Bu arada yemek yapamama sıkıntım tekrar gündeme gelmişken sorayım semizotu salatasını nasıl yapıyorsun, annemde sık yapardı ama tarif istediğimde öyle üstünkörü veriyor anlamıyorum bişey Tekrar sorduğumda sinirleniyor diktatör anacım

Bende kıskandım seni gogom, yarın denize gidiyorum 2 gün yüzeriz kızımla.
Damlaya ayni tavsiyeleri vermisiz... Meyve suyunu unuttum ben haklisin oda olmaz

Evet canım okudum şimdi benim kızda ishal olmuştu birara dr kesinlikle verme demisti aklimda kalmış. Damla gelmedi hiç sanırım, inşallah kötülememistir.
Toparlamissin canım menulerini.
Ben süzme yoğurt alıyorum yada evdeki yogurdumu tülbentle süzüyorum, sarmisak rendeliyorum az zeytinyagi tuz, semizotunuda dogra koy, tamamdır.

kaptan suanki kilomu 79 alabilirsin. persembe bildirim yapicam aksam sporuma cikayim menumu de yazarim

geldim ozaman hosgeldim :)

kaptan suanki kilomu 79 alabilirsin. persembe bildirim yapicam aksam sporuma cikayim menumu de yazarim

Hoşgeldin canım tekrar. Izne ayrıldığın kiloyu alıcam perşembe bildirim yaptığında hesapliycaz.iyi sporlar sana

İyi geceler kızlar.bu hün gelemedim.kızım hastalandı.ateşlendi,ishal oldu,kusdu...ilk yardım falan çağırdık.üşütmüş galiba.boğazı da kızarmış içerden...yarın gelirim

Çok geçmiş olsun canım iyilessin kuzunda burayı dert etme sen

gecmis olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…