- 17 Nisan 2013
- 1.881
- 1.709
- 123
Hava sıcaklıkları fazla artmasın dileğimle günaydın.
26 Nisan Perşembe Menüm:
07.30:15 adet beyaz üzüm, 10 yeşil erik, 1 şeftali, 1 su bardağı yoğurt
10.00: 1 dilim tam buğday, 1 dilim beyaz peynir, salatalık, domates
12.00: közlenmiş patlıcan ve biber (1 tatlı kaşığı z.yağı), 3 yemek kaşığı yoğurt
15.00: 2 ceviz, 1 şeftali, mate-funda çayı
19.00: 2 ince dilim dana pirzola (listede yoktu), yağsız salata, 1 dilim tam buğday
22.00: 2 yemek kaşığı yoğurt, 1 şeftali, yeşil çay.
Öğlen yarım saat tempolu yürüyüş,
Akşam 20 dakika yürüyüş, 20 dakika plates.
canım sen hamile olup olmadığını ne zaman anlıycaksın.regl ne zaman?belki de hamilesindir...
Günaydın kızlar. Benim kilo artışı belli oldu regl olcakmisim biraz erken oluyo geçen ayda. Davul gibi sistim resmen ustelimte bu sabah 69 çıktım. Neyse menümü yazayım başlamadan işe.
Çarşamba
sabah nesfit süt
A ra 2 ceviz 3 hurma
öğlen 2 kaşık et sote 1 kepçe çorba salata yoğurt
ara 4 erik
akşam nesfit süt
Ara 1 lokma pismaniye
su 2 lt
spor 1 st yüzme
perşembe
sabah nesfit süt
ara elma
öğlen 4 kaşık tavuk sote 2 kaşık pilav yoğurt salata
ara 3 minik armut
akşam 1 lahmacun Ayran salata
su 1 lt bile içemedim :44:
spor yok akşamüstü evi temizledim 8den 10 a kadar hiç oturmadim bugün misafir gelicek akşama.
tavsiyeleriniz için teşekkürler kızlar.azaldı bir az ağrım.ben de dünkü menümü yazayım,yine gözleme vardı yaaaa,ama gün içi hafifdi çok..
sabah domates,ekmek,peynir
ara yeşil çay
öyle domates,peynir,2dilim ekmek
ara yok
akşam 2yağsız patates gözlemesi,bir bardak acılı ayran
ara yeşil çay
2.5litre su,45dakika yürüyü.
Evet canım ya. Diyetisyen verdi. Mideyi şaşırtmak içinmiş. Meyve ile yoğurdun yenmesinin çok iyi olduğunu biliyorum ama sabah 3 porsiyon zorla yiyorum. Bugün 13.30 randevum var. Sanırım 2. hafta farklı olacak. İlk defa bu kadar kararlıyım. Normalde açlığa hiç dayanamam. Tansiyonum düşer hemen.meyveyi cok fazla yiyorsun sanki cok şekerli
listeyi diyetistyen mi verdi ki
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Evet canım ya. Diyetisyen verdi. Mideyi şaşırtmak içinmiş. Meyve ile yoğurdun yenmesinin çok iyi olduğunu biliyorum ama sabah 3 porsiyon zorla yiyorum. Bugün 13.30 randevum var. Sanırım 2. hafta farklı olacak. İlk defa bu kadar kararlıyım. Normalde açlığa hiç dayanamam. Tansiyonum düşer hemen.
canim bize de menulerini verirmisin bizimle paylastigin diyetistyenin verdigi liste mi tam baska secenekler de var mi?
bir de sana bisey sorucam
veterinerler nereye sikayet edilebiliyor?
Menüyü tabi paylaşırım.
Ama öncelikle eğer çok önemli bir hata yapıldıysa Veteriner Hekimi meslek odasına şikayet edebilirsin.
Bu arada veteriner, Latincede hayvan demek.
1 haftalık menüm:
7.30 kahvaltı: 3 farklı renkli meyve+1 küçük su bardağı yoğurt/süt
9.30 ara: 1 dilim esmer ekmek+1 dilim peynir + domates-salatalık
12.00-12.30 Öğle: İstediğiniz kadar haşlanmış/közlenmiş sebze(1tatlı kaşığı zeytinyağı) veya az yağlı mantar sote+2-3 kaşık yoğurt
15.00-15.30 ara: 1 meyve+2 ceviz + yeşi lçay
18.30-19.00 Akşam: 1 tabak zeytinyağlı sebze yemeği+1 dilim ekmek + yağsız salata+3 kaşık yoğurt
VEYA
Doyana kadar balık/tavuk göğsü + yağsız salata+1 dilim ekmek
VEYA
4-5 kaşık kurubaklagil (fasulye/nohut/barbunya/mercimek)+salata+1 dilim ekmek
21.00-21.30 gece:1 meyve+1 fincan yeşil çay +2 kaşık yoğurt
Kızlar sonuçlar çok güzel. Geçen hafta aç karnına tartıyla bu hafta tok karnına arasında 600 gram fark var. Ancak 1700 gr yağ gitmiş 1000 gr kas gelmiş. Bacaklar ve gövdeden eriyorum. Vücut yağlılık oranım %36.2'den 34.1'e düşmüş.
Diyetisyenim metabolizma yaşımın da 45'den 44'e düştüğünü söyledi. Ben 40 yaşındayım.
Yeni menüm çok daha iyi. İsteyen olursa paylaşırım. Ancak 1. hafta menüsünü uygulamak lazım önce.
ne guzeel ben de bugun limonlu ılık suya basladimmBu arada günlük 2 lt suyu 2,5 lt'ye çıkardım ve 1 haftadır limonlu içiyorum.
ya sorma gogocum kizlar ramazan girmeden icelim diye tutturdular eşlik ettim mecbur hic de icesim yoktu aslinda ama kiramadim yine de 1 tanede kalabildim.Akşamüstü pek olmamış ama neyse takima donmenin şerefine diyelim.
Olur canım neden olmasın.kizlar takimin en tontişi olarak bisey dicem
haftaya birincilige oynasak ya gaza gelsek şöyle bi olmaz mı?
Gelmis mesajin.alla allaa benim yazdiklarim gidiyo muu yaabende niye cikmiuo acaba
bisey daha dicem 7xxll vardi o nerelerde?
ben kucukken veteriner olmak istiyodum :)
canım nöbetci veteriner saat kac olursa olsun danışma icin aranabilir mi? arkadasim baya bi azar yedi bi veterinerden de.. saat 4de danişma icin mi aranir diye.
kizlar ben degerlerimi banyo duvarima astım.ama bunlarin hepsini toplayinca kilomdan fazla cikiyor neden acaba
kilo 80.00
kemik 10.00
yağ.44.9
kas 27.3
su 37.8
öldü arkadaşımın hamsteri malesef .antalya da nobetci veteriner bulamadigi icin istanbuldaki nobetciyi aramis.o da terslemis.Ben olsaydım sıkıntı etmezdim zaten nöbetin de bir anlamı olmalı. Benim kliniğim varken nöbet sistemimiz yoktu. Kırsalda çalıştım, büyükbaştı daha çok. Gece çoğunlukta inek doğuramadığı için çağırırlardı (acil durum). Sıcak yatağımızdan kalkar giderdik. Çok yoğun bir çalışma hayatıydı. 2 yıldan fazladır kamu kurumunda uzman olarak çalışıyorum. Hekimlik yapmıyorum artık. Projeleri inceliyorum. İnşaatlarını, makine alımlarını takip ediyorum. Mesleğimi çok seviyorum ama saha şartları çok zor. Büyükşehirlerde de şartlar zor. Rekabet çok. Arkadaşınızın aradığı meslektaşım büyük ihtimalle yoğun bir gün yaşamıştır. Bazen hayvan sahiplerinin çok endişeli olmaları yoruyor. Tabii ki acil bir durumda her veteriner hekim destek olmak zorunda. Bunun için ettiğimiz bir yemin var.
Canım suyu toplama katmana gerek yok. Su zaten diğer dokuların arasında bulunur. Yani beraber hesap edilir.
öldü arkadaşımın hamsteri malesef .antalya da nobetci veteriner bulamadigi icin istanbuldaki nobetciyi aramis.o da terslemis.
sen nerde gorev yapiyosun.
ayy cok tesekkur ederim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?