Günaydın canım. Sodsyi bilmiyorum ödem yapıyomu.Kizlar iyi geceler ya ddanes ve oluroylebazen tartida fazla ciktiginizi yazmissiniz bende oyleyim neyin nesi bu anlamadim.
Soda odem tutar diye okumustum bir yerde ondanmi acaba.
Menumu yazayim
Gece: 1/2 kase yayla corbasi, 2ser kasik taze fasulye ve makarna, kucucuk parca pide
Aksam: 2 kasik yayla corbasi, 1 dolu kepce kuru fasulye, 4 kasik pirinc pilavi, visne kompostosu
Soda
Daha da bsy yemem sahura kadar zaten.
iyi geceler diliyorum
Hergün tartilmayi birak bence.ya inanmiyorum ya 80.7yle uyudum 81 le kalktim boyle bisey olabilir mi yattigim yerden mi kilo aldim ya ben.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Güzel olmuş menün sporun.günydın canlarım iyi pazarlar herkese.. önce dünkü menümü yazayım
cmt menüm :
sabah: 1 kase yulaf ezmesi sütle
öğle: yok maalesef uyumuşum
ara: biraz beyaz leblebi, 2 hurma
akşam saat 16 gibi: 2 yumurta ve 2 biberden omlet, 1 kase cacık, 1 dilim tam buğday
ara: 2 hurma
ara: 1 pk çubuk kraker, 1 bardak yağsız süt
spor leslie 3 fast mil+60 mekik + jillian karın egzersizleri 35 dk su 2 lt kadar, meto çayı 3 fincan
Günaydın canım amin inşallah.Günaydınlar herkese.hepimiz için güzel bir haftasonu olsun.Allah oruçlu herkesin yardımcısı olsun...
Beğendim dengeli olmuşGünaydın güzeller.
Güzel bir haftasonu dilerim.
Dünkü menümü yazayım.
Sabah:1 dilim tam buğday ekmek peynir domates salatalık ile klasik kahvaltı
Öğle:1 kepce domates corbasi,2 mücver, yoğurt
Arairamit pasta ince bir dilim.
Aksam:2 kofte, yoğurt, az pide.
1.5 saat park,1 saatte yürüyüşüm vardı.
Günü kapattım.
Gogocum ben şimdi mezun olucak kilodayım ya mezun olursam eyer istediyim zaman aranıza döne bilirmiyim.daha kara vermedim.sadece soruyorum.çünki 62kilodayım.aslında yetiyor bana bu,ama diyetimi bırakmaya niyetim yok hiç.belki ramazndan sonra mezun olurum.inşallah ramazan sonunda 60olurum.ramazandan kilo almayalım da.şimdi regl dönemim bitsinben de oruç tutucam inşallah.bakalım kilomuzu nasıl etkileyecek...
anaaa mezun mu vercez :) kacla baslamistin kuzum sen?Gogocum ben şimdi mezun olucak kilodayım ya mezun olursam eyer istediyim zaman aranıza döne bilirmiyim.daha kara vermedim.sadece soruyorum.çünki 62kilodayım.aslında yetiyor bana bu,ama diyetimi bırakmaya niyetim yok hiç.belki ramazndan sonra mezun olurum.inşallah ramazan sonunda 60olurum.ramazandan kilo almayalım da.şimdi regl dönemim bitsinben de oruç tutucam inşallah.bakalım kilomuzu nasıl etkileyecek...
gogocum ben surekli tartilmazsam motivasyonumu kaybediyorummGünaydın canım. Sodsyi bilmiyorum ödem yapıyomu.
Hergün tartilmayi birak bence.
Canım cok az yiyorsun, menülerini düzene sokmalısın, kilo veremezsin böyle
Canım az yiyorsun, diyetisyen akrabana sor bu menülerle kilo veremezsin vücudun stokluyor yediklerini kriz var sanıyor. Biraz meyve salata yoğurt ekle menülerine benxe
Evet tatlım.ben diyete ocak ayında başladım 75.800 le falan başladım ,ama siznle başladığımda 73.700düm.şimdi 62kiloyum.hedefim 60 aslında.ama 80% verdiyim için mezun ola bilirim.tabiki 60ı görmek de istiyorum.bakıcam artık duruma göre karar veririm...anaaa mezun mu vercez :) kacla baslamistin kuzum sen?
gogocum ben surekli tartilmazsam motivasyonumu kaybediyorumm
Günaydın canım. Sodsyi bilmiyorum ödem yapıyomu.
Hergün tartilmayi birak bence.
Güzel olmuş menün sporun.
Günaydın canım amin inşallah.
Beğendim dengeli olmuş
Mezun olursan bizimle sohbete istediğin kadar gelebilirsin. Ama kilo alırsan listeye girmek için en az 6 ay sonra donebiliyosun canım.
Ben de hergün tartılınca kendimi frenliyordum. Daha az yiyordum. Şimdi artık direkt menüye uymaya çalışıyorum. Aslında benim daha önce de yapmam gereken bir menü oluşturmakmış. Diyete başlamadan önce günlük yediklerimi kalorileriyle yazmıştım zaten. Bu sayede günlük2500 kaloriden 2000 kaloriye, 75 kilodan da 74'e düşmüştüm. Sonrasında diyetle 72.5.anaaa mezun mu vercez :) kacla baslamistin kuzum sen?
gogocum ben surekli tartilmazsam motivasyonumu kaybediyorumm
Merhaba kizlar umarim herkes iyidir. Ben temizlik yaptim biraz hafifledim valla. Uzun zamandir ne cam silebiliyordum ne de buzdolabinin icini. Esimle onlari hallettik bugun. Bide sigara boregi sarip buzluga attim. Kiyma cikardim ama kofte yapmayi bilmiyorum pekbuzluga girecek bir tarifiniz varmidir acaba?
ben de hayatim boyunca hic bi listeye uyamadimBen de hergün tartılınca kendimi frenliyordum. Daha az yiyordum. Şimdi artık direkt menüye uymaya çalışıyorum. Aslında benim daha önce de yapmam gereken bir menü oluşturmakmış. Diyete başlamadan önce günlük yediklerimi kalorileriyle yazmıştım zaten. Bu sayede günlük2500 kaloriden 2000 kaloriye, 75 kilodan da 74'e düşmüştüm. Sonrasında diyetle 72.5.
annemler mevsimlik sebzeleri buzluga koyuyor :)Merhaba kizlar umarim herkes iyidir. Ben temizlik yaptim biraz hafifledim valla. Uzun zamandir ne cam silebiliyordum ne de buzdolabinin icini. Esimle onlari hallettik bugun. Bide sigara boregi sarip buzluga attim. Kiyma cikardim ama kofte yapmayi bilmiyorum pekbuzluga girecek bir tarifiniz varmidir acaba?
Mısır gereksiz ama seviyorum işte...peki lavaş?peki lavaş?
Kiymayi geri buzluga koyma canım. Ama taze kiyma aldığında kofte yapıp buzluga atabilirsin. Biber dolması yapıp atabilirsin buzluga mercimek çorbası yaptigimda fazla yapıyorum ben kaplara koyup atıyorum buzluga.daha aklima geldikçe yazatim. Isterseniz yemek tarifleride paylaşalım burda.ne dersiniz.
ben de hayatim boyunca hic bi listeye uyamadim
gunluk calisma programlari ders programlari diyet listeleri vs vs vs
annemler mevsimlik sebzeleri buzluga koyuyor :)
ben genelde buzluga kofte et tavuk koyarim
ya da soganlari kucuk kucuk dograyip buzdolabi posetlerine parca parca koyarim yemek yapcagimda ordan cikaririm elim hic sogan kokmaz :)
canim sordum simdi degisime girermis
yani
yarım lavaş= 1 dilim ekmek
Dogru ya sagliksiz oluyor, yeni aldigimda yapar atarim artik bunu yapip tuketmek lazim. Bana uyar valla cok faydalanirim:) mesela bnde corba yapip atayim diyorum ama nasil bir kaba koyabilirim blmiyorum. Bisey daha sorayim ben fasulye ve nohutu bi gece onceden islatyrm o yuzden tekrar haslamiyorum. Buzluga ne sekilde atabilirim illa haslamak mi gerekir? Buzlukta sarma var inan pisirmeye cesaret edemedmden duruyor oyle:)
Nohut ve fasulyeyi haslaak gerek ama normalden az küçük posetlere koyuyorum ben tek ogunluk.biber patlican közlenmiş koyarim.çorba tupper var kare hem buzluga hem mikrodalgaya girebilen ya onlarla koyuyorum yada posete koyip ağzını sıkı baglayarakta koyarim.Sogan olayini bend yapiyorum buyuk kolaylikmis ya:) bide kirmizi biberlerin tam mevsimini bekliyorum kisin yemeklere koymak guzel oluyor renk ve tat veriyor. Baskada aklima gelen bisey yok. Annemde buldugu herseyi koyar buzluga :)
Çok güzel manzarabu kiz yuruyuste bu da benden size
rapor pazar
sabah
4 tane minik puaca
oglen careals bars yazan
80 kalori
aksam da
salatali olan tabak :))
1 turk kahvesi
1 soda
2 litre su
birazdan bitki cayi
1 saat 40 dk yürüyüş
gogom evde diyetistyen var da bi denk gelebilsek ayni evdeinan sorcagimi watsaptan soruyorum :) ama ne yesem kilo aliyorum gogocum valla okadra cok moralim bozuluyo ki az yiyorum da noluyo gitmiyo kilolar bak hala 70lere inemedim
rapor pazar
sabah
4 tane minik puaca
oglen careals bars yazan
80 kalori
aksam da
salatali olan tabak :))
1 turk kahvesi
1 soda
2 litre su
birazdan bitki cayi
1 saat 40 dk yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?