Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

günaydın kızlar bende pazar menümü yazayım.. çok bunaldım 2 gündür evdeyim depresif takılıyorum resmen..
sabah: 1 kase yulaf ezmesi sütle
öğle:1 yumurta ve 1 kabaktan omlet, 1.5 dilim tam buğday,1 kase cacık
ara: 4 hurma
ara: 1 pk çubuk kraker
akşam: 1 tabak taze fasulye,1 kase cacık, 1.5 dilim tam buğday
ara:yarım kase beyaz leblebi,1 dilim ekmek be bir parça light peynir

su 3 lt kadar, spor leslie 3 fast mil+jillian karın egzersizleri 30 dk, meto çayı 3 fincan

günaydın güzel olmuş canım kek göze batmamış hiç gayet düzenli menulerin

Duzenli gayet güzel. Ne güzel uyabiliyosun listeye.

Sporunda menunde güzel olmuş canım.

Günaydın canlar

biberle patlıcanı nasıl közlüyorsun peki canım fırında mı ocakta mı?

bu kiz yuruyuste bu da benden size

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

harikaymış

Güzel menüleriniz kızlar.
Ddanescim sporunda çok iyi

Günaydın canlar

harikaymış

Biberi fırın trpsilerine koyup kozluyorum kolay oluyo patlıcan fırında yada ocakta közmatik diye bişey varya onda oluyo. Aslında en güzel mangalda oluyo ama ugrastiriyo biraz.

dünkü menümü yazayım gerçi önceki günle aynı, yemek bitmedi devam aynısına

Gece: 1 dilim pide ile domates, peynir, azcık tereyağ/reçel, 2 bardak çay

Akşam: 4 kaşık kuru fasulye, 3 kaşık pilav, 1 bardak vişne kompostosu, salata, 1 dilim ekmğe denk pide

Biberi fırın trpsilerine koyup kozluyorum kolay oluyo patlıcan fırında yada ocakta közmatik diye bişey varya onda oluyo. Aslında en güzel mangalda oluyo ama ugrastiriyo biraz.

Mangaldakinin lezzeti apayrı oluyo ama dediğin gibi uğraştırır. Közmatik edinmek lazım özellikle patlıcan seviyorum çünkü ben. Yada alana kadar elektrikli ızgarada da olur herhalde :) peki bütün şekilde mi atıyorsun buzluğa yoksa yemeye hazır şekilde mi? Ay çok cahilim

Yok canım cahillik değil hepimiz öğreniyoruz yeni şeyler. Patlicanlara çatal yada bıçakla bikaç delik acican.elektrikli izgarada olur tabi. Soyup dilimliyorum ben.yenicek halde yani istediğin miktarda koy posetlere karışık ta koyabilirsin. Salatasida guzel oluyo domates soğan sarmisakla kavurup yemekte yapıyorum.

tamam canim meyveli yogurt cok seviyorum zaten evde kendim yapiyorum mis gibi :)

gogocuum ben zaten oglen uyaniyorum biliyosun o yuzden pek zorlanmiyorum yine de az mi ki?

Sağolasın ya çok işime yarayacak bunlar

Güzel olmuş canım
Canım kıymayı yiyebileceğin kadar porsiyonlara böl, öyle at buzluğa bence, aksamdan dolaba indirirsin çözülür kullanırsın hemen. Köfteyi ilk aldiginda kiymayi, hazirlayip koyarsan bisey olmaz ama yumurta koyma buzluga atacagin köfteye bozulma ihtimali yüksek. Birde kiymayi posete koyup incecik olacak sekilde bastirirsan suda da çok kısa sürede cözdürebilirsin. Ben öyle koyarim hep aksam unutsam bile cikarmayi su dolu kabin icine koyuyorum cabucak çözülüyor.
Yine az olmuş canım
Güzel olmuş
Gayet güzel olmuş canım
Canım sporunla iyi olmuş gayet

Güzel canım, oruç tutuyorsun gayet iyi bence

Evet canım ince poşetlemek çok rahat oluyor, annem öyle yapar. Ben ise top top koymuşum poşete dün buzlugu temizlerken farkettim annemin getirdikleri az yer kaplıyor, benimkiler fazlaca
oruç iyi hoşta azıcık yaptığım yemekler bile bitmiyor dökmemek için mecbur yiyoruz, sıkılıyorum o yüzden biraz :) ahh bekarlık ah

Bekarlik sultanlik dimi.

Duzenli gayet güzel. Ne güzel uyabiliyosun listeye.

Sporunda menunde güzel olmuş canım.

gogo ben 6 öğün besleniyorum, alıştım da ama diyetim bitince taş devri diyetine geçmeyi düşünüyorum. Yani bedenim şekersiz beslenmeye alışınca öğün sayılarımı azaltıp 2 öğüne indirmeyi düşünüyorum. Bu konuda yazılar okuyorum ve bana mantıklı geliyor. Sabah geç saatte ve akşam üzeri olmak üzere 2 öğün. Aralarda bol su ve yeşillik.

Günaydın canlar

harikaymış

Biberle patlıcanı fırın tepsisine koyunca birkaç çatal batırmayı unutma canım. Ben bi unuttum da sonra fırını zor temizledim.

Bu menülerin kalorisi ne kadar? Çok az olsa gerek. Ve doyabiliyor musun?

Bekarlik sultanlik dimi.

Hemde ne sultanlik, eş yardim etse bile olmuyor ya.

Biberle patlıcanı fırın tepsisine koyunca birkaç çatal batırmayı unutma canım. Ben bi unuttum da sonra fırını zor temizledim.
Bu cok onemliydi benim icin sagolun az cok biliyodum cizik atma olayini, ama unutmakta cok olasi:)) firin olayini duyunca aklima yer etti bile, simdi hayatta unutmam herhalde :)

İyi akşamlar canlarım.sabah geldim.yazdım ama gitmedi sonra da vakit bulamadım.annemlerdeydim.yeni geldim eve. Fena halde başım ağrıyor şimdi de.kızımı da uyuttum,burası çok çok serin.dışarı da çıkamadık.bu hafta spor adına fena oldu.ama menüler iyi.annemlerde 1ince dilim pasta dışında kaçamağım olmadı.yarın yazarım menümü.kızlara bakınca da menüler fena deyil.uzmanvetin sonucunu meral ediyorum.çünki menüleri taşıyor resmen.oluröyle bazen sen bu menülerle zaten zayıflayamazsım kuzum çok düzensiz ve çok az...sadenese fikirler verilmiş. Çoğunu ben de bilmiyordum iyi oldu vallaha.bir tek kıyma fikrini biliyorum.çok iyi oluyor incecik koyduğun zaman.hem çabuk çözülür hem de az yer kaplar...ben de baklagilleri önceden haşlar koyarım.hem sonra zaman almaz,hem de buzluktan çıkarınca yumyumuçacık olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…