Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

canım senin menüler hala çok az bana göre.. salatan bile 2 lokma enazından onları arttır biraz..
sağol canım atlattık çok şükür bitti
yattım valla nöbetten çıkınca asla yatmam diyen ben..
bu yeni listen heralde meyvelerden kurtulmuşsungayet düzenli görünüyor..
Güzel olmuş canım menün sporun

Iyi nöbetler canım kötü olmuş böyle pat diye cagirmalari.

Canım hoşgeldin nasılsın halledebildinmi işlerini
ya sorma inadına yapıyorlar sanki 2 gün önce de aradım söyledim akşamdan haber verin bari diye.. sözde tamam dediler sabah 9.30 da nöbete çağırıyorlar..evde kimse yok nee olsa diye iyice abarttılar..
ramazan için iyi olmuş canım..

eklemeyi unuttum kızlar yatarken de 1 bardak süt içip öyle yatıcam mide bi tuhaf benim bugün..

çok geçmiş olsun..
çok geçmiş olsun canım en kısa sürede iyileşşin inşallah..
seninde maşallah bu ara çok düzenli gidiyorsun

iyi nöbetler canım bizde seni seviyoruz bu durgunlukta benimde payım var biliyorum da b ara depresifim biraz yoğunluk haricinde..

bak burda daha düzenli olmuş menün aç karnına meyve yemişsin sende bu arada

neyse ben yatıyorum yoksa bayılıcam birazdan iyi geceler millet görüşürüz evdeyim yarın diye düşünüyorum

Günaydın canlarım.dün bugün oruç tutucam diye büyük bir hevesle uyudum,sonra baktım reglim tam bitmemiş tutamadım.dünün raporunu vereyim.
Sabah 1dilim ekmek,domates,peynir,çay
Ara yok
Öyle 2kaşık etli sebze yemeyi,1dilim ekmek,salata
Ara 2lokma kavun
Akşam 3köfte,2dilim ekmek,salata,ayran
Ara kiraz
2litr su,spor yok...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

enee yenmiyo mu kii

gogocum biz de seni seviyoruuz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
yeniyor yeniyor uzmanvetin listesini takipedeceksin acaba diye düşündüm biran..

günaydın canım menü yıkılıyor sporuda ekleyebilsek hep beraber

günaydın güzeller nasılsınız bakalım..ben geç kalkarım diye düşünüyordum bugün ama yine erkenden ayaktayım.. şimdi leslie yapıcam ardından arkadaşa kahvaltıya geçicem.. biraz sosyalleşeyim de açılayım artık..tartıdan önce son gün ve bende durum yine fena..bu günü de semizotuyla geçirirsem yarına daha güzel olur belki sonuç..

Günaydın Canlar
Dün geç vakitte yaptığım egzersiz yüzünden uyuyamadım. Yine de iyi hissediyorum. Öğlene çıkar acısı. Bakalım.

Dünkü menüm:
sabah (07.30): Ballı limonlu 1 bardak ılık su
2 dilim peynir, 5 adet zeytin, bir dilim tam buğday,
bol yeşillik

Ara:2 bardak su
2 erik, 3 yemek kaşığı yoğurt

Öğlen:2 bardak su
1 kase taze fasulye, 1 dilim ekmek, yarım kase yoğurt

20 dakika hafif yürüyüş

Ara: 2 bardak su
2 adet kuru incir, 7 adet badem içi

Akşam: 2 bardak su
3 köfte, 1 bardak kefir, yağsız salata, 1 dilim tam buğday

Yatarken: 2 bardak su
15 adet beyaz üzüm, yarım su bardağı kefir

30 dakika plates

Güzel düzene giriyo menüler
Yoğun olunca acıkıyorum bende gece dışında güzel olmuş
Evet baya hafif olmuş
Listeniz yokmu aylık niye öyle çağırıyorlar canım. Hep evi yakın olan yanlız olan favori olur zaten.
Teşekkürler canım

Güzel olmuş menün canım.

Günaydın canım benimde nobetim kötü geçti. Eve gelip yatarım diyodum uykum açıldı. Neyse öğleden sonra biraz kestiririm belki.

Güzel olmuş canım.

Günaydın canım benimde nobetim kötü geçti. Eve gelip yatarım diyodum uykum açıldı. Neyse öğleden sonra biraz kestiririm belki.

Güzel olmuş canım.

geçmiş gitmiş olsun bidahaki nöbetin güzel olsun :) yatabilirsen uyu canım.. ramazanda sakin olurdu bizim nöbetler bu yıl ne olduysa hareketli girdik ramazana sdporumu yaptım sabah sabah vicdanen rahatım bugün enazından..şimdi de komşuya geçiyorum görüşürüz..

Evet biraz fazla olmuş ama harcadığın kalori de önemli tabi.

Canım menünü beğendim ancak meyve yanına bir de yoğurt eklesen iyi olmaz mı acaba?

Arkadaşlar benim bir sıkıntım var. Çok su içiyorum hatta listenin dışında da 2-3 bardak içtiğim oluyor. Ancak kabızlık problemim arttı. Sebebini anlayamıyorum. Dün başladığım ilaçlar da iştahımı korktuğum kadar açmadı ama umarım kabızlık sorunumu artırmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…