canım sürekli yapıp içen bi ben kaldım heraldeyaz gelince çayları biraz kenara bırakıyoruzda soğukta içiyorum ben sıcak daha etkilidir büyük ihtimallede.. vereyim ben tam tarifi
2yeşil elma( yada herhangi bi çeeşit ama yeşil elmayla tadı daha güzel oluyor)
1 limon kabuklarıyla
1 tatlı kaşıgı tane karabiber
yarım demet maydanoz saplarıyla
1 kabuk tarçın
1 parça taze zencefil
istersen 1 kaç tane karanfil ben katmıyorum..
2 lt su 20 dk kaynat 20 dk demle süz afiyet olsun..
canlarım netten baktım da sena çayı sinameki çayıyla aynı.. damlanurum iyi değil o kullanma bence.. emzirirkende vermiyorladı onu senin kız büyük artık ama..cidden bağırsakları alıştırıyor içinde sinameki olan 9lu çayları bile kullanmıyorum ben..
kızlar ya tansiyonum düşüyor benim akşam zaten az yemiştim gece de kalkamayınca daha kötü oldu. Bağırsak sıkıntımdan karnımda ağrıyor. Azcık uyumayı deneyeceğim
Selam kızlar.
Teşekkür ederim hepinize. İnşallah toparlayacak. Yemek yemiyor hiç uğraşıyorum 2 gündür bir lokma yesinde ilaç icirebileyim diye. Mutfakta geçiyor ömrüm. Anneme geldim sabah değişiklik olsun dedim belki acıkır toparlar ama keyfi iyi sadece onun dışında durumlar aynı. Akşam dönerim tartı yok annemde, sabah kilo bildirimi yaparım. Sizlerde iyisiniz umarım. Öpüyorum hepinizi.
Yattım uyudum hiç bişey yapamadım kızları aldım dışarı çıkarttım birazdan eve doneriz.geçmiş gitmiş olsun bidahaki nöbetin güzel olsun :) yatabilirsen uyu canım.. ramazanda sakin olurdu bizim nöbetler bu yıl ne olduysa hareketli girdik ramazanasdporumu yaptım sabah sabah vicdanen rahatım bugün enazından..şimdi de komşuya geçiyorum görüşürüz..
Limonlu ılık su iç canım büyük bi bardağa bütün limon sık.Arkadaşlar benim bir sıkıntım var. Çok su içiyorum hatta listenin dışında da 2-3 bardak içtiğim oluyor. Ancak kabızlık problemim arttı. Sebebini anlayamıyorum.Dün başladığım ilaçlar da iştahımı korktuğum kadar açmadı ama umarım kabızlık sorunumu artırmaz.
Eve gidince okuycam.Akıl diyeti:
ceviz, yumurta, somon balığı ve ıspanak
http://www.kigem.com/aklinizi-basiniza-toplayacak-bir-oneri-beyin-diyeti.html
Merhaba hoşgeldin. Şu anda yok canım izinde olup 100 ün üstünde başlayan arkadaş var ama 90 hatta daha aşağı inmiştir sanırım.Merhabalar herkese bılmem kaç yıl önce bu topiği ben açmıştım. Sızlere bır soru sorucam cevap verırsenız sevınırım.aranızda 100 kilonun ustu yada vki si 40 uzerı olan varmı varsa bılgı versın lütfen
Sen kendi duzenine uygun beslenebilirsin anneye selam söyle tuz zehir gibi düşünsün atmasın yemeklere.yav kizlar bisey dicem ben simdi evde genelde yalnizim kendime gore biseyler yapiyorum ediyorum da ben bu pazar memlekete gitcem butun duzenim alt ust olcak yine. yatmam kalkmam yemekler annem de sagolsun tuzu basar yemeklere evde habire yemek yeniyo herkes alakasiz saatlerde acikiyo cok korkuyorum ya inanin gitmek bile istemiyorum eve
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Güzel evet etkili ama zorda kalmadikca yapmamak lazım.Ben kilo problemimden obezıte ameliyatı olarak kurtuldum arkadaslar su an 59 kıloyum 48 kılo verdım. Kılosu cok fazla olanlar ıcın cok etkılı bır yontem burdan duyurmak ıstedım acıkcası
Benim annem hasta olduğu için Laparoskopik mide rezeksiyonu oldu şimdi kuş kadar ama ameliyat sonuçta hastalık yoksa gereksiz.eyvah eyvak çok tehlikeli.. kendi liste yap gitmeden yemek saatleri araöğünler hepsinin yazdığı.. ancak öyle kurtarırsın..
anladım şimdi bende anket tarzı bişey mi var acaba diye düşünmüştüm.. diyetle sporla veremeyenler için son çare olarak olabilir ameliyat elbette ama öncelikle sağlıklı beslenmeyle kilo vermeye çalışmak gerekir diye düşünüyorum herhangi bi rahatsızlıkta yoka kilo vermeye engel olan.. kelepçe takıldı heralde size değil mi?
Su çok icmelisin.Dünkü menüleri yazayım;
Gece: 2 köfte, 1 dilim pide, 1 kk peynir, 1/2 domates, 2 çay
Akşam: 1/2 kase yeşil mercimek çorbası, 1 dilim pide, 3 kaşık türlü yemeği, 3 kaşık bulgur
üzüm, 1/2 şeftali
Sanki bişeyler daha varda unutmuşum gibi geliyor, varsa gelir aklıma zaten eklerim.
spor yok, eve zor gidip geliyorum
Su ise çok azsuyun önemli miktarını gece içiyorum, ve bu gece sahura kalkamadım
Ya su olayı ister istemez fazlasıyla azalıyor ramazanda, acaba bu sebepten mi bağırsaklarım çalışmıyor
Mate kullanıyorum bende yağları yakiyo demişti diyetisyen.Tabii ya. Ben geçen haftalarda sık sık mate-funda çayı demliyordum işyerinde. Ramazan girince çayı kaldırdılar. Sıcak su olmayınca demlemiyorum. Eve gidince de yeşil çay içiyorum genelde. Sağolasın iyi hatırlattın. Evde yaparım ben de. Eskiden Manuela diye bir Brezilya dizisi vardı. Belki hatırlayanlar vardır. Orada sürekli mate içerlerdi. Üstüne su ekleyip hem de. Onların geleneksel içeceği imiş. Ama Funda eklemesem acı oluyor. Bir de 80 derece sıcaklıktaki suya demlenince acı olmuyor.
Dikkat et canım yat dinlen.kızlar ya tansiyonum düşüyor benim akşam zaten az yemiştim gece de kalkamayınca daha kötü oldu. Bağırsak sıkıntımdan karnımda ağrıyor. Azcık uyumayı deneyeceğim
Selam kızlar.
Teşekkür ederim hepinize. İnşallah toparlayacak. Yemek yemiyor hiç uğraşıyorum 2 gündür bir lokma yesinde ilaç icirebileyim diye. Mutfakta geçiyor ömrüm. Anneme geldim sabah değişiklik olsun dedim belki acıkır toparlar ama keyfi iyi sadece onun dışında durumlar aynı. Akşam dönerim tartı yok annemde, sabah kilo bildirimi yaparım. Sizlerde iyisiniz umarım. Öpüyorum hepinizi.
Sen kendi duzenine uygun beslenebilirsin anneye selam söyle tuz zehir gibi düşünsün atmasın yemeklere.
.
Ayy doğrumu canım ya?bilmiyordum hiç.ben çox killanmıyorum zaten.3haftada bir kez,ama öyle aşırı oshal falan da yapmıyor.ondan 1zararı olmaz diye düsündüm..canlarım netten baktım da sena çayı sinameki çayıyla aynı.. damlanurum iyi değil o kullanma bence.. emzirirkende vermiyorladı onu senin kız büyük artık ama..cidden bağırsakları alıştırıyor içinde sinameki olan 9lu çayları bile kullanmıyorum ben..
Super canım.aferin sana. ..kofteler kendi yagiyla tavada pisti
yumurtada az zeytin yagi var
meyveli yogurdun icinde yarim seftali nektari 5 uzum ve 3 kiraz var
oglen uyandim kavalti tabagi oglen
meyveli yogurt ara
semizotlu kofte tabagi aksama ait
aksam yatarkeb bitki cayi icicem
bugun fazla su icemedim sanirim cumartesi kpssye kadar spora da cikamicam
ben de yeni katıldım arkadaşlar aranıza herkese selam
kilom 73.. bu kilo cetvelini nasıl yapıyorsunuz bilen var mı?
Ekleniyo bende ama hızlı cevap dersen eklenmiyokizlar ben menulerimi yine fotolu paylascaktim ama goruntu ekle butonu kaldirilmis sizde ne durumda bi bakarmisiniz
kofteler kendi yagiyla tavada pisti
yumurtada az zeytin yagi var
meyveli yogurdun icinde yarim seftali nektari 5 uzum ve 3 kiraz var
oglen uyandim kavalti tabagi oglen
meyveli yogurt ara
semizotlu kofte tabagi aksama ait
aksam yatarkeb bitki cayi icicem
bugun fazla su icemedim sanirim cumartesi kpssye kadar spora da cikamicam
Aramıza hoşgeldin. Ben de geçen hafta katıldım gruba. Beraber hem kilolarımızdan kurtulacağız hem de sağlıklı besleneceğiz inşallah.ben de yeni katıldım arkadaşlar aranıza herkese selam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?