Tarçınlı süt yada tarçınlı çay dene canımkizlar ben sabahtan meyveli yogurdun kalanini buzluga koymustum dondurma gibi yedim onuyalniz ben regl olucam yakinda canim fena fena halde tatlı çekiyo ne gibi bi cozum bulabiliriz?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ben akşamları yapıyorum yada evde yapıyorum spor.hoşbulduk:) ankaradan katılıyorum.. yazın hep evdeyim. arkadaşlar havalar baya sıcak yürüyüş yapabiliyormusunuz gündüz pek çıkılmıyor.. sabah yada akşam yapmak lazım
iyi geceler kızlar menümü yazıp yatıyorum geç kaldım bu akşam..
sabah: domates salatalık, 1 kk beyaz peynir, yarım kk kaşar, 1 kaşık cacık, 1 minik fırında börek, 1 küçük poğaça, bolca çay
öğle yok kahvaltı geç bitti
ara:1 probiyotik yoğurt
ara: vişne soda
akşam: 3 kaşık kepekli makarna yoğurtla, semizotu salatası, 1 yumurtadan biberli omlet
ara vişne soda
su 2 lt kadar meto çayı 2 kupa spor leslie 3 mil
hoşbulduk:) ankaradan katılıyorum.. yazın hep evdeyim. arkadaşlar havalar baya sıcak yürüyüş yapabiliyormusunuz gündüz pek çıkılmıyor.. sabah yada akşam yapmak lazım
***4. TAKIM 368. ETAP***
Damlanur1062.0/ / /% )
gogo240568.0/ / /% )
Ellanazz72.0/ / /% )
sadness101256.0 / / /% )
Ddanes: (53.3/ / /% )
Adigegupse: ( 70.0 / / /% )bildirimde bulunmadı
oluroylebazen: ( 80.4/ / /% )
uzmanvet74.0/ / /% ) yeni üye hedef kilosu 69 kilosu 2'ye bölündü
4.TAKIM ORTALAMASI: %
hoşbulduk:) ankaradan katılıyorum.. yazın hep evdeyim. arkadaşlar havalar baya sıcak yürüyüş yapabiliyormusunuz gündüz pek çıkılmıyor.. sabah yada akşam yapmak lazım
Tebrikler canımgecen hafta 80.4
bu hafta 79.2
Ooo hırs iyidir hadi bakalımtakimin en tombigi olmak cok kotuymus hee suan elanaza ve uzmanvet e yetismek icin fena hirs yaptim
Geçen hafta sormuştu mezun olsam nasıl olur diye karar verdimi bilmiyorum.neee aynuurr mezun muuuu oluyoor darisi başımıza yareppiiimm
canım before after yap da bize at veeee mezuniyet hikayeni yaz :)) ayrica ara ara gel bak ben size ugramistim ama kaldim hihahaho
gogocum gupsenin akıbeti nolucak yav
Günaydın herkese.gogocum ne düşünüyorum biliyormusun.oruçlular bildirimlerini iftardan önce yapsın mı?ne de olsa iftatda yiyip 1kaç saate uyuyoruz,sahurda yiyip yatıyoruz.onlarla sahurdan önce de sonra da tartılsak doğru olmaz bence.zaten bildirim yarın.akşam akşam toparlarsın listeyi.zaten oruçlu bir sadnes bir de ben galiba...
Tabiki olur canım amaç liste cumaya hazır olsun zaten.
Sen karar verdinmi mezun olmaya.
Ok o zqman.yok tatlım ya olmuyorum daha.yetmiyor bana şu zayıflık.60a bi ulaşayım bakarız sonrasına.aslında hem de sizi ve bedlenme biçimimi bırakmak istemiyorum
Sevindim canım kalmana
Güzel olmuş menün canım. Araya bir de yoğurt veya kefir ekleyebilirsin. Ben hafta sonu Ankara'dan kefir mayası aldım. Mayalaması da çok rahat. Marketten aldığım sütle bile kolayca tutuyor. Her akşam 1 su bardağı mayalıyorum. Tavsiye ederim. Henüz bağırsaklarla ilgili faydasını görmedim ama zamanla göreceğim sanırım.oglen (oglen uyamdim)
ac karnina
1 kayisi
5 uzum
2 kiraz
kavalti (oglen)
yarim domates
yarim salatalik
4 zeytin
1 yumurta
bir dilim peynir
iki dilim kizarmis kepek ekmek
ara
2 kayisi
1 tahıl bar
sade turk kahvesi
aksam
1 kase kiymali mercimek
yatarken : bitki cayi icicem
spor yok
2 litre su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?