- 17 Nisan 2013
- 1.881
- 1.709
- 123
Günaydın kızlar.daha 2gün önce annemlere gelirken kilom 60dan aşağıdaydı.izninizle kilomu 60bildirip mezun olmak istiyorum.inşallah eve gideyim önce sonra fotoğrafı ve güzel bir mezun yazısı paylaşırım...bir de aranıza sohbet için sık sık katılırım aaaa şimdiden söyleyim...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
http://onedio.com/haber/hayatinizi-2-dakikada-degistirebilecek-10-madde-309801 buyrun okuyun kizlar
Hmm güzelmiş başka yazılarda var vakit bulunca okurum.http://onedio.com/haber/hayatinizi-2-dakikada-degistirebilecek-10-madde-309801 buyrun okuyun kizlar
Hayırlı olsun canım geri alma kiloları tamammiGünaydın kızlar.daha 2gün önce annemlere gelirken kilom 60dan aşağıdaydı.izninizle kilomu 60bildirip mezun olmak istiyorum.inşallah eve gideyim önce sonra fotoğrafı ve güzel bir mezun yazısı paylaşırım...bir de aranıza sohbet için sık sık katılırım aaaa şimdiden söyleyim...
Bu arada vakit varken dünün menüsünü paylasayim
Sabah 1 kase yulaf ezmesi sütle
Ara 2 kuru kayisi
Öğle 1 yumurta ve 2 biberden omlet yarim kase yoğurtlu semizotu salatasi
Ara 1 kase yeşil salata 7-8 badem
Aksam 2 kase tavuklu tarhana corbasi semizotu salatasi
Ara 1 KK helva 1 tane danette çilekli
Spor yok su 3 lt kadar meto cayi 3 kupa
Bütün arkadaşlar salata yapsa ne iyi olurselam güzeller ben geldim.. işim yokken bi arkadaşa gideyim dedim bunaldım zaten evde.. sağolsun bana salata yapmışberaberce yedik ara öğün olarak...keşke bütün arkadaşlar böyle yaklaşsa kilo vermeye çalışırken ne kadar kolaylaşırdı işimiz birazdan nöbete gidicem e yemek işini ne yapsam karar veremedim evde yiyip gitsem daha iyi olacak gibi.. geceyi acıkmadan atlatırsam ne güzel olur..
Zamanla daha bağımlı hale geleceksin burayaHoşbulduk canım bende 40 beden olacakmıyımmmm evet:)) tebrik ediyorum arkadaşlar hepinizi bide gerçekten süper bişey bu takım sürekli işi bırakıp bakıyorum acaba ne yazdılar diye :)morel kaynağısınız
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Güzel bence, diyetisyene gidiyormuydun?Bugün sporum 2 saat sürdü hoca çalıştırdı canıma okuduama olsun azimle.... Devamm
Sabah
Kibrit kutusu peynir 2 dilim tam buğday(ince dilim)
Öğle
Kabak yemeği zeytinyağlı 1 dilim tam buğday ekmeği
Akşam
Bir koçan mısır haşlanmış
1 kase tam yağlı yoğurt:)
1 dilim çavdar ekmeği
Bugün içtiğim su 4 lt
Sizce nasıl?
Tebrik ederim canım, her zaman gel. Darısı başımıza artıkGünaydın kızlar.daha 2gün önce annemlere gelirken kilom 60dan aşağıdaydı.izninizle kilomu 60bildirip mezun olmak istiyorum.inşallah eve gideyim önce sonra fotoğrafı ve güzel bir mezun yazısı paylaşırım...bir de aranıza sohbet için sık sık katılırım aaaa şimdiden söyleyim...
Güzel canım.Bu arada vakit varken dünün menüsünü paylasayim
Sabah 1 kase yulaf ezmesi sütle
Ara 2 kuru kayisi
Öğle 1 yumurta ve 2 biberden omlet yarim kase yoğurtlu semizotu salatasi
Ara 1 kase yeşil salata 7-8 badem
Aksam 2 kase tavuklu tarhana corbasi semizotu salatasi
Ara 1 KK helva 1 tane danette çilekli
Spor yok su 3 lt kadar meto cayi 3 kupa
Bunuda yeni buldum.
Bütün arkadaşlar salata yapsa ne iyi olur
Zamanla daha bağımlı hale geleceksin buraya
Güzel bence, diyetisyene gidiyormuydun?
Tebrik ederim canım, her zaman gel. Darısı başımıza artık
Güzel canım.
60 canım
Herkese lazım böyle arkadaş canım.
Benimde var göbisim canım.
Teşekkür ederim canım.
2 beden kücukmu? Evdeki küçükler yetiyor bana, onlara giricem inşallah canım.
Kolay gelsin canım.
Iyi geceler canim.
Güzel olmuş canım.
Hmm güzelmiş başka yazılarda var vakit bulunca okurum.
Hayırlı olsun canım geri alma kiloları tamammi
Hmm danette yemeyeydin iyiydi.
Hmm güzelmiş başka yazılarda var vakit bulunca okurum.
Hayırlı olsun canım geri alma kiloları tamammi
Hmm danette yemeyeydin iyiydi.
Kızlar yaa bu arada gece sahur zamanı alarmı kapatıp uyumaya devam etmişim bir uyandım ezana 10 dkdan az var, o süre içerisinde yedik... dünkü menümde olan ev poğaçasıyla su koydum tepsiye bi poğaça bi su çok komikti halimizmidem ağrıyor şimdi de
Maşallah :) darısı başımıza artık ne diyelim kilo vermişken koruman çok önemli ben o hatayı yaptım verdim kiloyu sonra yemeye devam ettimhaliyle dahada çok alıyorsun . Kib zayıf kal hoşçakal:)
Bütün arkadaşlar salata yapsa ne iyi olur
Zamanla daha bağımlı hale geleceksin buraya
Güzel bence, diyetisyene gidiyormuydun?
Tebrik ederim canım, her zaman gel. Darısı başımıza artık
Güzel canım.
herkes aynı fikirde bence salata konusunda.. en anlayışlı arkadaşımdır kendisidaha önce gittiğim bir günde de denemem için sarımsak çayı hazırlamıştı bana annesiyle ya ben diğerlerini bırakıp kahveye bitek bu arkadaşa gideyim en iyisi dimi
canım sizde sahur kaçta oluyor? burda kimse yatmıyor 2.45 de sahur oluncahızlı yediğin ve üstüne yattığın içindir bence.. ben pisboğazlık edince oluyor geç yersem ertesi gün perişan oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?