Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günaydın kızlar.daha 2gün önce annemlere gelirken kilom 60dan aşağıdaydı.izninizle kilomu 60bildirip mezun olmak istiyorum.inşallah eve gideyim önce sonra fotoğrafı ve güzel bir mezun yazısı paylaşırım...bir de aranıza sohbet için sık sık katılırım aaaa şimdiden söyleyim...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gunaydin canlarim eve geçince kilomu paylasirim büyük ihtimalle sabitimdir zaten de..

Bu arada vakit varken dünün menüsünü paylasayim
Sabah 1 kase yulaf ezmesi sütle
Ara 2 kuru kayisi
Öğle 1 yumurta ve 2 biberden omlet yarim kase yoğurtlu semizotu salatasi
Ara 1 kase yeşil salata 7-8 badem
Aksam 2 kase tavuklu tarhana corbasi semizotu salatasi
Ara 1 KK helva 1 tane danette çilekli
Spor yok su 3 lt kadar meto cayi 3 kupa

Canım acelen nereye.. Kalsaydin biraz daha ..mezun olduğun için seviniyorum ama kilonu sabitlerkende buralarda olsan iyi olurdu her giden gelirim diyorsa bidaha ortalarda gorunmuyorlar umarim sen gelirsin yine..

http://onedio.com/haber/hayatinizi-2-dakikada-degistirebilecek-10-madde-309801 buyrun okuyun kizlar

Hmm güzelmiş başka yazılarda var vakit bulunca okurum.
Hayırlı olsun canım geri alma kiloları tamammi

Hmm danette yemeyeydin iyiydi.

***4. TAKIM 369. ETAP***

Damlanur1060.8/ 60.0/0.8 /%1.33 )mezun olmak istiyor
gogo240567.7/68.5/+0.8/% -1.18) izne ayrılmak istiyor
Ellanazz 72.0/ / /% )
sadness101255.7 / / /% )
Ddanes: (53.3/ / /% )
Adigegupse: ( 70.0 / / /% )2.kez bildirimde bulunmadı
oluroylebazen: ( 79.2/ / /% )
uzmanvet 71.7/ / /% )

4.TAKIM ORTALAMASI: %

Bunuda yeni buldum.

Günaydın kk'nın güzel hatunları Herkes iyidir umarım.

Dünkü menümü yazıp geçmişe bakayım.

Sahur: 1 haşlanmış yumurta, 1 ince dilim karpuz, domates, salatalık, 1,5 dilim tambuğday ekmek, 1 çay (sahurlarım aslında bir önceki güne ait oluyor biraz karışıyor ama böyle başladı böyle gitsin, bu yediklerimle aşağıdaki iftarı yapmış oluyorum sonuçta)

İftar: 1/2 kase mercimek çorbası, 4 kaşık patates yemeği, 2 kaşık et sote, 2 dilim pide, 1 vişne kompostosu

2 çay, 1 ufak tambuğday ev poğaçası

1 magnum mini

1,5 lt su

Bütün arkadaşlar salata yapsa ne iyi olur
Zamanla daha bağımlı hale geleceksin buraya
Güzel bence, diyetisyene gidiyormuydun?
Tebrik ederim canım, her zaman gel. Darısı başımıza artık
Güzel canım.

herkes aynı fikirde bence salata konusunda.. en anlayışlı arkadaşımdır kendisi daha önce gittiğim bir günde de denemem için sarımsak çayı hazırlamıştı bana annesiyleya ben diğerlerini bırakıp kahveye bitek bu arkadaşa gideyim en iyisi dimi

Kızlar yaa bu arada gece sahur zamanı alarmı kapatıp uyumaya devam etmişim bir uyandım ezana 10 dkdan az var, o süre içerisinde yedik... dünkü menümde olan ev poğaçasıyla su koydum tepsiye bi poğaça bi su çok komikti halimiz midem ağrıyor şimdi de

evet canım keşke yemeseydim ama gece sofra kurulunca nöbette böyle oluyor işte.. yinede sahur gibi peynir ekmek yemeden kalkabildim accık gelişme var bende.. bu arada ne kadar yoksun gogocum listeleri taşıyayımmı genel alana olmazsan buralarda?

Maşallah :) darısı başımıza artık ne diyelim kilo vermişken koruman çok önemli ben o hatayı yaptım verdim kiloyu sonra yemeye devam ettim haliyle dahada çok alıyorsun . Kib zayıf kal hoşçakal:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım sizde sahur kaçta oluyor? burda kimse yatmıyor 2.45 de sahur olunca hızlı yediğin ve üstüne yattığın içindir bence.. ben pisboğazlık edince oluyor geç yersem ertesi gün perişan oluyorum

günaydın canım hoşgeldin... bu arada mezun olan arkadaş damlanur

Diyetisyene gitmiştim bir dönem 83 e kadar da kilo verdim diyetisyen artık gelmene gerek yok nasıl beslenmeyi öğrendin nasılsa dedi bana çok güvendi :) tabi nasıl besleneceğimi öğrendim ama sonuçta ona gitmek disiplindi tüm dengem bozuldu daha fazla kilo aldım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bencede öyle yap şimdilik. Mezun olup korumaya geçtiğinde diğer arkadaşlarına gidersin Bu arada kaç kg var mezun olmana?

canım sizde sahur kaçta oluyor? burda kimse yatmıyor 2.45 de sahur olunca hızlı yediğin ve üstüne yattığın içindir bence.. ben pisboğazlık edince oluyor geç yersem ertesi gün perişan oluyorum

03:35'de ezan okunuyor canım. Bizde 2,5-3,5 arası yiyoruz. Bence de baya hızlı yedik ondan oldu bir de sigara yetiştirmeye çalıştık üzerine Yoksa poğaça yağlı değildi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…