günaydın canım hoşgeldin... bu arada mezun olan arkadaş damlanur
Günaydın canım ben pek denk getiremiyorum cevapları acemiyim ondan galiba ama şöylede bişey var alıntı yapıp cevap yazmak istediğimde bütün herkesin yazdıklarını sanki ben yazmışım gibi kendi adım çıkıyor tel de mi sorun var acaba sizede oluyormu? Bu arada damlanura yazmıştım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bencede öyle yap şimdilik. Mezun olup korumaya geçtiğinde diğer arkadaşlarına gidersinBu arada kaç kg var mezun olmana?
03:35'de ezan okunuyor canım. Bizde 2,5-3,5 arası yiyoruz. Bence de baya hızlı yedik ondan oldu bir de sigara yetiştirmeye çalıştık üzerineYoksa poğaça yağlı değildi.
yok canım telden alıntı yapacağın mesajın üstüne tıklıyorum üstten cevap yazıyorum ben.. Sorun yoktu bugun telden girerken
Güzelce dinlen gogo. Sana ihtiyacımız var kaptan. Arayı soğutma.Kızlar ben bir süre izin istiyorum sizlerden bu aralar cok yoğun çalışıyorum akşamları kız yok eşim sürekli gözüme bakiyo yine aldın eline telefonu diyee.yani öyle işte liste zamanı uğrarım yine zaten çoğunuz hesap yapmayı biliyorsunuz sorun olursa özel msj yazarsiniz gelirim hemen
Sporla beraber güzel canım. Yalnız salata veya meyve (çiğ meyve sebze) de olsaymış iyiymiş.Bugün sporum 2 saat sürdü hoca çalıştırdı canıma okuduama olsun azimle.... Devamm
Sabah
Kibrit kutusu peynir 2 dilim tam buğday(ince dilim)
Öğle
Kabak yemeği zeytinyağlı 1 dilim tam buğday ekmeği
Akşam
Bir koçan mısır haşlanmış
1 kase tam yağlı yoğurt:)
1 dilim çavdar ekmeği
Bugün içtiğim su 4 lt
Sizce nasıl?
Hayırlı olsun canım. Formunu koruman dileğiyle arada bir bekleriz.Günaydın kızlar.daha 2gün önce annemlere gelirken kilom 60dan aşağıdaydı.izninizle kilomu 60bildirip mezun olmak istiyorum.inşallah eve gideyim önce sonra fotoğrafı ve güzel bir mezun yazısı paylaşırım...bir de aranıza sohbet için sık sık katılırım aaaa şimdiden söyleyim...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Güzel olmuş menün canım.Bu arada vakit varken dünün menüsünü paylasayim
Sabah 1 kase yulaf ezmesi sütle
Ara 2 kuru kayisi
Öğle 1 yumurta ve 2 biberden omlet yarim kase yoğurtlu semizotu salatasi
Ara 1 kase yeşil salata 7-8 badem
Aksam 2 kase tavuklu tarhana corbasi semizotu salatasi
Ara 1 KK helva 1 tane danette çilekli
Spor yok su 3 lt kadar meto cayi 3 kupa
Güzel ama magnum olmasaydı iyiymiş.Günaydın kk'nın güzel hatunlarıHerkes iyidir umarım.
Dünkü menümü yazıp geçmişe bakayım.
Sahur: 1 haşlanmış yumurta, 1 ince dilim karpuz, domates, salatalık, 1,5 dilim tambuğday ekmek, 1 çay (sahurlarım aslında bir önceki güne ait oluyor biraz karışıyor ama böyle başladı böyle gitsin, bu yediklerimle aşağıdaki iftarı yapmış oluyorum sonuçta)
İftar: 1/2 kase mercimek çorbası, 4 kaşık patates yemeği, 2 kaşık et sote, 2 dilim pide, 1 vişne kompostosu
2 çay, 1 ufak tambuğday ev poğaçası
1 magnum mini
1,5 lt su
Teşekkürler. not ettim bir kenara.Bunuda yeni buldum.
Canım ya ben de haftaya son randevudan sonra bırakacağım diyetisyeni. Şartlanma ortadan kalkarsa ipin ucunu kaçırır mıyım diye endişeleniyorum. Bu konuda da diyet grubumuza güveniyorum. Beraber üstesinden geliriz.Diyetisyene gitmiştim bir dönem 83 e kadar da kilo verdim diyetisyen artık gelmene gerek yok nasıl beslenmeyi öğrendin nasılsa dedi bana çok güvendi :) tabi nasıl besleneceğimi öğrendim ama sonuçta ona gitmek disiplindi tüm dengem bozuldu daha fazla kilo aldım
Olur öyle canım ya stresli zamanların fazla oluyor sonuçta. Ben buraya hedef kaç demiştim hatırlamıyorum ama bi 50 iyi olur yani başlamışkenilk hedefe 3 var canım.. daha sonra hedef düşürüp devam edicem şunu bi vereyimde baksana haftalardır yerimde sayıyorum..
Vay artık gelme diyen diyetisyen ilk defa duyuyorumDiyetisyene gitmiştim bir dönem 83 e kadar da kilo verdim diyetisyen artık gelmene gerek yok nasıl beslenmeyi öğrendin nasılsa dedi bana çok güvendi :) tabi nasıl besleneceğimi öğrendim ama sonuçta ona gitmek disiplindi tüm dengem bozuldu daha fazla kilo aldım
Bu sıra dondurmaya çok sardım Allahtan eşimi ikna edebildim de minilerini alıyorGüzelce dinlen gogo. Sana ihtiyacımız var kaptan. Arayı soğutma.
Sporla beraber güzel canım. Yalnız salata veya meyve (çiğ meyve sebze) de olsaymış iyiymiş.
Hayırlı olsun canım. Formunu koruman dileğiyle arada bir bekleriz.
Güzel olmuş menün canım.
Güzel ama magnum olmasaydı iyiymiş.
Teşekkürler. not ettim bir kenara.
Canım ya ben de haftaya son randevudan sonra bırakacağım diyetisyeni. Şartlanma ortadan kalkarsa ipin ucunu kaçırır mıyım diye endişeleniyorum. Bu konuda da diyet grubumuza güveniyorum. Beraber üstesinden geliriz.
Bu sıra dondurmaya çok sardım Allahtan eşimi ikna edebildim de minilerini alıyor
Takıma düzenli katılınca sanmıyorum ipin ucu kaçsın :)
Bugün öğlen için akşamdan yemek (8 yemek kaşığı susuz sebze yemeği) yapmadığımı sabah fark edince hemen semizotu ayıkladım. Tabi işe de 10 dakika geç kaldım. Zaten 10 dakika tolerans sağlıyorlar ama ben 20 dakika gecikmiş oldum. Akşam geç çıkarım artık.
Sabah tartıda 70,5 kg çıktım. Geçen hafta 71,7 idi. %1,67 oldu sanırım. Doğru mu. -1,2 kg.
Zamanla tatlı krizlerin azalır. Ramazan bitince de daha kolay olur sanırım.
Bana diyetisyenim yeni menüde haftada 1-2 defa sütlü tatlı veya 3 top dondurmaya izin verdi. Gerçi ben daha önceki menülerde haftada bir küçük kaçamak yaptım (yarım güllaç, 2 top dondurma gibi).
Evet doğru tebrik ederim, çok iyisinBugün öğlen için akşamdan yemek (8 yemek kaşığı susuz sebze yemeği) yapmadığımı sabah fark edince hemen semizotu ayıkladım. Tabi işe de 10 dakika geç kaldım. Zaten 10 dakika tolerans sağlıyorlar ama ben 20 dakika gecikmiş oldum. Akşam geç çıkarım artık.
Sabah tartıda 70,5 kg çıktım. Geçen hafta 71,7 idi. %1,67 oldu sanırım. Doğru mu. -1,2 kg.
Zamanla tatlı krizlerin azalır. Ramazan bitince de daha kolay olur sanırım.
Bana diyetisyenim yeni menüde haftada 1-2 defa sütlü tatlı veya 3 top dondurmaya izin verdi. Gerçi ben daha önceki menülerde haftada bir küçük kaçamak yaptım (yarım güllaç, 2 top dondurma gibi).
ben diyetisyene gittiğim dönemde bana daha ilk listede vermişti sütlü tatlıbu menü fazla veremem dedikçe verirsin kaç kilo fazlan varki 2 aylık işimiz var seninle diyordu.. 1 ayın sonunda 0 kilo düşüş oldugunu görünce vazgeçtik ve kendi yolumu kendi litemi belirledim ben..200 gr da olsa veriyorum enazından artık ki kaçamaklarda oluyor arada..
Kolay gelsin canım, bende buralardayım görüşmek üzere.Selam güzeller,
Günaydın hepinize. Bu ara kitap okumak istiyorum deli gibi sardım. Dün 1 kitabı bitirdim gece sahura kadar oturdum tabi8de ayaktaydım, uykusuzluktan oluyorum şu an. Birde sıcak var, sormayın.
Bu arada bu hafta sabit kilom, maalesef. Regl olmamın etkisi vardır sanırım.
Damlanur canım tebrikler, umarım v3 dilerim sadece sohbet etmeye ugrarsın, kilonu korursun canım.
Gogocum iyi tatiller dilerim.
Hepinizi öpüyorum.
Buralardayım bugün, çamaşır, bulaşık islerim var toparlayıp geliyorum.
Evet doğru tebrik ederim, çok iyisin
Normalde tatlı kaçamaklarım fazla oluyor benim pek düzelmem ama en azından bu kadar canım istemez :)
:) enteresanmış. 200 gr çok iyi bence kilon için, benimde baştan beri hedefim hep 200 gr'dı :)
Kolay gelsin canım, bende buralardayım görüşmek üzere.
Taze zencefil alcam bende.günaydın canım bunuda deneyelim elimdeki çay bitsinde bundan da yapayım malzemeler yakın zaten..
Canım dedem hocaydi benim ezan okunsa bile 15-20 dk yiyebilirsiniz derdi hatta dun burda kızlar konusuyolardi bikaç kisi daha söyledi aynısını.Kızlar yaa bu arada gece sahur zamanı alarmı kapatıp uyumaya devam etmişim bir uyandım ezana 10 dkdan az var, o süre içerisinde yedik... dünkü menümde olan ev poğaçasıyla su koydum tepsiye bi poğaça bi su çok komikti halimizmidem ağrıyor şimdi de
Olur tabiki canım. Ben tatilde değilim cok yogunum buraya zaman ayıramıyorum kendime zaman ayıramıyorum. Süre konusunda bişey diyemiycem yaz izin zamanı okul acilana kadar yoğun caliscaz ağustosta kiracimiz cikiyo evden biz tasincaz evin boyası badanasi yani bayramdan sonra daha yoğun olcak.Eylül'ün ilk iki haftasi senelik izinde olcam tatile gitmeyide düşünüyoruz. Fırsat buldukca topiğe bakabiliyorum bazen ne yedigimi bile unutuyorum. Öyle bi durum işte.evet canım keşke yemeseydim ama gece sofra kurulunca nöbette böyle oluyor işte.. yinede sahur gibi peynir ekmek yemeden kalkabildim accık gelişme var bende.. bu arada ne kadar yoksun gogocum listeleri taşıyayımmı genel alana olmazsan buralarda?
Insallah dinlenebilirim canım saol.Güzelce dinlen gogo. Sana ihtiyacımız var kaptan. Arayı soğutma.
Sporla beraber güzel canım. Yalnız salata veya meyve (çiğ meyve sebze) de olsaymış iyiymiş.
Hayırlı olsun canım. Formunu koruman dileğiyle arada bir bekleriz.
Güzel olmuş menün canım.
Güzel ama magnum olmasaydı iyiymiş.
Teşekkürler. not ettim bir kenara.
Canım ya ben de haftaya son randevudan sonra bırakacağım diyetisyeni. Şartlanma ortadan kalkarsa ipin ucunu kaçırır mıyım diye endişeleniyorum. Bu konuda da diyet grubumuza güveniyorum. Beraber üstesinden geliriz.
Selam güzeller,
Günaydın hepinize. Bu ara kitap okumak istiyorum deli gibi sardım. Dün 1 kitabı bitirdim gece sahura kadar oturdum tabi8de ayaktaydım, uykusuzluktan oluyorum şu an. Birde sıcak var, sormayın.
Bu arada bu hafta sabit kilom, maalesef. Regl olmamın etkisi vardır sanırım.
Damlanur canım tebrikler, umarım v3 dilerim sadece sohbet etmeye ugrarsın, kilonu korursun canım.
Gogocum iyi tatiller dilerim.
Hepinizi öpüyorum.
Buralardayım bugün, çamaşır, bulaşık islerim var toparlayıp geliyorum.
Taze zencefil alcam bende.
Canım dedem hocaydi benim ezan okunsa bile 15-20 dk yiyebilirsiniz derdi hatta dun burda kızlar konusuyolardi bikaç kisi daha söyledi aynısını.
Olur tabiki canım. Ben tatilde değilim cok yogunum buraya zaman ayıramıyorum kendime zaman ayıramıyorum. Süre konusunda bişey diyemiycem yaz izin zamanı okul acilana kadar yoğun caliscaz ağustosta kiracimiz cikiyo evden biz tasincaz evin boyası badanasi yani bayramdan sonra daha yoğun olcak.Eylül'ün ilk iki haftasi senelik izinde olcam tatile gitmeyide düşünüyoruz. Fırsat buldukca topiğe bakabiliyorum bazen ne yedigimi bile unutuyorum. Öyle bi durum işte.
Insallah dinlenebilirim canım saol.
Neyyy tatilmiii
***4. TAKIM 369. ETAP***
Damlanur1060.8/ 60.0/0.8 /%1.33 )mezun olmak istiyor
gogo240567.7/68.5/+0.8/% -1.18) izne ayrılmak istiyor
Ellanazz72.0/ / /% )
sadness101255.7 / / /% )
Ddanes: (53.3/ / /% )
Adigegupse: ( 70.0 / / /% )2.kez bildirimde bulunmadı
oluroylebazen: ( 79.2/ / /% )
uzmanvet71.7/70.5 /1.2 /%1.67 )
4.TAKIM ORTALAMASI: %
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?