Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Arkadaşlar beni de araniza alin zayıflamak istiyorum nasıl başlıcamı bilemiyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

selam güzeller ben geldim.. işim yokken bi arkadaşa gideyim dedim bunaldım zaten evde.. sağolsun bana salata yapmış beraberce yedik ara öğün olarak...keşke bütün arkadaşlar böyle yaklaşsa kilo vermeye çalışırken ne kadar kolaylaşırdı işimiz birazdan nöbete gidicem e yemek işini ne yapsam karar veremedim evde yiyip gitsem daha iyi olacak gibi.. geceyi acıkmadan atlatırsam ne güzel olur..

Merhaba haslanmış mısır canım istiyor akşam yemeği yerine yesem olurmu ne dersiniz:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hoşgeldin şekerim, yeni uyandım deme

Ne güzel canım sevindim. Bana da patronla yengesi dedi geçenlerde ne kadar zayıfladın sen diye

Hoşbulduk canım bende 40 beden olacakmıyımmmm evet:)) tebrik ediyorum arkadaşlar hepinizi bide gerçekten süper bişey bu takım sürekli işi bırakıp bakıyorum acaba ne yazdılar diye :)morel kaynağısınız

Arkadaşlar beni de araniza alin zayıflamak istiyorum nasıl başlıcamı bilemiyorum

Alırız tabi ki. Ilk sayfada kurallarımız var onları okuyup kabul edersen beraberce zayiflariz. Biraz kendini tanıtırmisin canım.
Merhaba haslanmış mısır canım istiyor akşam yemeği yerine yesem olurmu ne dersiniz:)

Tercih edebilirsin tabiki çok sağlıklı olmaz ama arada sırada olur.canim hergün bir önceki günün menüsünü içtiğin su ve yaptığın spor miktarını paylaşıp birbirimize yorum yapıyoruz. Yarın bugünkü menünü paylasarak baslayabilirsin.ve listeye girmek için 2 hafta deneme süresi var katılım ve paylaşımın iyi olursa haftayada girebilirsin listeye.

Olursun tabikide azimle devam edersen beslenmeye basarirsin.

Allah bağışlasın yavrunu. Kilonu not aliyorum yanlız hedef kilonuda öğrenmem lazım.
Bugun vakit gecmiyor kizlar ya uykusuz mu kaliyorum acaba surekli uyku halindeyim. Sizler gunde kac saat uyuyorsunuz?
Ben 12-1 arası yatıyorum sabah 7 de kalkıyorum.
Teşekkürler canım.
Doğru yoldasin canım 7 den sonra yememek en doğrusu.
Saol canım bunda 1 gün 1.kısım 1 gün 2.kisim yapılacak gibi anladım ben dogrumu.
Çok sevindim senin adına bende elbise almakistiyorum ama göbeğim çıkıyo biraz daha.
Süper arkadaş herkese lazım bi tane. İyi nöbetler canım.

Sağol canım. Sözleriniz devam etmeye teşvik ediyor beni.

Çok sevindim. Yakışmıştır tabiki. Güle güle giyin. Sevincin daimi olsun.

***4. TAKIM 369. ETAP***

Damlanur1060.8/ / /% )
gogo240567.7/ / /% )
Ellanazz 72.0/ / /% )
sadness101255.7 / / /% )
Ddanes: (53.3/ / /% )
Adigegupse: ( 70.0 / / /% )2.kez bildirimde bulunmadı
oluroylebazen: ( 79.2/ / /% )
uzmanvet 71.7/ / /% )

4.TAKIM ORTALAMASI: %

Evet canım. Haftada 3 gün çorba diyeti ve hiç ekmek yok. Haftada 4 gün de normal diyet. 2. Diyette kas yapamadım maalesef. Mümkün olduğunca kırmızı et tüketip , ağırlık kaldırmayı düşünüyorum. Ne dersin gogo ?

Kırmızı et iyi fikir protein fazla tüketmek kasları güçlendiriyor

Gogo tşk hedefim 65 kg

Bugün yediklerim i akşam spor dönüşü yazacağım birazdan spora gideceğim sevgiler öptüm cicişler:))

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sağol canım, böyle bişeye ihtiyacım varmış. Arada alışverişe cikmam gerek sanırım. 2 beden daha almistim büyüklerini nasıl gorüyorsam kendimi artık
ben iki beden kucuk aliyorum huhahhah
Hoşgeldin şekerim, yeni uyandım deme

:
yeni uyuyodum daha :))

hosgelmissin canim :)

Kızlar ben bir süre izin istiyorum sizlerden bu aralar cok yoğun çalışıyorum akşamları kız yok eşim sürekli gözüme bakiyo yine aldın eline telefonu diyee.yani öyle işte liste zamanı uğrarım yine zaten çoğunuz hesap yapmayı biliyorsunuz sorun olursa özel msj yazarsiniz gelirim hemen

Gogommm yarın beni mezun et de öyle git istersen.ben annemlerdeyim.dün buraya gelirken tartıldım 60kilodan da azdım.e artık hedefime ulaştım sayılır.aslında canım hiç mezun olmak istemiyor ama olmakta zorundayım.çünki daha zayıflamak istemiyorum...ya da istersen bi hafta daha kalayım gelicek hefte mezun olayım.kafam çok çok karışık.

Canım benim karar senin ben bişey diyemem mezun olsan bile hep gelebilirsin hatta gel ben dönene kadar yerime bak

Bugün yediklerim i akşam spor dönüşü yazacağım birazdan spora gideceğim sevgiler öptüm cicişler:))

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bugün sporum 2 saat sürdü hoca çalıştırdı canıma okudu ama olsun azimle.... Devamm
Sabah
Kibrit kutusu peynir 2 dilim tam buğday(ince dilim)
Öğle
Kabak yemeği zeytinyağlı 1 dilim tam buğday ekmeği
Akşam
Bir koçan mısır haşlanmış
1 kase tam yağlı yoğurt:)
1 dilim çavdar ekmeği
Bugün içtiğim su 4 lt
Sizce nasıl?

Selam kizlar hareketli başladı benim nöbet yine :)) simdi gelebildim ancak bi geçmişe baktim sabah menumu yazarim artik iyi geceler herkese

Kesinlikle öyle oluyor. Senin hedefin kaçtı?
60 canım
Herkese lazım böyle arkadaş canım.
Benimde var göbisim canım.
Sağol canım. Sözleriniz devam etmeye teşvik ediyor beni.

Çok sevindim. Yakışmıştır tabiki. Güle güle giyin. Sevincin daimi olsun.
Teşekkür ederim canım.
ben iki beden kucuk aliyorum huhahhah

yeni uyuyodum daha :))

hosgelmissin canim :)

2 beden kücukmu? Evdeki küçükler yetiyor bana, onlara giricem inşallah canım.
Kolay gelsin canım.
Selam kizlar hareketli başladı benim nöbet yine :)) simdi gelebildim ancak bi geçmişe baktim sabah menumu yazarim artik iyi geceler herkese

Iyi geceler canim.
Güzel olmuş canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…