Kesinlikle öyle oluyor. Senin hedefin kaçtı?cok iyi geliyor insana. Moral motivasyon tavan bende.
Hoşgeldin şekerim, yeni uyandım deme
Ne güzel canım sevindim. Bana da patronla yengesi dedi geçenlerde ne kadar zayıfladın sen diye
Alırız tabi ki. Ilk sayfada kurallarımız var onları okuyup kabul edersen beraberce zayiflariz. Biraz kendini tanıtırmisin canım.Arkadaşlar beni de araniza alinzayıflamak istiyorum nasıl başlıcamı bilemiyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Tercih edebilirsin tabiki çok sağlıklı olmaz ama arada sırada olur.canim hergün bir önceki günün menüsünü içtiğin su ve yaptığın spor miktarını paylaşıp birbirimize yorum yapıyoruz. Yarın bugünkü menünü paylasarak baslayabilirsin.ve listeye girmek için 2 hafta deneme süresi var katılım ve paylaşımın iyi olursa haftayada girebilirsin listeye.Merhaba haslanmış mısır canım istiyor akşam yemeği yerine yesem olurmu ne dersiniz:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hoşbulduk canım bende 40 beden olacakmıyımmmm evet:)) tebrik ediyorum arkadaşlar hepinizi bide gerçekten süper bişey bu takım sürekli işi bırakıp bakıyorum acaba ne yazdılar diye :)morel kaynağısınız
Allah bağışlasın yavrunu. Kilonu not aliyorum yanlız hedef kilonuda öğrenmem lazım.Şuan 97 kiloyum 173 boy çalışıyorum masa başı iş malesef o yüzdende göbek bi hayli fazla:) tabi sezeryanında etkisi var dünya tatlısı bi oğlum var 3,5 yaşında:) doğuma girerken 100 kiloydum 75 kilo ile hamile kaldım hayatımda en fazla 102 kilo yu gördümhaftanın 3 günü p.tesi çarş. Ve c.tesi spora gidiyorum dün uyguladığım diyet sabah kibrit kutusu kadar peynir 2 dilim çavdar yada tam buğday ekmeği öğlen muhakkak Zeytinyağlı yemek ve 2 dilim ekmek, ve akşam yine zeytinyağlı yemek bol su günde 3 lt.
Ben 12-1 arası yatıyorum sabah 7 de kalkıyorum.Bugun vakit gecmiyor kizlar ya uykusuz mu kaliyorum acaba surekli uyku halindeyim. Sizler gunde kac saat uyuyorsunuz?
Teşekkürler canım.Kızlar diyetisyene gittim sabah. Süper gidiyormuş. İlk hafta hızlı verip sonra yavaşlarmış ama benimki aynen devam ediyormuş. 70.6 oldum.
Diyet listelerimi tam olarak paylaşmak istiyorum.
1. DİYET LİSTESİ (1 HAFTA): boy:164 cm, ağırlık:74kg, metabolizma hızı:45 yaş
7.30 kahvaltı: 3 farklı renkli meyve+1 küçük su bardağı yoğurt/süt
9.30 ara: 1 dilim esmer ekmek+1 dilim peynir + domates-salatalık
12.00-12.30 Öğle: İstediğiniz kadar haşlanmış/közlenmiş sebze(1tatlı kaşığı zeytinyağı) veya az yağlı mantar sote+2-3 kaşık yoğurt
15.00-15.30 ara: 1 meyve+2 ceviz + yeşil çay
18.30-19.00 Akşam: 1 tabak zeytinyağlı sebze yemeği+1 dilim ekmek + yağsız salata+3 kaşık yoğurt
VEYA
Doyana kadar balık/tavuk göğsü + yağsız salata+1 dilim ekmek
VEYA
4-5 kaşık kurubaklagil (fasulye/nohut/barbunya/mercimek)+salata+1 dilim ekmek
21.00-21.30 gece:1 meyve+1 fincan yeşil çay +2 kaşık yoğurt
Haftada 3-4 defa yarım saat-1 saat tempolu aktivite
2. DİYET LİSTESİ (12 GÜN): ağırlık:72,5 kg, metabolizma hızı:44 yaş
Kalkınca 1 bardak ılık ballı limonlu(1 çay kaşığı bal, 8-10 damla limon) su
1 su bardağı su
07.30:
2 dilim peynir veya 1 dilim peynir-1 haşlanmış yumurta, 1 dilim tam buğday ekmeği, 5 zeytin, yeşillik, şekersiz çay
2 su bardağı su
09.30-10.00:
1 porsiyon meyve, 2-3 yemek kaşığı yoğurt
2 su bardağı su
12.30-13.00:
Malzemeli salata (tavuklu/ton balıklı/peynirli/yumurtalı)(2 adet), 1 bardak ayran, 1 dilim ekmek
Veya; 4-5 susuz sebze yemeği, 1 dilim ekmek, 1 kase yoğurt
Veya; haftada 2 defa 1 kase çorba(2 kepçe), 1 kase yoğurt, salata
2 su bardağı su
15.00-15.30:
5 adet kuru kayısı veya 2 adet kuru incir veya 1 yemek kaşığı dolusu kuru üzüm, 2 ceviz veya 7 badem veya 7 fındık
2 su bardağı su
18.00-19.00:
1,5 kase çorba (1,5 kepçe)(her akşam)
4-5 yemek kaşığı susuz sebze yemeği, 3-4 kaşık yoğurt, 1 büyük tabak yağsız salata, 1 dilim ekmek
Veya; 8 yemek kaşığı susuz kurubaklagil yemeği, 2 kaşık yoğurt, salata (1 tatlı kaşığı yağ), 1 dilim ekmek
Veya; 3 adet ızgara köfte (et), 1 dilim ekmek, salata, 2 kaşık yoğurt
2 su bardağı su
21.00-22.00:
1 porsiyon meyve, 1 çay bardağı süt (light veya yarım yağlı/ yoğurt)
Haftada 3-4 defa yarım saat-1 saat tempolu aktivite
Doğru yoldasin canım 7 den sonra yememek en doğrusu.Tşk.Zaten az yiyorum demekki hiç yememek lazım:)akşam çok geç yiyorum saat 9 da bazen 9.30 ama bugün itibariyle ona da nokta koydum 7 den sonra yok bu arada oruç tutamıyorum malesef işim çok stresli ilk gün tuttum ama sonra devam edemedim
Saol canım bunda 1 gün 1.kısım 1 gün 2.kisim yapılacak gibi anladım ben dogrumu.Yarın başlayacağım 1 haftalık liste 2 kısımdan olışıyor
3. DİYET LİSTESİ : ağırlık:70,6 kg, metabolizma hızı:43 yaş
1. KISIM; NORMAL:
Kalkınca 1 bardak ılık ballı limonlu(1 tatlı kaşığı bal, 8-10 damla limon) su
1 su bardağı su
07.30:
1 haşlanmış yumurta, 1 dilim peynir, 1 dilim ekmek, 5 adet zeytin, yeşillik
2 su bardağı su
Kuşluk:
1 porsiyon meyve
2 su bardağı su
Öğle:
8 yemek kaşığı susuz sebze yemeği, 1 çay bardağı yoğurt (3 kaşık), 1 ince dilim esmer ekmek,
2 su bardağı su
İkindi:
1 çorba kaşığı leblebi (kepekli bisküvi, gressini olabilir ben istemedim), 1 tane meyve
2 su bardağı su
Akşam:
3 köfte kadar et/tavuk/balık (8 kaşık kurubaklagil), 1 ince dilim ekmek, salata, 1 çay bardağı yoğurt
2 su bardağı su
Gece:
1 adet meyve, 1 çay bardağı light veya yarım yağlı süt / 2 kaşık yoğurt)
2. KISIM; ÇORBA (haftada 3 defa 1 gün aralıklarla uygulanmalıdır)
Kalkınca: 1 bardak ılık limonlu su
Kahvaltı:
1 kase çorba (kremalı olmasın) (2 kepçe kadar) (mercimek, tarhana, yoğurt çorbası gibi),yeşillik, domates-salatalık, 1-2 küp kadar peynir
Kuşluk:
3 adet kuru kayısı veya 1 adet tercih edilen meyve
Öğle:
1 kase çorba (kremalı olmasın) (2 kepçe kadar) (mercimek, tarhana, yoğurt çorbası gibi), çoban ya da yeşil salata, (1 tatlı kaşığı zeytinyağı), 3 yemek kaşığı yoğurt
İkindi:
3 adet ceviz içi+ küçük bir avuç leblebi
Akşam:
1 kase çorba (kremalı olmasın) (2 kepçe kadar) (mercimek, tarhana, yoğurt çorbası gibi), çoban ya da yeşil salata, (1 tatlı kaşığı zeytinyağı), 3 yemek kaşığı yoğurt
Gece:
1 çay bardağı süt / 2 kaşık yoğurt, 1 tane tercih edilen meyve
Haftada 3-4 defa yarım saat-1 saat tempolu yürüyüş
Deneyecek arkadaşlara kolaylıklar diliyorum.
Çok sevindim senin adına bende elbise almakistiyorum ama göbeğim çıkıyo biraz daha.Selam güzeller,
Cok mutlu oldum bugün sabah kuzuya bayramlık almaya çıktım. 2 tane elbise aldım 40beden. Insan 40 bedene sevinirmi? Ben sevindim bol bile oldu, öyle sıkı da değil yani. Sonra eski isyerime gittim ,kızlar şok oldu ne kadar zayıflamıssın nasıl yaptın ne ettin diye sordular. Nasıl sevindim anlatamam. Ki şu an karnım şiş regl oldum ona rağmen duydum bu ovgüleri motivasyon oldu bana baya. Sizlerle paylaşmak istedim.
Süper arkadaş herkese lazım bi tane. İyi nöbetler canım.selam güzeller ben geldim.. işim yokken bi arkadaşa gideyim dedim bunaldım zaten evde.. sağolsun bana salata yapmışberaberce yedik ara öğün olarak...keşke bütün arkadaşlar böyle yaklaşsa kilo vermeye çalışırken ne kadar kolaylaşırdı işimiz birazdan nöbete gidicem e yemek işini ne yapsam karar veremedim evde yiyip gitsem daha iyi olacak gibi.. geceyi acıkmadan atlatırsam ne güzel olur..
Sağol canım. Sözleriniz devam etmeye teşvik ediyor beni.Sağol bitanem, iyi gidiyoruz çok şükür.
Canım oluyor hepimize, bak bendede aynı sorun var, gecicek inşallah
Hoşgeldin canım, kolaylıklar dilerim.
Canım uyu uyan böyle oluyor havada sıcak çok zor bir Ramazan ayı, Allah yardım etsin hepimize.
Süper canım tebrikler.
Selam güzeller,
Cok mutlu oldum bugün sabah kuzuya bayramlık almaya çıktım. 2 tane elbise aldım 40beden. Insan 40 bedene sevinirmi? Ben sevindim bol bile oldu, öyle sıkı da değil yani. Sonra eski isyerime gittim ,kızlar şok oldu ne kadar zayıflamıssın nasıl yaptın ne ettin diye sordular. Nasıl sevindim anlatamam. Ki şu an karnım şiş regl oldum ona rağmen duydum bu ovgüleri motivasyon oldu bana baya. Sizlerle paylaşmak istedim.
Evet canım. Haftada 3 gün çorba diyeti ve hiç ekmek yok. Haftada 4 gün de normal diyet. 2. Diyette kas yapamadım maalesef. Mümkün olduğunca kırmızı et tüketip , ağırlık kaldırmayı düşünüyorum. Ne dersin gogo ?Allah bağışlasın yavrunu. Kilonu not aliyorum yanlız hedef kilonuda öğrenmem lazım.
Ben 12-1 arası yatıyorum sabah 7 de kalkıyorum.
Teşekkürler canım.
Doğru yoldasin canım 7 den sonra yememek en doğrusu.
Saol canım bunda 1 gün 1.kısım 1 gün 2.kisim yapılacak gibi anladım ben dogrumu.
Çok sevindim senin adına bende elbise almakistiyorum ama göbeğim çıkıyo biraz daha.
Süper arkadaş herkese lazım bi tane. İyi nöbetler canım.
Evet canım. Haftada 3 gün çorba diyeti ve hiç ekmek yok. Haftada 4 gün de normal diyet. 2. Diyette kas yapamadım maalesef. Mümkün olduğunca kırmızı et tüketip , ağırlık kaldırmayı düşünüyorum. Ne dersin gogo ?
Allah bağışlasın yavrunu. Kilonu not aliyorum yanlız hedef kilonuda öğrenmem lazım.
Teşekkürler canım.
Saol canım bunda 1 gün 1.kısım 1 gün 2.kisim yapılacak gibi anladım ben dogrumu.
Çok sevindim senin adına bende elbise almakistiyorum ama göbeğim çıkıyo biraz daha.
Alırız tabi ki. Ilk sayfada kurallarımız var onları okuyup kabul edersen beraberce zayiflariz. Biraz kendini tanıtırmisin canım.
Tercih edebilirsin tabiki çok sağlıklı olmaz ama arada sırada olur.canim hergün bir önceki günün menüsünü içtiğin su ve yaptığın spor miktarını paylaşıp birbirimize yorum yapıyoruz. Yarın bugünkü menünü paylasarak baslayabilirsin.ve listeye girmek için 2 hafta deneme süresi var katılım ve paylaşımın iyi olursa haftayada girebilirsin listeye.
Olursun tabikide azimle devam edersen beslenmeye basarirsin.
ben iki beden kucuk aliyorum huhahhahSağol canım, böyle bişeye ihtiyacım varmış. Arada alışverişe cikmam gerek sanırım. 2 beden daha almistim büyüklerini nasıl gorüyorsam kendimi artık
yeni uyuyodum daha :))Hoşgeldin şekerim, yeni uyandım deme
:
Arkadaşlar beni de araniza alinzayıflamak istiyorum nasıl başlıcamı bilemiyorum
Kızlar ben bir süre izin istiyorum sizlerden bu aralar cok yoğun çalışıyorum akşamları kız yok eşim sürekli gözüme bakiyo yine aldın eline telefonu diyee.yani öyle işte liste zamanı uğrarım yine zaten çoğunuz hesap yapmayı biliyorsunuz sorun olursa özel msj yazarsiniz gelirim hemen
Gogommm yarın beni mezun et de öyle git istersen.ben annemlerdeyim.dün buraya gelirken tartıldım 60kilodan da azdım.e artık hedefime ulaştım sayılır.aslında canım hiç mezun olmak istemiyor ama olmakta zorundayım.çünki daha zayıflamak istemiyorum...ya da istersen bi hafta daha kalayım gelicek hefte mezun olayım.kafam çok çok karışık.
Bugün yediklerim i akşam spor dönüşü yazacağım birazdan spora gideceğim sevgiler öptüm cicişler:))
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
60 canımKesinlikle öyle oluyor. Senin hedefin kaçtı?
Herkese lazım böyle arkadaş canım.selam güzeller ben geldim.. işim yokken bi arkadaşa gideyim dedim bunaldım zaten evde.. sağolsun bana salata yapmışberaberce yedik ara öğün olarak...keşke bütün arkadaşlar böyle yaklaşsa kilo vermeye çalışırken ne kadar kolaylaşırdı işimiz birazdan nöbete gidicem e yemek işini ne yapsam karar veremedim evde yiyip gitsem daha iyi olacak gibi.. geceyi acıkmadan atlatırsam ne güzel olur..
Benimde var göbisim canım.Allah bağışlasın yavrunu. Kilonu not aliyorum yanlız hedef kilonuda öğrenmem lazım.
Teşekkürler canım.
Teşekkür ederim canım.Sağol canım. Sözleriniz devam etmeye teşvik ediyor beni.
Çok sevindim. Yakışmıştır tabiki. Güle güle giyin. Sevincin daimi olsun.
2 beden kücukmu? Evdeki küçükler yetiyor bana, onlara giricem inşallah canım.ben iki beden kucuk aliyorum huhahhah
yeni uyuyodum daha :))
hosgelmissin canim :)
Kolay gelsin canım.Kızlar ben bir süre izin istiyorum sizlerden bu aralar cok yoğun çalışıyorum akşamları kız yok eşim sürekli gözüme bakiyo yine aldın eline telefonu diyee.yani öyle işte liste zamanı uğrarım yine zaten çoğunuz hesap yapmayı biliyorsunuz sorun olursa özel msj yazarsiniz gelirim hemen
Iyi geceler canim.Selam kizlar hareketli başladı benim nöbet yine :)) simdi gelebildim ancak bi geçmişe baktim sabah menumu yazarim artik iyi geceler herkese
Güzel olmuş canım.Bugün sporum 2 saat sürdü hoca çalıştırdı canıma okuduama olsun azimle.... Devamm
Sabah
Kibrit kutusu peynir 2 dilim tam buğday(ince dilim)
Öğle
Kabak yemeği zeytinyağlı 1 dilim tam buğday ekmeği
Akşam
Bir koçan mısır haşlanmış
1 kase tam yağlı yoğurt:)
1 dilim çavdar ekmeği
Bugün içtiğim su 4 lt
Sizce nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?