Merhaba. Diyetisyenin tavsiyesi yerinde olmuş. Bende vitamin eksikliği olmuştu. Takviye yapmak iyi olacaktır.bu arada forumun yeni hali çok karışık olmuş insanın gözünü yoruyor
1 litre su içtim bu saate kadar 1 litre daha içmeye çalışacağım spor yapmadım ama 2 saat temizlik yaptım.
üzerimde hep bir ağırlık var sürekli uyumak istiyorum sizde de var mı aynı sorun?Diyetisyene giderken kilo aldırmayan bir vitamin önermişti onu almayı düşünüyorum siz neler yapıyorsunuz yorgunluk hissi için
ayrıca suyu oturarak içmek daha faydalıymış diye duymuştum.Su ile ilgili bir konudan bahsetmek istiyorum.
Suyu oturarak ve yudum yudum yavaş içmek lazımmış. Bir anda fazla içilmesi idrarla atılmasına neden olurmuş. Yavaş içildiğinde hem sık tuvalete gitme ihtiyacı olmaz hem de vücut sudan maksimum yararlanırmış. Zaten bir anda çok hızlı su içmek barsak kanseri sebepleri arasındaymış. Bu kısmı henüz araştırıyorum, literatürleri taramam lazım.
Oturarak su içince mide çıkışı büzüldüğü için mide asidinde kalan sudaki mikroplar da etkisiz hale geliyormuş.ayrıca suyu oturarak içmek daha faydalıymış diye duymuştum.
Oturarak su içince mide çıkışı büzüldüğü için mide asidinde kalan sudaki mikroplar da etkisiz hale geliyormuş.ayrıca suyu oturarak içmek daha faydalıymış diye duymuştum.
evet geçmişe bi baktım da 2 dk sürmedi zatenuzmanvet ve mum kalmış sadece forumda.. uzmanvet canım zaten kalan kimse yok pek izne çıkmayan oluroylebazen, dodo, yedi ve sen kalmıştınız.. sadness canım senin diskalifiye olma garanti bir durum oldu gogo istesede birşey yapamazdı ben yazmıştım ama geçmişe bakmadın heralde.. o hafta bildirim yapılmadığı için senin bildirim yapmadığın 3. haftan olmuş oldu maalesef... diğer hafta da her şeklide diskalifiye oluyorsun kaptan kararı yok ortada..fırsat buldukça gel yinede özledim muhabbetlerimizi umarım sorunlarını halledebilmişsindir..
ben kaçıyorum kızlar izindeyim tadını çıkarayım bursa ya geldim sonunda ve güzel güzel kilocuklar aldımsize iyi kilo vermeler... gelirim fırsat buldukça burda birileri olursa tabi..
evet canım her hafta listede kimlerinddanes sen izindesin o zaman. Peki diğerleri de mi izinde anlamadım?
evet canım haftalık kilo bildirimi yapılırken izne ayrılmak isteyenler yazılıyor..ordan takip edebilirsin izinde olanları.. genel alandan eski listelerden bakabilirsin + burda da yazıyor zaten izne ayrılmak isteyenler.. takım duraksamada belli ama takımın kapanması dağılması gibi bişey yok.. durup dururken kapanmaz ama sorumsuzluk yapan çok arkadaş var.. izinde oldugum halde arada yazıyorum bi hoşgeldin diyen yok e haliyle benimde gelesim yok.. kalanlar devam eder artık ben 3 hafta daha yokum listelerde...ddanes sen izindesin o zaman. Peki diğerleri de mi izinde anlamadım?
Umarım çabuk toparlarız. İyiydik bayrama kadar. Sen de devam et. Ben buralardayım.evet canım her hafta listede kimlerin
evet canım haftalık kilo bildirimi yapılırken izne ayrılmak isteyenler yazılıyor..ordan takip edebilirsin izinde olanları.. genel alandan eski listelerden bakabilirsin + burda da yazıyor zaten izne ayrılmak isteyenler.. takım duraksamada belli ama takımın kapanması dağılması gibi bişey yok.. durup dururken kapanmaz ama sorumsuzluk yapan çok arkadaş var.. izinde oldugum halde arada yazıyorum bi hoşgeldin diyen yok e haliyle benimde gelesim yok.. kalanlar devam eder artık ben 3 hafta daha yokum listelerde...
Tamam gogo. İçimi rahatlattın. Biz şimdilik mum ile birlikte devam ediyoruz umarım. Rahatca tatilini yap. Seni bekliyorum.Tekrar merhaba kızlar. Aslinda geçen haftaki durumdan dolayı ugramayi dusunmuyodum ama danesle face de yazistik durum kötü deyince dayanamadım geldim yine.
Sadnescim izinnistedigin mesaj varsa kacirmisim canım ama diskalifiye olman yanlizca bildirim yapmadigin icin degil katiliminda cok az.yanlizca cuma bildirim yapmak değil paylaşım ve katilimda önemli biliyosun.
uzmancim katılım paylasim ve dirayetin için çok teşekkür ederim. Takım dagilmadi dedigim gibi gelmiycektimbama kendime yakistiramadim.yeni uyeler çağırır takimi duzeltiriz tekrar.
mum yarin sabah kilonu bildir lutfen listeye yazicam senide katilim ve paylaşımın için sanada teşekkür ediyorum.
Bana gelince bir sure listeye girmiycem aşağı yukarı Eylül'ün ikinci haftasina kadar yani.ama buralarda olmayı düşünüyorum. Aslinda isyerim çok yoğun önümüzdeki hafta ev taşımayı dusunuyoruz kismetse sonrada 1 hafta tatile gidicez. Şimdi listeyi cikartirim.
oluroylebazen e mesaj yazdım döner inşallah. YediXXL yede yaicam.görüşürüz yine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?