Merhaba sadness. Diskalifiye olmana çok üzüldüm. Sana da başarılar. Hiçbir zaman vazgeçme.Günaydın arkadaşlar geçen hafta birkaç kez geldim ama yazamadan çıktım, umarım herkes iyidir. İzinde olduğumu sanıyordum ama diskalifiye olmuşum, sağlık olsun hepinize başarılar diliyorum.
Merhaba sağolun, bakalım kilo verme olayından ziyade spora başlamam gerek artık ama yaz malum zor oluyor :) Sizler nasılsınız? topik pek bir durgun çok şaşırdım böyle görünce.Merhaba sadness. Diskalifiye olmana çok üzüldüm. Sana da başarılar. Hiçbir zaman vazgeçme.
Merhaba sağolun, bakalım kilo verme olayından ziyade spora başlamam gerek artık ama yaz malum zor oluyor :) Sizler nasılsınız? topik pek bir durgun çok şaşırdım böyle görünce.
Merhaba ben yazıyorum ama yorumlayan olmayınca sıkıcı. 1. Takıma davetin için teşekkürler.Merhaba kardes takim
Iki gundur yazamiyorum kizlarr depresyona girdim yazamayan arkadaslar tlfna indirdigimiz versiyon calismiyor sanirim guncelleme gelmesi lazim masaustu versiyonunu deneyin ya da tlfnda googledan girin
Foruma girebildiginizde 1. Takima da beklerim sevgiler
Rica ederim canim bizde iki uc kisiyiz zaten, kimse olmayinca cidden zor oluyorMerhaba ben yazıyorum ama yorumlayan olmayınca sıkıcı. 1. Takıma davetin için teşekkürler.
Tatil kelimesi kulağa ne kadar hoş geliyorEvet canım ya durgunluk var. Tatilden döndüm ben de. İştahımı kontrol etmeye çalışıyorum. Midem büyüdü biraz. Yine de kilo vermisim. Perşembe 68.1 diye bildirmiştim, Samsun'da köyde değirmende tartılmıştım ama eve gelip kendi tartımda 67.5 çıkınca şaşırdım.
Tatil kelimesi kulağa ne kadar hoş geliyor :) Yanlış hatırlamıyorsam 70 üstüydü kilon, çok istikrarlı gidiyorsun tebrik ederimBu arada diğer arkadaşlarda tatil yada topikte izindeler mi? bu tenhalık ondan herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?