En onemlisi okulun bence kiloyu herzman verblirsin tabiki dengeli beslenmeni birakma ama okul hayatni kotu etkilicek bisiyde yapma zaten o kdar saat spor yaptgnda yorulup bi daha drse konsantre olamazsin olsun yavas yaavd gitsin ikiside guzel gitsin dimi :) neresini istyosun hangi meslek dali ? :)Bugün her ne kadar uykusuzluktan dolayı spor yapamasam da, 3 aydır okuldaki arkadaşlarım ve hocalarım ilk kez beni gördüler ve şoka girdiler :) İnanılmaz motive oldum tek korkum sınav,ödev,test derken şu an uyguladığım yoğun spor programını uygulayamayacak olmamÇünkü günde en az 3 saatimi ayırıyordum ama bu senenin temposunda okuldan dönüp 3 saat spor/yürüyüş yapmam imkansız 45 dakika ile sınırlandırmak zorunda kalıcam, malum üniversite hedefleri büyük :) biraz yavaşlayacak diye tahmin ediyorum ondan kilo vermem ama umarım duraklamaya girmem :/
Çok haklısınız ben de aynen öyle düşünüyorum. Öncelik ders performansımda bu sene... Şuan zaten lisede tam burslu okuyorum, hedefim de koç veya sabancı'da yine tam bursla ekonomi eğitimi almak ama bayağı bir yüksek puanları, onun için çok çok sıkı çalışmam gerekiyor bu sene, zaten çalışmaya yazın başından başlamıştım umarım hayırlısı olur :)En onemlisi okulun bence kiloyu herzman verblirsin tabiki dengeli beslenmeni birakma ama okul hayatni kotu etkilicek bisiyde yapma zaten o kdar saat spor yaptgnda yorulup bi daha drse konsantre olamazsin olsun yavas yaavd gitsin ikiside guzel gitsin dimi :) neresini istyosun hangi meslek dali ? :)
Çok haklısınız ben de aynen öyle düşünüyorum. Öncelik ders performansımda bu sene... Şuan zaten lisede tam burslu okuyorum, hedefim de koç veya sabancı'da yine tam bursla ekonomi eğitimi almak ama bayağı bir yüksek puanları, onun için çok çok sıkı çalışmam gerekiyor bu sene, zaten çalışmaya yazın başından başlamıştım umarım hayırlısı olur :)
Lucy ismi filmin güzeldi begendim.İyi seyirleer :) hangi film ?
Canım hedef kilonu öğrenmem gerekiyor.selam grubun yeni uyesiyim.....29 yqsindayim...77.6 kiloyum 22 ayluk oglum var...istanbuldayim
Kilomdan utaniyorm herzamanki gibiİsim başlangıç kilosu hedef kilosu
selinmehmethamza= 84.5 65
Sudem34 = 77.6 ?
Senekebe = 63 52
Yakalandimyine= 72.5 60
Gulkurusu = 64 55
aminHehe face de buldum.
aminHehe face de buldum.
Girdin galiba.ilk sayfada kurallarımız var onları okuyup kabul edersen beraberce zayiflariz.kızlar gruba nasıl girebilirim????
Eki Görüntüle 1221122 Buda kabak kavurmam akşam yedim 8 kaşık[/QUOTED
Ellerine saglik dereotu haric eminmki cok guzeldr bi turlu sevemedm de ben : D
Canm cok gecms olsun ya keske yemesydn nerden bilecektinki neyseki daha kotu olmamssin acile flan bi yere gitmedinmiGünaydın kızlar. Grubumuz canlanmış, süper olmuş. Yeni başlayan arkadaşlara tekrardan "hoş geldiniz" diyorum. Evet yarışa davet ediyorum sizi. Tabi sağlığımızdan olmadan. Ben artık haftada 1 kilo veremem. Almam gereken kalori iyice düştü. Ne yiyeceğimi şaşırdım.
Dün sanırım küçük bir zehirlenme atlattım ama kendime geldim. Hani cuma günü arkadaşın ısrarıyla foruma gidip yemediğim balık var ya (işyerinde dolaptaydı) dün patlıcan salatasıyla doymam diye onu yedim. Öğleden sonra halsizlik, uyuşukluk başladı. Eve gidince sözde hemen spora gidecektim. Ama eve gittiğimde sabahtan kalan krepin içine 1 dilim peynir dürüm yapıp yedim ve kendimi yatağa nasıl attıysam 1 saat kadar uyumuşum. Kendime gelince yemek yaptım ama oğlum yanımda olmasaydı yemek bile yapmazdım. Yalnız acaip bir açlık ta vardı. Önce vertigo atağı zannettim ama değildi. Bugün iyiyim.
Biraz cıslar var ama yinede dengeli bir menuDünkü menüm:
Kalkınca ballı-tarçınlı su
Kahvaltı: 1 küçük krep, yarım domates, yarım salatalık, yeşillik, 1 dilim beyaz peynir, 5 yeşil zeytin, 1 bardak çay, 1 bardak yeşil çay,
Ara:2 kırmızı erik, 7-8 gr çikolata
Öğlen: yarım kase patlıcan salatası (ismi abuganuş,babaganuş), domates, salatalık, 1 dilim çavdar ekmeği, yarım fileto çupra
Ara: 10 gr bitter çikolata, 7 adet badem, 2 adet incir
Ara: 1 küçük krep, 1 dilim beyaz peynir
Akşam: 1 adet incir, domates-salatalık-yeşillik (1 tatlı kaşığı zeytinyağında), 2 yemek kaşığı pirinç pilavı, haşlanmış tavuk but (100 gr kadar)
Ara: 1 adet kırmızı erik, 1 adet incir, 100 ml kefir
Yatarken: Ballı-tarçınlı su
2,5 litre su
yarım saat orta hızda yürüme
15 dakika ağırlık kaldırma,50 adet yarım mekik
Bezelye yi abartmadiysan sorun yok miktarlarida yazarsan daha kolay yorumlariz.Gunaydinlarr bildirmmi yapym hmen.
İlik limonlu su ile gune baslayis
Sabah :1,5dilim ekmek sekersiz cay,haslanms yumurta, peynir,kirmizi biber tursusu
Ara 6 badem 1 bardak soguk sut
Oglen bulgur pilavi usstu haslanmis tavuk eti , yogurt
Ara yesilcay 3 dilim karpuz yogurt
Aksam bezelye yemegi bulgr pilavi az yogurt
1 seftali 1 armut
3 lt su yarm saat dans
Geçmiş olsun canım hafif atatmissin neyseki.Günaydın kızlar. Grubumuz canlanmış, süper olmuş. Yeni başlayan arkadaşlara tekrardan "hoş geldiniz" diyorum. Evet yarışa davet ediyorum sizi. Tabi sağlığımızdan olmadan. Ben artık haftada 1 kilo veremem. Almam gereken kalori iyice düştü. Ne yiyeceğimi şaşırdım.
Dün sanırım küçük bir zehirlenme atlattım ama kendime geldim. Hani cuma günü arkadaşın ısrarıyla foruma gidip yemediğim balık var ya (işyerinde dolaptaydı) dün patlıcan salatasıyla doymam diye onu yedim. Öğleden sonra halsizlik, uyuşukluk başladı. Eve gidince sözde hemen spora gidecektim. Ama eve gittiğimde sabahtan kalan krepin içine 1 dilim peynir dürüm yapıp yedim ve kendimi yatağa nasıl attıysam 1 saat kadar uyumuşum. Kendime gelince yemek yaptım ama oğlum yanımda olmasaydı yemek bile yapmazdım. Yalnız acaip bir açlık ta vardı. Önce vertigo atağı zannettim ama değildi. Bugün iyiyim.
Mmm cikolata biraz fazla gibi sankiDünkü menüm:
Kalkınca ballı-tarçınlı su
Kahvaltı: 1 küçük krep, yarım domates, yarım salatalık, yeşillik, 1 dilim beyaz peynir, 5 yeşil zeytin, 1 bardak çay, 1 bardak yeşil çay,
Ara:2 kırmızı erik, 7-8 gr çikolata
Öğlen: yarım kase patlıcan salatası (ismi abuganuş,babaganuş), domates, salatalık, 1 dilim çavdar ekmeği, yarım fileto çupra
Ara: 10 gr bitter çikolata, 7 adet badem, 2 adet incir
Ara: 1 küçük krep, 1 dilim beyaz peynir
Akşam: 1 adet incir, domates-salatalık-yeşillik (1 tatlı kaşığı zeytinyağında), 2 yemek kaşığı pirinç pilavı, haşlanmış tavuk but (100 gr kadar)
Ara: 1 adet kırmızı erik, 1 adet incir, 100 ml kefir
Yatarken: Ballı-tarçınlı su
2,5 litre su
yarım saat orta hızda yürüme
15 dakika ağırlık kaldırma,50 adet yarım mekik
Sende hoşgeldin tekrar.günaydın arkadaşlar cuma günü bir arkadaşım geldi daha dün gitti o yüzden pek giremedim diyette yalan oldu biraz .Bu gün yine başladım.
sabah ılık suyumu içerek başladım birazdan kahvaltımı yapacağım. Yeni gelen arkadaşlar hoş gelmişler:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?