Menün güzel olmuş canım. Sporu çok abartma bence azdan başlayıp kademeli artırmak iyidir.
Canm menu gayet guzel gozukuyor ama aksmki pilav yerine baska bisiy olabilirdi sanki gerci ekmek flan yok ama ynede pilav yerne baska bsiy olsaydi benceGünaydın kızlar. Dün yoğun bir gündü. Uzun zamandan sonra sahaya çıktım. Sonunda görevli olduğum lokanta projesinin kazısı yapıldı. Bundan sonra her aşamada sahadayım. Masa başı sıkmıştı. 2. projem de yakında başlayacak. Yazı geçip serin havada başlamak daha iyi olacak ama okullar da başlayacağı için çok yorucu olacak. Spor salonunu 1 ayım dolunca bırakmak zorunda kalacağım sanırım. Gitsin kilolar.
Dünkü menüm:
Kalkınca ballı-tarçınlı su
Kahvaltı: yarım dilim tam tahıllı ekmek, yarım domates, yarım salatalık, yeşillik, 1 dilim beyaz peynir, 5 yeşil zeytin, 1 bardak siyah çay, 1 bardak yeşil çay (pazartesi tereyağında yumurtayı yazmamışım ama salı yemedim)
Ara:7 adet badem
Öğlen: haşlanmış bir tavuk but, 3 yemek kaşığı pirinç pilavı, domates, salatalık, yeşillik, 20 gr bitter çikolata (97 kkalori)
Ara: 1 adet armut
Ara: yarım avuç sarı leblebi
Akşam: 100 gr haşlanmış tavuk , 3 yemek kaşığı pirinç pilavı, 1 küçük pirzola, domates-salatalık-yeşillik, 100 ml kefir
1 bardak yeşil çay
Yatarken: Ballı-tarçınlı su
2,5 litre su
45 dakikada 4,5 km yürüyüş, 45 dakika spor salonu aktiviteleri
Bende bu sabahtan itibaren mekik acilma bacak hareketleriyle basliyorm yatarkende ip ve mekik cekip yatmayi planliyorm cunku o zaman direk yaglara baskin oluyomuusBu arada söylemeden geçemeyeceğim. Daha önce diyetisyenimin söylediği göbek eritmek için ayakta veya oturarak karını hızlıca çekip bırakma hareketini dün 50'şer adetten toplamda 400 adet yaptım. Her gün yaparsam süper olur.
.
Günaydın kızlar. Uzun zamandan sonra sahaya çıktım. Sonunda görevli olduğum lokanta projesinin kazısı yapıldı. Bundan sonra her aşamada sahadayım. Masa başı sıkmıştı. 2. projem de yakında başlayacak. Yazı geçip serin havada başlamak daha iyi olacak ama okullar da başlayacağı için çok yorucu olacak. Spor salonunu 1 ayım dolunca bırakmak zorunda kalacağım sanırım. Gitsin kilolar.
Dünkü menüm:
Kahvaltı: yarım dilim tam tahıllı ekmek, yarım domates, yarım salatalık, yeşillik, 1 dilim beyaz peynir, 5 yeşil zeytin, 1 bardak siyah çay, 1 bardak yeşil çay (pazartesi tereyağında yumurtayı yazmamışım ama salı yemedim)
Öğlen: haşlanmış bir tavuk but, 3 yemek kaşığı pirinç pilavı, domates, salatalık, yeşillik, 20 gr bitter çikolata (97 kkalori)
Akşam: 100 gr haşlanmış tavuk , 3 yemek kaşığı pirinç pilavı, 1 küçük pirzola, domates-salatalık-yeşillik, 100 ml kefir
1 bardak yeşil çay
2,5 litre su
45 dakikada 4,5 km yürüyüş, 45 dakika spor salonu aktivitelerizorlanma
Canm senn icn sevndim dha istedign bi yerde calismaya baslamissn ama dizlerin zorlanmazmi yoksa egzersiz dahami iyi gelecektir
Guzel bi menu olmus ama kahvaltida baskamerhabalar bende dünkü menümü paylaşıym sabah 1 haşlanmıış yumurta ara kahve öğle:kabak yemeği 2 kaşık yoğut ara:yeşil çay çubuk kraker 1 şeftali akşam :ızgara köfte küçük bir kase şehriye çorbası 2 yemek k pilav ve kahve 2 lt su 30 tane mekik yarım saat egzersiz
[/QUOgec yazdigim yorum cikmamis sanrm bidaha yazym uzmanvet canm daha istedigin biyere dizmene cok sevindm ama dizlerin daha etkilenmez insallah dimi surekli ayakta filan ama belkide egzersiz olup dahada iyi gelir belki :)
Spordan gelince çok acıkmıştım. Daha çok şeyler yerdim ama buna şükür. Oğlum yanımda olmasaydı pilavı yapmazdım, ekmek yerdim.Canm menu gayet guzel gozukuyor ama aksmki pilav yerine baska bisiy olabilirdi sanki gerci ekmek flan yok ama ynede pilav yerne baska bsiy olsaydi benceama genel olarak guzel ve dengeli bir menu tebrikler :)
Menün güzel ancak sabah kahvaltısı çok önemli, o yüzden biraz ekleme yapabilirsen güzel olur.merhabalar bende dünkü menümü paylaşıym sabah 1 haşlanmıış yumurta ara kahve öğle:kabak yemeği 2 kaşık yoğut ara:yeşil çay çubuk kraker 1 şeftali akşam :ızgara köfte küçük bir kase şehriye çorbası 2 yemek k pilav ve kahve 2 lt su 30 tane mekik yarım saat egzersiz
Menuyu cok begendim ama su yatarken balli olmasi sorun olur mu diye kafama takildiGünaydın kızlar. Dün yoğun bir gündü. Uzun zamandan sonra sahaya çıktım. Sonunda görevli olduğum lokanta projesinin kazısı yapıldı. Bundan sonra her aşamada sahadayım. Masa başı sıkmıştı. 2. projem de yakında başlayacak. Yazı geçip serin havada başlamak daha iyi olacak ama okullar da başlayacağı için çok yorucu olacak. Spor salonunu 1 ayım dolunca bırakmak zorunda kalacağım sanırım. Gitsin kilolar.
Dünkü menüm:
1 bardak yeşil çay
2,5 litre su
Iyi bence 1nay sonra 40 yaparsın kilo vermenntakildikca biraz artarakngide.Gunluk yarm saat iyimidir o zzaman birde simdik sabah mekik flan cekiyorm 15 dk kadar
Menu gayet iyi olmuş. Dışarda çalışmak daha eglenceli ama yorucu olur sporudabcalisirken ardan çıkarmış olursun süper.Günaydın kızlar. Dün yoğun bir gündü. Uzun zamandan sonra sahaya çıktım. Sonunda görevli olduğum lokanta projesinin kazısı yapıldı. Bundan sonra her aşamada sahadayım. Masa başı sıkmıştı. 2. projem de yakında başlayacak. Yazı geçip serin havada başlamak daha iyi olacak ama okullar da başlayacağı için çok yorucu olacak. Spor salonunu 1 ayım dolunca bırakmak zorunda kalacağım sanırım. Gitsin kilolar.
Dünkü menüm:
1 bardak yeşil çay
2,5 litre su
Onu bi ara yapiypdum iyi hatırlattın yapayim yine.Bu arada söylemeden geçemeyeceğim. Daha önce diyetisyenimin söylediği göbek eritmek için ayakta veya oturarak karını hızlıca çekip bırakma hareketini dün 50'şer adetten toplamda 400 adet yaptım. Her gün yaparsam süper olur.
.
Canım menünü alt alta yazmani rica edicem.merhabalar bende dünkü menümü paylaşıym sabah 1 haşlanmıış yumurta ara kahve öğle:kabak yemeği 2 kaşık yoğut ara:yeşil çay çubuk kraker 1 şeftali akşam :ızgara köfte küçük bir kase şehriye çorbası 2 yemek k pilav ve kahve 2 lt su 30 tane mekik yarım saat egzersiz
Bal ve tarçın karışımı için orijinal alıntı yapılan siteMenuyu cok begendim ama su yatarken balli olmasi sorun olur mu diye kafama takildiyoksa hepsi super tam bi diyet menusu
Dun yanlislikla dunku yediklerimi yazdigim icin bugun benden bisey yok...yarina bugunkuleri yazicam ins.
E kizlar kaynasmak icin bir soruda benden gelsin :) bir gununuz nasil geciyor paylasalm birbrmizi daha iyi taniyalim :) ilkncevabi ben veriym sabah 7:30 da kalkp esimi gonderiyorm sonra benm biciriklar teker teker uyanr kahvalti fasli ve yaramazlik baslar onlar bi taraftan dagtr ben bi taraftan toplarm bi yandan evin isleri ve ymek hic bitmeden
devam eder derken hic oturmadan aksam olur 21:00da teker teker uyturm sonrasi benm sporumu film keyfmi yapar esimi beklerimya siz ??:)))
Bende 3.olayim.sabah 7 kalkıyorum eşimle kızım geç cikiyolar 8 bucuk gibi.ben kahvaltıyı işyerinde yapıyorum kendime kahvaltilik hazirlarim onlarada yumurta falan haslarim.7 buçuk evden çıkıyorum 8 5 isteyim eve gelince yemek hazirlarim bazen onceki gunden yapmış olurum. Sonra yürüyüş yada çarşıya yuruuruz haftada 2 gün yüzme kursum var.bunlar kış işleri isyerinde boş kalınca ve gece yatarken kitap okurum birde akşam oturken örgü orerim. Şimdi yaz kozim anneannesinde sabah 7 kalkiuoruz kahvaltı yapıp işe gidiyoruz aksamlarimiz aynı bu aralar ev topluyoruz inşallah haftasonu taşınmış oluruz.E kizlar kaynasmak icin bir soruda benden gelsin :) bir gununuz nasil geciyor paylasalm birbrmizi daha iyi taniyalim :) ilkncevabi ben veriym sabah 7:30 da kalkp esimi gonderiyorm sonra benm biciriklar teker teker uyanr kahvalti fasli ve yaramazlik baslar onlar bi taraftan dagtr ben bi taraftan toplarm bi yandan evin isleri ve ymek hic bitmeden
devam eder derken hic oturmadan aksam olur 21:00da teker teker uyturm sonrasi benm sporumu film keyfmi yapar esimi beklerimya siz ??:)))
bunu deniycem ama kabizliga sebep oluyo tarçın. Sende sorun varmı? Birde ölçüsü nasıl iliksuyami katiyosun.Bal ve tarçın karışımı için orijinal alıntı yapılan site
https://healthunlocked.com/healthyeating/posts/1153312/17-reasons-to-use-honey-and-cinnamon
13. WEIGHT LOSS: Daily in the morning one half hour before breakfast on an empty stomach, and at night before sleeping, drink honey and cinnamon powder boiled in one cup of water to avoid fat to accumulate in the body.
Karışımın pek çok faydasından biri de kilo vermede olan etkisi. Orijinal metinde bahsedildiği gibi sabah aç karnına ve akşam yatmadan içilmeli.
Ayrıca baldaki şeker kan şekerini düzenlerken tarçın yağların erimesini hızlandırıyor.
Ben 1 haftadır deniyorum. Daha önce spora gittiğimde karın hareketlerini yoğun yapmama rağmen göbek sıkıntım uzun süre devam etmişti ancak şimdi daha hızlı eriyor gibi geldi.
Bu sene gunluk rutinim sabah kalkip dershaneye veya okula gitmek ve donunce ders calismak uzerine kurulu ne yazik ki :) hic ilginc bir tarafi yok kisacasi :))E kizlar kaynasmak icin bir soruda benden gelsin :) bir gununuz nasil geciyor paylasalm birbrmizi daha iyi taniyalim :) ilkncevabi ben veriym sabah 7:30 da kalkp esimi gonderiyorm sonra benm biciriklar teker teker uyanr kahvalti fasli ve yaramazlik baslar onlar bi taraftan dagtr ben bi taraftan toplarm bi yandan evin isleri ve ymek hic bitmeden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?