Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canm ara ve aksam biraz agir olms en azndan bitanesi olmasaydi daha guzel olurdu sanrm :)

Olsn herzaman birbirimize yorum yapalm destek olalam :)
Evet canim bu hafta bakicam kilo vermeye devam ediyosam 1800 kaloride devam edicem
Hic kilo verememektense yavas vermek iyidir
Daha az kalori yaparsam dayanamiyorum ya kilo veriyimde yavas ta olsa raziyim:)

Cok dogru soyledn canm bndan sonra daha dikkatli gdicem soz bunu denyeblrm ama yumrta olmazdi sanrm bugn melek programnda bi bayan bir sende 55 kilo veermis diyetsyen ile abur cubru sekeri birakip dengeli beslenme ile herseyden yiyerek ve super gozukuyordu gercekten ozguveni gelmis ve dimdik :)

şu abur cubur merakım olmasa bende çok önceden zayıflardımda bi türlü vazgeçememiştim.sagolsun eşim hergün bir poşet abur cubur getirirdi film izlerken siler süpürürdük ama şimdi benden korkusundan alamıyor kızdımda birazcık

Çok güzel yazmışsın canım eskiden bende kalanı yerdim illaki.evde herkes yiyebilecegi kadar alıyo aryik çöpe falan dokmuyorum pek bizimkiler ertesi güne kalan yemeği yemezler artanlati buzluğa atıp sonra tekrar çıkarıyorum. Isyerinde iki arkadaşın köpekleri var onlar goturuyolar artan yiycekleri..

Bizmkide senn duruma bnziyor tatlim evin altinda kendi marketimiz var cocuklar istyor esimde getiriyor her aksm oyle olncada cayla yeniyor bisiyler ama artk sinirlama koyduk hem eve gelmiyor hemde cocuklarda dahil yemiyorz daha saglikli besleniyoruz :)

bizdede ertesi gune yenmez aybi yemek o yuzden hergun tze yapiyorm ama cocuklar iste saolsun illaki birakiz bende evmn etrafndaki kedilere goturmeyi dusunuyorm artk :)

Nasil gidiyor canm tatil yandinmi yuzdunmu diyet ne durumda :))

evet canım çocuklarıda alıştırmamak lazım en fazla haftada bir yemeliler tamamen yemeseler olmuyor maalesef mutlaka istiyorlar

evet canım çocuklarıda alıştırmamak lazım en fazla haftada bir yemeliler tamamen yemeseler olmuyor maalesef mutlaka istiyorlar
Evet bide ellernin altnda olunca tutmasi cok zor ama bile bille zararli olduklarini yediklerini gorunce cok vicdan azabi cekiyorm onceden suyu hazir olarak aliyordum eve hepimiz ordan iciyorduk bir programda pet siselerin plastik kaplarin ne kdar zararli oldugunu pet siselerdeki fitalat adli maddenn anneden erkek cocuga %30 kiz cocuga% 60 kisirlik olarak gectigini duydum birdaha eve almiyorm ya koyden getirtiyoruz suyu yada cesme suyunu kaynatip sogutup o sekilde tuketiyoruz ..

Evet cok haklisin canim hep karbonhidratli seyler istiyo
Dayanmaya diremeye calisiyorum...yesillik katmaya caliscam tesekkurler
Zaten siz olmasaniz diyetimi coktan birakmistim
Sizden guc aliyorum:)iyiki varsiniz:)

Canm ara ve aksam biraz agir olms en azndan bitanesi olmasaydi daha guzel olurdu sanrm :)

Olsn herzaman birbirimize yorum yapalm destek olalam :)
Gelen giden olunca borek yapiyorum kalan boregide ben yiyorumonceden hep bunlardan kilo aliyomusum simdi dikkat etmeye calisiyorum ona ragmen kalori miktarini zor toparliyorum....gelen misafire bi cozum bulmaliyimbugunde 1.5 dilim borek yedimoyle oluncada diger saglikli besinlere uer kalmiyo ....sen iyi gidiyosun selincim boyledevam...dengeli beslenmek lazim

Bende bugn hamur isi yaptm ama elmden gelsgnce dengelemeye calistm bakalm yatn siZ yorum yapp soyliceksinz :)

en büyük sıkıntı misafirlik zaten pasta börek yapsan dert yapmasan dert.ben biyere gittiğim zamanda yok yemiycem diyemiyorum oyuzden fazla biyere gitmemeye çalışıyorum.eşimede mantı börek falan yapmıyorum yoksa dayanamayıp atıyorum agzıma

Her yemekte fazladan tabakta kalanı ekmek bandırarak yemek 10 senede 6 kilo alımına neden oluyormuş.
Ben misafirim gelince çay yanında kuruyemiş, ardından meyve veya dondurma ikram ediyorum. Yemekte tatlı olacaksa da sütlaç veya muhallebi yapılabilir.

bizdede ertesi gune yenmez aybi yemek o yuzden hergun tze yapiyorm ama cocuklar iste saolsun illaki birakiz bende evmn etrafndaki kedilere goturmeyi dusunuyorm artk :)

Nasil gidiyor canm tatil yandinmi yuzdunmu diyet ne durumda :))
Tatil iyi tabiki ekmek elden su golden hesabı yiyip içip yuzuyorum ama yinede kilo almışım dır diye düşünüyorum. Haftaya gorcem bakalım durumu burda yürüyecek yer yok olsa iyi olurdu hem yüzme hem yürüyüş birde tatlılar dan uzak durabilsem.aman neyse tatil işte cosayim biraz.

günaydın bugün benim kız erken uyandırdı sağolsun
Dünkü menüm:
Kahvaltı: 2 dilim kepek ekmeği , 1 dilim peynir,1 domates
Ara:1 bardak sütlü kahve,3 diet bisküvi
Öğlen:5 kaşık bamya,3 kaşık tuzsuz bulgur pilavı
Ara:2 adet ceviz,5 çiğ badem
Akşam:tavuk ızgara,1 kase yoğurt ,salata 1000 kalori civarı

Günaydın kızlar,

Dünkü menüm:
Kalkınca: Ballı tarçınlı çay
Kahvaltı: 1 dilim beyaz peynir, 15 adet kiraz domates,
yarım salatalık, brokoli, 1 adet haşlanmış yumurta,
5 adet zeytin, yarım dilim tahıllı ekmek
Ara: yarım şeftali,3 yemek kaşığı yoğurt

Öğlen: 6 yemek kaşığı taze fasulye, brokoli,
15 adet kiraz domates, 1 dilim tahıllı ekmek
Ara:10 adet badem, 10 adet büyük çilek
Ara: 2 top dondurma

Akşam: yarım kase mantar sote,
1 adet kuzu pirzola,
15 adet kiraz domates, yarım salatalık, yeşillik, 1 tatlı kaşığı yağ
yarım dilim tam tahıllı ekmek
Ara: 2 çay

Toplam:1379 kalori
1 saatte 6 km yürüyüş
45 dakika spor salonu egzersizleri (bacak, göğüs, karın ve kol hareketleri)
2 litre su

Menum sabah
Bi haslanmis yumurta biraz cecil peyniri
10 adet siyah zeytin
2 dilim cavdar ekmegi domates salatalik
Araa bi bardak sut ve bi lase karisik dondurma
Oglen etli turlu yaninda 125 gr yogurt arada mocha kahve(cok kaloriliymis sonradan fatsecrata yazinca gordum )
Aksam 1.5 dilim peynirli tepsi boregi ve bi adet muz hepsi 1800 kalori
Aksam yememk icin zor tuttum kendimi ama basardim:)
Boyle karbo hidratli ve kalorisi cok olan seyler cabuk aciktiriyo ve tok tutmuyobide baska yemek cesitine yer kalmiyo cok kotu
Evet kalorimi asmiyorum belki kilo veririm ama diyet yapmak daha zor ve sagliksi oluyo

Menun yine cok guzel olmus tebrikler:)

Benm kendi ailemde esimin aileside alistirms bulndum pasta borek hep yaparm geldikleri zaman simdide yapiyorm ama haaff bisiylerde yapp onlari tercih etmeye calisiyorm artk :)

Tadini cikart tatlm sonuna kadar nasilsa gelince kosturma bi yandan diyet bi yandan ugrasicaksn :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…