hmm mücverde güzel olur yaniGunaydinlar hepinize
Uzmanvetcim okul yardimi nedir belli bi ucretmi oduyo devlet ?kolay gelsin tatl telas bunlar:)
Dunku menum sabah
1 yumurta omleti
Bes zeytin 2 dilim cavdar ekmegi
Labne peyniri bi corba kasigi
Ara turk kahvesi ufak cikolata
Oglen
4adet mucver
Cok az makarna
Az et sote
4 adet ufak cilekli gofret
Aksam bi bardak sut ve bi kase dondurma
Toplam1600kalori
Kilo bildirimi
64.2 dim gecen hafta
64 olmusum
Az kilo verdim ama bu haftam kotu gecti kilo almaktan korkmustum bu kadar verdigime bile sevindim
Ins haftaya daha iyi yapmaya calisicam:)
Selincim.nerelerdesin canim?bozmayasin diyeti sakin..hep birlikte zayiflicaz ins:)
kizlar izne ayrilmak istiyorum
kendimi iyi hissedene kadar
gorusmek uzere gogo xum insallah en kisa surwde donerim
opuyorum hepinizi
canm buraddki motive gercekten cok öenmli ben kaçgün gireim dikkatbile edem çogu zaman eminimki girebilseydim böyle olmazdı ama kendimi hemen toplamalıyım bende teşekkür ederim herkese cok gitmeyin hiç burdan mezun olsanız bileEvet canim meUn olsakta gelelim buraya xok guzel gerci benim o gunlere daha var:)
Iki bebegimde sezeryan oldu..dikislerimde sorun olmadi ama vucudum biraz yoruldu bol bol kalsiyum ve vitamin almaya calsiyprum...onlar buyuyunce guzel olur ins.gerci kucugu buyuge emanet etme fikride hic fena degil baya rahat etmissindir ne mutlu sana:)
hoş geldin canım seni merak etmiştik diyetide bıraktın sandık.sayfada aktif birisin fırsat buldukça giriyosun o yüzden sen olmayınca boş kaldı biraz sayfa ama tatildeymişsinkızlar sonda girebildm nasıl vicdan azabı cektim anlatamam bura haber vremedim yok oldum bi anda inşallah grupta atmazlar beni diye gecirdm içimdn hep pazartesi gunu denize gittk çoluk çocuk orda snırım telefnum su girdi o gundur acılmıyor hiç bilgisara denedim şifremi bir türlü hatırlayamadım en sonunda yazdıgım yeri buldum v hmn girdm ambilgisayadan alşmadızorlandım su an cok .nasılsınız görüşmeyeli bu araa iyice alışmısm ben buray giremediim zamn içim bi eksik muhabetinizi özldim cok inanki :)
hoş geldin canım seni merak etmiştik diyetide bıraktın sandık.sayfada aktif birisin fırsat buldukça giriyosun o yüzden sen olmayınca boş kaldı biraz sayfa ama tatildeymişsin
Cann hayrlisi olsun bizde k.vlidemlerle ve bi eltmle ayni apartmanda oturyorz hersey cocuklar iner cikar bize gelir annm babam gbi cok severm onlarida onlarda kendi kizlari gbi beni severler insallah durm sizdede boyledir o zamn sevndm senn adna canm :)Kizlar bende tasinma telasindayimbi ay sonra ise baslicam..k.validemlerle ayni binaya tasinicaz ki cocuklara bakabilsinler.
Ama nedense ben cok stresliyim umarim hersey guzel olur
Selincim gecmis olsun canim telefonun icin..regl doneminde fazla cikabilitsin vucut odem yapiyo
Gogocum ben yazdim kilomu ama diger yazilarin arasinda kaldi..64 cok cok az kilo verdim
Hic sorma canm bi unuttm hersey gitti esim yaptrdi telefnmu ama yne gelip gdiyor ins bidaha yapmaz tesekkur ederm canm ins bidaha gitmicem :))Selin geçmiş olsun canım. Telefonum ıslanırsa ben de şifreyi hatırlayamazsam diye işyerinde sürekli şifreyle giriyorum. Fatsecreti şifresini unuttum bile. Hafızası güvenmiyorum. Herşey şifreyle.
Aramıza döndüğün için sevindim.
Ne guzelmis canim..umarim bizdede ayni boyle olur..bende kayinvalidemi seviyorum sukur bi yaramazlik yok aramizda...degisikligi pek sevmem bide isin stresi bebeklerimden ayrilcam hepsi bi arada sanirsam...Cann hayrlisi olsun bizde k.vlidemlerle ve bi eltmle ayni apartmanda oturyorz hersey cocuklar iner cikar bize gelir annm babam gbi cok severm onlarida onlarda kendi kizlari gbi beni severler insallah durm sizdede boyledir o zamn sevndm senn adna canm :)
Bittimi isler ..cocuklarda heyecanlidir ....yeni okul donemi cok az kaldi...Merhaba. Koşuşturmacadan dolayı saat 6 gibi yorgunluktan uyudum. Kalkıp yemek yaptım. Yeni yemek yiyeceğiz.
Kilomu sabah yazmamışım.
65.5 olmuşum. 0.6 sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?