Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

***4.TAKIM 378. ETAP***

uzmanvet ( /65.9/65.5 /0.4 /%0.61 )
selinmehmethamza( / 80.5/ 81.0/ +0.5/% -0.62)
sudem34 ( /74.8/ / /% )izne ayrılmak istiyor
yakalandimyine (/70.7/ / /% )
seyfo (/ 94.8/ 94.0/0.8 /%0.84 )
zeynepsudee (/64.2/ 64.0/0.2 /%0.31 )
gogo2405 (/68.5/69.5/+1/%-0.16 ) 369. etapta izne ayrılan üye geri döndü kilosu 9'a bölündü
ddanes ( / 52.9/ / /% ) 373.etapta izne ayrılan üye geri döndü kilosu 6'ya bölündü

TAKIM ORTALAMASI %

Son düzenleme:
Ne guzelmis canim..umarim bizdede ayni boyle olur..bende kayinvalidemi seviyorum sukur bi yaramazlik yok aramizda...degisikligi pek sevmem bide isin stresi bebeklerimden ayrilcam hepsi bi arada sanirsam...
Aman allh bozmasin tatlim :)
Bozma moralini tatlm tabiki zor ama kendni ne kadar sıkarsan o kadar daha zor gelir icini ferah tutmaya calis canm olurmu

Kizlar gunaydin bu sira burayi cok biraktm farkndaym bunun icin hepinizden ozur diloyorm ama islerimi yoluna soktm ve geldim bugnden itibaren duzenli menulerime basladm yarnda bildirmlerime devam edecegim :)

Günaydın arkadaşlar. Dün yorucu ve diyet açısından sakıncalı bir gün oldu. Akşam saat 10'da son bir atakla 1 saat yavaş yürüyüş iyi oldu. Moralim düzeldi.

Dünkü menüm:
Kahvaltı: 1 dilim kadar çeçil peyniri, 5 adet zeytin, 1 domates, yarım salatalık, marul, 1 dilim tam buğday ekmeği, çay, tereyağında yumurta
Ara: 3 adet kırmızı erik, 100 ml kefir

Öğlen:2. kahvaltı, 1 dilim tam buğday ekmeği, yarım küçük patates kızartmasına 1 yumurta, 5 adet zeytin, 1 dilim peynir
Ara:10 badem, 1 küçük dilim karışık pizza, çeyrek bardak kola

Akşam: 2 küçük kuzu pirzola, yarım kase mercimek çorbası, 1 dilim tam buğday ekmeği
Ara: yeşil çay
1590 kalori
2 litre su
öğlen yarım saat, akşam 1 saat yavaş tempoda yürüyüş (yaklaşık 3 km)

Yine de kalori fazla çıkmamıştır. Arada olur böyle. Protein açısından yoğun bir gün olmuş.

Sağol canım. Devlet özel okullara yönlendirmek için yaklaşık 3.000 TL destek veriyor. İlköğretim ve orta öğretim için 250.000 kişilik destekten 180.000 ancak vermiş. Ben de başvurmamıştım çıkmaz diye. Tekrar hak verdi. Ama zaten özel okulda okuyanlara vermiyordu. Mahalledeki okula nakil aldırdık. Ancak kendi okullarına devam edecekler. Teşvikler açıklanınca tercih yapıp naklini geri alacağız. Karışık işler. Bu arada nakil olduğu okulda devamsız görünecek. Bu işlem prosedüre uygun bu arada. Hayırlısı. Oğlumun il içinde derecesi olduğu için çıkma şansı var ama kızım için zor gibi. Çünkü başvuran çok olmuş. Puana göre sıraya koyuyor. Neyse en çok hakkı olan alsın diyelim.

Menün fena değil canım. Akşam toparlamışsın.
Ben hayatımdan makarnayı çıkardım gibi. Canım da istemiyor açıkçası. Çocuklar için marketten 3 tane makarna aldım, evde de varmış yaz başından kalan 3 tane. Depo yapmışım resmen.

Kizlar gunaydin bu sira burayi cok biraktm farkndaym bunun icin hepinizden ozur diloyorm ama islerimi yoluna soktm ve geldim bugnden itibaren duzenli menulerime basladm yarnda bildirmlerime devam edecegim :)
Evet canım sen toparlarsın. 1-2-3 başladık.

günaydın arkadaşlar
Dünkü menüm:
Kahvaltı: 1 dilim kepek ekmeği,2 yumurtalı omlet,maydanoz,çay(şekersiz),4 yeşil zeytin,közlenmiş biber
Ara:1 tatlı kaşığı bal ile karıştırdığım süt,3 diyet bisküvi
Öğlen:tavuklu şehriye çorbası,yoğurt
Ara: 3 ceviz,1 elma Akşamda tavuklu şehriye çorbası içtim çok sevdiğim için.başka bişey yemedim tok tuttu

Bu arada fatsecret'a göre 550 gr vermem lazımken ben 400 gr vermişim. Tavsiye edilen günlük değerim yanlış demek ki onu 1600'e çektim. Araziye de çıktım 3 defa ama anlayamadım.

menün çok kalorili olmamış önemli olan ölçü.ben pizzaya ağzımı sürsem 3 dilim yemeden bırakamam kolada öyle sen ne güzeliradene sahip olmuşsun.kefiri sanırım hergün içiyorsun nasıl bi faydası oluyor emzirenlere sakıncası varmı acaba biliyomusun canım

Bu arada fatsecret'a göre 550 gr vermem lazımken ben 400 gr vermişim. Tavsiye edilen günlük değerim yanlış demek ki onu 1600'e çektim. Araziye de çıktım 3 defa ama anlayamadım.
ben fatsecreti telefondan kullanıyorumda vermem gereken kilo yazmıyor sen nasıl yapıyorsun bilgisayardanmı

Canim ben duz 56 yim.. Takimin durumuna bak sen yine fena batiricam ben

Ins cikar canim ikisinede:)

Canm gozume taklan pizzadan sonraki ekmek oldu aksamki ekmek olmasaydi yuryusle dengeli olurdu kesinlikle tabi sen daha iyisni bilirsin ama :)

Kesinlikle canm basladk son gaz hataya yer yok insallah :)

Menun guzel olmus seyfocum:)

Bence guzel canm ne coj az ne cok dengeli olms meyvesi cevizide var :)

Ya odem vardir ya da vucut direce gecip metabolizmayi yavaslatmistir benimde ayni kaloriyi almama ragmen kilo kaybim epey bi yavasladibende 1600 e cektim..aktiviteyo az aktif deyince 1600verdi

Kizlar braz ozel olucak ama bisy dansicm doktrlar hemsitlreler ben 2 bebgmi kucagma aldktan 40 gun sonra spiral taktrdm doktorm onerdi bi dogm daha senn ve bebehn icn tehlikli dedi ama regl halnde asri bir kanama var evden wc den cikamyorm nerdeyse oyle dyeblirm aksmlari resmen bacaklarm titryor yatp kaliyorm bu drumda cikarrlarmi o zamanda igne hap kullanmak istemyorm hormonlari bozdugu icn ne yapablirm bi akil vern bana kizlar kusr bakmayn buraya yazdm ama

Dunku menum
Sabah
Bi haslama yumurta
Bi yk visne receli
Bes zeytin
Uc dilim ekmek
Labne peyniri bi yk
Ogle
1biber dolmasi etli
Siron 1porsiyon (yogurtlu ve yufkali yoresel bi yemek)
Ara
Bi nescafe
Aksam
Etli biber dolmasi
Yarim kase mercimek corbasi
Ufak cikolata cok kucuk
Saat 9da acliga dayanamadim bi paket altinbasak diyet biskuvisi ne labne peynirini surup cayla yedim
Toplam 1700 kalori

canım geçmiş olsun spiral kanamayı arttırır hormonlu spiral var eğer onu taktırırsan da bu sefer hiç regl olmama ihtimalin oluyor ama kansızlık oluşmuşsa oda düzelmiş olur hormonlu spiral kaysa bile gebe kalma ihtimalin olmuyor daha garantili oluyor kansızlığın artmadan çıkarttır bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…