Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

merhaba arkadaşlar
gogo2405 tarafından takımınıza davet edildim.
bugünden itibaren yine kaçamaksız bir rejim hişkayesine başlıyorum kısmetse
adım begüm
hepimize kolay gelsin

yarın sabah tartılıcam ama 82 idim küsürüde vardır büuük ihtimalle.
170 boyum muhasebeciyim
Hoşgeldin canım. Ilk sayfada kurallarımız var onları okuyup kabul edersen beraberce zayiflariz.
Hergün bir önceki günün menüsünü içtiğin su ve yaptığın spor miktarını paylaşıp birbirimize yorum yapıyoruz. Normalde iki hafta deneme süresi var listeye girmek için. Katılım ve paylaşımına göre değerlendiriyoruz. Güzel paylaşımlar ve kilo vermeni dilerim.

merhaba arkadaşlar
adım begüm
hepimize kolay gelsin
hoş geldin aramıza bizde kaçamaksız rejim yapmaya çalışıyoruz ben mısra 24 yaşındayım 4 aylık bebeğim var onu etkilemeden birşeyler yapmaya çalışıyorum

Canım kolay gelsin sana zor oluyo ders çalışmak çarpım tablosunu bizde zor ezberlemostik. Senin mezun olmana az kaldı zaten dimi.

zor oldu ama birakmak zorundaydim

aksamnaz olmuş gece acikmadinmi kuzum.
Yok canm esim rahatsizlandi evdeydi aksm onnla olglendm hep ymek yemeye firsatm olmadi :)
Super irade gercekten ben yapablrmydm bilmiyormm :))

merhaba arkadaşlar
adım begüm
hepimize kolay gelsin

yarın sabah tartılıcam ama 82 idim küsürüde vardır büuük ihtimalle.
170 boyum muhasebeciyim
Hosgeldin canm aramiza bende selin yakn bir zamandr burdaym cok mutluym emnm sende bizmle olmaktan keyf alirsn ve birlikte guzel kilolar verirz :)

hepinize toptan hoşbuldum.şimdi kuralları okurum.bende daha motive ve kaçamaksız olması için buradayım inşallah keyifli vakitler geçiririz.bende işyerinden giriyorum müsait oldukçe
benimde 18 aylık bir kızım var

Allah bagslasin canm onceki katldginda kac kilo vererek ayrilmistin merak ettim :)

Akşam durgunlugu var topikte.eve geldigimden beri oturmadım yemek dışında çok yoruldum birazdan yatıcam. Yarın kilo bildiriminde görüşürüz öptüm hepinizi

Canım kolay gelsin sana zor oluyo ders çalışmak çarpım tablosunu bizde zor ezberlemostik. Senin mezun olmana az kaldı zaten dimi.

zor oldu ama birakmak zorundaydim

aksamnaz olmuş gece acikmadinmi kuzum.
Evet ya mezuniyete az kaldı kaptan. Yarın 65' İ görürsem 1 kilo. Bugünlerde tatlı merakım başladı. Yoksa içten içten ayrılmamak için kendime tuzak mı kuruyorum ki?

merhaba arkadaşlar
adım begüm
hepimize kolay gelsin
Hoşgeldin Begüm. Sağlıklı kilo vermeler diyelim.

hm ben yanlış baktım ozaman bademin kalori çok fazlaymış onun yerine fındık yenebilir
Badem kalsiyum deposu, ben günde 7-10 adet arası yemeye çalışıyorum. Bir de günde 20 tane yenisi güneşin zararlı etkilerine karşı koruyormuş. 10 tanesi de korur herhalde.

Akşam durgunlugu var topikte.eve geldigimden beri oturmadım yemek dışında çok yoruldum birazdan yatıcam. Yarın kilo bildiriminde görüşürüz öptüm hepinizi
Fotoğraf çok hoş.

Sağol canım ya. Topiğe girmeden duramam ben de. Sohbetlerinize katılırım arada.
Gel canm gel cok ozletme kendini oyle :)
Evet bende atiliyorum kizin vesen cok sekersiniz birbrnzede benzyorsnuz cok :)

Günaydın kızlar. Bugün kendimi çok enerjik hissediyorum. Eskiden 8 saatten az uyursam enerjim olmazdı, uyku kalitem kötüydü, çok sık uyanırdım. Şimdilerde 6-6,5 saat uyusam da idare ediyorum. Akşam ev sahipleri yeni kontrat için geldiler. Bayağı da oturdular. Yatmam yine 12,30'u buldu. Önce dünkü menümü vereyim.

Kahvaltı: 1 dilim kadar çeçil peyniri, 4 adet zeytin, 1/2 dilim tam buğday ekmeği, yarım domates, 1 tatlı kaşığı bal, çay
Ara: 5 adet çilek
Öğlen: 6 adet hamsi, 1/2 dilim tam buğday ekmeği, 1 kase sütlaç
Ara: 1 büyük kremalı ekmek kadayıfı

Ara: 100 gr kadar pekmez-ceviz sucuğu. (393 kalori)
Akşam: 1 tabak sarımsaklı yoğurtlu ıspanak, 1 dilim tam buğday ekmeği
Ara: Çay, yeşil çay
Ara: 1 dilim kek, çay
1677 kalori
1,5 litre su, yarım saat hızlı tempoda yürüyüş, 20 dakika pilates, 10 dakika ağırlık kaldırma (öncesinde ev süpürüp silip ısındım)
Bol cıslı bir menü oldu. Şeker doydum diyebilirim.

Bu arada pekmez sucuğuyla diyet varmış. Denemek isteyen var mı? Ben de denemek istiyorum. Yalnız sucuğu kendim yapmayı düşünüyorum. Dışarıdakilere şeker katıyorlar.
(Tarifi: 1 ölçek un, 5 ölçek pekmez, alabildiği kadar ceviz: Un ile pekmezi koyulaşıncaya kadar pişir, 1 gün önceden ıslatıp ipe dizdiğin cevizleri fırında kurut, sıcak karışıma daldır, kuruyunca tekrar-3 defa-daldır, üzeri beyazlaşıncaya kadar kurut)

Kahvaltı:
1 yumurta (haşlanmış)
1 dilim büyüklüğünde peynir
1 avuç içi kadar kuru erik
1ince dilim tahıllı ekmek
Bol tatlı kırmızıbiber dilimleri
(1 tatlı kaşığı sıvı yağ eklenmiş)
Öğle:
1 tabak etli sebze yemeği
1 kase cacık veya yoğurt
1 ince dilim tahıllı ekmek
Az yağlı havuç salatası
İkindi:
Yarım cevizli sucuk
Akşam
1 tabak zeytinyağlı
nohut yemeği
1 orta boy meyve
1 ince dilim
tahıllı ekmek
Az yağlı havuç salatası

Bugün tartı günümüz hayırlı olsun. 65 kiloya ulaştım. %0,76. Otomatiğe bağlanmış gibi haftada yarım kilo gidiyor. Ne eksik ne fazla. Umarım en geç 2 haftada hedefime ulaşırım.

Evet ya mezuniyete az kaldı kaptan. Yarın 65' İ görürsem 1 kilo. Bugünlerde tatlı merakım başladı. Yoksa içten içten ayrılmamak için kendime tuzak mı kuruyorum ki?
Olabilir tabi icten içe bizimle kalmak istiyosundur.
Teşekkürler canım.
Gel canm gel cok ozletme kendini oyle :)

Evet bende atiliyorum kizin vesen cok sekersiniz birbrnzede benzyorsnuz cok :)
Evet hep benzetiyolar baasinada benziyoda en çok bana benziyo ama.
eveett bol tatlili olmuş menü belki regl olcandir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…