tavuklu dürüm derken 1 tüm pide ekmeği ile yapılanmıDünkü menümü yazayım
Sabah 1 yumurta 1 peynir 1 dilim tava ekmeği 1 tk reçel
Ara elma
öğlen 4 kaşık bulgur pilavı 4 kaşık patlıcan yemeği 2 kaşık yoğurt
ara 2 hurma 2 ceviz
akşam tavuklu dürüm büyük ayran salata 2 tek patates 2 çatal limonlu pasta
su 2 lt
spor 30+30 yürüyüş
Yine yarım saat yürüyüş yapabilmissin arazide olmakta spor sayılır bence. Menü güzel olmuş. Cokonat çok kalorili değilmiş.Günaydın olsun.
Dünkü menüm:
Kahvaltı: 1 dilim kadar çeçil peyniri, 4 adet zeytin, 1/2 dilim tam buğday ekmeği, domates, sahanda yumurta, çay
Ara: 1 büyük elma
Öğlen: 1 tabak bamya, 1/2 dilim tam buğday ekmeği
Ara: 1 tane Ülker çokonat (170 kalori)
Ara: domates, salatalık
Akşam: 150 gr kadar hamsi, 1 kase salçalı makarna, yarım kase çoban salata
Ara: Çay, yeşil çay
Ara: meyve , 100 ml kefir
1461 kalori
1,5 litre su, yarım saat hızlı tempoda yürüyüş
Araziye çıktığım için yoruldum, spor yapamadım.
5 ceviz fazla olmuş diycektim sen farketmissin.ama menü güzel.Günaydın herkese
Dünkü menüm:
Kahvaltı:çok az tereyağı ile yapılmış 2 yumurta,1 dilim tam buğday ekmeği,maydanoz
Öğlen: ton balıklı salata .1 dilim tb ekmeği
Ara:kepek ekmekli domatesli peynirli tost,ayran
Akşam: şehriye çorbası,5 kaşık taze fasulye,2 kaşık bulgur pilavı Ara:5 ceviz,5 çiğ badem ,2 kuru erik(1 cevizde 80 kalori varmış ben 30 40 diye hesaplıyodum fazlaymış) toplam 1350
pide değil yarım lavaş ta tavuk kavurma domatesli falan disarda yedik en masum o geldi.tavuklu dürüm derken 1 tüm pide ekmeği ile yapılanmı
orta boy cevizin kalorisi; fatsecret ve diyetkolik'te 26 olarak verilmiş. 1 adet badem de 17 kalori. 2 badem 1 cevizden fazla görünüyor. Şaşırtıcı. Ancak 1 fındık da 6 kaloriymiş.Günaydın herkese
Dünkü menüm:
Kahvaltı:çok az tereyağı ile yapılmış 2 yumurta,1 dilim tam buğday ekmeği,maydanoz
Akşam: şehriye çorbası,5 kaşık taze fasulye,2 kaşık bulgur pilavı Ara:5 ceviz,5 çiğ badem ,2 kuru erik(1 cevizde 80 kalori varmış ben 30 40 diye hesaplıyodum fazlaymış) toplam 1350
Hazır meyve suyu almıyorum evde yapiyorum neyseki ama sütü mecburen aliyoruz kaynatma sütü o kadar sık alma şansım yok haftaa 5 kilo ondanda yoğurt kefor yapıyorum maya ölmesin diye hazir sütle yapıyorum.
Amin canım inşallah
kötü bir olay yasamissin ama geçmiş gitmiş. Çok takılma yinede.
Tatllm hedefne geldin zaten neredeyse masallah tabi en onenlisi evlatlarimiz ilgilen bol.bol tatlm bu donemleri cok onemli ozlicez o zaman seni deseneKızlar işlerim bugünlerde çok yoğun. Şu an aktif 2 projem var. Yakında 2 proje de başlayacak. Okullar da açıldı. Akşam yatağa kendimi zor atıyorum. 1 kilomu verdikten sonra sanırım arada bir uğrayabileceğim. Zaten işyerinde girebilirsem ancak. Evde vakit kalmıyor. Akşam yemek yap, çocukların ödevlerini kontrol et. Kızım çarpım tablosunu yazın ezberleyemediği için matematiği benle yapıyor. İlgi istiyor. Telefonu elime alırsam kızıyor. Zaten onlar derslerine odaklansın diye televizyon, bilgisayar hafta içi yok gibi. Strese girdim iyice. Alışmak zor olacak.
Canm guzel menu olmus tebrkler pastayi 2 catalla birakmis olman muhtesem :))Dünkü menümü yazayım
Sabah 1 yumurta 1 peynir 1 dilim tava ekmeği 1 tk reçel
Ara elma
öğlen 4 kaşık bulgur pilavı 4 kaşık patlıcan yemeği 2 kaşık yoğurt
ara 2 hurma 2 ceviz
akşam tavuklu dürüm büyük ayran salata 2 tek patates 2 çatal limonlu pasta
su 2 lt
spor 30+30 yürüyüş
Günaydın olsun.
Dünkü menüm:
Kahvaltı: 1 dilim kadar çeçil peyniri, 4 adet zeytin, 1/2 dilim tam buğday ekmeği, domates, sahanda yumurta, çay
Ara: 1 büyük elma
Öğlen: 1 tabak bamya, 1/2 dilim tam buğday ekmeği
Ara: 1 tane Ülker çokonat (170 kalori)
Ara: domates, salatalık
Akşam: 150 gr kadar hamsi, 1 kase salçalı makarna, yarım kase çoban salata
Ara: Çay, yeşil çay
Ara: meyve , 100 ml kefir
1461 kalori
1,5 litre su, yarım saat hızlı tempoda yürüyüş
Araziye çıktığım için yoruldum, spor yapamadım.
Menulerniz super kizlar fatsecrete ben yne atladm kac gun yeniden baslym bugn motve olym kendmi biliym :)Günaydın herkese
Dünkü menüm:
Canım kolay gelsin sana zor oluyo ders çalışmak çarpım tablosunu bizde zor ezberlemostik. Senin mezun olmana az kaldı zaten dimi.Kızlar işlerim bugünlerde çok yoğun. Şu an aktif 2 projem var. Yakında 2 proje de başlayacak. Okullar da açıldı. Akşam yatağa kendimi zor atıyorum. 1 kilomu verdikten sonra sanırım arada bir uğrayabileceğim. Zaten işyerinde girebilirsem ancak. Evde vakit kalmıyor. Akşam yemek yap, çocukların ödevlerini kontrol et. Kızım çarpım tablosunu yazın ezberleyemediği için matematiği benle yapıyor. İlgi istiyor. Telefonu elime alırsam kızıyor. Zaten onlar derslerine odaklansın diye televizyon, bilgisayar hafta içi yok gibi. Strese girdim iyice. Alışmak zor olacak.
zor oldu ama birakmak zorundaydimCanm guzel menu olmus tebrkler pastayi 2 catalla birakmis olman muhtesem :))
aksamnaz olmuş gece acikmadinmi kuzum.Gec olsada bende menumu paylasym internette bi sorn vardi yenii halledebldm ondan su an geldm canlar :))
2 dilim kepek ekmegi , sogus, peynir, cook az acika,bal ve omlet 1 yumurtadan
Ara: 3 badem
Tavuk sote 4 kasik yagsiz makarna
Aksam meyve tabagi ve peynr cesitleri
30 dk cocuklarla dans
hm ben yanlış baktım ozaman bademin kalori çok fazlaymış onun yerine fındık yenebilirorta boy cevizin kalorisi; fatsecret ve diyetkolik'te 26 olarak verilmiş. 1 adet badem de 17 kalori. 2 badem 1 cevizden fazla görünüyor. Şaşırtıcı. Ancak 1 fındık da 6 kaloriymiş.
az yemişsin canım acıkmışsındır tuttunmu kendiniGec olsada bende menumu paylasym internette bi sorn vardi yenii halledebldm ondan su an geldm canlar :))
2 dilim kepek ekmegi , sogus, peynir, cook az acika,bal ve omlet 1 yumurtadan
Ara: 3 badem
Tavuk sote 4 kasik yagsiz makarna
Aksam meyve tabagi ve peynr cesitleri
30 dk cocuklarla dans
anladım canım bizim burda dürüm farklı ondan sandım.iyi yapmışsın afiyet olsun:)Yine yarım saat yürüyüş yapabilmissin arazide olmakta spor sayılır bence. Menü güzel olmuş. Cokonat çok kalorili değilmiş.
5 ceviz fazla olmuş diycektim sen farketmissin.ama menü güzel.
pide değil yarım lavaş ta tavuk kavurma domatesli falan disarda yedik en masum o geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?