Hoşgeldin Begüm. Sağlıklı kilo vermeler diyelim.
Badem kalsiyum deposu, ben günde 7-10 adet arası yemeye çalışıyorum. Bir de günde 20 tane yenisi güneşin zararlı etkilerine karşı koruyormuş. 10 tanesi de korur herhalde.
Fotoğraf çok hoş.
İlk firsatta deniycem cevizli sucuk yapmayı tarifi not edeyim defterime.Bu arada pekmez sucuğuyla diyet varmış. Denemek isteyen var mı? Ben de denemek istiyorum. Yalnız sucuğu kendim yapmayı düşünüyorum. Dışarıdakilere şeker katıyorlar.
(Tarifi: 1 ölçek un, 5 ölçek pekmez, alabildiği kadar ceviz: Un ile pekmezi koyulaşıncaya kadar pişir, 1 gün önceden ıslatıp ipe dizdiğin cevizleri fırında kurut, sıcak karışıma daldır, kuruyunca tekrar-3 defa-daldır, üzeri beyazlaşıncaya kadar kurut)
Kahvaltı:
1 yumurta (haşlanmış)
1 dilim büyüklüğünde peynir
1 avuç içi kadar kuru erik
1ince dilim tahıllı ekmek
Bol tatlı kırmızıbiber dilimleri
(1 tatlı kaşığı sıvı yağ eklenmiş)
Öğle:
1 tabak etli sebze yemeği
1 kase cacık veya yoğurt
1 ince dilim tahıllı ekmek
Az yağlı havuç salatası
İkindi:
Yarım cevizli sucuk
Akşam
1 tabak zeytinyağlı
nohut yemeği
1 orta boy meyve
1 ince dilim
tahıllı ekmek
Az yağlı havuç salatası
oo süper tebrik ediyorum.Bugün tartı günümüz hayırlı olsun. 65 kiloya ulaştım. %0,76. Otomatiğe bağlanmış gibi haftada yarım kilo gidiyor. Ne eksik ne fazla. Umarım en geç 2 haftada hedefime ulaşırım.
Bugün tartı günümüz hayırlı olsun. 65 kiloya ulaştım. %0,76. Otomatiğe bağlanmış gibi haftada yarım kilo gidiyor. Ne eksik ne fazla. Umarım en geç 2 haftada hedefime ulaşırım.
Günaydın kızlar. Bugün kendimi çok enerjik hissediyorum. Eskiden 8 saatten az uyursam enerjim olmazdı, uyku kalitem kötüydü, çok sık uyanırdım. Şimdilerde 6-6,5 saat uyusam da idare ediyorum. Akşam ev sahipleri yeni kontrat için geldiler. Bayağı da oturdular. Yatmam yine 12,30'u buldu. Önce dünkü menümü vereyim.
Kahvaltı: 1 dilim kadar çeçil peyniri, 4 adet zeytin, 1/2 dilim tam buğday ekmeği, yarım domates, 1 tatlı kaşığı bal, çay
Ara: 5 adet çilek
Öğlen: 6 adet hamsi, 1/2 dilim tam buğday ekmeği, 1 kase sütlaç
Ara: 1 büyük kremalı ekmek kadayıfı
Ara: 100 gr kadar pekmez-ceviz sucuğu.(393 kalori)
Akşam: 1 tabak sarımsaklı yoğurtlu ıspanak, 1 dilim tam buğday ekmeği
Ara: Çay, yeşil çay
Ara: 1 dilim kek, çay
1677 kalori
1,5 litre su, yarım saat hızlı tempoda yürüyüş, 20 dakika pilates, 10 dakika ağırlık kaldırma (öncesinde ev süpürüp silip ısındım)
Bol cıslı bir menü oldu. Şeker doydum diyebilirim.
Bu arada pekmez sucuğuyla diyet varmış. Denemek isteyen var mı? Ben de denemek istiyorum. Yalnız sucuğu kendim yapmayı düşünüyorum. Dışarıdakilere şeker katıyorlar.
(Tarifi: 1 ölçek un, 5 ölçek pekmez, alabildiği kadar ceviz: Un ile pekmezi koyulaşıncaya kadar pişir, 1 gün önceden ıslatıp ipe dizdiğin cevizleri fırında kurut, sıcak karışıma daldır, kuruyunca tekrar-3 defa-daldır, üzeri beyazlaşıncaya kadar kurut)
Kahvaltı:
1 yumurta (haşlanmış)
Öğle:
1 kase cacık veya yoğurt
Az yağlı havuç salatası
İkindi:
Yarım cevizli sucuk
Akşam
1 tabak zeytinyağlı
nohut yemeği
1 orta boy meyve
1 ince dilim
tahıllı ekmek
Az yağlı havuç salatası
bende bilmiyorum bana 2100 verdi okadar yemiyorum tabikiKızlar fatsecret te tgd varya onun ne kadarını yememiz gerekiyor benimki 2000 çıktı çok değilmi. Birde hedef kilomu nasıl degistircem bulamadım bi türlü.
Güzel olmuş menün spor yapmadinmi.günaydın dünkü menüm
Sabah 4 yeşil zytin ,1 dilim süzme peynir,1 kepekli ekmek
ara 3 badem 2 ceviz
öğlen zeytinyağlı fasulye 5 kaşık, 5 kaşık dövme pilavı
ara nektarin
akşam 1 kase çorba,2 parça fırında tavuk,1 kase yoğurt.su 3,5litre
Evet canm sekeri cok bir menu olmus bugn biraz dha dikkat etmelisin geri kalani guzel gozukuyor tatlm tebrklerGünaydın kızlar. Bugün kendimi çok enerjik hissediyorum. Eskiden 8 saatten az uyursam enerjim olmazdı, uyku kalitem kötüydü, çok sık uyanırdım. Şimdilerde 6-6,5 saat uyusam da idare ediyorum. Akşam ev sahipleri yeni kontrat için geldiler. Bayağı da oturdular. Yatmam yine 12,30'u buldu. Önce dünkü menümü vereyim.
Kahvaltı: 1 dilim kadar çeçil peyniri, 4 adet zeytin, 1/2 dilim tam buğday ekmeği, yarım domates, 1 tatlı kaşığı bal, çay
Ara: 5 adet çilek
Öğlen: 6 adet hamsi, 1/2 dilim tam buğday ekmeği, 1 kase sütlaç
Ara: 1 büyük kremalı ekmek kadayıfı
Ara: 100 gr kadar pekmez-ceviz sucuğu.(393 kalori)
Akşam: 1 tabak sarımsaklı yoğurtlu ıspanak, 1 dilim tam buğday ekmeği
Ara: Çay, yeşil çay
Ara: 1 dilim kek, çay
1677 kalori
1,5 litre su, yarım saat hızlı tempoda yürüyüş, 20 dakika pilates, 10 dakika ağırlık kaldırma (öncesinde ev süpürüp silip ısındım)
Bol cıslı bir menü oldu. Şeker doydum diyebilirim.
Ay cok severim sucugu ama su an yapmcm yoksa dayanmm kendmi biliyorm tarfi alip 75 kiloya indgmde odul olarak yapablirm ama :))Bu arada pekmez sucuğuyla diyet varmış. Denemek isteyen var mı? Ben de denemek istiyorum. Yalnız sucuğu kendim yapmayı düşünüyorum. Dışarıdakilere şeker katıyorlar.
Kahvaltı:
1 yumurta (haşlanmış)
Öğle:
1 kase cacık veya yoğurt
Az yağlı havuç salatası
İkindi:
Yarım cevizli sucuk
Akşam
1 tabak zeytinyağlı
nohut yemeği
1 orta boy meyve
1 ince dilim
tahıllı ekmek
Az yağlı havuç salatası
olsn canm son 2 kilo yavas yavas gtsin tam gitsin :)Bugün tartı günümüz hayırlı olsun. 65 kiloya ulaştım. %0,76. Otomatiğe bağlanmış gibi haftada yarım kilo gidiyor. Ne eksik ne fazla. Umarım en geç 2 haftada hedefime ulaşırım.
Dünkü menüm
Sabah yağsız kaşarlı tost çay
ara 2 hurma 2 ceviz
öğlen zeytinyağlı fasulye 6 kaşık çorba 2 kepçe salata
ara elma
akşam 1 kepçe yeşil mercimek çorbası yarım porsiyon istavrit salata 4 yaprak sarma
ara 10 Çekirdeksiz üzüm
su 2 lt.
spor 30+30 yürüyüş
canmlar menulerniz super olmus tebrikler gitsin kilolaar :))günaydın dünkü menüm
ara 3 badem 2 ceviz
ara nektarin
Dünkü menüm
Sabah yağsız kaşarlı tost çay
ara 2 hurma 2 ceviz
öğlen zeytinyağlı fasulye 6 kaşık çorba 2 kepçe salata
ara elma
akşam 1 kepçe yeşil mercimek çorbası yarım porsiyon istavrit salata 4 yaprak sarma
ara 10 Çekirdeksiz üzüm
su 2 lt.
spor 30+30 yürüyüş
günaydın dünkü menüm
ara 3 badem 2 ceviz
ara nektarin
Gunaydin kizlar menumu ve bildirimimi yapym hmencik
Sabah:1 haslnmis yumurta,sogus ve cecil peynir 2 parca
Oglen: ton balikli kivrcik salata ( buyuk bir kase,)
Ara: 4 badem
Aksam:sebzeli bulgur pilavi 1 porsyon),tavuk doner,salayalk tursusu ve 1 kase yogurt
Ara: yarm elma yarim armut ve uzumden olusan meyve tabagi
40 dk hizli tempo yuruyus 3 lt su :)
Menün güzel ama turşu bulgur ödem tutuyo tartı gününden önce yememeye çalışıyorum ben.Gunaydin kizlar menumu ve bildirimimi yapym hmencik
Sabah:1 haslnmis yumurta,sogus ve cecil peynir 2 parca
Oglen: ton balikli kivrcik salata ( buyuk bir kase,)
Ara: 4 badem
Aksam:sebzeli bulgur pilavi 1 porsyon),tavuk doner,salayalk tursusu ve 1 kase yogurt
Ara: yarm elma yarim armut ve uzumden olusan meyve tabagi
40 dk hizli tempo yuruyus 3 lt su :)
Gecen hafta:81.1
Bu hafta:80.5
Yuzde:0.74
yoo üzüm çok olmamış öğlen ve akşam az olmuş salata çorba yoğurt eklemelisin bence.bende dünkü menümü yazayım hemen ilk günün heyecanıyla;
Sabah;1 dilim tam buğday ekmeği+1 parça kaşar+salatalık+şekersiz çay
Ara:10 tane üzüm
Öğlen:5 kaşık z.y. taze fasulye+1 dilim t.b. ekmek
Ara:yarım elma+5 üzüm
Akşam:4 köfte+1 dilim ekmek+salata az yağlı
Ara:10 üzüm
çok üzüm olmuş galiba
Menün güzel ama turşu bulgur ödem tutuyo tartı gününden önce yememeye çalışıyorum ben.
yoo üzüm çok olmamış öğlen ve akşam az olmuş salata çorba yoğurt eklemelisin bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?