Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kadin isterse her seyi yapar
cocuk coluk hatrina istenmeyen evliliklere katlaniliyor
es hatrina bitip tukenmeyen kaynana dirdirina eyvallah deniyor
aman ev yuva diye dirdirci patrona el pence oluyor.peki biz zayiflayamayacak kadar gucsuzmuyuz.

kararli olmana inan cok sevindim.bu kez bitirelim kizlar.

belki biraz agir yazdim ama gercekten menulerle isteklerin tutmamasi beni dli ediyor su gunlerde.ve zaman haince sincice cok hizli ilerlior.innin yilbasi planlarini vs...konusmamiz bir nefes ote gibi hemencecik gelecek.zamana dur diyemiyorsak bogazimiza dur bir ya yeter diyebiliriz bence

Bu arada son cıslı menümü de yazıp yatıyorum. Yarın yeni bir gün. Bugün sabah 1 derece sıcaklıkta çok kalın olmayan bir montla araziye çıktım, güneşe aldandım. Gölge çökünce ellerim, vücudum dondu. 2 saatlik soğuk üzerine arabada yarım saatte zor ısındım. Bu halde bile kahvaltı üzerine 5,5 saat sonra yemek yedim. Direncimin arttığını hissediyorum.
07.30: 1 dilim peynir 1 yumurtayla omlet, 6 adet zeytin, yeşillik, siyah ve yeşil çay, 2 adet ceviz
13.00: 3 yk yoğurtlu ıspanak, 1 fileto balık ızgara, yeşillik, 10 badem
15.30: 1 küçük elma
19.00: Haşlanmış çeyrek tavuk göğsü, 1 kanat, 1 kase tavuk suyuna kırmızı mercimek çorbası, yeşillik,
ülker dido black (206 kalori)
21.00: Şekersiz Türk kahvesi (arkadaşlara gezmede tatlıyı yemedim)
1170 kalori, öğlen 20 dakikada 2 km, akşam 20 dakikada 2,2 km yürüyüş, yarım saat salsa-pilates-aorobik karma, 10+10 şınav
Siyah çayı ve arada suyumu da limonlu içiyorum. Salatalara mutlaka limon ve sirke atıyorum. Meyve fazla yemediğim için limonu bol kullanıyorum.

sen kalori hesabi yaptigin icin birsey diyemem.ama su ulker didolar vs.bir bitse diyorum

Beril canım geçirdiğin rahatsızlık hakkında pek konuşmak istemediğini biliyorum ama bence sen hayatta çok şeyler başarmış örnek birisin. Tecrübelerin bize ışık olacak. Hayatta insanın aşamayacağı zorluk yok.

bir gun konusuruz seninle didolari birakirsan

Son düzenleme:
Did olmasa iyiymiş madem son diyosun tamam o zaman

Günaydın... menüm
Sabah
4 kaşık müsli + yarım bardak süt
Ara
8 badem +2 kuru kayısı
Öğle
Mercimekli salata+ yoğurt
Ara
Yarım elma + 1 sade soda
Akşam
3 tane köfte (izmir köftenin sadece köftesinden aldım)
3 Kaşık pilav
Salata+ 2 bardak ayran
Su 2,5 litre
Spor 40dk yürüyüş. Yatmadan 20dk bisiklete binecektim ama kalkınca bir sürü işin beni beklediğini farkettim onu yap bunu yap derken geç oldu bende yattım.

afiyet olsun güzel menü masumcuk

günaydın kızlar sayfaya doğru düzgün gelemiyorum sohbetlerinize dahil olamıyorum böyle içime sinmiyor sonradan okuyunca kendimi buraya yabancı gibi hissediyorum zaten menülerimde çok iyi değil.aynı zamandada buraya yazınca kızımla yeterince ilgilenemediğimi farkediyorum akşamlarıda eşim onunla ilgilenemediğim için yazmamı istemiyor kısacası sayfadan ayrılmak zorundayım haber vermeden çıkmak istemedim hepinize başarılar diliyorum

Naber kızlar herkes gitmiş yine Nerdesiniz bakiim
ben yazilari okudum canm sindirdim bir guzel yarna hazirim sanrm benm icin cok iyi oldu bu :)

Canm sende cok seyler yasamssn insallah bidaha hic o acilari crkmessn canm bende bu sabah karatay usulu kahvaltmi hazrladm yiyecegm bakalm ama azck ekmek yerm sanrm zamanla o uda keaerm insallah :)

bizde sana inanyoruz canmcm bu sefer farkli olsun tam olsun tammmi benim icinde oyle tabiki kendimi bir duzene oturtup gitmeliym nolursa olsunda bozmamaliym :)) iyi yaptn canm icini dokmekle :)

dogru dedin canm sadece karrli olmamz gerek ve bazi seyleri degstirmek bu sekeri ekmegi yiynce hayatmzida rek degisen kilo oda varsin gelmesin artik zayflaynca eminmki zaten hic aramicaz onlari :)

kesnlikle canm katiliyorm sana ...

Uyuyalımda şu leptinimiz salgılansın artık değil mi? İyi geceler.
ben bu ara tavuk oldm uyuyorm hemenck leptnlerm salgilaniyor oh :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…