yok kuzm ben karatay yapmyordmm da bilgim var demek istedm bende karataya geceym artk cevizimde geldi ekmegide kesiym yavas yavasKaratay 6 ögun olmazki 2 ogun bazinda bir beslenme sekli
Yok Canim bu diyetle ilgili sifir yagli bunuda Sonra yaparsin yazarim sanaCanm sabah oglen aksam spor ve su budr deglmi ekmek filan bunlarda nler yaptn guzel kilo vermissn cunku merak ediyorm :)
Hooop sanada geldi bir yesilcay :) bende oyle yapcm canm ellerine kollarna saglik :)
hmm anladm canm onada bi bakacagm bu aksam bende ekmk azda olsa guketirm diye dusunuyorm 6 ognle haftada 200 grm verdm ama kacamagm vardi bakalm u seklde nasil verecegmMontignac ın linki var diyet günlüklerinde bulup okursan daha iyi olur.o da karatay gibi ama ekmeye az musade var...yani bende ortaya karışık yapıyorum.karataydakı gibi iki öyün yiyorum ama ekmek de yiyorum.
tamm canm dolmadan yiyebilirmiym peki ben yoksa senn tarifmi yapym kndimeYok Canim bu diyetle ilgili sifir yagli bunuda Sonra yaparsin yazarim sana
Canm bana bira anlatrmisn bende yapmak istyorm montignac nasil bisy kratayi uzmanvetimden baya bjr kaptm ama bende 6 ogun yapiyirdm sanrm yanlis yoldaym daha dikkat etmeliym o zaman
canm aslnda benmle ilgili cok guzel bi noktaya bastn cunku ne yapsam.hangisnie uysam diye dusunuyordm ben bu sekikde baslamistm devam ediyirdm ama sanrmki yanls yaptm yarndan itibaren bende o sekilde yapiym canm diyetisyene gitmyirm canm daha fazla onerin varsa acigim ben tesekkur ettm cok :)
Canm sabah oglen aksam spor ve su budr deglmi ekmek filan bunlarda nler yaptn guzel kilo vermissn cunku merak ediyorm :)
Hooop sanada geldi bir yesilcay :) bende oyle yapcm canm ellerine kollarna saglik :)
Ayyy swetim sen de mi mezunsun bilmiy ordumm...hangi takimdan?kaç kilosun kuzum?
Bitanem yıllarca her tür diyeti yapmış biri olarak karatay sağlıklı beslenmeisni kesinlikle tavsiye edeirm 6 ay önce mezun oldum hala almadım 2 öğün yapmak zorunda değilsin erken kahvaltı yapıyorsan 2,5 -3 öğünde yapabilirsin
http://woto.com/oneriler
https://www.facebook.com/ObezliktenKurtul
bu linkleri incelersen yardımcı olur kuzum
bu da benim yaptıklarım tatlım
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/sweetdimple-in-basari-hikayesi.721337/
Ayyy swetim sen de mi mezunsun bilmiy ordumm...hangi takimdan?kaç kilosun kuzum?
Anaaam swetimmm ben seni 22 23 yaşlarında biri zann ediyordum.meyersem 39yaşın varmış...maşallah içindeki enerjine...çok hayat dolu çıtı pıtı birisin...resmini koymadın mı buraya?
Ben 3, takımdan mezun oldum kuzum şu an 62,63 arası gidip geliyorum
bni kac saniyon sekerimAnaaam swetimmm ben seni 22 23 yaşlarında biri zann ediyordum.meyersem 39yaşın varmış...maşallah içindeki enerjine...çok hayat dolu çıtı pıtı birisin...resmini koymadın mı buraya?
Anaaam swetimmm ben seni 22 23 yaşlarında biri zann ediyordum.meyersem 39yaşın varmış...maşallah içindeki enerjine...çok hayat dolu çıtı pıtı birisin...resmini koymadın mı buraya?
Bugün değiştirmeye başladım canım. Doğru diyosun dediğim gibi baya salladı herseyi bir süredir artık toparlamaya zamanı.Gogomm iyi akşamlar.tatlım dün yeme şeklini falan deyiştirmrkle ilgili bazı şeyler okudum.bence geç bile kaldın ablam.hatırlıyonmu mart ayında ikimizde 69duk ben 59oldum ama sen sadece 1kilo verdin.bence sen çoktaan bir şeyler yapmak zorundaydın.demek ki 6öyünle olmaz bu iş.bak ben 60dan 1tık düşemiyordum ama 7 takıma üye olduktan sonra karatay ve montignac diyetleri ile tanıştım ve günde 2kere yiyerek 2hafta da 58.500oldum.demek ki sen de hemen yarın bir şeyleri deyiştirmelisin ben iki öyün beslen derim kuzum...
Tebrikler arkadaşım bir soluk ta okudum yazdıklarını. Çok güzel anlamışım.
Bitanem yıllarca her tür diyeti yapmış biri olarak karatay sağlıklı beslenmeisni kesinlikle tavsiye edeirm 6 ay önce mezun oldum hala almadım 2 öğün yapmak zorunda değilsin erken kahvaltı yapıyorsan 2,5 -3 öğünde yapabilirsin
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/sweetdimple-in-basari-hikayesi.721337/
Bugün değiştirmeye başladım canım. Doğru diyosun dediğim gibi baya salladı herseyi bir süredir artık toparlamaya zamanı.
Tebrikler arkadaşım bir soluk ta okudum yazdıklarını. Çok güzel anlamışım.
ben hep istedim hatta gecen sene hamilelik oldu 10 haftalarda dusuk yaptim.3.dogum ama 4. cocuk olur olursa.benim ikizlerim var bilmem biliyormuydun.
Sweetdimple Karatay diyetinde omega takviye hakkında ne düşünüyorsun. Ben haftada 2-3 defa balık yiyorum. Yeterli olur mu sence. Ekmeği kestim ama arada bir çikolata kaçıyor. O da hala insülün bağımlılığı patlaması bence. Öğlen öğünü atlayamıyorum henüz tansiyonum çabuk düşüyor.
Selincim öğünler arasında mümkünse birşey tüketmemeye çalış en azından 4,5 saat bu sayede yarım saat leptin hormonu yağları yakmış olur tatlım mesela bademi kahvaltına ekleyebilirsin
kayısıyı ise öğle yemeğinin ardından yiyebilirsin gerçi belki de diyetisyen menüsü yapıyorsundur bilemediğim için yanlış birşey söylemek istemem tatlım fakat bugünkü menün gayet güzel benimkiler sadece öneriydiyeterli su içip birazda spor yapabiliyorsan daha ne olsun
damlanur canım Karatay ekmek konusunda haklı çünkü buğdayı un yapıp yemek yerine tüm tüketme taraftarı. Ben kendi mesleğimden biliyorum. Biz hayvanlara çok öğütülmüş yemleri verdiğimizde (buğdayı ufak parçalara ayırdığımızda) sindirim sistemi problemi yaşıyorlar, gerçi onlarda sindirim şekli farklı ama yine de temelde aynı. Çok fazla parçalandığında mineral kaybı da daha fazla oluyor zaten. Ekmek yerine ceviz, badem, fındık tüketmeye kolay alıştım ben, ekmek yememek mutsuz da etmiyor artık.Montignac ın linki var diyet günlüklerinde bulup okursan daha iyi olur.o da karatay gibi ama ekmeye az musade var...yani bende ortaya karışık yapıyorum.karataydakı gibi iki öyün yiyorum ama ekmek de yiyorum.
Öncelikle ismimi kullanmanda kesinlikle bir sorun yok.hatta gülümsettin beni saçlarımı çekme isteğinle :) Tüm söylediklerinde tamamen haklısın bir ileri bir geri giderek bu iş olmuyor. Baksana hala buradayım ve daha 80 nin altına düşemedim. Şimdi farkediyorum ben o zamanlar hazır değilmişim evet zayıflamak istiyordum ama gözümde o kadar büyütmüştüm ki içten içe inanmıyordum bunu yapabileceğime.vermem gereken 30 kilo vardı. Diyet yapmam gerekiyordu evet ama diyete başlıyorum dediğimde aklıma hiç gelmeyen şeyleri canım çekiyordu. Çünkü benim için diyet demek o yasak bu yasak aç kalmak demekti. Yasak olanları bir daha hiç yiyemeyeceğin hissine kapılıp sürekli kaçamak yapıyordum. Bir kere kaçamak yaptığımda ise o gün tamamen giderdi. diyeti bozdum nasılsa diyerek kalorili ne varsa yiyordum ertesi gün sabahtan başlardım tekrar. Uzun bir süre izindeydim seninle aynı hafta başladım tekrar 2 haftadır buradayım yani ama bu sefer farklı hissediyorum. Çünkü bu sefer kendime hiç yasak koymadım dengeli beslenecek herşeyi yiyecek ama miktara dikkat edeceğim. eee yasak olmayınca canımda öyle değişik değişik ağır yemekler istemiyor zaten ne yesem diye pek düşünmüyorum. Benim dayanamadığım şey tatlı ve çikolatadır onları da evden uzak tutunca sorun kalmıyor :) Birde artık şu kadar kilo vermem lazım diye düşünmüyorum o beni strese sokuyor ve kilo vermeyi gözümde büyütüyor. kısa vadeli hedeflerim var artık. İzinlli olduğum dönemde kendimi psikolojik olarak hazırladım. ayy ne çok yazmışım sanki çok kilolar vermişim gibi :) daha yeni başladım evet ama bu sefer farklı gerçekten ınanıyorum zor gelmiyor o kadar. Neyse arkadaşlar başınızı ağrıttım bunları ne zamandır yazmak içimi dökmek istiyordum şimdiye kısmetmiş :)lütfen bu yazacaklarima kimse alinmasin ben genel dusuncelerimi paylasmak istiyorum.iki haftadir burdayim hatta bir cok takimda yazisiyorum.cogu takimi takip ediyorum.sanirim bizde bir motivasyon eksikligi var.sizler zayiflama askiyla buraya geldiyseniz gogo ve ben size bu motivasyonu veremedik sanirim.yada sizler diyete beynen hazir olmadan diyete kendinizi hazirlamadan zayiflamaya kalktiniz.inaninki once karar verin gidecek bu orami burami saran fazlaliklar diye..
yaptiniz menulerde gördügüm kadariyla buranin bir takim oldugunu hem takim ici hem takimlar arasi bir yarista oldugumuzun farkinda degiliz sanirim.ben hep derimki bizim savasimiz kendimizle bir haftaki onceki tartidaki rakami asagi cekmekten yana.ama malasefki takim ruhumuzda yok.mesela gecen haftaki ortalamamiz kotu degildi ama olmadi.hadi arkadasimizin cok gecerli bir mazareti vardi.diyecegim suki takim ruhu tasiyormusunuz.eger cevabiniz evetse bu menuler ne.yani yeni yda bilgisiz degilsiniz hepimizin az cok bir diyet bilgisi yada kulak asinaligi var.aslinda burda isim ve yediklerinizi soylemek istedim ama gercekten kirmak istemem kimseyi.bazen öyle menuler görüyorumki acaba disardan biri diyeti provoke etmek icinmi yazdi diye dusunuyorum.burdaki herkezin gercekten isi gucu kariyeri colugu cocugu var.ve biz gercekten birbirimize ve kendimize yardim icin burdayiz.burda en degerli seylerden biri olan zamanimizi veriyoruz.bazen cocuk agliyor es geciyoruz dur bir geliyom diye.bazen esle gececek zamanda burda iki mesaj daha yazalim diye es geciyoz.bazen yatacagimiz yere uykudan veragat edip burdayiz.yani zamani birbirimiz icin sele verirkende birseyler görelim ya.herkez kendine zayifliyor selin zayiflarsa bana para odemeyecek, gogo zayiflarsa benim bir karim olmayacak ama sevinclerine ortak olmak cogu seye degmezmi.biz sanal insanlariz ama inaninki bir cogunuzu gercek arkadaslara degismem.
kizlar bu menulerle bu yolculuk bitip hedefe ulasamayacagiz.arti duzeltelim diyede bir caba harcamiyoruz en cokta bunu anlamiyorum.bir arkadasin menusune ust uste su olmamis diyoruz bir bakiyomki menu yine oyle.bu konuda en cok masumu begenirim oyle degistiki yeme duzeni.ilk menuleri gördügümde ekrandan uzanip saclarini cekesim gelirdi.
fazla uzatmadan kizlar kendinize ceki duzen verin lütfen.gercekten zayiflamak istiyorsaniz nefsinize sahip cikin.bugune kadar yedikte ne oldu.
lütfen dediklerimi kisisel anlamayin.ayrica selin, gogo, masum isminizi kullandigim icin özur dilerim samimiyetimize guvendim.
canm benm sindire sindire hepsini okuyorm kac saattir super gercekten bende bu beslenme bicimini yapmak dnemek istiyorm dogal urunleri bulabildigm olcude kullanacagm ve elimden geleni yapacagm doyana kadar yemek mantigi bana dogru geldi acikcasi az ye oz ye ve spor bunuda bi randimana soktugm zaman sonucunu alirm insallah zamanla cok guzel bir paylasm oldu benm icin cok tesekkur ederim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?