Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canm sabah oglen aksam spor ve su budr deglmi ekmek filan bunlarda nler yaptn guzel kilo vermissn cunku merak ediyorm :)

Hooop sanada geldi bir yesilcay :) bende oyle yapcm canm ellerine kollarna saglik :)
Yok Canim bu diyetle ilgili sifir yagli bunuda Sonra yaparsin yazarim sana

Montignac ın linki var diyet günlüklerinde bulup okursan daha iyi olur.o da karatay gibi ama ekmeye az musade var...yani bende ortaya karışık yapıyorum.karataydakı gibi iki öyün yiyorum ama ekmek de yiyorum.
hmm anladm canm onada bi bakacagm bu aksam bende ekmk azda olsa guketirm diye dusunuyorm 6 ognle haftada 200 grm verdm ama kacamagm vardi bakalm u seklde nasil verecegm

Yagi kiymasi vs....gereksiz bir sürü kaloriye ne gerek var

Canm sabah oglen aksam spor ve su budr deglmi ekmek filan bunlarda nler yaptn guzel kilo vermissn cunku merak ediyorm :)

Hooop sanada geldi bir yesilcay :) bende oyle yapcm canm ellerine kollarna saglik :)

Bitanem yıllarca her tür diyeti yapmış biri olarak karatay sağlıklı beslenmeisni kesinlikle tavsiye edeirm 6 ay önce mezun oldum hala almadım 2 öğün yapmak zorunda değilsin erken kahvaltı yapıyorsan 2,5 -3 öğünde yapabilirsin

http://woto.com/oneriler

https://www.facebook.com/ObezliktenKurtul

bu linkleri incelersen yardımcı olur kuzum

bu da benim yaptıklarım tatlım
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/sweetdimple-in-basari-hikayesi.721337/

Ayyy swetim sen de mi mezunsun bilmiy ordumm...hangi takimdan?kaç kilosun kuzum?

Anaaam swetimmm ben seni 22 23 yaşlarında biri zann ediyordum.meyersem 39yaşın varmış...maşallah içindeki enerjine...çok hayat dolu çıtı pıtı birisin...resmini koymadın mı buraya?

kafa kağıdına bakma kuzummmona bakarsan 40 oldummm resmim başarı hikayemde de profilim de de vardı tatlım aydasunun resmi çalınıp kullanılmış bir başka sitede sanırım o yüzden kaldırdım

Bugün değiştirmeye başladım canım. Doğru diyosun dediğim gibi baya salladı herseyi bir süredir artık toparlamaya zamanı.
Tebrikler arkadaşım bir soluk ta okudum yazdıklarını. Çok güzel anlamışım.

ben hep istedim hatta gecen sene hamilelik oldu 10 haftalarda dusuk yaptim.3.dogum ama 4. cocuk olur olursa.benim ikizlerim var bilmem biliyormuydun.

Kaybına üzüldüm canım ya kısmet bir daha olur. İkizlerin olduğunu biliyorum onun için 3. çocuk yerine 3. doğum dedim zaten. Bakma aslında ben de istiyordum 3.'yü. Hazır memur da olmuşken 1 sene de ücretsiz izin alırım, ağız tadıyla bir çocuk büyütürüm diye düşünmüştüm, üstelik 2 yıl önce genel cerrah göğsümde yaşadığım bir sıkıntı için tavsiye de etti ama aynı dönemde menüsküs problemim çıktı. O yüzden kilo vermeye çalıştım. Ancak memuriyetimde ilk yıl otellerin zengin menüsü eşliğinde eğitimler sonra masa başı uzun süre çalışmayla geçti ve ben 77 kilo oldum, dizim mahvoldu. İlk yıl kilo veremedim, 2. yıl 3 ay spor salonuyla 3 kilo verdim araya kış girdi ve sol menüsküsüm yırtıldı zaten. Bu yıl azimle 10,5 kiloyu verdim ve sağ menüsküsü hasarla kurtardık bakalım. Ayak kaslarımı güçlendirdim bu arada ve ağırlık kaldırmayı alışkanlık haline getirdim. Hatta bugün 10+10 şınav çektim. Zayıfladıkça barfikste kendimi yukarı çekmeye başladım. Hepsi çok güzel aşamalardı. İnsanın en güzel yıllarında istediğini giyememesi çok kötü birşey. Şu aralar biraz hevesim kaçmıştı ama biraz önce sen beni kendime getirdin. Bu Karatay diyetini yaşam tarzım haline getirip ömür boyu hedefim olan kiloda kalacağım. Artık sağlıklı yaşam için beslenme hedefim. Süpersin bu arada. Tuttum seni. Takipteyim.
Sweetdimple Karatay diyetinde omega takviye hakkında ne düşünüyorsun. Ben haftada 2-3 defa balık yiyorum. Yeterli olur mu sence. Ekmeği kestim ama arada bir çikolata kaçıyor. O da hala insülün bağımlılığı patlaması bence. Öğlen öğünü atlayamıyorum henüz tansiyonum çabuk düşüyor.

Montignac ın linki var diyet günlüklerinde bulup okursan daha iyi olur.o da karatay gibi ama ekmeye az musade var...yani bende ortaya karışık yapıyorum.karataydakı gibi iki öyün yiyorum ama ekmek de yiyorum.
damlanur canım Karatay ekmek konusunda haklı çünkü buğdayı un yapıp yemek yerine tüm tüketme taraftarı. Ben kendi mesleğimden biliyorum. Biz hayvanlara çok öğütülmüş yemleri verdiğimizde (buğdayı ufak parçalara ayırdığımızda) sindirim sistemi problemi yaşıyorlar, gerçi onlarda sindirim şekli farklı ama yine de temelde aynı. Çok fazla parçalandığında mineral kaybı da daha fazla oluyor zaten. Ekmek yerine ceviz, badem, fındık tüketmeye kolay alıştım ben, ekmek yememek mutsuz da etmiyor artık.

Öncelikle ismimi kullanmanda kesinlikle bir sorun yok.hatta gülümsettin beni saçlarımı çekme isteğinle :) Tüm söylediklerinde tamamen haklısın bir ileri bir geri giderek bu iş olmuyor. Baksana hala buradayım ve daha 80 nin altına düşemedim. Şimdi farkediyorum ben o zamanlar hazır değilmişim evet zayıflamak istiyordum ama gözümde o kadar büyütmüştüm ki içten içe inanmıyordum bunu yapabileceğime.vermem gereken 30 kilo vardı. Diyet yapmam gerekiyordu evet ama diyete başlıyorum dediğimde aklıma hiç gelmeyen şeyleri canım çekiyordu. Çünkü benim için diyet demek o yasak bu yasak aç kalmak demekti. Yasak olanları bir daha hiç yiyemeyeceğin hissine kapılıp sürekli kaçamak yapıyordum. Bir kere kaçamak yaptığımda ise o gün tamamen giderdi. diyeti bozdum nasılsa diyerek kalorili ne varsa yiyordum ertesi gün sabahtan başlardım tekrar. Uzun bir süre izindeydim seninle aynı hafta başladım tekrar 2 haftadır buradayım yani ama bu sefer farklı hissediyorum. Çünkü bu sefer kendime hiç yasak koymadım dengeli beslenecek herşeyi yiyecek ama miktara dikkat edeceğim. eee yasak olmayınca canımda öyle değişik değişik ağır yemekler istemiyor zaten ne yesem diye pek düşünmüyorum. Benim dayanamadığım şey tatlı ve çikolatadır onları da evden uzak tutunca sorun kalmıyor :) Birde artık şu kadar kilo vermem lazım diye düşünmüyorum o beni strese sokuyor ve kilo vermeyi gözümde büyütüyor. kısa vadeli hedeflerim var artık. İzinlli olduğum dönemde kendimi psikolojik olarak hazırladım. ayy ne çok yazmışım sanki çok kilolar vermişim gibi :) daha yeni başladım evet ama bu sefer farklı gerçekten ınanıyorum zor gelmiyor o kadar. Neyse arkadaşlar başınızı ağrıttım bunları ne zamandır yazmak içimi dökmek istiyordum şimdiye kısmetmiş :)

canm benm sindire sindire hepsini okuyorm kac saattir super gercekten bende bu beslenme bicimini yapmak dnemek istiyorm dogal urunleri bulabildigm olcude kullanacagm ve elimden geleni yapacagm doyana kadar yemek mantigi bana dogru geldi acikcasi az ye oz ye ve spor bunuda bi randimana soktugm zaman sonucunu alirm insallah zamanla cok guzel bir paylasm oldu benm icin cok tesekkur ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…