cnm o cocuuklara sus battaniye olarak yapmstm sonra kiyamadm :) oyledray cok hos evin renkli evler cok hos ya gule gule otur bitanem
benimde orkide manyakligim var dur ekleyim resimleri
bunu ne olarak kullaniyon onu anlamadim canim
kaynanada marifetliymis hani
bak alisiliyormus degilmi azimli ol lutfen en azindan bizim icin
canim bir hesaplasaydin
gece belki hesaplarsin
kesinlikle katiliyorum.her vucut farkli tepki gösteriyor.bir diyet birini inceltir yag yaktirirken digerine yaramiyor
ne oldu mutsuzlukmu seziyorummmmm
kiz ben hamile oldumu duysam yikardim burayi sevincten
hamile kaldiginiz organin kiymetini bilin hiiiii ay ne yazdim ya
gonca sende görünmüyorsunki asagida
birde blogundaki kazak esin icinmi cok begendim
birde bir soru blog acamiyorum bende yemek ve guzellik tüyolari diye acacaktim yapamadim bana yardim etsene lütfen
daha guzel yapmssn canm hem ugrasp yorlmams oldn hemde gunn guzel gecti :) enste verdigi parann hakkni verms ne guzelkizlar yeni geldimmm
yarin icin heyacanliyim bu hafta hic bozmadim diyetimi tek icmemem gereken kahveleri höpürdettim sekersiz.
bugun yogun bir gun oldu.ama cok eglendim elifin okulunda.bu arada pasta borek yapmadim hasan ilk gorusme bu evden yapma hazir al daha sik olur dedi.
bende bir servis tabagi peynirli minik kanepelerden aldim, bir pasta aldim, birde tuzlu cubuk ve tatli kuru pasta aldim.megerse herkez birseyler getiriyormus iyi oldu elim bos gitmedim.ordada icecekler vardi 3 saat surdu.yillik plan anlatildi ogretmenler kendilerini tanitti.yeni bir oyun odasi acilacakmis orasi konusuldu.sonra yediler ben kahve ictim ama haso harcadimizdan fazlasini yedi valla.birde o herkezi taniyordu.
sonuc guzel bir gundu
bendede su an kendm ve beril gozukuyorr ben gizlide degilimki amaa nye boyle oluyogogo mesajin geldi asagida sende
selinde gorunmuyonuz bende kimse yok diye
gidiyorum hep
dusunme bunlari simdi ya özele niye gitmedin.bir kan testi yaptiraydinKızlar üzülmüyorum. Aslında heyecanlıyım ama doktora gitmeden de havaya girmek istemiyorum. Beklemediğim bir zamandı büyük sürpriz oldu. Oğlumu emziriyorum daha. Şaşkına döndüm aldırma gibi düşüncem asla olmadı sadece ne yapacağımı bilemedim sevinsem mi üzülsem mi, diyetim ne olacak sonra planlarımiz vardi. Şaşkınlık benimki mutsuzluk değil.
Özel uzakta var sağlık ocağı evimin yanında utkuyla gidip gelmesi zor olacaktı özele.dusunme bunlari simdi ya özele niye gitmedin.bir kan testi yaptiraydin
Amin.masum herseyin hayirlisi
Saol canım salonum kırmızı benim zamanında cok aradık koltukları ama yeni alicaklarim soft renklerde olsun istiyorum inşallah. Renkli şeyleri severim bende.ay cok hos evin renkli evler cok hos ya gule gule otur bitanem
benimde orkide manyakligim var dur ekleyim resimleri
bunu ne olarak kullaniyon onu anlamadim canim
kaynanada marifetliymis hani
bak alisiliyormus degilmi azimli ol lutfen en azindan bizim icin
canim bir hesaplasaydin
gece belki hesaplarsin
kesinlikle katiliyorum.her vucut farkli tepki gösteriyor.bir diyet birini inceltir yag yaktirirken digerine yaramiyor
ne oldu mutsuzlukmu seziyorummmmm
kiz ben hamile oldumu duysam yikardim burayi sevincten
hamile kaldiginiz organin kiymetini bilin hiiiii ay ne yazdim ya
gonca sende görünmüyorsunki asagida
birde blogundaki kazak esin icinmi cok begendim
birde bir soru blog acamiyorum bende yemek ve guzellik tüyolari diye acacaktim yapamadim bana yardim etsene lütfen
Iyi dayanmissin ben olsam bir iki atistirirdimkizlar yeni geldimmm
yarin icin heyacanliyim bu hafta hic bozmadim diyetimi tek icmemem gereken kahveleri höpürdettim sekersiz.
bugun yogun bir gun oldu.ama cok eglendim elifin okulunda.bu arada pasta borek yapmadim hasan ilk gorusme bu evden yapma hazir al daha sik olur dedi.
bende bir servis tabagi peynirli minik kanepelerden aldim, bir pasta aldim, birde tuzlu cubuk ve tatli kuru pasta aldim.megerse herkez birseyler getiriyormus iyi oldu elim bos gitmedim.ordada icecekler vardi 3 saat surdu.yillik plan anlatildi ogretmenler kendilerini tanitti.yeni bir oyun odasi acilacakmis orasi konusuldu.sonra yediler ben kahve ictim ama haso harcadimizdan fazlasini yedi valla.birde o herkezi taniyordu.
sonuc guzel bir gundu
Ben baktım şimdi çevrimiçi durumu göster diye işaretli. Az önce yazıp çıktım ama kızımla banyo yaptık şimdi kendime nescafe yaptım burdayım.gogo mesajin geldi asagida sende selinde gorunmuyonuz bende kimse yok diye gidiyorum hep
Ben anlamadmki bu isi :)) ayy yarn ne kdar verdim cok merak ediyorm yine 200 grm olursa aglarm ben inanki aglarm
Almamissinizdir yaa düşünmeyin öyle şeyler. Hem kimse bi yere gitmiyo herkes oturşun yerine bakiimbende metabolik balans yapiyom bakalim sonuc ne olacak
birde almis cikiyommu leynnnnnnnnn
Şaşkınlığı bi kenara at durumun keyfini çıkar canım mutlu ol.Kızlar üzülmüyorum. Aslında heyecanlıyım ama doktora gitmeden de havaya girmek istemiyorum. Beklemediğim bir zamandı büyük sürpriz oldu. Oğlumu emziriyorum daha. Şaşkına döndüm aldırma gibi düşüncem asla olmadı sadece ne yapacağımı bilemedim sevinsem mi üzülsem mi, diyetim ne olacak sonra planlarımiz vardi. Şaşkınlık benimki mutsuzluk değil.
yavaş yavaş alisiyorum sizinle paylaşmak iyi geldi :) daha hic kimseye söylemedik eşime kalsa dun haber verecekti herkese de ben tuttum bir doktora gidelim sonra soylersin dedim.Saol canım salonum kırmızı benim zamanında cok aradık koltukları ama yeni alicaklarim soft renklerde olsun istiyorum inşallah. Renkli şeyleri severim bende.
Blog açmak kolay aslında senin gibi yetenwkli hatun kolayca açar. Google hesabın varmı canım hani gmail olandan.
Iyi dayanmissin ben olsam bir iki atistirirdim
Ben baktım şimdi çevrimiçi durumu göster diye işaretli. Az önce yazıp çıktım ama kızımla banyo yaptık şimdi kendime nescafe yaptım burdayım.
Almamissinizdir yaa düşünmeyin öyle şeyler. Hem kimse bi yere gitmiyo herkes oturşun yerine bakiim
Şaşkınlığı bi kenara at durumun keyfini çıkar canım mutlu ol.
Haklisn canm bunlar cok normal bende ogrendgimde oglum 8 aylikti ve memeye oglesine bagliydiki agliyaarak ayirdim ama onu kucagna alinca butn endiselern gidicek inan bana utku kac yasnda canm hatta ben demstm bebegi mhmedim kadar sevemicem diyordm ama simdi ikisnide ope ope doyamiyorm :))Kızlar üzülmüyorum. Aslında heyecanlıyım ama doktora gitmeden de havaya girmek istemiyorum. Beklemediğim bir zamandı büyük sürpriz oldu. Oğlumu emziriyorum daha. Şaşkına döndüm aldırma gibi düşüncem asla olmadı sadece ne yapacağımı bilemedim sevinsem mi üzülsem mi, diyetim ne olacak sonra planlarımiz vardi. Şaşkınlık benimki mutsuzluk değil.
insallah 9 ay oyle gider bizmki beklemek oldugundan doktora gitmeyi hic sevmiyordu onn disnda anlaysli allahi var ama erkek oldgnu ogrendk sonra bir daha doguma yakn gitmistm :)Eşim havaya girmiş ama isim bile
düşünmeye başlamış. Bana da dikkat et diyip
duruyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?