Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

cnm o cocuuklara sus battaniye olarak yapmstm sonra kiyamadm :) oyledr
kaynvaliden yaptklarni bur gorsen cocuklara
,2 cekmece orgu ordu giydiremedklerm bile
var :) canm o benm :)

Haklisn canm agzmizi tutmak lazm :))

Ay bende o yuzde dedm masuuma ben olsam yazarda yazardm heyecandan zaten esm bugn ogrenmedn pesimi birakmazdi ogrendigi givi butn sulalaye soyledi ikisinide ama ben birdaha olursa 3 ay soylemycem gobism cikana kadr bide bunu yapmak istyorm :)) size soylerm ama

daha guzel yapmssn canm hem ugrasp yorlmams oldn hemde gunn guzel gecti :) enste verdigi parann hakkni verms ne guzel

gogo mesajin geldi asagida sende
selinde gorunmuyonuz bende kimse yok diye
gidiyorum hep
bendede su an kendm ve beril gozukuyorr ben gizlide degilimki amaa nye boyle oluyo

Ben anlamadmki bu isi :)) ayy yarn ne kdar verdim cok merak ediyorm yine 200 grm olursa aglarm ben inanki aglarm

bende metabolik balans yapiyom bakalim sonuc ne olacak
birde almis cikiyommu leynnnnnnnnn

Kızlar üzülmüyorum. Aslında heyecanlıyım ama doktora gitmeden de havaya girmek istemiyorum. Beklemediğim bir zamandı büyük sürpriz oldu. Oğlumu emziriyorum daha. Şaşkına döndüm aldırma gibi düşüncem asla olmadı sadece ne yapacağımı bilemedim sevinsem mi üzülsem mi, diyetim ne olacak sonra planlarımiz vardi. Şaşkınlık benimki mutsuzluk değil.

dusunme bunlari simdi ya özele niye gitmedin.bir kan testi yaptiraydin

Saol canım salonum kırmızı benim zamanında cok aradık koltukları ama yeni alicaklarim soft renklerde olsun istiyorum inşallah. Renkli şeyleri severim bende.
Blog açmak kolay aslında senin gibi yetenwkli hatun kolayca açar. Google hesabın varmı canım hani gmail olandan.
Iyi dayanmissin ben olsam bir iki atistirirdim
gogo mesajin geldi asagida sende selinde gorunmuyonuz bende kimse yok diye gidiyorum hep
Ben baktım şimdi çevrimiçi durumu göster diye işaretli. Az önce yazıp çıktım ama kızımla banyo yaptık şimdi kendime nescafe yaptım burdayım.
Ben anlamadmki bu isi :)) ayy yarn ne kdar verdim cok merak ediyorm yine 200 grm olursa aglarm ben inanki aglarm

bende metabolik balans yapiyom bakalim sonuc ne olacak
birde almis cikiyommu leynnnnnnnnn
Almamissinizdir yaa düşünmeyin öyle şeyler. Hem kimse bi yere gitmiyo herkes oturşun yerine bakiim
Şaşkınlığı bi kenara at durumun keyfini çıkar canım mutlu ol.

yavaş yavaş alisiyorum sizinle paylaşmak iyi geldi :) daha hic kimseye söylemedik eşime kalsa dun haber verecekti herkese de ben tuttum bir doktora gidelim sonra soylersin dedim.

Haklisn canm bunlar cok normal bende ogrendgimde oglum 8 aylikti ve memeye oglesine bagliydiki agliyaarak ayirdim ama onu kucagna alinca butn endiselern gidicek inan bana utku kac yasnda canm hatta ben demstm bebegi mhmedim kadar sevemicem diyordm ama simdi ikisnide ope ope doyamiyorm :))
Eşim havaya girmiş ama isim bile
düşünmeye başlamış. Bana da dikkat et diyip
duruyor :)
insallah 9 ay oyle gider bizmki beklemek oldugundan doktora gitmeyi hic sevmiyordu onn disnda anlaysli allahi var ama erkek oldgnu ogrendk sonra bir daha doguma yakn gitmistm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…