Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

sen istemiyomusun ki bebiiiss ne guzel oluuur

hayirlisi olsun canim

Bende cicekleri cok severm bitanecik yilbasm var onuda salonda sakloyorm cocuklar bisy yapmasn diye yilbasnda acicakmis bakalim :))
ayyyy cicekleri hic sevmemmmmmm papatya haric

okulda onu buldum canim

En güzel kararı kendin vereceksin Selincim 1 hafta birininkini yap bir hafta birininkini tabiii tam uygulayarak hangisinde kendini iyi hissedeceksen onu uygula bitanem
smdilik karataya devm cnm boylr iyiym zor gelmedi bana ama baklm ayca kayayi pek bilmiyorm zaten diyet sistemi nasil diye:)

Yazarım canım. Face de Örgü hanım, nuray bebek örgüleri, örmeyi seviyorum, anlatımlı örgüler, hadi elişi yapalım, altın örgü ,hamarat ablanın hobi dünyası. Bunların bazıları sayfa bazıları grup canım.
goncaacm ne guzel seyler ormussun bayldm hepsne daha gezicem ama blognda frsat buldukca ama cok zor gbi gozukuyorlar nasil ogrenicem hic bilmiyormmki (
Saol canım bende deneyerek öğreniyorum. Kayinvalidende biliyomus yardımcı olur bende ederim. Oyuncak örmeyi yasemin kale den öğrendim hem face de sayfası var hemde internet sitesi ve blogu anlatıyor herseyi.
Bildirimi cumaya aldık kuzum beril gelince.ama öğlene kadar yapıcaz istersen sabah tartil tekrar.
Kizlar doktor işi yarına kaldı. Meraklanmayin.
Hayırlısı canım merakla bekliyoruz

Tamam canm bakicam begendiklerimi ypicam.mutlaka hosuma gittiler senn nar kirmizisi yelegn ozellikle :)) bide kendne yaptgn yelek oda cok hos olmus cok kibar :)
Selin senin adin altta görünmüyor yaa
Canm gizlide degilim aslnda niye gozukmuyir bilmiyirm gizliye almcam bidaha zaten
Yok tatlım canım sıkkın değil Utku rahat bırakmıyordu ancak o kadar yazdım.
tamm canm :) op kuzuyu bizm yermize :)

Salonumda sevdiğim iki köşe ve örgü sepetimde var tabii
ay cok hos evin renkli evler cok hos ya gule gule otur bitanem
Bende cicekleri cok severm bitanecik yilbasm var onuda salonda sakloyorm cocuklar bisy yapmasn diye yilbasnda acicakmis bakalim :))
benimde orkide manyakligim var dur ekleyim resimleri
bunu ne olarak kullaniyon onu anlamadim canim
kaynanada marifetliymis hani
bak alisiliyormus degilmi azimli ol lutfen en azindan bizim icin
canim bir hesaplasaydin
gece belki hesaplarsin

En güzel kararı kendin vereceksin Selincim 1 hafta birininkini yap bir hafta birininkini tabiii tam uygulayarak hangisinde kendini iyi hissedeceksen onu uygula bitanem
kesinlikle katiliyorum.her vucut farkli tepki gösteriyor.bir diyet birini inceltir yag yaktirirken digerine yaramiyor
Kizlar doktor işi yarına kaldı. Meraklanmayin.
ne oldu mutsuzlukmu seziyorummmmm
kiz ben hamile oldumu duysam yikardim burayi sevincten
hamile kaldiginiz organin kiymetini bilin hiiiii ay ne yazdim ya
gonca sende görünmüyorsunki asagida
birde blogundaki kazak esin icinmi cok begendim
birde bir soru blog acamiyorum bende yemek ve guzellik tüyolari diye acacaktim yapamadim bana yardim etsene lütfen

Selin senin adin altta görünmüyor yaa

Ben daha aklıma geldikçe yazarım canım. Kendi yelegim kolaydi düz örgü ama o kirmiziyi baya söküp ordum olana kadar baya zorlamisti hala giyiyor kızım.
Ee napiyorsnuz kizlar beril gelmis seyfoda burda nasilsin canmmm :)
Herhalde geçmişe bakıyorlar

kizlar yeni geldimmm
yarin icin heyacanliyim bu hafta hic bozmadim diyetimi tek icmemem gereken kahveleri höpürdettim sekersiz.
bugun yogun bir gun oldu.ama cok eglendim elifin okulunda.bu arada pasta borek yapmadim hasan ilk gorusme bu evden yapma hazir al daha sik olur dedi.
bende bir servis tabagi peynirli minik kanepelerden aldim, bir pasta aldim, birde tuzlu cubuk ve tatli kuru pasta aldim.megerse herkez birseyler getiriyormus iyi oldu elim bos gitmedim.ordada icecekler vardi 3 saat surdu.yillik plan anlatildi ogretmenler kendilerini tanitti.yeni bir oyun odasi acilacakmis orasi konusuldu.sonra yediler ben kahve ictim ama haso harcadimizdan fazlasini yedi valla.birde o herkezi taniyordu.
sonuc guzel bir gundu

gogo mesajin geldi asagida sende selinde gorunmuyonuz bende kimse yok diye gidiyorum hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…