canm yarn sabah yapicaktik daha zayflams olursun belki :) hani evini aaccaktn sende bizeee :)bidirim
75.5
sen istemiyomusun ki bebiiiss ne guzel oluuurKızlar ben hala regl olmadım inatla test yapmıyordum dün eşim almış yaptım sonuç pozitif inanamadım. Bugün de aile hekimime gidip kan testi vericem. Hiç beklemiyordum böyle birşeyi resmen şok oldum. Ne yapıcam şimdi ben yaa off.
ayyyy cicekleri hic sevmemmmmmm papatya haricBende cicekleri cok severm bitanecik yilbasm var onuda salonda sakloyorm cocuklar bisy yapmasn diye yilbasnda acicakmis bakalim :))
Bazal metabolik olaylar için gerekli olan 1400-1500 civarı, bunun üstüne ayakta durduğumu, ev işi yaptığımı, yürüdüğümü, çalıştığımı eklersem o kadar daha enerjiye ihtiyacım var. Hareket oranıma göre bu 1800-1900 kalori civarı. Bunlardan ne kadar kesebilirsem kilo vereceğim. Araziye gittiğim günler spor yapmayarak dengeliyorum zaten yapacak halim kalmıyor. Fatsecret'a göre kilom sabit kalması için 2000 kalori almam gerekiyor. Ama ben sürekli düşük kalorili beslenerek bunu aşağı çektim ve 1900'ü geçmemem lazım. Yani bugün 1400 kalori aldıysam ve araziye de gittiysem yaklaşık 500 kalori açığı oluşturdum demek oluyor.
Kesinlikle canım. Ama süt biraz ılık olsun yoksa tarçın erimiyor.
Bahar ayından itibaren yaz sonuna kadar hafta sonları Kırşehir'e gidip geliyorum. O yüzden sürekli hayvancağızı yanımda sürükleyemem. Ancak Kırşehir'e taşınırsam olur. O da zor gibi.
Menün kahvaltı dışında güzel. Poğaçada margarin vardır ve kahvaltıda alman gerekenleri almamışsın. Dengeli beslenmeyi atlamamalısın.
Ben geç okudum tabi. Öğlen arazi dönüşü 1 porsiyon yaprak sarmayı yedim. Lokantada bana uygun bir şey bulamadım. Geç döndüğüm için de işyerine uğramadan lokantaya gittim. Yoksa pırasa yemeğim vardı ama beni doyurmazdı.
Canım hayırlısı. Sürpriz olmuş. Kiloları da almamaya dikkat edersin artık.
canm yarn sabah yapicaktik daha zayflams olursun belki :) hani evini aaccaktn sende bizeee :)
masumdan guzel haberler gelsiiiinMasuum niye haber vermediin bizee hani gelcektn heyecandan unuttn bizi :))
tamm canm bekliyorz o zaman :)suan arkadasimdayim canim cekicem eve gidince.ben sabah hayatta uyanamam ki hep gece yaparim zaten.
evet bende onu bekliyorm 4. Takimin bebegi olsuun :)masumdan guzel haberler gelsiiiin
Eki Görüntüle 1294967 Eki Görüntüle 1294969 Eki Görüntüle 1294970 smdi ayca kaya bunu savunuyor karatay tam tersi :/
smdilik karataya devm cnm boylr iyiym zor gelmedi bana ama baklm ayca kayayi pek bilmiyorm zaten diyet sistemi nasil diye:)
En güzel kararı kendin vereceksin Selincim 1 hafta birininkini yap bir hafta birininkini tabiii tam uygulayarak hangisinde kendini iyi hissedeceksen onu uygula bitanem
noldu canm cannmi skldi senn benmi yanls anladmKizlar doktor işi yarına kaldı. Meraklanmayin.
Yazarım canım. Face de Örgü hanım, nuray bebek örgüleri, örmeyi seviyorum, anlatımlı örgüler, hadi elişi yapalım, altın örgü ,hamarat ablanın hobi dünyası. Bunların bazıları sayfa bazıları grup canım.a blogu inceliyecegm facede hangsni takip ediyorsn
esiminkinden bakarm canm ondan yapmyirm zaten canm ama aksamlari yne bisyle oyalansam guzel olur benm icin erken uyuyorlar cunku :) teskerr edrz canm bende yapmadm ama kaynvalidemde yapar smdi bide ben yapsam oo:) kendmi cok zorlamym diyorm cunku cok severm asureyi :)
Saol canım bende deneyerek öğreniyorum. Kayinvalidende biliyomus yardımcı olur bende ederim. Oyuncak örmeyi yasemin kale den öğrendim hem face de sayfası var hemde internet sitesi ve blogu anlatıyor herseyi.goncaacm ne guzel seyler ormussun bayldm hepsne daha gezicem ama blognda frsat buldukca ama cok zor gbi gozukuyorlar nasil ogrenicem hic bilmiyormmki(
Bildirimi cumaya aldık kuzum beril gelince.ama öğlene kadar yapıcaz istersen sabah tartil tekrar.bidirim
75.5
Hayırlısı canım merakla bekliyoruzKizlar doktor işi yarına kaldı. Meraklanmayin.
Yok tatlım canım sıkkın değil Utku rahat bırakmıyordu ancak o kadar yazdım.noldu canm cannmi skldi senn benmi yanls anladm
Tamam canm bakicam begendiklerimi ypicam.mutlaka hosuma gittiler senn nar kirmizisi yelegn ozellikle :)) bide kendne yaptgn yelek oda cok hos olmus cok kibar :)Yazarım canım. Face de Örgü hanım, nuray bebek örgüleri, örmeyi seviyorum, anlatımlı örgüler, hadi elişi yapalım, altın örgü ,hamarat ablanın hobi dünyası. Bunların bazıları sayfa bazıları grup canım.
Saol canım bende deneyerek öğreniyorum. Kayinvalidende biliyomus yardımcı olur bende ederim. Oyuncak örmeyi yasemin kale den öğrendim hem face de sayfası var hemde internet sitesi ve blogu anlatıyor herseyi.
Bildirimi cumaya aldık kuzum beril gelince.ama öğlene kadar yapıcaz istersen sabah tartil tekrar.
Hayırlısı canım merakla bekliyoruz
Canm gizlide degilim aslnda niye gozukmuyir bilmiyirm gizliye almcam bidaha zatenSelin senin adin altta görünmüyor yaa
tamm canm :) op kuzuyu bizm yermize :)Yok tatlım canım sıkkın değil Utku rahat bırakmıyordu ancak o kadar yazdım.
ay cok hos evin renkli evler cok hos ya gule gule otur bitanemSalonumda sevdiğim iki köşe ve örgü sepetimde var tabii
benimde orkide manyakligim var dur ekleyim resimleriBende cicekleri cok severm bitanecik yilbasm var onuda salonda sakloyorm cocuklar bisy yapmasn diye yilbasnda acicakmis bakalim :))
bunu ne olarak kullaniyon onu anlamadim canimEki Görüntüle 1294923 Eki Görüntüle 1294923 Eki Görüntüle 1294924 Eki Görüntüle 1294925 Zincir cekerekbunu yaptm mesela canm bildigm bu kadar :)
kaynanada marifetliymis haniEki Görüntüle 1294928 Bu kaynvalidemn hediyesiEki Görüntüle 1294931
Krem olanda benim yaptigim :)Eki Görüntüle 1294929 Eki Görüntüle 1294930
bak alisiliyormus degilmi azimli ol lutfen en azindan bizim icinKizlar eltm bir tencere asure verdi bir tatli kasigi tadina baktm biraktm cok mutluym hic canm istemyor zatrn o ilk sicaklignda yemediysem daha yemem :) bende bir buyuk tepsi peynrli maydanzlu borek yaptm esim cocuklat yedi kalaninida eltine verdim sicak sicak kendme birakmadim:) ben bu isi yapacagm sanrm :) ve ben ve ben kac gundur cikolata yemedm inan kendme inanamiyorm :)
canim bir hesaplasaydinbidirim
75.5
kesinlikle katiliyorum.her vucut farkli tepki gösteriyor.bir diyet birini inceltir yag yaktirirken digerine yaramiyor
En güzel kararı kendin vereceksin Selincim 1 hafta birininkini yap bir hafta birininkini tabiii tam uygulayarak hangisinde kendini iyi hissedeceksen onu uygula bitanem
ne oldu mutsuzlukmu seziyorummmmmKizlar doktor işi yarına kaldı. Meraklanmayin.
gonca sende görünmüyorsunki asagidaYazarım canım. Face de Örgü hanım, nuray bebek örgüleri, örmeyi seviyorum, anlatımlı örgüler, hadi elişi yapalım, altın örgü ,hamarat ablanın hobi dünyası. Bunların bazıları sayfa bazıları grup canım.
Saol canım bende deneyerek öğreniyorum. Kayinvalidende biliyomus yardımcı olur bende ederim. Oyuncak örmeyi yasemin kale den öğrendim hem face de sayfası var hemde internet sitesi ve blogu anlatıyor herseyi.
Bildirimi cumaya aldık kuzum beril gelince.ama öğlene kadar yapıcaz istersen sabah tartil tekrar.
Hayırlısı canım merakla bekliyoruz
Selin senin adin altta görünmüyor yaa
Ben daha aklıma geldikçe yazarım canım. Kendi yelegim kolaydi düz örgü ama o kirmiziyi baya söküp ordum olana kadar baya zorlamisti hala giyiyor kızım.Tamam canm bakicam begendiklerimi ypicam.mutlaka hosuma gittiler senn nar kirmizisi yelegn ozellikle :)) bide kendne yaptgn yelek oda cok hos olmus cok kibar :)
Canm gizlide degilim aslnda niye gozukmuyir bilmiyirm gizliye almcam bidaha zaten
tamm canm :) op kuzuyu bizm yermize :)
Herhalde geçmişe bakıyorlarEe napiyorsnuz kizlar beril gelmis seyfoda burda nasilsin canmmm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?