Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ortim nohutu ayrı yeşil mercimeği ayrı haşladım yeşil mercimek biraz kaynadıktan sonra bulguru attım içine beraber haşlandılar sonra 4 er kaşık ölçtüm....

fguler parmağın nasıl oldu.

canım ya ağrısı azalıyor zamanla dünkü gibi değil çok şükür doktora gösterdim yapcak bişey yok dedi ağrı kesici ve krem verdi, sağolasın...

funda biraz zor içiyorum ama olsun

ben de tuz almadığım zaman tansiyonum düşüyor biliyorum kendimi ondan kalkışmadım bu diyete

elma diyetim iyi gidiyor kaçamağım sıfır
elma topiğini okudum baştan sona herkes vermiş valla süperhihoyyyt

şebnem ben ayrı ayrı pişirdim hepsini.artanları dondurucuya kaldırdım.yemek yaparım sonra.sadece bulguru az pişirdim.artanı da atarım.bana kötü gelmedi.hatta başka zamanlarda içebilirim.benim tuzla aram yok pek.içine kuru nane attım biraz cacıktan farkı olmadı.

Esracım eĞer bır meyve senı keserse Öyle bıŞı ye, tamamen bırakma bence.

Yada ne bılıyım 2 grısssını ye.

Ama tabıı Çokk kÖtÜysen saĞlıĞından Önemlı deĞıl hızlı vereceĞın 2-3 kg.

şebocum gözlerim karamaya başladı hemen bir paket hazır çorba yaptım şimdi daha iyiyim...
bırakmak istemiyorummm

Fundacım dÜn dr.a ÇıkmıŞtım elıne bıŞı yazamadım kusura bakma, geÇmıŞ olsun canım ne kadar acıdıĞını tahmın edebılıyorum,

sen tartılmadın mı bugÜn?

Tamam Şekerler sızın gıbı yapayım bende..

Ayyy ınŞ. Yapabılırım, jÜbılemı gÖzleme ıle yaptım bu arada :=))

işlerden açamadım neti kızlar -850 benden gitti ama ben çok zorlandım bugün malesef yapamadım (aybaşı yapacağım çünkü burda elmanın kilosu 5 ytl ay sonuna kadar biraz idareli olmamız gereken bi dönem açıkçası) ama bu diyeti öyle yada böyle uygulayacağım ilk günü atlattıktan sonra yapılamıcak bişi değil ilk gün benim gibi azıcık tozutuyosun o kadar:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…