Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

akrep elma yiye yiye miden bulanmadı mı kızım senin.....

tamam deryacım yarın başlıyoruz.......

fundacım geçmiş olsun........

çiğdem sende hoşgeldin aramıza......
yok şeker yaaa..

elma alışkalığım oldu benim artık
hadi gözünaydıın
akreppp senin kilo çizelgen neden 80 diyo??
öğle yemeğimi de yiyiyorum 3 elma
şeker ben klo maratonuna 80 le başladım kkya 75 le girdim o yüzden
sorma şebo yaaa biz eşimle de nane mollayz her zaman ki gibi....
ödüm koptuuuu......

sağlık olsun şeker...

sıkma kendini..........

günaydın hepinize bu sabah 300 gr daha vererek uyandım aslında daha çok olabilirdi ama akşam dayanamadım azıcık yemek yedim 2şer kaşık falan, neyse sağlık olsun

şebom sağolasın canım sana da oğluşa da geçmiş olsun

esra canını sıkma sağlık olsun şekerim elmayı dene bir de

Günaydın esra ne yedin de bozdun, inş. kötü şeyler değildir.

Bende bugün başladım detoksa.

Beci 2 günün bitti, sonuç nedir?

Banu kayıplara karıştı kızlar..

şebocummm bir büyük ekmek yedimmm yavan....

sonrada dondurma yedimmm daha ne olsunn sabah ta 74,4 çıktım ne güzel dimi....

ramazanın sonuna kadar 69 a inemezsem takımdan ayrılıcam boşu boşuna yer işgal ediyorum

Herekeze günaydınnn
aslında yazdım ama dün çok giremediğim için arada kaynadım şekerler
ben elma diyetinde 1 günde 850 gr verdim ama dün tekrar yapmadım ay başında yapmaya karar verdim ay sonuna kadar kızımın giderleri dışında herşeye çok dikkat etmemiz gerekiyor malesef hergün 5 ytl elmaya vermek biraz lüks olacağına karar verdim bi ay başı gelsin zaten bi kaç düşüncem var

öle deme biz niye burdayız destek vermek için değilmi sen iste yeterki biz motivasyonunu yerine getirelim

sağol banucum...

takımdan ayrılmak istemiyorum bu sebeple bu benim kilo vermeme etken olsun diye böle bir karar aldım........

banucum harcamalarınızı kısmanız gerektiğine göre günde 5 lira hakikatten çok...
ay başına artık istediğin gibi yaparsın...

olurmu kuzum yer işgal etmem falan sensiz olmaz , diyet ağır geldiyse farklı yöntemler denersin opuyorumnanaktan
ben tam gaz devam akşam malesef bir arkadaşın doğum günü vardı pastalar börekler gani gani içimden allahım benimi sınıyorsun dedim ama 2 çatal börülce salatası 2 çatal pasta küçükbir parça börek haricinde kaçamağım yok ve sabah -700gr vermiş gördüm kendimi hihoyyyt
beci sen ne yaptın canım
şebnem sanada kolay gelsin (%100 detoks)
funda ne güzel sende vermişsin

beni unutttunnnnnn :umursamaz:
:1ninca:
canım tebrik ederimmmm sende bırakma süper gidiyosun

banu sen eskiden sadece yediklerine dikkat ederek çok güzel vermişdin canım yaa tekrar başlasana
birde senin şu maydanozlu tarifin vardı akşamları onu uygula

bu tatil çok fena bozdu beni canım o ciddiyeti yakalayamıyorum bi türlü :mafoldumben:

senin yapamayacağın birşeymiş düşünmeyi bırak artık hadi bugünü milat kabul edelim ve tekrar 4. takıma ilk katıldığın gün gibi düşünelim sadece sinirlerimizi bozan kilolarımıza size iyi yolculular diyerek başlayalım ne dersin
hadi toplanalım artık ortim sporada bir yerde başlayalım değilmi kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…